Binnaz Abla

hadiyaa bana çok iyi bilmişti üzüldüm şimdi.bunlarda ne biçimse kimseye bi daha kimseyi tavsiye etmiycem birimize iyibakıolar birimize kötü

hadiyaa bana çok iyi bilmişti üzüldüm şimdi.bunlarda ne biçimse kimseye bi daha kimseyi tavsiye etmiycem birimize iyibakıolar birimize kötü

Ben bugun baktirdim eslinaablaya, durumu ve gecmisi cok iyi bildi.. Sayende buldum onu cok tesekkur ederim :)

Hoennire de ilk kez kahve baktirdim, o da harikaydi :) yeri gelmisken onu da soyleyeyim dedim :))

Ben bugun baktirdim eslinaablaya, durumu ve gecmisi cok iyi bildi.. Sayende buldum onu cok tesekkur ederim :)

Hoennire de ilk kez kahve baktirdim, o da harikaydi :) yeri gelmisken onu da soyleyeyim dedim :))

cherrye uzuldum sana sevindim:) bende eslinaablayı çok beğenmiştim burda hemen yazmıştım baktırdığım zaman hatta abartıp serra gibi bile düşünmüştüm o kadar aynı şeyleri söylemişlerdi ki.şimdi de klotayağmura attım bakalım ne diyecek gerçi baya geç bakıyor diye biliorum.bu arada hoennireyi merak ettim ama benim fincanlarım yok o yuzden hep tarot atıyorum.

Bence bi falcının mesela kahvesi kötüyse tarotu çok iyi olamaz.Katina,tarot,kahve bence hepsi araç.Bakanın hisleri zayıfsa hangisi olursa olsun tutturamaz.İyiyse hepsinde iyidir.Çünkü bana kalırsa falda son sözü hissiyat söyler.

Serra kadar olmasa da durum ve geçmişte oldukça iyiydi :) klothoyağmura ben bugün baktırmak istedim, günlük fal alımına ulaştı yazısı çıktı..

Madem sürekli tarot atıyorsun, en azından 10 gün olsun arada bence çünkü kartların enerjisi çok kuvvetli imiş, korkuyorum ben o enerjiden.. Bilmediğim kişilere de asla tarot göndermeyeceğim bir daha, daha önce de söylemiştim.. sana da tavsiyem bunu yapman..

hoennir asıl katinada harikalar yaratıyor ama iskambil, tarot ve kahvede de çok çok iyidir... Hepsini denedim, hepsinden de ayrı ayrı memnun kaldım :) aklının bir köşesinde bulunsun :)

bugün bi de öngörüye baktırdım, sonucu olumlu söylemesine rağmen beğenmedim ben.. Çok genel bir fal gibi geldi bana...

kızlar falalemde fallar nereye gelıyo?maıl adresınemı yoksa sayfada fallarım dıye bı baslık varmı ben goremedım:26: yardım please...

Son düzenleme:

Sekerim, gelecek kesinlikle sallamaydi, bundan eminim. Hos cogununki sallama ya

Gecmisi ve ani iyi biliyor demissiniz, ben o durumdan suphelendim ya bana da bildiyse diye. Ben acikcasi gecmisi bildigini dusunmuyorum, soyle ki: cok sevdigin biri olmus dedi, evet oldu ama sonra demis ki kim terk etti bilmiyorum. Terk eden olmadi, cunku ben platoniktim adamla asla bir araya gelmedik. Gelecekte de boyle bir sey olamaz. Yani gecmisi tutturmus sayilir mi bilemem.Bu adamla evleneceksin demis, burayi olumune sallamis.

Eger ani tutturduysa samimi olarak b.ku yedigimi dusunuyorum, zira Ayse melekle ayni olumsuz yorumu yapmis......durumun lehime donmeyecegini soylemis. Arnisa, Haleh, Acelya, Hoennir, Adin, sennerdesin, aslinda durumun sandigim kadar kotu olmadigini (ki bence cok kotu) yakinda lehime donecegimi ve dengelerin degisecegini soylediler.

Offfff neye inanacagimi sasirdim. Eslina mi, digerleri mi?

bende senden farksız değilim aslında.kehribana baktırdım 15 gün önce.fal geldi nasıl ağladım kesinlikle olmayacak dedi bi de anı bildi iyice inandım dediklerine acayip etkilendim.biri olcak diyor biri olmıycak diyor ben delirmeden şu iş bi sonuçlansa da bi kurtulsam

Umut Isik hakkinda ne diyorsunuz kizlar?

