- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Anam bende dün baktırmıştım foruma uzun zamandır girmemiştim hüma hanıma şimdi falımı kopyalayacağım buraya ben birde beğenmiştim salak gibi....
'' Eğer sen ona bırakırsan ipin ucunu, iki mevsim sonrasında, yani 2016 ilkbahar aylarında bu çocuk sana evlenme teklifi ile gelecek........ İkinizi ben ve kartlarım Allahın izni ile onayladı, bence sen bu iki mevsim bekarlığının son günlerinin tadını çıkart :)''
Ben inaniyorum ona yaziyorum arada ben demis olabilirim. Ay kac kisiye evlilik demis puf neyse sallayacagim birine artik iki gundur isten ayrildim ders caliscam doye kendimi depresyona sokuyorum yine sardim fallara farkindayim kendimin bi dur deyim ben bana en iyisiYa alakası var mı bilmiyorum ama burdan biri demişti sanırım biz fal baktırıyoruz mantıklı geliyor tam çıkacak gibi oluyor ama çıkmıyor çünkü bir anlık seçimlerimiz kaderimizi değiştiriyor diye. Senin durum da buna benzer olmuş aslında o yüzden fallardan tırsar oldum artık. Hüma bana haziranda çok fal atma enerji akışın değişmesin demişti, çok fal baktırmak da olayları değiştirebiliyormuş. Hatta o zamanlar o kadar çok katina göndermiştim ki kartlar saçmalamaya başlamıştı baya
ben buna inaniyorum benim yuzyuze baktirdigim bi kadin var genelde bilir gecen bana yolculuk var dedi ki soylediginde benim haberim bile yoktu o aksam belli olmustu bayramda gidiyorduk ama ertesi gun ailevi bir olay oldu ve iptal edildi tatil,yani aslinda oyle bir olay vardi evet ama bizim elimizde olmayan olaylardan iptal edildi buda garip bir durum yani zaman geciyor ve olaylar degisiyor elimizde olmayan sebeblerde oluyorYa alakası var mı bilmiyorum ama burdan biri demişti sanırım biz fal baktırıyoruz mantıklı geliyor tam çıkacak gibi oluyor ama çıkmıyor çünkü bir anlık seçimlerimiz kaderimizi değiştiriyor diye. Senin durum da buna benzer olmuş aslında o yüzden fallardan tırsar oldum artık. Hüma bana haziranda çok fal atma enerji akışın değişmesin demişti, çok fal baktırmak da olayları değiştirebiliyormuş. Hatta o zamanlar o kadar çok katina göndermiştim ki kartlar saçmalamaya başlamıştı baya
ben buna inaniyorum benim yuzyuze baktirdigim bi kadin var genelde bilir gecen bana yolculuk var dedi ki soylediginde benim haberim bile yoktu o aksam belli olmustu bayramda gidiyorduk ama ertesi gun ailevi bir olay oldu ve iptal edildi tatil,yani aslinda oyle bir olay vardi evet ama bizim elimizde olmayan olaylardan iptal edildi buda garip bir durum yani zaman geciyor ve olaylar degisiyor elimizde olmayan sebeblerde oluyor
Ben inaniyorum ona yaziyorum arada ben demis olabilirim. Ay kac kisiye evlilik demis puf neyse sallayacagim birine artik iki gundur isten ayrildim ders caliscam doye kendimi depresyona sokuyorum yine sardim fallara farkindayim kendimin bi dur deyim ben bana en iyisi
Bana verdigi tarihte adam cidden bulusmak isteyip yolu hazirlamisti ama benim eskisi gelince nolduysa degismisti. Bir daha mi atsam hira soydani mi denesem sence ?
Yok yawru, takibe almistim ama @Marple bide bikac kisi cok kotuydu diyince vazgectim.
Sonra sezgi candan ve esin guvene baktirdim, onlari da begenmedim.
