- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Aklimda olsun tesekkur ederim :)Hira soydan olabilir bana olumsuz konuştuğu olmuştu
Kizlar binnazda humayi tekrar deneyim diyordum caydim var mi baska sunu dene olumsuzu da soyler dediginiz ?
canım aslında Hüma 3 falında beni yerden yere vurmuştu yani yaptığım yanlışları çat çat sçöylemişti ama kişinin arkasında durmuştu.. spn falda da belki alyans, ev,kalp gibi ,anahtar vs hane kurmaya yönelik kartlar çıktığı için 2 yerde evliliği vurgulaömış kendi destesini de eklemiş.. bana hiç 2. kadın varlığı görmemişti ama hatırladığım kadarıyla burdan birilerine söylemiş ,doğru da çıkmıştı.Kizlar binnazda humayi tekrar deneyim diyordum caydim var mi baska sunu dene olumsuzu da soyler dediginiz ?
aaaaa bekarlığının son günlerinin tadını çıkar mı? e bana da demiş bunu, yahu var ya bunları.. neyse sustum :) huma yı severim ama demek ki benzer/aynı kartlara aynı cümle ile yorum getiriyolar.
Canım benim nacizane fikrim M harfli bir insan yola cıkacak cok bunalmış kaçma fikri var kafasında :)
Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?canım aslında Hüma 3 falında beni yerden yere vurmuştu yani yaptığım yanlışları çat çat sçöylemişti ama kişinin arkasında durmuştu.. spn falda da belki alyans, ev,kalp gibi ,anahtar vs hane kurmaya yönelik kartlar çıktığı için 2 yerde evliliği vurgulaömış kendi destesini de eklemiş.. bana hiç 2. kadın varlığı görmemişti ama hatırladığım kadarıyla burdan birilerine söylemiş ,doğru da çıkmıştı.
Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?
Ya bilemedim ki canim. Sonucta humanin dedigi cikmamis oluyor, ama bu adama bencil demisti ve ben o bencilligi hissediyorum. O yuzden noldu da bu caydi onu merak ediyorum ondan humaya mi atsam diyorum sonra da cikmadi ki hirayi dene bari diyorum.Canım eğer hüma sende iyiyse tekrar dene bence. Ben son olayda 2 kere gönderdim, 2. Falı dediğini yapmadığım için gönderdim çok ciddi uyardı yani dediklerinin de arkasındaydı
Hiraya iki kişi için göndermiştim, iki adam arasındaki farkı biriyle olmayacağını neler yaşadığımızı neden olmayacağını çok güzel açıklamıştı
Bir de hüma bana demişti eski falımda araya birinin girdiğini ve bunu söyleyen tek kişi oydu o zaman(hiraya baktırmamıştım)
Ya bilemedim ki canim. Sonucta humanin dedigi cikmamis oluyor, ama bu adama bencil demisti ve ben o bencilligi hissediyorum. O yuzden noldu da bu caydi onu merak ediyorum ondan humaya mi atsam diyorum sonra da cikmadi ki hirayi dene bari diyorum.
Evet canimO zaman hira olabilir canım ben ikisini benzetiyorum ama hira sesli yorum yapıyor bir de müge gibi her şeyi birbirine dolamadan anlattığı için baya beğeniyordum illa binnazdan birine mi atıcaksın ama?
a,n,r,e birisinde m,t,l dik harfler diğerinde .. ekim ortası,sonu karar ise aralık demiş, peki siz de erkeğin hayatına girmek isteyebilecek bir kadının harfleri verilmiş mi bende verilmiş ve o kadar isabetli ki ben aynı gün üstüste 2 tane attım 2 si de erken geldi kartlatr farklı ama yorumlar o kadar doğruydu ki, kadın çok iyi yazdığı için mi ya da zihin falan mı okuduğu için o kadar iyi diyoruz ama iyi yani bende
Evet var atart falini atabilir misiniz bizim senle ayni olabilir vallahi sinirden elim ayagim titredi yine mi gol degil ya
kimse yok bence bir ara sezgiyi beğenen vardı ama bende çok kötüydü
Bi de su var canim humanin dedigi tarihi aynen adam bana kurdu agustos sonu eylul basi gibi isteyecek demiati ayni cumleyle istedi ama ama gel gelelim hayat biseyler oldu o konusma olmadi ama konusma yapacaginin sinyallerini de verdi ben aha dedim ilke kez bi fal tam cikiyor ama cikamamis olduO zaman hira olabilir canım ben ikisini benzetiyorum ama hira sesli yorum yapıyor bir de müge gibi her şeyi birbirine dolamadan anlattığı için baya beğeniyordum illa binnazdan birine mi atıcaksın ama?
Evet canim
Evet ben de almaya karar verdim. Yönetime bildirdim bakalım ne dicekler :/
Canım 2016'da evlendirmiş beni. Ahahha ne benimki ne ben böyle bir acelemiz yok ikimizin de en az 2 yıllık planları var. Yakın gelecekle ilgili birkaç olayım vardı isim yapmamış falcılar bile gördü bu göremedi valla şaştım kaldım. Kendine çok güvenen bi tip olarak geldi bana. Kötü biri değildir tatlı dilli ama benle alakası yok yani falın. Bana diyor ki bekarlığının son günlerinin tadını çıkart ahshshhshsshshkoptum ya. Tövbest. İnş burdan biyerden okumuyordur.
Bi de su var canim humanin dedigi tarihi aynen adam bana kurdu agustos sonu eylul basi gibi isteyecek demiati ayni cumleyle istedi ama ama gel gelelim hayat biseyler oldu o konusma olmadi ama konusma yapacaginin sinyallerini de verdi ben aha dedim ilke kez bi fal tam cikiyor ama cikamamis oldu
Anam bende dün baktırmıştım foruma uzun zamandır girmemiştim hüma hanıma şimdi falımı kopyalayacağım buraya ben birde beğenmiştim salak gibi....
'' Eğer sen ona bırakırsan ipin ucunu, iki mevsim sonrasında, yani 2016 ilkbahar aylarında bu çocuk sana evlenme teklifi ile gelecek........ İkinizi ben ve kartlarım Allahın izni ile onayladı, bence sen bu iki mevsim bekarlığının son günlerinin tadını çıkart :)''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?