Binnaz Abla

o veda etmeden gitmeler zaten klasik . neden veda etsin ki senden bir sürü laf işitecek .seni kırmamak için yapılan bir davranış değil canım o . o kendini bir şekilde kolayca sıyırmak . saygı duyan erkek iki çift laf eder yani .onca paylaşılan şeyin ve zmanın adına .
ben klasik anlamda hiç bir erkeğe güvenmiyorum .yani buna has birşey değil . erkeklere güvenim yok .
aramıyor aramıyor ama görüşmek istiyor . görüşeceğimiz zaman sık boğaz ediyor sürekli o ilgisiz adam gidiyor yerine böyle ilgili biri geliyor garip bir şekilde demek ki istediğinde arayabiliyormuş .
ben akışa bıraktım ya yani giderse üzülürüm ama ölmem . tetikte olucam hep . kendi kaybeder valla öylede birşey var.bulsun benim gibi kızı .

gizemede atayım ama yakalayamıyorum . eğer oda bener konuşursa aynı kişilerdir
geysu benim kocamda akrepti demiş oda boşanmış . kendini bilememiş demek ki yanlş bir evlilik yapmış .
Hadi ya olur onlarda yanılabilir,ne kadar hisleri de olsa,bilemeyebilirler birşeyleri.Bir de insan aşık olunca gözü kararıyor galiba.Gerçekleri göremiyor.

Hadi ya olur onlarda yanılabilir,ne kadar hisleri de olsa,bilemeyebilirler birşeyleri.Bir de insan aşık olunca gözü kararıyor galiba.Gerçekleri göremiyor.
ne bileyim kendi hayatına pek bir yararı olmamış demek ki .
benim olay olumsuz zaten nasıl olumlu yorum yazsın kadın

bilmiyorum ya bide burda herşeyi yazıyorum . burdan mı okuyorlar ne bazı şeyleri .

Şöyle bişey var kendi hayatlarını bilemeyebilirler ne kadar falcıya baktırdık hiç biri trilyoner değil yada dünyanın en zengini değil lotoyuda tuturmuyorlar bu işler garip biraz terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap.

evet haklısın .
kısmet ya hayırlısı olsun .

Aynen öyle bir yere kadar bilebiliyorlar.Yoksa üç kuruşa fal bakmakla uğraşmazlardı.

ne bileyim kendi hayatına pek bir yararı olmamış demek ki .
benim olay olumsuz zaten nasıl olumlu yorum yazsın kadın
Sanki bütün falcıların mutlu mesut ilişkilerimi var.Eminim birçoğu ayrılıklar yaşamıştır.Aşk başka birşey insanın gözüne perde iniyor.Hepimiz öyle olmuyormuyuz aşık olunca karşı tarafın olumsuzluklarını göremiyoruz.Bir de soruyu da olumsuz yazdıysan zaten mantık olarak da öyle yorumlar.

olucak mı olmayacak mı demiş ?

çok net olacak ya da olmayacak değil de bir sürü zorluk seni belkiyor ama senin vazgeçmeye niyetin yok demiş :) Kahve falında da buna benzer şeyler söylemişti da o biraz daha karamsar bir yorumdu, bu sefer daha çok ben ne söylersem söyliim ben bildiğini yapmaya devam edeceksin tarzi olmuş :))

benim hiç aklımda yokken tuhaf bi şekilde dün birden bire ona 2. defa fal attım, üstelik aradan sadece 2 hafta geçmişken ve dediğim gibi kahve falı aslında içimi karartmışken. yani demek ki bir şey var bu kadında, itici bulmuyorum kesinlikle. yorumları çok gerçekçi, ses tonunu falan da sevdim. genel olarak sesli yorum yapanları daha çok seviyorum zaten. Yani galiba online falcılar arasında anı çok iyi bilmesi ile Selena, en gerçekçi ve de sesli yorumları ile İlkay, kibar tarzı ve yine anı çok iyi bilmesi ile de Sevgi Duman şu aralar ilk üçüm.

Nesibe çok tatlı ama daha çok nasihat üzerine, onun falını da dün bir daha dinledim, aslında anla ilgili pek de bir şey söylememiş, güzel konuşmuş da işte elle tutulur bir şey yok aslında yorumunda.

Serüven çok baştan savma, tek cümlelik cımbızla çeker gibi verdiği cevaplar, yuvarlak bir fal yorumu falan bir daha kesinlikle baktırmam ona.

Şehrazat/Didem anı biliyor da gerisi fos, verdiği bütün tarihler bir bir patladı. Söylediği hiçbir şey çıkmadı, daha da kötüye gitti hatta her şey.

Naira anı çok iyi bilenlerden bende, hatta gelecekle ilgili dediği bir şey de daha falı baktığının akşamı çıktı, diğer dediklerini bekliyorum bakalım, onu da sevdim.

