bilmem atmış tutmuştur tutturduğu varsaCanim diger fallarini degil ozellikle iskambil fali baktir diye belirttim arkadasa cunku bana da oyle dediler onun cikarsa iskambili cikiyormus. Bu forumdan ciktigini bildigim bir iki kisi var ama onlarda hep iskambil atti. Ama sen atma en nefret ettigim sey evleneceksin de evleneceksin hee evlenicem de adam yok kufretcem simdi. Pembe tabloculukta bu kadar ucmayin bari.
Iste mesela ben evliligin kader olduguna inanmiyorum. Senin secimin. Mantik ask sevgi hepsi icinde olmali. Ask dogrudan kader kime asik olacagini secemiyorsun ama evlilik kader degil, senin secimin. O yuzden ben soyle soyle davranirsan olayina cok inaniyorum. Bir de her falci her falda iyi olamiyor ama elif isiga bir kere attim iskambil iyiydi cikar mi cikmaz mi bilinmez, cikan fal beni bulmaz zaten :) Bir de fallarda hic detay verme bence o durum cok sakat fal bakmayip mantiki seyler yazip cikarlar.bilmem atmış tutmuştur tutturduğu varsa
elif hiç iyi bir falcı değil bence .sonuçta iyi bir falcı olsa hepsini tututrdu . en azından yakınlaşsın yani . diline dolamış evlenicen evlenicen . bende hayatıma biri girince acaba bu mu diyordum yani .
tutturduğu varsada bence denk gelmiştir . bende tamamen foss çıktı .
bide bilge var mesela . oda durum falcısı . durumu anlatıyorum durum olumluysa olumlu yorum yapar . olumszusa olumsuz . benim hatam sanırım çok detay veriyorum . hikayeyi anlatıyorum ona göre yorum yapıyorlar . kartlara pek bakmıyorlar bile .bilge biri için çok olumlu konuştu ama çocukla olmadı yani . eğer sen şöle şöle davranırsan böle böle olur diyenleri sevmiyorum bir insan benim kaderimdeyse nasıl davranırsak davranalım birbimize en sonunda olur yani yoksada yoktur .
tamam dediğin gibi olsada yine patladı elif bana . evleniceksin dedi kaç kere verdiği süreler doldu .Iste mesela ben evliligin kader olduguna inanmiyorum. Senin secimin. Mantik ask sevgi hepsi icinde olmali. Ask dogrudan kader kime asik olacagini secemiyorsun ama evlilik kader degil, senin secimin. O yuzden ben soyle soyle davranirsan olayina cok inaniyorum. Bir de her falci her falda iyi olamiyor ama elif isiga bir kere attim iskambil iyiydi cikar mi cikmaz mi bilinmez, cikan fal beni bulmaz zaten :) Bir de fallarda hic detay verme bence o durum cok sakat fal bakmayip mantiki seyler yazip cikarlar.
bilmem atmış tutmuştur tutturduğu varsa
elif hiç iyi bir falcı değil bence .sonuçta iyi bir falcı olsa hepsini tututrdu . en azından yakınlaşsın yani . diline dolamış evlenicen evlenicen . bende hayatıma biri girince acaba bu mu diyordum yani .
tutturduğu varsada bence denk gelmiştir . bende tamamen foss çıktı .
bide bilge var mesela . oda durum falcısı . durumu anlatıyorum durum olumluysa olumlu yorum yapar . olumszusa olumsuz . benim hatam sanırım çok detay veriyorum . hikayeyi anlatıyorum ona göre yorum yapıyorlar . kartlara pek bakmıyorlar bile .bilge biri için çok olumlu konuştu ama çocukla olmadı yani . eğer sen şöle şöle davranırsan böle böle olur diyenleri sevmiyorum bir insan benim kaderimdeyse nasıl davranırsak davranalım birbimize en sonunda olur yani yoksada yoktur .
