Binnaz Abla

o kadar fal üst üste bakınca ilkayda hatlar karışmıştır :)

aynen bende ilkayın tarzını sevmedim nedeni zaten fal yorumu için 4 gün bekledim. sonra sorumu sordum 5 günde cevabımı zorla aldım. birde soruyu cevaplarken belliki bana sinir olmuş tersleyerek yazmış. çünkü site yönetimine ısrarla neden cevap vermiyor diye mesaj attım bana dediklerine bak falcı soruyu cevaplamak zorunda değil. bende kıllık dimi üstüne 2-3 mail daha çaktım. adamlara bak ya sanki bedavaya bakıyolar birde sorumu cevaplamayacakmış. benim gibi arızaya bulaşmışsın bir kere nereye cevaplamıyonn heheyyyy. kurtulmak için bedava bile bakarlar o kadar kıllık yaparım

Bana da aynı harfleri vermişti bu harflerden eski sevgilin sana dönmek isteyecek dedi ve çıktı..ne güzel sevinmiştim iyi bir falcı çıktı sonunda diye ama demek herkese aynı harfleri salladı bana tuttu şansa

Acaip fal baktırasım var ama bir kuruş ödeyesim de yok
napsam ki

canım bilmiyorum ya adam bana güven vermiyor .buluştuk ettik güzel geçti ama bazı şeylere kafam takıldı . zaten takıntılı biri oldum çıktım buluttan nem kapıyorum adama güvenim sıfır . hep arkamdan birşey karıştıryormuş gibime geliyor . bide beni sevdiğini hiissetmiyorum . epey şımarmış ve rahattı tavırları . adamın kendine güveni gelmiş .
famaya baktımıştım o seni arayacak bekle dedi beklemedim ben aradım ne olursa olsun diye buluşma çıktı .fama sizin sonunuz var dedi evlelik var ama ben pek inanmıyorum ite kaka nereye kadar gider ilişki . adam çok rahat kaybetme korkusu yok .ben çok iyi oldum ona karşı o yüzden sanırım .bilmiyorum yani öyle gelişmeler .

Senin ona karşı düşkünlüğünü anlayınca egosu şişmiş klasik erkek tavırları Canım,bence hiç üstüne düşme artık

İlkay'ın yorumu geldi. Kahve falında olduğu kadar olumsuz konuşmamış, kahve falı ile içerik olarak tutarlı bir fal aslında, tam zıttı değil yani, ama biraz daha yumuşak konuşmuş bu sefer, karakter analizi falan süper, durumu ve olabilecekleri çok gerçekçi yorumlamış. Bakalım artık, bu sefer gerçekten fallara paydos. İlle de baktırmak istiyorum dediğim bir isim de kalmadı aklımda, şimdi olacakları bekleme zamanı :)

Senin ona karşı düşkünlüğünü anlayınca egosu şişmiş klasik erkek tavırları Canım,bence hiç üstüne düşme artık
öyle mi dersin ?
belkide ilgisi azaldı bana karşı . ya iyidi aslında yanındayken ama neden aramadın falan dedim kesin birşey söylemiyor yılışıyor falan bana böyle konuyu kapatıyor .
kızlar geysuya attım fal . ne zaman bakar acaba ?

olucak mı olmayacak mı demiş ?

Ya İlkay abla'yı ben faceden ekledim. Çok iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Bence onun hayatı da dönem dönem darmadağınık oluyor. Bana dedi bazen çok cadı olabiliyorum. Ama nazik şekilde yazınca o daha nazik dönüyor. Falımda sürekli daha önce falıma bakamadığı için özür dileyip durdu ve telafi edeceğim bunu dedi uzun uzun baktı. Dedim uzmanlık alanınız tarot mu? Ben size kahve atmıştım ama isterseniz tarot da atarım. O da bir uzmanlık alanım yok. Sadece fal sorusu olmayan kahve falından çok hoşlanmıyorum ama benim için kahve ya da tarot farketmez hepsi aynı dedi. Arkadaşlık isteğimi de bana gerçek olarak gelen herkesi kabul ederim çünkü ben gerçeğim sahte değilim dedi. Ben gerçekten sevdim onu, bir negatifliğini hiç hissetmedim.

Bence öyle hepimiz geçtik aynı yollardan erkeğin Bi tarafı kalktı mı aynen böyle davranır Bunuda biz bayanlar yapıyoruz maalesef,geysu gün içinde yorumlar fazla bekletmez

Bence öyle hepimiz geçtik aynı yollardan erkeğin Bi tarafı kalktı mı aynen böyle davranır Bunuda biz bayanlar yapıyoruz maalesef,geysu gün içinde yorumlar fazla bekletmez
şu online değil geysu .
bakalım ne zman girecek ama fal alımı yapıyor gönderdim tarot gönderdim siz ne gönderdiniz ?
bilmiyorum canım ya işleride çok yoğun bunu gözümle gördüm . teli susmuyor adamın . bir yoğunluk halide var .
ama bilmiyorum bana hilserini emin olamıyorum işte .dilede egtirmiyor zaten .çekicem biraz kendimi haklısın . şu düştüğüm hale bak ilişkin başında böyle acımıştım resmen bana duyguları var diye . ben olmaz diye düşünüyordum . adam nasıl ekndini çekti benim gözümde kıymetli oldu .

allah allah ne demekmıs o cevaplamak zorunda degıl,bu siteler iyice kafayı yedi

kızlarr geysudan falım geldi olumsuz yorum yapmış kadın haklı . sonu yok demiş direk . şu anki durum analizi süper . bence onun falı çıkacak . çok üzüldüm ama ne yapyım . durumu yazdım ona görede yorum yapmış zaten .

Uzun uzun detay vererek mı yazdın
Birde burda sırada olduğun zaman soyleme canım yanı suna attım bekliyorum gıbı, bakabililer eskı yazdıklarınada o yüzden bundan sonra diikat et .

Uzun uzun detay vererek mı yazdın
Birde burda sırada olduğun zaman soyleme canım yanı suna attım bekliyorum gıbı, bakabililer eskı yazdıklarınada o yüzden bundan sonra diikat et .
aa burayı okumuş mudur ki yok kız sanmam .
sana özelden atıcam falı bekle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…