o veda etmeden gitmeler zaten klasik . neden veda etsin ki senden bir sürü laf işitecek .seni kırmamak için yapılan bir davranış değil canım o . o kendini bir şekilde kolayca sıyırmak . saygı duyan erkek iki çift laf eder yani .onca paylaşılan şeyin ve zmanın adına .canım ben senin olayı tam okuyamadım bölük pörcük giriyorum bakıp cıkıyorum ama güvenemiyorum yazını gördüm güvenmiyorsan olmasın zaten artık belli yaşlara geldik vakit geçirme işini geçtik güvendiğimiz adamlar alalım hayatımıza hepimiz ileriye dönük istiyoruz artık haa hemen evlenelim değil ama en azından güven olsun. Güvenemiyorsan olmasın zaten haaa kızım bana diyorsun sen yapıyormusun dersen vallahi yapmaya calısıyorum ama hayat engel oluyor eğer adam arayıp sormuyorsa bence hiç arama sorma artık siktir et afedersin biz bunları hak etmiyoruz. Sevgiye değer veriyoruz surda bu kadar parayı sırf sevmek sevilmek için harcıyoruz. Değmiyor be canım ben gecen yıl sınavımı yaktım öldüm öldüm dirildim gorumdan arkadaslar bilir, adam benimle kendisi üzülmemek için vedalaşmadan gitmiş. Düşün bir vedada bile bencilce davranmış. Hiç değmiyor. Aslında bizim hatamız adamların ilk hatasında silip atmamak bence mutlu kadınlar adamları ilk hatasında silip atıyor sonra kendine değer veren adamı buluyor. Biz yapamıyoruz debelenip duruyoruz.
Hadi ya olur onlarda yanılabilir,ne kadar hisleri de olsa,bilemeyebilirler birşeyleri.Bir de insan aşık olunca gözü kararıyor galiba.Gerçekleri göremiyor.gizemede atayım ama yakalayamıyorum . eğer oda bener konuşursa aynı kişilerdir
geysu benim kocamda akrepti demiş oda boşanmış . kendini bilememiş demek ki yanlş bir evlilik yapmış .
ne bileyim kendi hayatına pek bir yararı olmamış demek ki .Hadi ya olur onlarda yanılabilir,ne kadar hisleri de olsa,bilemeyebilirler birşeyleri.Bir de insan aşık olunca gözü kararıyor galiba.Gerçekleri göremiyor.
bilmiyorum ya bide burda herşeyi yazıyorum . burdan mı okuyorlar ne bazı şeyleri .
evet haklısın .Şöyle bişey var kendi hayatlarını bilemeyebilirler ne kadar falcıya baktırdık hiç biri trilyoner değil yada dünyanın en zengini değil lotoyuda tuturmuyorlar bu işler garip biraz terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap.
Aynen öyle bir yere kadar bilebiliyorlar.Yoksa üç kuruşa fal bakmakla uğraşmazlardı.Şöyle bişey var kendi hayatlarını bilemeyebilirler ne kadar falcıya baktırdık hiç biri trilyoner değil yada dünyanın en zengini değil lotoyuda tuturmuyorlar bu işler garip biraz terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap.
ne üç kuruşu kız biz kk olarak ihya ettik bütün falcıları . bizden fazla kazanıyordurlar aylık olarak ben söyleyeyimAynen öyle bir yere kadar bilebiliyorlar.Yoksa üç kuruşa fal bakmakla uğraşmazlardı.
Sanki bütün falcıların mutlu mesut ilişkilerimi var.Eminim birçoğu ayrılıklar yaşamıştır.Aşk başka birşey insanın gözüne perde iniyor.Hepimiz öyle olmuyormuyuz aşık olunca karşı tarafın olumsuzluklarını göremiyoruz.Bir de soruyu da olumsuz yazdıysan zaten mantık olarak da öyle yorumlar.ne bileyim kendi hayatına pek bir yararı olmamış demek ki .
benim olay olumsuz zaten nasıl olumlu yorum yazsın kadın
olucak mı olmayacak mı demiş ?
Ya İlkay abla'yı ben faceden ekledim. Çok iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Bence onun hayatı da dönem dönem darmadağınık oluyor. Bana dedi bazen çok cadı olabiliyorum. Ama nazik şekilde yazınca o daha nazik dönüyor. Falımda sürekli daha önce falıma bakamadığı için özür dileyip durdu ve telafi edeceğim bunu dedi uzun uzun baktı. Dedim uzmanlık alanınız tarot mu? Ben size kahve atmıştım ama isterseniz tarot da atarım. O da bir uzmanlık alanım yok. Sadece fal sorusu olmayan kahve falından çok hoşlanmıyorum ama benim için kahve ya da tarot farketmez hepsi aynı dedi. Arkadaşlık isteğimi de bana gerçek olarak gelen herkesi kabul ederim çünkü ben gerçeğim sahte değilim dedi. Ben gerçekten sevdim onu, bir negatifliğini hiç hissetmedim.
olumsuz yazdım evetSanki bütün falcıların mutlu mesut ilişkilerimi var.Eminim birçoğu ayrılıklar yaşamıştır.Aşk başka birşey insanın gözüne perde iniyor.Hepimiz öyle olmuyormuyuz aşık olunca karşı tarafın olumsuzluklarını göremiyoruz.Bir de soruyu da olumsuz yazdıysan zaten mantık olarak da öyle yorumlar.