Fal baktirasim yok nesibeden sonra fakat umut isik ilginc kendim icin degil bi arkadasim icin fal baktimakyi istiyoruz yorularinizi almak isterim

Birde Nesibenin fallari cikar mi :) Yani Cikarsa elbette cok sevinirim ins tutar ama birebir yasayanlariniz var mi:)

Umutu tavsiye etmiyorum, bana verdigi zaman tutmadi...

Nesibe konusunda hislerim malum :) baska bisey soylemiyim ben :))

bana olumlu konuşmuştu ve 2 kasım diye nokta atışı yapmış.

bakın bu arada ne buldum

2 ay önceSanal Fincan
prenses34
çok teşekkürler fal için ve bayramınız kutlu olsun.bu arada lütfen resminizi değiştirirmisiniz?nazar boncuğu çok kötü bişeymiş şeytana tapmak gibi bişeymiş isterseniz bi internetten araştırın.dabbe filmdede öle sölüyolardı.nazar boncuğu şeytanın gözü demekmiş.

6 gün önceYıldızname
prenses34
peki Mithat beni nezaman ararda görüşürüz?önümüzdeki h sonu izinliyim.perşembe gününe kadar ona msj atıp aramıcam.bakalım napacak?perşembe günü msj atcam cuma günü işden 5 de çıkıyorum cumartesi pazar izinliyim görüşüecekmiyiz diye.beni arayıpda görüşelim diyecekmi?nezaman bana evlenme teklifi yapcak ve nezaman evlenecem mithatlan?

Son düzenleme:

Canım Nesibenin bana Katina kartlarında dedikleri şak diye çıkıyor..Hatta dün batırdığım da dediği bir şey vardı katina da..buğün şak diye durum ortaya çıktı...Bir önceki falında da 1 ay önceki, 1 şeyden bahsetmiş..Dinler ken Yok artık be Nesibeciğim demiştim kendi kendime..Şaka gibi bir kaç hafta sonra dediklerini harfiyen yaşadım..Nesibenin özellikle katina da dediklerini iyi dinlemeni tavsiye ederim Onun katina kartları muhteşem ötesi

Canım yardımcı olur mu sana bilemem ama yazayım dedim..Bu saydıklarından 1 tek Haleh hanım'a baktırdım..oda en fazla baktırdığım insandır..İleriye dönük tarihleri tuturamıyor ama anlık durumları acayip şekilde çıkarıyor..Ben biraz eserek fikirliyimdir..hep kendimce farklı,farklı düşüncelere girerim zaman zaman ve Haleh'e her tarot açtırdığımda bana düşüncelerimi birebir söylüyor..O yüzden Eslina yı fazla ciddiye almamamı tavsiye ederim..
Bende de Medyumselena konusunda böyle olmuştum. Diğerlerinin söyledi şeyin tam tersini söylemişti..ama dikkatli dinledikce daha anlık durumları yada geçmişi bile bende tutturamadığını gördüm..

klota yağmur çıktı medyumdenizi deneyen var mı kızlar aranızda?

mesaj kutun dolmuş o yüzden burdan yazyrm
maçakızı beye dün sanal fincan attım aynen yazıyorum:

.iş yerindeki çocuk gazyet gözde bir tip.iş yeri içinde ve sosyal ortamda ön planda olan birisi.seni farkediyor ama tam olarak kafası ve kalbi boş değil.şu ara ciddi ilgilendiği kimse yok fakat geçmişi tam olarak unutamıyor

doğru olabilir burası, emin değilim.

ha bu arada iş yerinde duygusal boyutta bir şeyler yaşama oradaki yönetim bu tarz ilişkileri onaylamıyor.

bizim işyeri böyle bir yer değil ,üstelik aynı departmanda değiliz.

nasıl bir şekilde yol izlemelisin.nelere dikkat etmelisin sana tarotla daha iyi yardımcı olabilirim.ayrıntılı bir tarot raporu hazırlayayım gönderirsen bana

bak şimdi göndersem mi?

Bu hatun bu azimle kesin Mithat ile evlenir

Beyzaaa baktırırda ben dururmuyum:)) eslinaabla ya şu an itibariyle baktırmış bulunuyorum...Bu kez olmadı...berbattı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…