Binnaz Abla

hüma bence de pembeci. herkese hayatının erkeği o, eveneceksin falan Dur bi ya kaç yaşındayız daha sinir olmuştum

Ben inaniyorum ona yaziyorum arada ben demis olabilirim. Ay kac kisiye evlilik demis puf neyse sallayacagim birine artik iki gundur isten ayrildim ders caliscam doye kendimi depresyona sokuyorum yine sardim fallara farkindayim kendimin bi dur deyim ben bana en iyisi

ben buna inaniyorum benim yuzyuze baktirdigim bi kadin var genelde bilir gecen bana yolculuk var dedi ki soylediginde benim haberim bile yoktu o aksam belli olmustu bayramda gidiyorduk ama ertesi gun ailevi bir olay oldu ve iptal edildi tatil,yani aslinda oyle bir olay vardi evet ama bizim elimizde olmayan olaylardan iptal edildi buda garip bir durum yani zaman geciyor ve olaylar degisiyor elimizde olmayan sebeblerde oluyor

Aynen cidden ben de bunu yüzyüze falda yaşadım. Seneler önce okul değiştirmeyi düşünüyordum tekrar sınava girip kız direk bunu söyledi ve gitmek istediğim yere kadar bildi nasıl sevinmiştim ama gidemedim. Aynı kıza bir adam için sormuştum onun için baktı bu seninle olacak hayatında başka biri yok dedi adam 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. O kıza giden herkes istisnasız ya dehşet biliyor herşeyi söylüyor ama ne söylediyse tersi çıkıyor demişti. Demek sorun bizde değilmiş acaba çok mu düşünüyoruz da olumsuzu çekiyoruz ya

merak etme kız bana evlilik diyen olmadı daha için rahat olsun yalnız değilsin o zaman unuttum kim demişti ama sen olabilirsin evet ama öyle sanırım moralimizi bozmayalım ya durduk yere yine de şimdi

Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?

canım ben hira ya bikaç kez attım an ve geçmişte hakkını yiyemem çok iyi olduğu noktalar ldu amma velakin hep diyorum zaman aralığı 1 ay olan 2 falda durumu 6 aydan 1 yıla çıkarınca bidaha güvenmedim.. Hüma da çok para ama en azından seveni ve çıkanı çok bana da keza öyle.. ama olumsuzluğu az mı çok mu söylüyo bilemem.. ben olsam Hüma derdim ama bi de şöyle bi durum var benim de hep üzerine düşündüğüm diyelim ki bi falcı bi falda olumlu diyo diğer falda aynı olaya olumsuz bu kez tutarsız diyoruz ama kartlar gibi durumlar da değişiyo değil mi aslında onlar da haklı bi yerde gibi ama olmayacak şeyleri de sırf tutarlı görüneyim diye olacak olacak diyenlere de inanmıyorum ısrarla.. falcının hisleri kadar mantığı da önemli benim için.. az çok benim içime doğup olabilecek ihtimalleri sıralıyosa içime siniyo.. yoksa binnzda firuze, fahriye daha niceleri şimdi düşünüyorum da olmayacak bi durum için nasıl umut vermişler her defasında helal edemiyorum..
binnaz da ; bilge, benna, tumay, hira,sezgi ,sevgi işte son zamanın favorileri .. bilge hep olumsuzdu gerçi

Yok yawru, takibe almistim ama @Marple bide bikac kisi cok kotuydu diyince vazgectim.
Sonra sezgi candan ve esin guvene baktirdim, onlari da begenmedim.

sende harf yok mu? o zaman canım seninkilerin harfleri sevginin ve bizim bildiğimiz alfabeye ait değil
Harf gösteren kartlar da çekmemiş olabilirsin veya ismi lazım değil adı batasıca olduğunu hissetmiş olabilir sevgi :)
şaka bi yana harbi neden harf yok? ama ben sana söliim , e,n r,veya m,t,l bi de kızlarda i,s,e olabülüüü

ulen şu hümaya fal atamadım ya gözüm açık gitcek .

