- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ayy kim acaba ya sence
Canim bende tarih cikmadi ya off
Olursa hic birimiz sasirmayiz artik. Her seye alistik.
Yukarda yazdiklarim fama ve meryem disindakiler iletisim kurmak isteyecek sen istemeyeceksin diyenler ya da bosuna enerji harcama diyenler, malum fama ve meryem herkesi evlendiriyor :) sasirdim sadece beklemiyordum adim atmasini baya saydirmistim o kiza da durumu anlatan mesaj atmistim butun kopruleri yikmistim yani napiyiim tipik bi aslan olarak ya hep ya hic
Selena' da eski hoslandigin kisi iletisime gececek dedi de yaptigi tarif bu kisi degildi akrep burcu dedi, senin aklinda su sekilde degil boyle nasil olurdu diye kurdugun biri olarak tarif etti, fal attigim sirada da cidden boyle seyleri bu akrep icin dusunuodum yani 3,5 yil iyi kotu beraberdik insan dusunuyor iste
Şimdi doğru mu anladım; sen hoşlandığın ve başkasıyla yakalayıp bitirdiğin kişi için gönderdin. saydığın kişiler olmaz dedi ve çıktı.. bunlara atarken ise akrebi düşünüp yine diğeri için selenaya attın ve selena onu değil bu yazanı gördü öyle mi ? :=
ya ben de nu sorcam benim bazen fallarımda sordupum kişi dışında anlatılana uyan yine bi başkası oluyo bu durumda ne düşüneceğimi karıştırıyorum ,normal mi ? örnek ben de bi akrep için gönderdim ama falın tekinde anlatılan kişi bi önceki ama falcı sorduğum kişiymiş gibi anlatıyo ben bi başkasına benzetiyorum:/ pofff
çünkü arkadaşın bu forumda yazmıyor .Gizem hatun arkadasima bir tane bile tutturamadi fama da 1 tane tutturamamisti ona. Fal sanirim atıp tutturma işi. Birden demoralize oldum bilmiyorum. Belki de inanmak istedigimiz için inaniyoruz.
Nasıl anladın bunu peki?kızlar geysu ve gizem hatun bence aynı kişiler ve bu foruma takılıyorlar . içimizden biri hatta şüpheleniyorum yönetime bildirdim . bilginize .
yaa benim beklemediğim eski sevgilim mesaj attı yine nasılsın diye of daha yeni görüşelim demişti de hayatımda biri var diye uydurmuştum ne yazıp duruyosun hala... acaba falcılar bu adamı görüp de benim sorduğum esas eskiyle karıştırıyorlar mı? hepsi tekrar iletişim var dedi çünkü. fallarımı bozuyo pezevenk adam ya araya giriyo dangalak
bu konu hakkında birşey demicem kızlar ama anladım .Nasıl anladın bunu peki?
Yani demek istediğim üye olduğuna emin misin? Dışardan topiği okuyo olabilir mi?bu konu hakkında birşey demicem kızlar ama anladım .
çok fazla işaret var . neyse ama açıklamayacağım kim olduğunu burdan . boşver takılalım .isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın .
yorum yapmak istemiyorum kızlar gerçekten midem bulandı artık .Yani demek istediğim üye olduğuna emin misin? Dışardan topiği okuyo olabilir mi?
Yani demek istediğim üye olduğuna emin misin? Dışardan topiği okuyo olabilir mi?
Katılıyorum ben de sana. Burdan açık açık herşeyini yazan var. Sonra da gidip falcıya durumu açık açık anlatıp fal gönderen var. E falcı da gözü açık biriyle pat diye bulur zaten kimin kim olduğunu. Bi de kaçıncı sırada olduğunu da yazan var. Kolay yani dışardan okuyup takip etmek. Üyeyse de sen gidip özelden adam gibi tanıyıp etmediğin insana saf gibi özel hayatını dökersen avlarlar tabi o da işin başka kısmı.Sirasini soylediyse kim oldugunu disardan da bulabilir bence, daha cok para kazanmak icin farkli fal sitelerinde falci olmayi anlayabilirim de burdan tek tek bizi tesbit edip yorum kasmak cok zor gibi geliyor bana, nasil bir benzerlik bulabilir ki? Burda sadece burcum yaziyor, mail adresimi nerden bulacak? Kullanici adimiz her sitede farkli
Hahaha inanir misiniz 10 dakika önce bu fallari baktirdigim kisiden once sadece 1 kere görüştüğüm kisi bana mesaj attiAhahaaaa :)) yazin tabi herkes mevsimsel iliski pesinde havalar sogudu exler panik halinde
evet misal benKatılıyorum ben de sana. Burdan açık açık herşeyini yazan var. Sonra da gidip falcıya durumu açık açık anlatıp fal gönderen var. E falcı da gözü açık biriyle pat diye bulur zaten kimin kim olduğunu. Bi de kaçıncı sırada olduğunu da yazan var. Kolay yani dışardan okuyup takip etmek. Üyeyse de sen gidip özelden adam gibi tanıyıp etmediğin insana saf gibi özel hayatını dökersen avlarlar tabi o da işin başka kısmı.
Katılıyorum ben de sana. Burdan açık açık herşeyini yazan var. Sonra da gidip falcıya durumu açık açık anlatıp fal gönderen var. E falcı da gözü açık biriyle pat diye bulur zaten kimin kim olduğunu. Bi de kaçıncı sırada olduğunu da yazan var. Kolay yani dışardan okuyup takip etmek. Üyeyse de sen gidip özelden adam gibi tanıyıp etmediğin insana saf gibi özel hayatını dökersen avlarlar tabi o da işin başka kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?