- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Iyi yapmissin bana bir olumlu bir olumsuz konustuYok yawru, takibe almistim amaVivianLeigh bide bikac kisi cok kotuydu diyince vazgectim.
Sonra sezgi candan ve esin guvene baktirdim, onlari da begenmedim.
Orda bir Nesibe var. Benim beğendiğim.Fal sepetindeki begendiklerinizide merak ediyorum...orda nesibe ve melihi denedim birde aliye diye biri vardi onu denedim...nesibe durum analizinde fena degil gibi ama gelecekte acik uclu konustu sanki...onun zamani daha var ama gunahini almiyayim kadinin yinede...bunlar haricinde kimler var
Ben bilgenin mutsuz ve asiri negatif bir kadin oldugunu dusunuyorum normaldecanım ben hira ya bikaç kez attım an ve geçmişte hakkını yiyemem çok iyi olduğu noktalar ldu amma velakin hep diyorum zaman aralığı 1 ay olan 2 falda durumu 6 aydan 1 yıla çıkarınca bidaha güvenmedim.. Hüma da çok para ama en azından seveni ve çıkanı çok bana da keza öyle.. ama olumsuzluğu az mı çok mu söylüyo bilemem.. ben olsam Hüma derdim ama bi de şöyle bi durum var benim de hep üzerine düşündüğüm diyelim ki bi falcı bi falda olumlu diyo diğer falda aynı olaya olumsuz bu kez tutarsız diyoruz ama kartlar gibi durumlar da değişiyo değil mi aslında onlar da haklı bi yerde gibi ama olmayacak şeyleri de sırf tutarlı görüneyim diye olacak olacak diyenlere de inanmıyorum ısrarla.. falcının hisleri kadar mantığı da önemli benim için.. az çok benim içime doğup olabilecek ihtimalleri sıralıyosa içime siniyo.. yoksa binnzda firuze, fahriye daha niceleri şimdi düşünüyorum da olmayacak bi durum için nasıl umut vermişler her defasında helal edemiyorum..
binnaz da ; bilge, benna, tumay, hira,sezgi ,sevgi işte son zamanın favorileri .. bilge hep olumsuzdu gerçi
Hic bilemediKızlar yorumcu zeusun cıkan falları var mı ben begendımde
e öyle zaten :) , yani erkeklere güven noktasında onun da ilkayın da ciddi kırılma noktalarının olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 2 si de dAHA GERÇEKÇİ VE OLUMSUZA YAKIN İHTİMALLERİ SIRALARLAR HEP. ama İlkay Bilge gibi azarlamıyor daha uyumlu ve düşünceli. Bilge eziyo ama ona göre de kendisi doğruları söylediği için kimse sevmiyor. Neye göre kime göre doğru? Bilgeyi sever-DİM artık değil.. olumsuzluktan öte tavırlarından dolauyıBen bilgenin mutsuz ve asiri negatif bir kadin oldugunu dusunuyorum normalde
evet ya uğursuzluk oluyor sanki fal baktırınca .Ben bunu Geysu için demedim canım bütün falcılar için dedim olabilir yani ben buraya üye olmadan çok rahatlıkla okuyordum buraya sonra üye oldum fikir almak için herkes bakabilir sen içini ferah tut kimin falı çıktı ki. Geysu gördüklerini demiştir çıkacak değil biraz relax ol bak ben geçen sene temmuzdan beri o kadar çok fal attım bir binnaz da birine attım dedim onda da yorum geldi sonra yazdım ve ara ver şuan senin için onunla aranda bir engel yok sadece davranışları hoşuna gitmiyor demi? Anladığım buysa dua et canım Rabbim yardımcın olur fal işi öteler uzaklatırır ben de burda ki herkeste biliyor ama çaresizlik herşeyi yaptırıyor biraz zamana bırak değerini anlasın.
Başkası adına fal göndermemiz olur mu acaba ?onun adını durumunu yazıp ama kart seçiminide ben yapıyorsam
Yaptım bende ama cidden tutarlıydı ya benim için söylenenlerle onun için söylenenler :)Ben yaptım öyle binnazda birine göndermiştim ama kadının şüphelendiğini düşünüyorum tabi yine de bakmıştı
Nerde bu şahmeranGeçen burdan bir arkadaş Şahmeran'ın falı çıktı kendisi gitmiş demişti. Sahmeran geri dönmüş.