Bana da öyle demiş. 2016nın ilkbahar aylarında evlilik teklif edicek sana dedi. Benimki de ben evliliğe inanmıyorum diyo ahahha
Ama hüma benimkinden daha iyi biliyor galiba
dedim benimki böyle böyle diyo. O öyle diyo ama sana sürpriz yapcak pat diye teklif etcek demeye başladı. Bide baharda (normalde hiç gelmeyi planlamadıgı biryer) ....... şehrine gelicekmiş beni görmek evlenmek için
Daha bi hayatımızı yoluna sokalım ablacım ya ne evliliği. Bari ilk falda evlilik diye girmeseydin işe
İade de yapmıyorlar falı yazık oldu 35 liraya vallahi. Gerçekten şöyle anacım bu uydurmaz hani en azından hakkıyla bakar dediğiniz biri varsa ben bir baktırayım
Eğer falsepeti zeus u diyorsan ben ilk falını tek bi nokta hariç full yaşadım ana memnun kalan 2_3 kişiden fazlasını görmedim..Kızlar yorumcu zeusun cıkan falları var mı ben begendımde
yavrum öyle deme yaaaBen şöyle söyliim bu batağa batalı ocakta 1 yıl olacak..ne zaman baktırsam beklentilerim hep 2 ay ileri attı...farkına varmıoruz ama böyle böyle 1 yıl geçiyor benim için aralık sonu dönüm noktasıdır.hepsi sözleşmiş gibi yıl bitimine kadar diyolar.yeni yılda hiçbişey olmazda bunlara inanmaya devam edersem adım yüzyılın enayisi diye geçsin kayıtlara...
Kızlar yorumcu zeusun cıkan falları var mı ben begendımde
Ben şöyle söyliim bu batağa batalı ocakta 1 yıl olacak..ne zaman baktırsam beklentilerim hep 2 ay ileri attı...farkına varmıoruz ama böyle böyle 1 yıl geçiyor benim için aralık sonu dönüm noktasıdır.hepsi sözleşmiş gibi yıl bitimine kadar diyolar.yeni yılda hiçbişey olmazda bunlara inanmaya devam edersem adım yüzyılın enayisi diye geçsin kayıtlara...
Eğer falsepeti zeus u diyorsan ben ilk falını tek bi nokta hariç full yaşadım ana memnun kalan 2_3 kişiden fazlasını görmedim..
Kızlarben zeusu cok begendım suan dedıklerının aynısı yasıyorum bakalım cıkıcak mıBana tarih vermedi birkaç ayı alıcak dediği için asıl olayı beklemedeyim yine de. Ama dediği ve o sırada sallamadığım bir kaç şeyi yaşadım
Ben hep söylerim burda zeus benim taaa ilk sanal falımdı.kadın beni şoka sokmuştu resmen.çok şey çıktı asıl mesele için çok zaman var dedi gercektende 1 yıl geçti bakalım neler olacak...Kızlarben zeusu cok begendım suan dedıklerının aynısı yasıyorum bakalım cıkıcak mı
anaaa bu ilkay hemen hemen aynı şeylerimi söylüyo herkese yaaİlkay da benzer tarih verdi. 1,5 ay sonra gelecek ama sen onun sana etmiş olduğu sözler ve geçen zamandan sonra soğukluk hissedeceksin. Onunla bir süre daha devam edeceksiniz ama şu an tanışmadığın gözleri ışıl ışıl parlak gözlü biriyle bir ortamda tanışacaksınız en az 4 ortak arkadaşınız var bu kişiyle. Maddi durumu iyi, karşılıklı beğeni olacak ilk görüşte ama hemen bir ilişki olmayacak. Ayrıldığım kişiyi ben istemeyecekmişim. Eğer istersem yenisiyle yolum açıkmış, karşılıklı bir sevgi anlayış olacakmış. Ama sabredersem de eskisinin sorunları 8 ayda düzelecekmiş. Yani falın sonucunu benim irademe bağlamış ama onun dışında çok şeyler söyledi çok olabilitesi yüksek şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?