aynen ya elif çok kötü bir falcı falcı bile değil bence . dediği tahmin ettiği tek nokta yok .Elif bence de çok kötü bir falcı aylar önce tarot mu ne atmıştım iade aldım o kadar kötüydü. Binnazda 220 puanım var deli oldum 5 daha olsa tümaya atıcaktım. Geçen binnazda tarotta serra güngören diye birine gönderdim sandığımdan çok iyi çıktı kadın. Diğerleriyle aynı tarihleri vermiş ama hisleriyle konuşmuş direk kartları yorumlamamış. Bir de asenat kılıça çok haksızlık ediyorlar bence kadına 5 liralıkken attığım fal biraz pembeydi ama sonra 2 kere daha attım temmuzda, ağustostaki ayrılığımı bildiğini farkettim sonradan. Geçen de attım acayip yorumlamış çok ciddi uyarmış hüma ve aylin de yapmıştı aynı şeyi. Eski fallarıma baktığımda da tümay cennet feci tutturmuş nasıl pas geçmişim anlamadım kadını ama en iyi bakanlardan biri de o bence. Bilmiyorum belki benim enerjim uyumuştur onlarla, mesela firuzeyi çok kişi beğenmiyor ama bana verdiği tarihte yaşamıştım olayı. Şimdi verdiği tarihte de tam birşeyler olacak gibiyken ben içine ettim
aynen ya elif çok kötü bir falcı falcı bile değil bence . dediği tahmin ettiği tek nokta yok .
geysuya attım ben bu sabah moralman çökertti beni kadın çok gerçekçi konuşmuş .sen ona attın mı ?
Canim ben elif illa cikiyor atsinlar demiyorum ki yanlis anlamissin ben sadece onerdim forumda aratilir cogunlukla patlamis bende gayet iyiydi iyi falci olaun kotu falci olsun banane. Asil her sey kaderse niye fal atiyoruz, sonucta olan olacaktir. Ben zaten hep demisimdir durumlar degisir fallar da degisir. Tabi bunlar cok sahsi dusunceler konusmanin pek bir anlami yok herkesin kendi inanci. Neyse amma kknustuk bir elif isigi salla gitsintamam dediğin gibi olsada yine patladı elif bana . evleniceksin dedi kaç kere verdiği süreler doldu .
bence fos ama tabi sen bilirsin canım . elif durumu bile bilemiyor yani .ben birden fazla kez elife attım çünkü .hepsinde dediği aynı şeydi sürekli tarihleri attı .
ya kader değilse niye fal atıyoruz ki yani ?o zaman fallarda sürekli değişir . saçma bir durum olur bence . bana bazı fallar çıktı mesela bazen beni üzsede ilkay gür bence içlerinden en iyilerinden biri .bide son baktırdığım cafe falcısıda dediği şey tuttu yine gidicem sanırım ona .
bence elife güvenme çıkarsa bile dediği tesadüftür bence . çünkü kadın yüz kere evlendirdi beni . bende evliliğin e si yok . bu ilişkim içinde hiç baktırmadım .
tabi haklısın . elif ışıkla çok deneyimim olduğu için yazdım .Canim ben elif illa cikiyor atsinlar demiyorum ki yanlis anlamissin ben sadece onerdim forumda aratilir cogunlukla patlamis bende gayet iyiydi iyi falci olaun kotu falci olsun banane. Asil her sey kaderse niye fal atiyoruz, sonucta olan olacaktir. Ben zaten hep demisimdir durumlar degisir fallar da degisir. Tabi bunlar cok sahsi dusunceler konusmanin pek bir anlami yok herkesin kendi inanci. Neyse amma kknustuk bir elif isigi salla gitsin
Bu ikizlere has bir durummu acaba bende oleyim bir umutsuzluk bunalim deprosyon haliiiKizlarr ben 3 gundur niye sardim yine niye depresyondayim diyordum. Az once fark ettim hastalanmisim. Ben kosturmadan unutmusum hastalik vaktimi. Ondanmis bu depresiflik ohh 3 gune gecer bir sevindim bir sevindim anlatamam
Iyi yaptin tabi yazmakla dedigim gibi ben bir kere iskambil attim cikip cikmadigini gorecegiz. Sadece forumda ozelden iki arkadasim ozellikle iskambil onerdigi icin iskambil dedim. Ama sanirim hep patlamis haklisin denemeye deger mi bilemedim.tabi haklısın . elif ışıkla çok deneyimim olduğu için yazdım .
