Binnaz Abla

Orda bir Nesibe var. Benim beğendiğim.

Ben bilgenin mutsuz ve asiri negatif bir kadin oldugunu dusunuyorum normalde

Ben bilgenin mutsuz ve asiri negatif bir kadin oldugunu dusunuyorum normalde
e öyle zaten :) , yani erkeklere güven noktasında onun da ilkayın da ciddi kırılma noktalarının olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 2 si de dAHA GERÇEKÇİ VE OLUMSUZA YAKIN İHTİMALLERİ SIRALARLAR HEP. ama İlkay Bilge gibi azarlamıyor daha uyumlu ve düşünceli. Bilge eziyo ama ona göre de kendisi doğruları söylediği için kimse sevmiyor. Neye göre kime göre doğru? Bilgeyi sever-DİM artık değil.. olumsuzluktan öte tavırlarından dolauyı

binnazablada en iyi kimler sevgi duman ve sezgi candan haricinde ?
son favoriler var mi baska isimler baya cogalmis cünkü

evet ya uğursuzluk oluyor sanki fal baktırınca .
zaten kesin okudu diye birşey yok okuduysa dedim okumamşta olabilir . ben ara verdim artık bekleyip görücem kendi kafama göre yaşayacam .

Başkası adına fal göndermemiz olur mu acaba ?onun adını durumunu yazıp ama kart seçiminide ben yapıyorsam

Başkası adına fal göndermemiz olur mu acaba ?onun adını durumunu yazıp ama kart seçiminide ben yapıyorsam

Ben yaptım öyle binnazda birine göndermiştim ama kadının şüphelendiğini düşünüyorum tabi yine de bakmıştı

Dün dayanamayıp İlkay a tarot Aylin e katina attım. Birinin var dediğine diğeri yok demiş. Buyrun cenaze namazına İkisine de ilk defa baktırıyorum, o yüzden diyemiyorum şu daha iyidir diye. hangisi daha tutarlı sizce?

Kizlaarr selena bana isle ilgili adinda a harfi soyadinda m,e harfi olan evli bir adam musallat olacak rahatsiz olacaksin dedi bugun bana eski ex yazdi yillar sonra ve adam evlenmis adinda a harfi var soyadinda da m,e harfi var ozledin seni demis simdi selenanin fali isle ilgili kismi yanlis da olsa cikmis mi oluyor cozemedim :s sahmeran nerde ki :)

Dibe cekmek insani ben olumsuzdan uzulen biri asla degilim ama sanki kendini azarliyor bilge aldigim tek enerji negatif enerji ondan

bilge tırt ya . ben iki kere baktırdım . o gidşata göre yorum yapıyor . yani sevgilim terk etti 1 ay oldu döner mi falan dersen dönmez der mantıklı kadın yani o yüzden çoğu zaman tutuyor
eski sevgilim hakkına baktırmıştım beni okadar sinir etmişti ki ağlamıştım yani .
sonra biriyle tanıştım onun için baktırdım bu çocukla evleniceksin dedi çocuğu şutladım salak salak hareketlerinden dolayı . ben istemedim hatta okadar ki çocuğu engelledim yani artık . önce ilgisizdi bana karşı sonra iyice bana sarmıştı .

Sahmeran telwede. Ben temmuzda atmistim çıktı çıkmadı diyemiyorum 6 ay vermişti kizmistim

kızlar koptum ama geysuyla ilgili yazılanlara bakınca yazmak istedim.
bana aşırı aşırı olumsuz konuştu.bir kaç haber alacaksın ama bitti dedi.6 senelik arkadaşlık, 2 buçuk yıl da ilişki için.bitmiş dedi.o alışmaya çalışıyor sen hastalanacaksın, olumsuz konuşmak istemem ama üzülme falan diye çok nazik konuştu ama o kadar olumsuzdu ki ölücem sandım.daha çok üzüleceksin yıkılcacaksın falan gibisine.
sonra kapattığım tüm hesaplarımı geri açtım 1 ay sonra.bunun güçsüzce olduğunu anladım çünkü.fal hesaplarımı sildirdim bakılan fallarımı sildirdim.bir çoğu patladı zaten.ya bir düşünün.dünyada kaç milyar insan var.bunun bilmem kaç milyarı erkek.ama biz bir taneyiz.aşk evet önemli ama bizden daha önemli değil.eminim o kadar düşündüğüm aylarca ağladığım zırladığım adam yanımda olmak isteseydi olurdu.bu çok kolaydı.ben her zor durumda olduğunda yanında oldum.şöyle bir tarttım kendimi neden dedim ya neden.vicdanım o kadar rahat ki.çıktım arkadaşlarımla dolaştım güldüm eğlendim.işe asıldım dört elle.geysunun falı burda patladı benim için ama gözümü açmama yaradı.en son o zaman fal baktırmıştım.bitti.
bana bir şey olsa ya da size bir şey olsa napacaklar yine olan bize ve ailelerimize olacak.en fazla egoları tavan yapar kız benim yüzümden hasta olmuş diye.ki sevgi , aşk varsa ego olmaz...
demem o ki; hepiniz çok kıymetlisiniz, hepiniz ailenizin üstüne titrediği el bebek gül bebek büyüttüğü minik kızlarısınız.kıymetinizi, kıymetimizi bilmeyen insanlar için akıtmayalım gözyaşlarımızı.
aylardır okuyorum bu topiği, çoğunuzu görmeden tanıyorum seviyorum.kader yoldaşı olduk birbirimize.bu adamlar bugün bizi mutsuz ediyorsa emin olun yarın da böyle gidiyor, gidecek maalesef.

Tebrik ederim canim. Insallah bundan sonrasi daha guzel olur. Bazen olumsuz fallar bu yonden iyi oluyor, bir inatla kalkiveriyoruz ayaga. Cok mutlu oldum senin adina. Bizler guclu kadinlariz eminim burdaki bircok kisi bircok seye gogus gerdi bugune kadar. Benim en uzun uzuntum gecen yildi cok uzuldum yiprandim ama bitti gitti, simdi daha gucluyum. Hepimiz eskisine oranla daha gucluyuz. Su fal batagindan cikmak lazim en dogrusu bu.

İlkayın çıkma olasılığı daha yüksek galiba.Burda çok gördüm ilkayın falı çıktı diyen.Aylinin fazla çıkan falını duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…