Hüma Bal da çok tatlış, çok olumlu da, biraz fazla olumlu işte.

Fama aslında o da anı bilmiş ama okumakta çok zorluk çekiyorum, o yüzden sevemedim onun falını.

Bilgehatun diğerlerinden çok da farklı bir şey söylememiş olmasına rağmen hem çok kısa bir fal, hem yazı dili çok kötü, hem de enerjisini sevmedim, o gün de falını okurken inanılmaz enerjim düştü vs. bir daha baktırmadım, baktırmam da.

Gizem Hatun bende hiçbir şeyi bilemeyen tek falcı. tek bir şey bile tutmadı. Önce çok sinirlendim de o kadar nazik bir mesaj yazmış ki, sırf o sebepten iade istemedim ama bir daha baktırmam.

olumsuz yazdım evet
ama şöyelde birşey var olumsuz yazdım
sonra soruda sordum sorumda kesin olmaz dememiş . kısmet falan demiş .ne bielyim kafam karıştı başta net net bir iki ay daha gider giderse dedi sonra belli olmaz gibi birşey söyledi . ama kesin dediği şu bu ilişki sürersede ciddiyede binse üzülen taraf sen olucaksın . ben onu anladım falından .

ne üç kuruşu kız biz kk olarak ihya ettik bütün falcıları . bizden fazla kazanıyordurlar aylık olarak ben söyleyeyim
Ama arkadaşın dediği gibi hiç loto falan tutturamıyorlar.Tuttursalar daha niye falla uraşsınlar.Bence Allah onların bazı hislerini kısıtlıyor.O yüzden herşeyi bilemiyorlar.

Pardon da selenanın su falı 30 TL yuh.. 17,5 bile verirken içm acıdı. O yüzdne gizem hatun ve selenaya baktırmayı çok istiyodum ama iptal ettim.

Sevgi dumandan aldığım iade de burda bikaç kişiye aynı harf verdiği için tekrar ona baktırmama engel oldu. Şimdi binnaz'da kime baktırmam lazım? 230 kredim var

Ama arkadaşın dediği gibi hiç loto falan tutturamıyorlar.Tuttursalar daha niye falla uraşsınlar.Bence Allah onların bazı hislerini kısıtlıyor.O yüzden herşeyi bilemiyorlar.
ya herşeyi zaten bilemez ki . herşeyi benim diyen falcı bilemiyor . ünlü falcılar zaten bu işi 20-30 liraya yapmaz ki . ne paralar dönüyor yani .
Allahtan başkası bilemez tabi . ama durum gidişatını bir insan oalrak altıncı hisleri kuvvatli olduğu için yorum yapıyorlar yani çıkarımlar yapıyorlar tecrübelerine dayanarak . bir arkadaşında ypablir bunu mesela . neyse ben kendimi yavaş yavaş koparıcam bu adamdan .

Bence binnazda en iyi kisi sevgi duman yine de. Herkesin hayatina oyle bir harmanlamis ki tarot oyucusu ise de cok cok basarili. Ama yok istemem dersen elif isiktan iskambil fali da rica edebilirsin. Ama iskambil rica et onun iskambilinin de ciktigi kisiler var ama patlayani da cok

elif bende patladı .
bence hiç iyi bir falcı değil
her falında beni evlendiriyor zaten
şu ana kadar çoktaan evli olmam gerekiyordu ona göre .

30 ami yuh .bence hakediyor.bir fal icin bir saatini ayiriyo ozenli detayli.50 ye 100 e baknlar var 30 gyt normal

Ne baktirdin canim?
bilmem tarottu sanırım . okadın sallıyor ya ben evliydim şimdiye kadar . üç kez baktırdım hep evleniceksin dedi . işte iki ay sonra tanışcaksın sene bitmeden evleniceksin . hadi biri giriyor hayatıma onun için yine baktırıyorum bu sefer bu olmayacak iki-üç ay sonra tanışcaksın evleniceksin . tamam başkası giriyor bu olmayacak iki üç sonraki . yani zamanı hep atıyor ileriye kadın . onun dediğine göre çoktann evlenmiş olmam lazımdı
o yüzden bu ilişkim için hiç baktırmadım ona çünkü diyeceklerini biliyorum bu olmayacak iki üç ay sonraki adamla seneye evleniceksiniz . yorumu bu oluyor bana akrşı hep klasik .

Canim diger fallarini degil ozellikle iskambil fali baktir diye belirttim arkadasa cunku bana da oyle dediler onun cikarsa iskambili cikiyormus. Bu forumdan ciktigini bildigim bir iki kisi var ama onlarda hep iskambil atti. Ama sen atma en nefret ettigim sey evleneceksin de evleneceksin hee evlenicem de adam yok.Pembe tabloculukta bu kadar ucmayin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…