Binnaz Abla

Kizlar binnazda humayi tekrar deneyim diyordum caydim var mi baska sunu dene olumsuzu da soyler dediginiz ?
canım aslında Hüma 3 falında beni yerden yere vurmuştu yani yaptığım yanlışları çat çat sçöylemişti ama kişinin arkasında durmuştu.. spn falda da belki alyans, ev,kalp gibi ,anahtar vs hane kurmaya yönelik kartlar çıktığı için 2 yerde evliliği vurgulaömış kendi destesini de eklemiş.. bana hiç 2. kadın varlığı görmemişti ama hatırladığım kadarıyla burdan birilerine söylemiş ,doğru da çıkmıştı.

aaaaa bekarlığının son günlerinin tadını çıkar mı? e bana da demiş bunu, yahu var ya bunları.. neyse sustum :) huma yı severim ama demek ki benzer/aynı kartlara aynı cümle ile yorum getiriyolar.

Ay iade ettiler falımı çok şükür. Şimdi mail geldi. Gereksiz bir deneyimdi. Tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Aynı cümleleri de kullanıyomuş baksanıza bide. İyice soğudum.

Canım teşekkür ederim hiç M harfli biri yokk etrafımda. Oysa ben onu kalp gibi görmüştüm
Canım benim nacizane fikrim M harfli bir insan yola cıkacak cok bunalmış kaçma fikri var kafasında :)

Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?

Binnaz ablada başka kimler var kızlar iyi olan? Sevgiye tümaya baktırdım. Hüma olmadı. Başka kime gönderebiliriz?

Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?

Canım eğer hüma sende iyiyse tekrar dene bence. Ben son olayda 2 kere gönderdim, 2. Falı dediğini yapmadığım için gönderdim çok ciddi uyardı yani dediklerinin de arkasındaydı
Hiraya iki kişi için göndermiştim, iki adam arasındaki farkı biriyle olmayacağını neler yaşadığımızı neden olmayacağını çok güzel açıklamıştı
Bir de hüma bana demişti eski falımda araya birinin girdiğini ve bunu söyleyen tek kişi oydu o zaman(hiraya baktırmamıştım)

Ya bilemedim ki canim. Sonucta humanin dedigi cikmamis oluyor, ama bu adama bencil demisti ve ben o bencilligi hissediyorum. O yuzden noldu da bu caydi onu merak ediyorum ondan humaya mi atsam diyorum sonra da cikmadi ki hirayi dene bari diyorum.

Ya bilemedim ki canim. Sonucta humanin dedigi cikmamis oluyor, ama bu adama bencil demisti ve ben o bencilligi hissediyorum. O yuzden noldu da bu caydi onu merak ediyorum ondan humaya mi atsam diyorum sonra da cikmadi ki hirayi dene bari diyorum.

O zaman hira olabilir canım ben ikisini benzetiyorum ama hira sesli yorum yapıyor bir de müge gibi her şeyi birbirine dolamadan anlattığı için baya beğeniyordum illa binnazdan birine mi atıcaksın ama?

Hiranın falları çıkan oldu mu kızlar? Çıkan falları mı patlayan falları mı yoğunlukta duyumu olan söyleyebilir mi ben hiç duymadım daha önce kendisini.

O zaman hira olabilir canım ben ikisini benzetiyorum ama hira sesli yorum yapıyor bir de müge gibi her şeyi birbirine dolamadan anlattığı için baya beğeniyordum illa binnazdan birine mi atıcaksın ama?
Evet canim

Evet var atart falini atabilir misiniz bizim senle ayni olabilir vallahi sinirden elim ayagim titredi yine mi gol degil ya

Ben anlamadim yaw, ne cok harf vermis. Bende niye hic harf yok
ben de harf istiyorum.

kimse yok bence bir ara sezgiyi beğenen vardı ama bende çok kötüydü

Sezgi bende de kotuydu

Bi de su var canim humanin dedigi tarihi aynen adam bana kurdu agustos sonu eylul basi gibi isteyecek demiati ayni cumleyle istedi ama ama gel gelelim hayat biseyler oldu o konusma olmadi ama konusma yapacaginin sinyallerini de verdi ben aha dedim ilke kez bi fal tam cikiyor ama cikamamis oldu

Anam bende dün baktırmıştım foruma uzun zamandır girmemiştim hüma hanıma şimdi falımı kopyalayacağım buraya ben birde beğenmiştim salak gibi....

'' Eğer sen ona bırakırsan ipin ucunu, iki mevsim sonrasında, yani 2016 ilkbahar aylarında bu çocuk sana evlenme teklifi ile gelecek........ İkinizi ben ve kartlarım Allahın izni ile onayladı, bence sen bu iki mevsim bekarlığının son günlerinin tadını çıkart :)''

Ya alakası var mı bilmiyorum ama burdan biri demişti sanırım biz fal baktırıyoruz mantıklı geliyor tam çıkacak gibi oluyor ama çıkmıyor çünkü bir anlık seçimlerimiz kaderimizi değiştiriyor diye. Senin durum da buna benzer olmuş aslında o yüzden fallardan tırsar oldum artık. Hüma bana haziranda çok fal atma enerji akışın değişmesin demişti, çok fal baktırmak da olayları değiştirebiliyormuş. Hatta o zamanlar o kadar çok katina göndermiştim ki kartlar saçmalamaya başlamıştı baya

Bana da öyle demiş. 2016nın ilkbahar aylarında evlilik teklif edicek sana dedi. Benimki de ben evliliğe inanmıyorum diyo ahahha
Ama hüma benimkinden daha iyi biliyor galiba
dedim benimki böyle böyle diyo. O öyle diyo ama sana sürpriz yapcak pat diye teklif etcek demeye başladı. Bide baharda (normalde hiç gelmeyi planlamadıgı biryer) ....... şehrine gelicekmiş beni görmek evlenmek için

Daha bi hayatımızı yoluna sokalım ablacım ya ne evliliği. Bari ilk falda evlilik diye girmeseydin işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…