Binnaz Abla

haklısında şuda var hani üzülürüm kırılırım diye uzak kalırsan yalnız kalırsın . bende öyleydim eskiden .temkinli olmak güzel de hayatta akıp gidiyor .ama öte yandan dengesizse zaten vardır birşeyler .açılmadıysa sana boşver çok ilgili olsa zaten açılırdı bence .

Kızlar kesira sireli kahvede nasıl bilirsiniz ? Pembeci mi bu kadın ?

Kızlar kesira sireli kahvede nasıl bilirsiniz ? Pembeci mi bu kadın ?
onada baktırdım ben zmanında
evet canım o pembeci . o zaman görüştüğüm adamla olucak dedi ama olmadı aman iyikide olmamış dedim de tabi o dönem umutlanmıştım .

Ben de ne ileriye gidebiliyorum ne de geri.Geçmişimle yüzleşmediğim için adım atamıyorum geleceğe ki biliyorum tam bir şeyler oldu dediğim anda geçmişle hesaplaşmam başlayacak.Herkesin dediği gibi iki kişi arasında kaldım.Kalbim başka birine ait ama onunla da olmaz ki olmamalı.Mantığı biraz devreye sokmam gerekiyor.Şu ana kadar kalbimi devreye soktum da ne oldu.Geçmişimdeki kişiye ise nasıl dokundurdu isem kardeşim dediği insana bir daha ismimi bile anarsa tek kalem de onu da sileceğini dile getirmiş.Yalanların üzerine yalanlar eklendi.Benim hala eski yalanlardan haberim bile yok :) Aradan bir yıl geçti ve bir yılın üzerine bir de engellemiş beni ki asla öyle bir huyu yoktur ne engelleme ne başka bir şey..İlginç geliyor artık yapılanlar.Tam unuttum dediğim anda kulağıma gelen haberler de trajikomik.Hep başkasına ait olunca bir şeyleri tam silmeye başlayınca hatırlatmaya başlıyor kendini hepsi..Hissediyorlar galiba.

kızlar ben fal olayını bugün kapatıyorum . fal orucuna girme karar verdim . en azından bir süre . bakalım tutabilcek miyim sözümü .
bence gerçek anlamda hiç biri geleceği bilemiyor tahmin ediyorlar verdiğimiz bilgiler doğrultusunda . bana öyle geldi en azından online baktımıcam artık . ne olursa olsun ya .onca para döküyorum boş yere . o paralara kendime bakım yaptırdım adamı tekrar aşık ederdim kendime :)
oluruna bırakmaya karar verdim kendi adıma .

yönlendirme yaptim ama hic calismadi galiba

nasıl çalışmadı ki acaba bilemedim o zaman plan b diyoruz, bir kere fal alımı yaptıktan sonra yarım saat bekle sonrasında hep sayfa yenile tekrar acıyor actıgında atarsın :)

Aynen canım kimseyi bilemeyiz falını at sonra yaz açık verme sanal ortam kime güveneceksin.
valla moralimi bozdu .
yani bende pek olumlu düşünmüyorum ama pat pat deyince
keşke attım demeseydim . burda mal mal sabah girip fal bekliyorum dedim . burayı takip ediyorsa görmüştür ki eğer öyle birşey yaptıysan geysu bunuda okuyorsan param haram olsun yani . ama yapmamışsa tabi o zaman birşey demiyorum .
bide falda ilk sıradaydım daha sabah aktif olmadan atmıştım falımı . yani kabak gibi ortadaydım .

Merhabalar...aranizda cok yeniyim...gecen falcilar hakkinda yorumlari okurken burayi fark ettim...sitelerdeki falcilari cok denedim bende ama hala merak ettiklerim var bunlari sizlere sormak istiyorum...gordugum kadariyla herkes ayni konuda muzdarip ama

Binnazda en cok kimi begendiniz mesala site site sormak istiyorum...ben henuz orda duyduklarimi aman aman yasadigim yok...kahvede maya nasil onu bir turlu yakaliyamadim...tarottada lale gul nasil deniyeniniz var mi bunlari cok merak ediyorum...ama artik hemen herkesi denemek istemiyorum cunku hepimiz ayni konuda magduruz galiba...ilerliyen zamanlarda denediklerimi sizlerle paylasmak isterim ama tam kimsenin dedigini yasamadim...sadece ayse melek ilk kahvesinde beni cok sasirtmisti baya bildi ama sonra gonderdiklerimde hep oncekinin ustunden yorum yapti

Fal sepetindeki begendiklerinizide merak ediyorum...orda nesibe ve melihi denedim birde aliye diye biri vardi onu denedim...nesibe durum analizinde fena degil gibi ama gelecekte acik uclu konustu sanki...onun zamani daha var ama gunahini almiyayim kadinin yinede...bunlar haricinde kimler var

Wengo fal alem bunlari hic denemedim artik denemeyede korkuyorum...falciara sitesine bulastigima cok pismanim faturalarim uctu ve tum fallar patladi

Ben bunu Geysu için demedim canım bütün falcılar için dedim olabilir yani ben buraya üye olmadan çok rahatlıkla okuyordum buraya sonra üye oldum fikir almak için herkes bakabilir sen içini ferah tut kimin falı çıktı ki. Geysu gördüklerini demiştir çıkacak değil biraz relax ol bak ben geçen sene temmuzdan beri o kadar çok fal attım bir binnaz da birine attım dedim onda da yorum geldi sonra yazdım ve ara ver şuan senin için onunla aranda bir engel yok sadece davranışları hoşuna gitmiyor demi? Anladığım buysa dua et canım Rabbim yardımcın olur fal işi öteler uzaklatırır ben de burda ki herkeste biliyor ama çaresizlik herşeyi yaptırıyor biraz zamana bırak değerini anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…