Didem ben de patlıcak gibi halbuki çok da beğenmiştim. Ufak tefek çıkan durumlarda oldu ama.Didem paylati bendee tamamen 15 20 eylul demisti .eylul sonu una kadar bekledim yinede ama donen olmadi anda o kadar iyiydiki malesef patladiii
bana da aynı harfler ve aynı tarihler arkadaşlar :Sa,n,r,e birisinde m,t,l dik harfler diğerinde .. ekim ortası,sonu karar ise aralık demiş, peki siz de erkeğin hayatına girmek isteyebilecek bir kadının harfleri verilmiş mi bende verilmiş ve o kadar isabetli ki ben aynı gün üstüste 2 tane attım 2 si de erken geldi kartlatr farklı ama yorumlar o kadar doğruydu ki, kadın çok iyi yazdığı için mi ya da zihin falan mı okuduğu için o kadar iyi diyoruz ama iyi yani bende
Anda cok iyi gelecek kimseye cikmiyor gibiDidem ben de patlıcak gibi halbuki çok da beğenmiştim. Ufak tefek çıkan durumlarda oldu ama.
220 ya da 200 du hayatimkımse bılmıyor mu bınnazda hedıye kac puan gelıyorr ???? 260 mı?
Hüma bal mı? Kötüydü aa şaşırdımDün ayline baktırdım kadın 30 tane fal bakmış yönetimin söylediğine göre. Ona rağmen müthiş yorumladı falımı. Bugün hğmaya çok heveslenmiştim ama aşırı pembe tablocu geldi bana ve hiç ayrıntı yok. Sonuca odaklı yorumlamış. Yakınalrsaki planlarımın hiçbirinden bahsetmedi. Sevgi tümay hüma fama geysu aylin hepsi bilmişti bu planlarımı. Hüma tıkk yani. Normalde hiç enerjim uyuşmayan bi falcı olmamıştır hep tutar enerjimiz ama bu kadar ayrıntısız yorum cidden bilmiyorum ya. Çok gereksiz bir faldı. İade alabiliyor muyuz acaba?
Kim bubana da aynı harfler ve aynı tarihler arkadaşlar :S
Bende de es/ eş varaynı harfler :))))) Tarotta neden harf veriyolar işte isimlerde en çok olan harfler bunlar .geçmiş olsun herkes aynı.
Bende de es/ eş varama belki hepımızınkılerın kızlarında bu harfler vardır bak bende yıkıldım şuan! Ama cok da ıyı bakıyo be kardesım nasıl olucak
Sevındım yüregıme ınıyodu:) hüma bal şaşırdım demekkı oda yoruldu artıkharfler çoğu isimde bulunabilecekler ve işin garibi herkese duruma göre uyuyor.. ben baldanla kıyasladım falımı aynı değil kesinlikle. yani kadın kopyala-yapıştırcı değil bu konuda rahat olabiliriz.
Bana kalırsa isimlerde cok kullanılan harfler yazılıyor.tamam sevgi iyi bakabilir fakat diğer falcılarda olduğu gibi onunda iyi olma adına yaptığı hileler var.onun dışında neticede emek veriyorlar birşey diyemem.Evet kesınlıkle harf olayı nın tarotla alakası nedır ben de cozemedım :)
mary jane kesinlikle iade al lutfen 35 az para degil
Hüma bal mı? Kötüydü aa şaşırdımiste ıade yaparlar
aaaaa bekarlığının son günlerinin tadını çıkar mı? e bana da demiş bunu, yahu var ya bunları.. neyse sustum :) huma yı severim ama demek ki benzer/aynı kartlara aynı cümle ile yorum getiriyolar.Evet ben de almaya karar verdim. Yönetime bildirdim bakalım ne dicekler :/
Canım 2016'da evlendirmiş beni. Ahahha ne benimki ne ben böyle bir acelemiz yok ikimizin de en az 2 yıllık planları var. Yakın gelecekle ilgili birkaç olayım vardı isim yapmamış falcılar bile gördü bu göremedi valla şaştım kaldım. Kendine çok güvenen bi tip olarak geldi bana. Kötü biri değildir tatlı dilli ama benle alakası yok yani falın. Bana diyor ki bekarlığının son günlerinin tadını çıkart ahshshhshsshshkoptum ya. Tövbest. İnş burdan biyerden okumuyordur.
Kizlar binnazda humayi tekrar deneyim diyordum caydim var mi baska sunu dene olumsuzu da soyler dediginiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?