Eslinaablaya baktirdim, berbatti. Bana eski sevgililerinden biriyle evleneceksin demis, nasilsa herkesin unutamadigi birisi var diye sallamis ama benim yok iste kardesim.Gelecegi sallamis yani.
Ote yandan ani iyi biliyor diyenler olmus, ani bildiyse yandim. Haleh Hanim ve Acelyanin tersi seyler soylemis, onlar benim lehime seyler soylemislerdi. Eslina bu is kesinlikle olmaz, adamin gonlu baskasinda keci inadi yapiyorsun demis.
hadiyaa bana çok iyi bilmişti üzüldüm şimdi.bunlarda ne biçimse kimseye bi daha kimseyi tavsiye etmiycem birimize iyibakıolar birimize kötü
Ben bugun baktirdim eslinaablaya, durumu ve gecmisi cok iyi bildi.. Sayende buldum onu cok tesekkur ederim :)
Hoennire de ilk kez kahve baktirdim, o da harikaydi :) yeri gelmisken onu da soyleyeyim dedim :))
kızlar bazı falcıların tarotu bazılarının kahvesi iyi olabilir mi?
bakıyorum da birinin inanılmaz dediğine diğeri berbat diyor..
enerjiylede alakalıdır biliyorum ama, merak ettiğim şu;
kart ya da bardak bahane olup önemli olan his midir? mesela selenaya katina baktırdım diğerleri kadar etkilenmedim. kahve de baktırsa mı?
cherrye uzuldum sana sevindim:) bende eslinaablayı çok beğenmiştim burda hemen yazmıştım baktırdığım zaman hatta abartıp serra gibi bile düşünmüştüm o kadar aynı şeyleri söylemişlerdi ki.şimdi de klotayağmura attım bakalım ne diyecek gerçi baya geç bakıyor diye biliorum.bu arada hoennireyi merak ettim ama benim fincanlarım yoko yuzden hep tarot atıyorum.
kızlar falalemde fallar nereye gelıyo?maıl adresınemı yoksa sayfada fallarım dıye bı baslık varmı ben goremedım:26:
Falin yorumlandiginda mail adresine bilgi geliyor. Falina profilindeki "baktirdigim fallar" bolumunden ulasabilirsin.
hadiyaa bana çok iyi bilmişti üzüldüm şimdi.bunlarda ne biçimse kimseye bi daha kimseyi tavsiye etmiycem birimize iyibakıolar birimize kötü
Sekerim, gelecek kesinlikle sallamaydi, bundan eminim. Hos cogununki sallama ya
Gecmisi ve ani iyi biliyor demissiniz, ben o durumdan suphelendim ya bana da bildiyse diye. Ben acikcasi gecmisi bildigini dusunmuyorum, soyle ki: cok sevdigin biri olmus dedi, evet oldu ama sonra demis ki kim terk etti bilmiyorum. Terk eden olmadi, cunku ben platoniktim adamla asla bir araya gelmedik. Gelecekte de boyle bir sey olamaz. Yani gecmisi tutturmus sayilir mi bilemem.Bu adamla evleneceksin demis, burayi olumune sallamis.
Eger ani tutturduysa samimi olarak b.ku yedigimi dusunuyorum, zira Ayse melekle ayni olumsuz yorumu yapmis......durumun lehime donmeyecegini soylemis. Arnisa, Haleh, Acelya, Hoennir, Adin, sennerdesin, aslinda durumun sandigim kadar kotu olmadigini (ki bence cok kotu) yakinda lehime donecegimi ve dengelerin degisecegini soylediler.
Offfff neye inanacagimi sasirdim. Eslina mi, digerleri mi?
Umut Isik hakkinda ne diyorsunuz kizlar?
Fal baktirasim yok nesibeden sonra fakat umut isik ilginc kendim icin degil bi arkadasim icin fal baktimakyi istiyoruz yorularinizi almak isterim
Birde Nesibenin fallari cikar mi :) Yani Cikarsa elbette cok sevinirim ins tutar ama birebir yasayanlariniz var mi:)
Fal baktirasim yok nesibeden sonra fakat umut isik ilginc kendim icin degil bi arkadasim icin fal baktimakyi istiyoruz yorularinizi almak isterim
Birde Nesibenin fallari cikar mi :) Yani Cikarsa elbette cok sevinirim ins tutar ama birebir yasayanlariniz var mi:)
Sekerim, gelecek kesinlikle sallamaydi, bundan eminim. Hos cogununki sallama ya
Gecmisi ve ani iyi biliyor demissiniz, ben o durumdan suphelendim ya bana da bildiyse diye. Ben acikcasi gecmisi bildigini dusunmuyorum, soyle ki: cok sevdigin biri olmus dedi, evet oldu ama sonra demis ki kim terk etti bilmiyorum. Terk eden olmadi, cunku ben platoniktim adamla asla bir araya gelmedik. Gelecekte de boyle bir sey olamaz. Yani gecmisi tutturmus sayilir mi bilemem.Bu adamla evleneceksin demis, burayi olumune sallamis.
Eger ani tutturduysa samimi olarak b.ku yedigimi dusunuyorum, zira Ayse melekle ayni olumsuz yorumu yapmis......durumun lehime donmeyecegini soylemis. Arnisa, Haleh, Acelya, Hoennir, Adin, sennerdesin, aslinda durumun sandigim kadar kotu olmadigini (ki bence cok kotu) yakinda lehime donecegimi ve dengelerin degisecegini soylediler.
Offfff neye inanacagimi sasirdim. Eslina mi, digerleri mi?
klota yağmur çıktı medyumdenizi deneyen var mı kızlar aranızda?
bana olumlu konuşmuştu ve 2 kasım diye nokta atışı yapmış.
bakın bu arada ne buldum
2 ay önceSanal Fincan
prenses34
çok teşekkürler fal için ve bayramınız kutlu olsun.bu arada lütfen resminizi değiştirirmisiniz?nazar boncuğu çok kötü bişeymiş şeytana tapmak gibi bişeymiş isterseniz bi internetten araştırın.dabbe filmdede öle sölüyolardı.nazar boncuğu şeytanın gözü demekmiş.
6 gün önceYıldızname
prenses34
peki Mithat beni nezaman ararda görüşürüz?önümüzdeki h sonu izinliyim.perşembe gününe kadar ona msj atıp aramıcam.bakalım napacak?perşembe günü msj atcam cuma günü işden 5 de çıkıyorum cumartesi pazar izinliyim görüşüecekmiyiz diye.beni arayıpda görüşelim diyecekmi?nezaman bana evlenme teklifi yapcak ve nezaman evlenecem mithatlan?
Beyzaaa baktırırda ben dururmuyum:)) eslinaabla ya şu an itibariyle baktırmış bulunuyorum...Bu kez olmadı...berbattı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?