İade de yapmıyorlar falı yazık oldu 35 liraya vallahi. Gerçekten şöyle anacım bu uydurmaz hani en azından hakkıyla bakar dediğiniz biri varsa ben bir baktırayım

İade de yapmıyorlar falı yazık oldu 35 liraya vallahi. Gerçekten şöyle anacım bu uydurmaz hani en azından hakkıyla bakar dediğiniz biri varsa ben bir baktırayım

İade neden yapmadılar canım sana? Yazık olmuş cidden. Şuan hiçbi falcı önermiyim. Kasım ayının sonunda bakalım patlayanları ve çıkanları yazıcam. Şimdiden beğendiklerimden önerirsem eğer, falı patlayınca yazık olur parana.

Ben şöyle söyliim bu batağa batalı ocakta 1 yıl olacak..ne zaman baktırsam beklentilerim hep 2 ay ileri attı...farkına varmıoruz ama böyle böyle 1 yıl geçiyor benim için aralık sonu dönüm noktasıdır.hepsi sözleşmiş gibi yıl bitimine kadar diyolar.yeni yılda hiçbişey olmazda bunlara inanmaya devam edersem adım yüzyılın enayisi diye geçsin kayıtlara...

yavrum öyle deme yaaa
hepimiz inanıyoruz .ne yapalım elimizden başkası gelmiyor .

A anitaaa kizzzz naptin nasıl gidiyor seninkiyle Ben Fama ya attım kahve bekliyorum
Sen attin mı ona. Hüma aslında benim de aklımda idi ama arkadaşa Fama öyle bir fal bakmış kii şaşırdım ona attım. Ben Fama ya tarot atmıştım bi ara ama hiç bilgi vermemistim bide üstelik yanlış yönlendirme yapmıştım. Tabii falı istediğim gibi olmayınca siz bilin istedim ama olmamış falın benimle alakasi yok dedim. Çok kibar bir şekilde açıklama yapmıştı tarotta net soru sorulması gerekiyormuş. Kahve olsa cozerdim demişti.
Neyse kahve attım bide bilgi verdim açık açık yazdım sorumu falan da ohhh bakalım ne diyecek diğer fallarimla çek etmiş olurum
Daha da online baktirmamm herhalde

Öyle düşünme canım bence bu zor süreci atlatmamizi sağlayan bir terapi yöntemi gibii. Valla fallarla en zor zamanlarimi atlattim alıştım artık daha az acı duyuyorum kii hepimiz ayniyiz.
Kimi bir insan için baktirirken başka biri olacak daha mutlu olacaksın deniliyoo kendinin o an aklına gelmese de olabilir mi diye bir kapı açılıyor zihninde vs. vs. Bunun gibi örnekler cokk.

Yada bana denildiği gibi seviyor ama kör müsün sizin sonunuz yokk kendi yolunu çizmeye çalışıyor. Kabul ediyorum olsun diyorum seviyoo ama gelemiyoo böyle böyle avutuyorum kendimi ver inan kii daha iyiyimm

Eğer falsepeti zeus u diyorsan ben ilk falını tek bi nokta hariç full yaşadım ana memnun kalan 2_3 kişiden fazlasını görmedim..
Bana tarih vermedi birkaç ayı alıcak dediği için asıl olayı beklemedeyim yine de. Ama dediği ve o sırada sallamadığım bir kaç şeyi yaşadım
Kızlarben zeusu cok begendım suan dedıklerının aynısı yasıyorum bakalım cıkıcak mı

Kızlarben zeusu cok begendım suan dedıklerının aynısı yasıyorum bakalım cıkıcak mı
Ben hep söylerim burda zeus benim taaa ilk sanal falımdı.kadın beni şoka sokmuştu resmen.çok şey çıktı asıl mesele için çok zaman var dedi gercektende 1 yıl geçti bakalım neler olacak...

anaaa bu ilkay hemen hemen aynı şeylerimi söylüyo herkese yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…