Ama arkadaşın dediği gibi hiç loto falan tutturamıyorlar.Tuttursalar daha niye falla uraşsınlar.Bence Allah onların bazı hislerini kısıtlıyor.O yüzden herşeyi bilemiyorlar.ne üç kuruşu kız biz kk olarak ihya ettik bütün falcıları . bizden fazla kazanıyordurlar aylık olarak ben söyleyeyim
ya herşeyi zaten bilemez ki . herşeyi benim diyen falcı bilemiyor . ünlü falcılar zaten bu işi 20-30 liraya yapmaz ki . ne paralar dönüyor yani .Ama arkadaşın dediği gibi hiç loto falan tutturamıyorlar.Tuttursalar daha niye falla uraşsınlar.Bence Allah onların bazı hislerini kısıtlıyor.O yüzden herşeyi bilemiyorlar.
Bence binnazda en iyi kisi sevgi duman yine de. Herkesin hayatina oyle bir harmanlamis ki tarot oyucusu ise de cok cok basarili. Ama yok istemem dersen elif isiktan iskambil fali da rica edebilirsin. Ama iskambil rica et onun iskambilinin de ciktigi kisiler var ama patlayani da cokPardon da selenanın su falı 30 TL yuh.. 17,5 bile verirken içm acıdı. O yüzdne gizem hatun ve selenaya baktırmayı çok istiyodum ama iptal ettim.
Sevgi dumandan aldığım iade de burda bikaç kişiye aynı harf verdiği için tekrar ona baktırmama engel oldu. Şimdi binnaz'da kime baktırmam lazım? 230 kredim var
elif bende patladı .Bence binnazda en iyi kisi sevgi duman yine de. Herkesin hayatina oyle bir harmanlamis ki tarot oyucusu ise de cok cok basarili. Ama yok istemem dersen elif isiktan iskambil fali da rica edebilirsin. Ama iskambil rica et onun iskambilinin de ciktigi kisiler var ama patlayani da cok
30 ami yuh .bence hakediyor.bir fal icin bir saatini ayiriyo ozenli detayli.50 ye 100 e baknlar var 30 gyt normalPardon da selenanın su falı 30 TL yuh.. 17,5 bile verirken içm acıdı. O yüzdne gizem hatun ve selenaya baktırmayı çok istiyodum ama iptal ettim.
Sevgi dumandan aldığım iade de burda bikaç kişiye aynı harf verdiği için tekrar ona baktırmama engel oldu. Şimdi binnaz'da kime baktırmam lazım? 230 kredim var
Ne baktirdin canim?elif bende patladı .
bence hiç iyi bir falcı değil
her falında beni evlendiriyor zaten
şu ana kadar çoktaan evli olmam gerekiyordu ona göre .
Bence de telwede hiçbirşey bilmeyen yorumcular 50 liraya bakıyorlar.Selenanın 30 a bakması çok normal.30 ami yuh .bence hakediyor.bir fal icin bir saatini ayiriyo ozenli detayli.50 ye 100 e baknlar var 30 gyt normal
bilmem tarottu sanırım . okadın sallıyor ya ben evliydim şimdiye kadar . üç kez baktırdım hep evleniceksin dedi . işte iki ay sonra tanışcaksın sene bitmeden evleniceksin . hadi biri giriyor hayatıma onun için yine baktırıyorum bu sefer bu olmayacak iki-üç ay sonra tanışcaksın evleniceksin . tamam başkası giriyor bu olmayacak iki üç sonraki . yani zamanı hep atıyor ileriye kadın . onun dediğine göre çoktann evlenmiş olmam lazımdıNe baktirdin canim?
Canim diger fallarini degil ozellikle iskambil fali baktir diye belirttim arkadasa cunku bana da oyle dediler onun cikarsa iskambili cikiyormus. Bu forumdan ciktigini bildigim bir iki kisi var ama onlarda hep iskambil atti. Ama sen atma en nefret ettigim sey evleneceksin de evleneceksin hee evlenicem de adam yok.Pembe tabloculukta bu kadar ucmayin bari.bilmem tarottu sanırım . okadın sallıyor ya ben evliydim şimdiye kadar . üç kez baktırdım hep evleniceksin dedi . işte iki ay sonra tanışcaksın sene bitmeden evleniceksin . hadi biri giriyor hayatıma onun için yine baktırıyorum bu sefer bu olmayacak iki-üç ay sonra tanışcaksın evleniceksin . tamam başkası giriyor bu olmayacak iki üç sonraki . yani zamanı hep atıyor ileriye kadın . onun dediğine göre çoktann evlenmiş olmam lazımdı
o yüzden bu ilişkim için hiç baktırmadım ona çünkü diyeceklerini biliyorum bu olmayacak iki üç ay sonraki adamla seneye evleniceksiniz . yorumu bu oluyor bana akrşı hep klasik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?