Binnaz Abla

çok mu detay verdin acaba mantık yorumu yapmış olmasın ?
detay verdim ama burcunun grubunu bildi . su grubu dedi .soru sordum onada hani belki dedi hep alttan alırsan sessiz kalırsan ama sen daha iyilerine layıksın . başkası çıkıcak dedi bakalım kısmet .bence tutarlıydı yorumu kadının .

ben de begeniyorum ama sen soruda yazdım diyince acaba sana mantık yorumu mu yaptı dedim.

burcunu falan bilmesi önemli değil ki canım. çok zor değil onlar. zaten anla ilgili görebiliceği şeyler. gelecek dediği gibi olmayabilir. sen umutsuz bir şekilde sorduysan soruyu, etkilenmiştir.bana hiç bi dediği çıkmadı bozma moralini. çocuk tavrını değiştirebilir bırak biraz zaman geçsin.

Kızlar bu arada eski geysu değil bu sanki eski geysunun falını okudum evet iyiymiş ama iş harici dedikleri cıkmamıs. Fakat yeni geysu cok cok iyiydi. Ya farklı biri bakıyor ya da kasın kendini geliştirdi bilemedim doğrusu

sence çıkmadı mı falı ?
ay bilmiyorum canım ya moralim bozuldu . yani ilgisiz vs dedim tabi detay verdim . ama bilmiyorum burcunun grubunu bilmesi yani boş biri değil bence .

sana geysunun falı çıktı mı peki son baktırdığın ?

sence çıkmadı mı falı ?
ay bilmiyorum canım ya moralim bozuldu . yani ilgisiz vs dedim tabi detay verdim . ama bilmiyorum burcunun grubunu bilmesi yani boş biri değil bence .

bana hiçbir şey çıkmadı. atabilirim istersen falı. anı bilebilir falcı yani o kadarı da bilsin. gelecek çıkmayabilir. geysunun öyle iyi falcı olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Baldan bana eskısıyle dedıklerı aynı doğrultuda ama bu falda daha fazla detay bılmıs, aynı kısıler bence.
Ama su gizem-geysu muhabetınden sorulardan detay mı bılmıstır bılemem
bide farklı bir nıckle attım eski hesabımı silmiştim temiz gıcır gıcır hesaptı =))

Kızlar geysuya 5 liradan ilk başladığında iki kere attım.O falları da iyiydi.Ama fiyat yükselttikten sonra attığım fal çok daha iyiydi.Aynı geysu beni hatırladı çünkü yazımı falanda aynıydı.Bence 5 liraya bakarken çok özenmiyordu yorumlara.Fiyatı yükseltince daha çok özenmeye başladı.

çıktı mı sana falı ?

off ya hadi .
banada olumsuz konuştu moralimi bozdu .
o kadar takılma bence geysunun patlayına da çok.Ama bildikleri de var burdan yazmıştı birkaç kişi.Boş bir yorumcu değil bence birşeyleri biliyor.Gizemle aynı kişimi bilmiyorum ama geysu bende gizemden daha başarılıydı.

gizemede atayım ama yakalayamıyorum . eğer oda bener konuşursa aynı kişilerdir
geysu benim kocamda akrepti demiş oda boşanmış . kendini bilememiş demek ki yanlş bir evlilik yapmış .

off ya hadi .
banada olumsuz konuştu moralimi bozdu .

canım ben senin olayı tam okuyamadım bölük pörcük giriyorum bakıp cıkıyorum ama güvenemiyorum yazını gördüm güvenmiyorsan olmasın zaten artık belli yaşlara geldik vakit geçirme işini geçtik güvendiğimiz adamlar alalım hayatımıza hepimiz ileriye dönük istiyoruz artık haa hemen evlenelim değil ama en azından güven olsun. Güvenemiyorsan olmasın zaten haaa kızım bana diyorsun sen yapıyormusun dersen vallahi yapmaya calısıyorum ama hayat engel oluyor eğer adam arayıp sormuyorsa bence hiç arama sorma artık siktir et afedersin biz bunları hak etmiyoruz. Sevgiye değer veriyoruz surda bu kadar parayı sırf sevmek sevilmek için harcıyoruz. Değmiyor be canım ben gecen yıl sınavımı yaktım öldüm öldüm dirildim gorumdan arkadaslar bilir, adam benimle kendisi üzülmemek için vedalaşmadan gitmiş. Düşün bir vedada bile bencilce davranmış. Hiç değmiyor. Aslında bizim hatamız adamların ilk hatasında silip atmamak bence mutlu kadınlar adamları ilk hatasında silip atıyor sonra kendine değer veren adamı buluyor. Biz yapamıyoruz debelenip duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…