Ay benim ikizler erkeki de depresyonda. Ilk onun depresyonu beni depresyona soktu zaten. Kiz aceba bizim burcu kanli ay may mi etkilediBu ikizlere has bir durummu acaba bende oleyim bir umutsuzluk bunalim deprosyon haliii
sen bilirsin ama bendeki durumu bu ne eksik ne fazla . hiç birine bir gıcıklığım yok ama çıkmayıncada yazarım .Iyi yaptin tabi yazmakla dedigim gibi ben bir kere iskambil attim cikip cikmadigini gorecegiz. Sadece forumda ozelden iki arkadasim ozellikle iskambil onerdigi icin iskambil dedim. Ama sanirim hep patlamis haklisin denemeye deger mi bilemedim.
sende yeni misin ilişkin yoksa uzun süreli mi ?Ay benim ikizler erkeki de depresyonda. Ilk onun depresyonu beni depresyona soktu zaten. Kiz aceba bizim burcu kanli ay may mi etkiledi
sende yeni misin ilişkin yoksa uzun süreli mi ?
platonik mi seninki ?Yok kiz bizde iliski yok. Cozmeye calisiyorum. Daha dogrusu su asamada kacmaya calisiyorum ayni yerde oldugumuz icin kacamiyordum simdi daha iyi kacacagim insallah. Haa niye fal atiyorsun dersen o artik bagimlilik oldu sanirim. Ne diye atiyorum bende bilmiyorum. Aciklamasi yok yani elim kayiyor
Yok hayatim platonik degil onun bana ilgisi netti basta ama ben net degildim simdi sacma bir hal aldi. Herseyini biliyorum zaten ben pek oyle uzaktan platonik asik olamiyorum hayatima zorla giriyorlar bakmiyorum onlar kacinca asik oluyorum. Bende durum farkli. Kacacagim cunku hayatimda daha net seyler istiyorum. Artik net olmayan bir oyle bir boylelikler beni yoruyor. Hayatta belli etmem, belli etmek iatiyor bazen ama yapamiyorum. Elinde degil yapi galiba aslinda istiyorum da bazen belli etmwyiplatonik mi seninki ?
niye kaçmaya çalışıyorsun ki . ilgini belli et adama . çaktırmadan araştır sevgilisi vs var mı diye . aynı ortamda olmanız daha iyi işte .etkileyebilirsin . giyin süslen etrafında dolan herifin .
Mide bulantsi istahim gitti dokunsalar aglarim o durumdayim duydum onu 12 den vurdu bizi sanirimmmAy benim ikizler erkeki de depresyonda. Ilk onun depresyonu beni depresyona soktu zaten. Kiz aceba bizim burcu kanli ay may mi etkiledi
sana geldi açıldı mı çocuk ?keşke kestirip atmasaydın canım yaYok hayatim platonik degil onun bana ilgisi netti basta ama ben net degildim simdi sacma bir hal aldi. Herseyini biliyorum zaten ben pek oyle uzaktan platonik asik olamiyorum hayatima zorla giriyorlar bakmiyorum onlar kacinca asik oluyorum. Bende durum farkli. Kacacagim cunku hayatimda daha net seyler istiyorum. Artik net olmayan bir oyle bir boylelikler beni yoruyor. Hayatta belli etmem, belli etmek iatiyor bazen ama yapamiyorum. Elinde degil yapi galiba aslinda istiyorum da bazen belli etmwyi
Yok hayatim ya olmaz inan, ben gecen yil bu zamanlar bir adami bekledim cok aci cektim ve sinavimi harcadim. Bu ikizlerin dengesizliklerini cekemem. Tekrar sinavimi yakip tarihi tekerrur ettiremem. Tek derdim o sinavi kazanip mevkimi yukseltmek artik. Gerisi cok da onemli degil benden uzak dursunlar, dengesizlikleri kendilerine kalsin yeter. Parasizliktan fal da atamam artik. Forumda takilirim :) Sagol guzel yorumun icin ama olmaz ben cok yorgunum kaldi ki kendimdende emin olamiyorum zaman zaman.sana geldi açıldı mı çocuk ?keşke kestirip atmasaydın canım ya
ilgisi netti diyorsun neden ilşkide net olmasın ki . hiç denemeden anlayamazsın . bir insan mesela dışardan mükemmel gözükür ilişkin olunca tamamen değişir . bazı insanlarda uzaktan karmaşık gibi gözükür ama ilşki içinde çok uyumlu iyi biri çıkabilir . yani gözlemle olmaz yaşanması gerekir bazı şeylerin bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?