Binnaz Abla

Ayy kim acaba ya sence

Kimse yokki aklimda oyle sadece olursa sasirmayiz diye yazdim. Fal piyasasi pis piyasa valla bir kurtaramadik yakamizi. Ama onceki olaylari unutarak yazdim bunu onceden gercekten guvendigim olmadigini dusumdugum kisiye yapilmisti, yuzde yuz emin olunmadan birinin suclanmasi da cok kotu bir olay. Benim aklima kimse gelmez. Vallahi ben eski olaylari unutarak yazdim hic girmeyelim bu topa birine haksiz yere haksizlik yapmayalim. Yonetim varsa oyle bir durum bulur zaten.

Yanlis okumusum pardon geysu ve gizem hatunmus sevindim :) geysuya hic atmadim ben burda adi gecince atacaktim ama doluydu, cidden reklamin iyisi kotusu olmaz diyorlar ya, benim atmayi dusundugum sirada da ayni kisiler muhabbeti donuyordu, ama fal bagimlisini bunlar bile durduramiyor :)

Şimdi doğru mu anladım; sen hoşlandığın ve başkasıyla yakalayıp bitirdiğin kişi için gönderdin. saydığın kişiler olmaz dedi ve çıktı.. bunlara atarken ise akrebi düşünüp yine diğeri için selenaya attın ve selena onu değil bu yazanı gördü öyle mi ? :=

ya ben de nu sorcam benim bazen fallarımda sordupum kişi dışında anlatılana uyan yine bi başkası oluyo bu durumda ne düşüneceğimi karıştırıyorum ,normal mi ? örnek ben de bi akrep için gönderdim ama falın tekinde anlatılan kişi bi önceki ama falcı sorduğum kişiymiş gibi anlatıyo ben bi başkasına benzetiyorum:/ pofff

yaa benim beklemediğim eski sevgilim mesaj attı yine nasılsın diye of daha yeni görüşelim demişti de hayatımda biri var diye uydurmuştum ne yazıp duruyosun hala... acaba falcılar bu adamı görüp de benim sorduğum esas eskiyle karıştırıyorlar mı? hepsi tekrar iletişim var dedi çünkü. fallarımı bozuyo pezevenk adam ya araya giriyo dangalak

Gizem hatun arkadasima bir tane bile tutturamadi fama da 1 tane tutturamamisti ona. Fal sanirim atıp tutturma işi. Birden demoralize oldum bilmiyorum. Belki de inanmak istedigimiz için inaniyoruz.

Bu olay haziranda olmustu ve ben o tarihten beri sadece genel ask hayatim icin atiyorum belli bir kisiyi sormuyorum, yeni ve ciddi bi iliskimin ne zaman olacagini merak ediyorum cunku. Nesibe, ayisigin, gizem ve sevgi bu kisinin iletisime gececegini ama olmamasinin iyi olacagini daha ciddi bir iliskinin beni bekledigini soylediler, fama ve meryem gecmiste kalan kisi ile beni baristirip evlendirdiler.. Gecmisteki kisinin kim oldugunu da ayrilma bicimimizi tarif etmesinden ve gecen zamandan anlayabiliyorum, bunlarin hepsinin bahsettigi kisi olacak gibi olan bir iliskinin birden aniden bitisi seklinde.. Diger iliskim kangren bicimimdeydi ama haklisin bazen falda benden hoslanan biri cikiyor onu anlattiklarinda falan iyice karman corman oluyor :) bir de eski meski dediklerinde soruda soruyorum ben cok detay vermediklerinde..

Gizem hatun arkadasima bir tane bile tutturamadi fama da 1 tane tutturamamisti ona. Fal sanirim atıp tutturma işi. Birden demoralize oldum bilmiyorum. Belki de inanmak istedigimiz için inaniyoruz.
çünkü arkadaşın bu forumda yazmıyor .
burdan girip bakıyor kadın
birden fazla isimle fal bakıyor .bence böyle yani .

Ahahaaaa :)) yazin tabi herkes mevsimsel iliski pesinde havalar sogudu exler panik halinde

Nasıl anladın bunu peki?
bu konu hakkında birşey demicem kızlar ama anladım .
çok fazla işaret var . neyse ama açıklamayacağım kim olduğunu burdan . boşver takılalım .isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın .

Keske aramayip whatsapp' dan yazsaydi da birkac hakaret daha edip gunun stresini atsaydim :) is yerinde korkunc bir gun daha gecirdim kizlar yuregim sizlar.. Tirnaklarimi amirime gecirmek uzereydim, allaaam nolur ask olmuyor bari huzurlu bir isim olsun amin cumlemize <3

bu konu hakkında birşey demicem kızlar ama anladım .
çok fazla işaret var . neyse ama açıklamayacağım kim olduğunu burdan . boşver takılalım .isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın .
Yani demek istediğim üye olduğuna emin misin? Dışardan topiği okuyo olabilir mi?

Yani demek istediğim üye olduğuna emin misin? Dışardan topiği okuyo olabilir mi?
yorum yapmak istemiyorum kızlar gerçekten midem bulandı artık .
boşverin paylaşımlara devam edelim sadece aklınızda bulunsn .isteyen gönderebilir .

Sirasini soylediyse kim oldugunu disardan da bulabilir bence, daha cok para kazanmak icin farkli fal sitelerinde falci olmayi anlayabilirim de burdan tek tek bizi tesbit edip yorum kasmak cok zor gibi geliyor bana, nasil bir benzerlik bulabilir ki? Burda sadece burcum yaziyor, mail adresimi nerden bulacak? Kullanici adimiz her sitede farkli

Katılıyorum ben de sana. Burdan açık açık herşeyini yazan var. Sonra da gidip falcıya durumu açık açık anlatıp fal gönderen var. E falcı da gözü açık biriyle pat diye bulur zaten kimin kim olduğunu. Bi de kaçıncı sırada olduğunu da yazan var. Kolay yani dışardan okuyup takip etmek. Üyeyse de sen gidip özelden adam gibi tanıyıp etmediğin insana saf gibi özel hayatını dökersen avlarlar tabi o da işin başka kısmı.

evet misal ben
heşeyi burda döktüm faldaki sorudada döktüm ve bingoo yani .

Ben de burda anlatiyorum, hoslandigim biri varken de anlatiyordum biliyorum aylardir anlatiyorum :)) ama ben benim icin ozel biri oldugunda da falciya bilgi veriyordum, falda sorunun net olmasi gerektigine inaniyorum ve zaten para verip baktiriyorum falciya farkli bilgi verip test yapmak amacim degil yani bunlara ragmen bile farkli yorumlayanlar vardi, hoslandigim diyorum mesela falda aramizda buyuk ask varmis gibi konusanlar mi ararsin sevgilimmis gibi konusanlar mi bazilari sorumu bile okumuyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…