Dibe cekmek insani ben olumsuzdan uzulen biri asla degilim ama sanki kendini azarliyor bilge aldigim tek enerji negatif enerji ondane öyle zaten :) , yani erkeklere güven noktasında onun da ilkayın da ciddi kırılma noktalarının olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 2 si de dAHA GERÇEKÇİ VE OLUMSUZA YAKIN İHTİMALLERİ SIRALARLAR HEP. ama İlkay Bilge gibi azarlamıyor daha uyumlu ve düşünceli. Bilge eziyo ama ona göre de kendisi doğruları söylediği için kimse sevmiyor. Neye göre kime göre doğru? Bilgeyi sever-DİM artık değil.. olumsuzluktan öte tavırlarından dolauyı
bilge tırt ya . ben iki kere baktırdım . o gidşata göre yorum yapıyor . yani sevgilim terk etti 1 ay oldu döner mi falan dersen dönmez der mantıklı kadın yani o yüzden çoğu zaman tutuyore öyle zaten :) , yani erkeklere güven noktasında onun da ilkayın da ciddi kırılma noktalarının olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 2 si de dAHA GERÇEKÇİ VE OLUMSUZA YAKIN İHTİMALLERİ SIRALARLAR HEP. ama İlkay Bilge gibi azarlamıyor daha uyumlu ve düşünceli. Bilge eziyo ama ona göre de kendisi doğruları söylediği için kimse sevmiyor. Neye göre kime göre doğru? Bilgeyi sever-DİM artık değil.. olumsuzluktan öte tavırlarından dolauyı
Tebrik ederim canim. Insallah bundan sonrasi daha guzel olur. Bazen olumsuz fallar bu yonden iyi oluyor, bir inatla kalkiveriyoruz ayaga. Cok mutlu oldum senin adina. Bizler guclu kadinlariz eminim burdaki bircok kisi bircok seye gogus gerdi bugune kadar. Benim en uzun uzuntum gecen yildi cok uzuldum yiprandim ama bitti gitti, simdi daha gucluyum. Hepimiz eskisine oranla daha gucluyuz. Su fal batagindan cikmak lazim en dogrusu bu.kızlar koptum ama geysuyla ilgili yazılanlara bakınca yazmak istedim.
bana aşırı aşırı olumsuz konuştu.bir kaç haber alacaksın ama bitti dedi.6 senelik arkadaşlık, 2 buçuk yıl da ilişki için.bitmiş dedi.o alışmaya çalışıyor sen hastalanacaksın, olumsuz konuşmak istemem ama üzülme falan diye çok nazik konuştu ama o kadar olumsuzdu ki ölücem sandım.daha çok üzüleceksin yıkılcacaksın falan gibisine.
sonra kapattığım tüm hesaplarımı geri açtım 1 ay sonra.bunun güçsüzce olduğunu anladım çünkü.fal hesaplarımı sildirdim bakılan fallarımı sildirdim.bir çoğu patladı zaten.ya bir düşünün.dünyada kaç milyar insan var.bunun bilmem kaç milyarı erkek.ama biz bir taneyiz.aşk evet önemli ama bizden daha önemli değil.eminim o kadar düşündüğüm aylarca ağladığım zırladığım adam yanımda olmak isteseydi olurdu.bu çok kolaydı.ben her zor durumda olduğunda yanında oldum.şöyle bir tarttım kendimi neden dedim ya neden.vicdanım o kadar rahat ki.çıktım arkadaşlarımla dolaştım güldüm eğlendim.işe asıldım dört elle.geysunun falı burda patladı benim için ama gözümü açmama yaradı.en son o zaman fal baktırmıştım.bitti.
bana bir şey olsa ya da size bir şey olsa napacaklar yine olan bize ve ailelerimize olacak.en fazla egoları tavan yapar kız benim yüzümden hasta olmuş diye.ki sevgi , aşk varsa ego olmaz...
demem o ki; hepiniz çok kıymetlisiniz, hepiniz ailenizin üstüne titrediği el bebek gül bebek büyüttüğü minik kızlarısınız.kıymetinizi, kıymetimizi bilmeyen insanlar için akıtmayalım gözyaşlarımızı.
aylardır okuyorum bu topiği, çoğunuzu görmeden tanıyorum seviyorum.kader yoldaşı olduk birbirimize.bu adamlar bugün bizi mutsuz ediyorsa emin olun yarın da böyle gidiyor, gidecek maalesef.
İlkayın çıkma olasılığı daha yüksek galiba.Burda çok gördüm ilkayın falı çıktı diyen.Aylinin fazla çıkan falını duymadım.Dün dayanamayıp İlkay a tarot Aylin e katina attım. Birinin var dediğine diğeri yok demiş. Buyrun cenaze namazınaİkisine de ilk defa baktırıyorum, o yüzden diyemiyorum şu daha iyidir diye. hangisi daha tutarlı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?