Binnaz Abla

İlkayın çıkma olasılığı daha yüksek galiba.Burda çok gördüm ilkayın falı çıktı diyen.Aylinin fazla çıkan falını duymadım.
hangisi var hangisi yok dedi peki?

Benim falımdan bahsetmiyoruz canım arkadaşınkinden.Ama bende de ilkay bilmişti,aylin yanılmıştı.
aa evet yanlış alıntılamışım bende 2si de bildiği için genel olarak hangisinin daha yüksek olduğunu merak ettim ama evet sanki İlkay bi tık daha önde

aa evet yanlış alıntılamışım bende 2si de bildiği için genel olarak hangisinin daha yüksek olduğunu merak ettim ama evet sanki İlkay bi tık daha önde
Evet ilkayın daha çok gibi.bir de ilkay aylinden eski bir falcı ondan da daha çok çıkmış olabilir.

hangisi var hangisi yok dedi peki?
ilkay onun hayatında biri yok dedi, aylin de sizi üçüncü bir kişi ayırmış başka biri var dedi. ama sonuç olarak da ilkay daha olumsuzken aylin daha pembeydi. kafam karmakarışık ben de oyumu ilkaydan yana kullanacağım galiba

Anda hangisi daha iyiydi?

İlkay daha iyiydi bence. Aylin zaten sürekli aynı cümleyi tekrar etmiş. ben de burada yazılanları okuyunca atayım dedi. Dehşet bilmiş diyen vardı. Bana uymadı galiba. Gönlümde bi yerde İlkay a inanmak istemiyorum, falı patlar inşallah

aynen canım, o zaman da yazmıştım geysunun falına çok moralim bozuldu diye.olumlu konuşanlar 2. falda ağız değiştirmeye başladı, adam huzurlu mutlu görünüyor.8 buçuk yıldır hayatımda bu insan.düşünüyorum, bir insan baktığı bir hayvan için üzülüyor devam edemiyor hayatına yeri geliyor bile demiyorum bak.adam devam ediyor.bakış açım öyle bir değişti ki o olumsuz faldan sonra, sanki üç ay ömrüm kalmış gibi konuşuyor geysu sırf bu ilişki bitti diye bir de.kendime sordum bu sürede elimden geleni yaptım mı?yanında oldum mu?toplamaya çalıştım mı?evet, evet, evet.o zaman vazgeçmeyi bilmem lazım dedim.ve kaç aydır ilk kez yaşadığımı hissediyorum.gözlerim yeniden ışıldıyor.hepimiz zor günler yaşadık, gece üçlere kadar gözüm yaşlı bu topiği okuduğumu bilirim.en yakınlarımdan daha yakın oldunuz yeri geldi...
ben kabullenmenin daha iyi hissettirdiğini gördüm kendimde.ki bu yaz nişan olacaktı sözde.ailem biliyor, ailesi biliyor, iş yerimdeki herkes biliyordu.gülüyorum şimdi, ilk kez ağlamadan yazıyorum bu topiğe.
hepimiz elimizden geleni yaptık kızlar ve inanın o adamlar siz onlarsız yaşayabildiğinizde siz mutlu olabildiğinizde yeniden hayatınıza girmek için musallat olacaklar tekrar.belki 1 hafta, belki 5 ay, belki 3 yıl sonra.ama gelecekler.inanın.çıkın pencereye balkona, sonbaharın bu serin günlerini yaşayın.bizi üç beş falcının lafına muhtaç eden insanlara inat gülümseyin.hepinizi çok seviyorum ben

Ya sen yazdikca ben cok mutlu oluyorum. Umarim hayat hak eden insanlari cikarsin karsina. Guzel gunler gorelim, bu topikte boyle yazalim,okuyalim insallah

aynı kişi olduklarını ben de düşünüyorum ama bana söylediklerini hiç bir topikte yazmadım ki
bence aynı kişi ve burda o kişi . belki başka adlarlada fal bakan biri . bilemiyorum canım çok belli zaten neyse birşey demiyorum yönetim araştırsın .

