Binnaz Abla

bana da aynı harfler ve aynı tarihler arkadaşlar :S

Bır de bısey rıca edıcem kartları olan bırısı bana bı kart cekebılır mı? ıs gorusmesı yaptım da sonuc olumlu gelecek mı dıye cok merakta kaldım ya :)

Hüma bal mı? Kötüydü aa şaşırdım iste ıade yaparlar

aynı harfler :))))) Tarotta neden harf veriyolar işte isimlerde en çok olan harfler bunlar .geçmiş olsun herkes aynı.
Bende de es/ eş var ama belki hepımızınkılerın kızlarında bu harfler vardır bak bende yıkıldım şuan! Ama cok da ıyı bakıyo be kardesım nasıl olucak

Bende de es/ eş var ama belki hepımızınkılerın kızlarında bu harfler vardır bak bende yıkıldım şuan! Ama cok da ıyı bakıyo be kardesım nasıl olucak

harfler çoğu isimde bulunabilecekler ve işin garibi herkese duruma göre uyuyor.. ben baldanla kıyasladım falımı aynı değil kesinlikle. yani kadın kopyala-yapıştırcı değil bu konuda rahat olabiliriz.

harfler çoğu isimde bulunabilecekler ve işin garibi herkese duruma göre uyuyor.. ben baldanla kıyasladım falımı aynı değil kesinlikle. yani kadın kopyala-yapıştırcı değil bu konuda rahat olabiliriz.
Sevındım yüregıme ınıyodu:) hüma bal şaşırdım demekkı oda yoruldu artık ilk defa begenmeyen bırını okudum az parada degıl ıade ıstenmelı,,,

Simdi mine sagolsun kartlarimin anlamlarini yazmis sevginin falina baktim evet kartlar etrafinda ama onlari benim hayatima cuk diye harmanlamis.

Evet kesınlıkle harf olayı nın tarotla alakası nedır ben de cozemedım :)
Bana kalırsa isimlerde cok kullanılan harfler yazılıyor.tamam sevgi iyi bakabilir fakat diğer falcılarda olduğu gibi onunda iyi olma adına yaptığı hileler var.onun dışında neticede emek veriyorlar birşey diyemem.

Simdi mine sagolsun kartlarimin anlamlarini yazmis sevginin falina baktim evet kartlar etrafinda ama onlari benim hayatima cuk diye harmanlamis.

bu Mine nerde bakıyo Baldan :))) , an ve geçmişte nasıldı ? çok uzun sürede yorumluyor mu?
M mine23 biz de isterükkkkkk

mary jane kesinlikle iade al lutfen 35 az para degil

Evet ben de almaya karar verdim. Yönetime bildirdim bakalım ne dicekler :/

Hüma bal mı? Kötüydü aa şaşırdım iste ıade yaparlar

Canım 2016'da evlendirmiş beni. Ahahha ne benimki ne ben böyle bir acelemiz yok ikimizin de en az 2 yıllık planları var. Yakın gelecekle ilgili birkaç olayım vardı isim yapmamış falcılar bile gördü bu göremedi valla şaştım kaldım. Kendine çok güvenen bi tip olarak geldi bana. Kötü biri değildir tatlı dilli ama benle alakası yok yani falın. Bana diyor ki bekarlığının son günlerinin tadını çıkart ahshshhshsshsh koptum ya. Tövbest. İnş burdan biyerden okumuyordur.

aaaaa bekarlığının son günlerinin tadını çıkar mı? e bana da demiş bunu, yahu var ya bunları.. neyse sustum :) huma yı severim ama demek ki benzer/aynı kartlara aynı cümle ile yorum getiriyolar.

Kizlar binnazda humayi tekrar deneyim diyordum caydim var mi baska sunu dene olumsuzu da soyler dediginiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…