- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Valla vurdu galiba da beni daha cok hastalik vurdu bence gayet iyiydim ben. Hastalaninca bazi bazi olur boyle banaMide bulantsi istahim gitti dokunsalar aglarim o durumdayim duydum onu 12 den vurdu bizi sanirimmm
haklısında şuda var hani üzülürüm kırılırım diye uzak kalırsan yalnız kalırsın . bende öyleydim eskiden .temkinli olmak güzel de hayatta akıp gidiyor .ama öte yandan dengesizse zaten vardır birşeyler .açılmadıysa sana boşver çok ilgili olsa zaten açılırdı bence .Yok hayatim ya olmaz inan, ben gecen yil bu zamanlar bir adami bekledim cok aci cektim ve sinavimi harcadim. Bu ikizlerin dengesizliklerini cekemem. Tekrar sinavimi yakip tarihi tekerrur ettiremem. Tek derdim o sinavi kazanip mevkimi yukseltmek artik. Gerisi cok da onemli degil benden uzak dursunlar, dengesizlikleri kendilerine kalsin yeter. Parasizliktan fal da atamam artik. Forumda takilirim :) Sagol guzel yorumun icin ama olmaz ben cok yorgunum kaldi ki kendimdende emin olamiyorum zaman zaman.
onada baktırdım ben zmanındaKızlar kesira sireli kahvede nasıl bilirsiniz ? Pembeci mi bu kadın ?
Sevgi dumani nasl yakalariz :) fal puanim var
yönlendirme yaptim ama hic calismadi galibatelefonuna mail yönlendir ve hep sevginin sayfası acık kalsın. Mail geldiği an maile bile bakmadan sevgiyi tıkla ve yapıştır falı. Ancak böyle atarsın canım
yönlendirme yaptim ama hic calismadi galiba
Aynen canım kimseyi bilemeyiz falını at sonra yaz açık verme sanal ortam kime güveneceksin.aa burayı okumuş mudur ki yok kız sanmam .
sana özelden atıcam falı bekle .
valla moralimi bozdu .Aynen canım kimseyi bilemeyiz falını at sonra yaz açık verme sanal ortam kime güveneceksin.
Ben bunu Geysu için demedim canım bütün falcılar için dedim olabilir yani ben buraya üye olmadan çok rahatlıkla okuyordum buraya sonra üye oldum fikir almak için herkes bakabilir sen içini ferah tut kimin falı çıktı ki. Geysu gördüklerini demiştir çıkacak değil biraz relax ol bak ben geçen sene temmuzdan beri o kadar çok fal attım bir binnaz da birine attım dedim onda da yorum geldi sonra yazdım ve ara ver şuan senin için onunla aranda bir engel yok sadece davranışları hoşuna gitmiyor demi? Anladığım buysa dua et canım Rabbim yardımcın olur fal işi öteler uzaklatırır ben de burda ki herkeste biliyor ama çaresizlik herşeyi yaptırıyor biraz zamana bırak değerini anlasın.valla moralimi bozdu .
yani bende pek olumlu düşünmüyorum ama pat pat deyince
keşke attım demeseydim . burda mal mal sabah girip fal bekliyorum dedim . burayı takip ediyorsa görmüştür ki eğer öyle birşey yaptıysan geysu bunuda okuyorsan param haram olsun yani . ama yapmamışsa tabi o zaman birşey demiyorum .
bide falda ilk sıradaydım daha sabah aktif olmadan atmıştım falımı . yani kabak gibi ortadaydım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?