Baldankabak
hepimiz çok hak ediyoruz mutlu olmayı, kendim için istediğim kadar burada tanıdığım tüm kızlar için de istiyorum bunu.hayat hepimizi alnımızı dahi kırıştırmayacak insanlarla karşılaştırsın, arkadaşlarının olduğu kadar benim de ''baldanım'' oldun bu topikte sen de diğerleri de aynı şekilde.hepimiz zor günler yaşadık ama atlatıcaz, atlattık daha önce de bu sefer de yapabiliriz.yarın bugünden daha genç olmayacağız, hatta belki yarın olmayacağız ya. falcı beklemekten, çıkmayan fallara üzülmekten, olumsuz fallara depresyona girmekten bugünü kaçırıyoruz. belki de bu kadar çabaya değmeyecek insanlardı.hiçbirinizi birebir tanımıyorum ama acılarınızın samimiyetine inanıyorum gönülden.onlar bizi sevse de sevmese de bizler sevilecek insanlarız, bizler değerliyiz.bunu unutmayın kızlar.
3 ay geçti dönmedi ağladım zırladım 8 küsür senem gitti evet.ama hala nefes alıyorum.evet çevreme, aileme mahçup oldum ama toparlanıyorum.ha tamamen unutmadım ama 7/24 düşünmüyorum.ağlıyorum ama her an değil, haftada falan bir belki.ben varım diye o hayatımda var oldu.değerli olan o değil, ona değer veren benim.ve esas benim için değerli de benim o değil.siz de keza, hepimiz değerliyiz, böylesine sevip değer verebildiğimiz için.
fal baktırmayacağım artık ama bu topiği okumaya devam edicem fırsat buldukça, bu saçma bahaneyle tanımadan sevdiğim bir çok insanla karşılaştım burda.her şerde bir hayır var derler :)

Kizlar benim su flortlesirken sevgili olcak miyiz die fal baktirdigim sonra baska bi kizla bastigim eski hoslandigim vardi ya bugun aradi ama acmadim, benimle tekrar iletisime gecmeye calisacagini bilenler sirali tam liste: nesibe, ayisigin, fama, sevgi duman, gizem hatun, meryem

Selenaya da yeni baktirdim o da eskilerden birinin iletisime gececegini soylemisti ama tarifi en ex :) acikca akrep yazmis ona da cok sasirdim.. Selenaya son baktirdigim su cidden cok doluydu yuvarlak konusmamis hic, beklentim olan dis gorunus tarifi ve harf vardi hatta icinde su harfler olan bi yerde tanisacaksiniz demis..

Meryemi eklemekte tereddut ettim aslinda ama hakkini yemeyeyim dedim ne kadar pembis pembis fallariyla beni umutlandirmis olsa da :)

hayırlı olsun mu denir bu durumda bilemedim , nasıl hissediyorsun? :)
bir de şey yazan selena nın bildiği ex mi oldu ?

hayırlı olsun mu denir bu durumda bilemedim , nasıl hissediyorsun? :)
bir de şey yazan selena nın bildiği ex mi oldu ?

Yukarda yazdiklarim fama ve meryem disindakiler iletisim kurmak isteyecek sen istemeyeceksin diyenler ya da bosuna enerji harcama diyenler, malum fama ve meryem herkesi evlendiriyor :) sasirdim sadece beklemiyordum adim atmasini baya saydirmistim o kiza da durumu anlatan mesaj atmistim butun kopruleri yikmistim yani napiyiim tipik bi aslan olarak ya hep ya hic

Selena' da eski hoslandigin kisi iletisime gececek dedi de yaptigi tarif bu kisi degildi akrep burcu dedi, senin aklinda su sekilde degil boyle nasil olurdu diye kurdugun biri olarak tarif etti, fal attigim sirada da cidden boyle seyleri bu akrep icin dusunuodum yani 3,5 yil iyi kotu beraberdik insan dusunuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…