sen duvara cok detay vererek yazdın her olayı anlamış olabilirler sabahta seni uyardım hatta söyleme diyeevet misal ben
heşeyi burda döktüm faldaki sorudada döktüm ve bingoo yani .
Hahaha inanir misiniz 10 dakika önce bu fallari baktirdigim kisiden once sadece 1 kere görüştüğüm kisi bana mesaj atti)
Venus aslanda, belki bu durum aslan, koc ve kovalari etkileyen bir transittir
5 aydir haberlesmemistik sasirdim birden. Falcilar bundan hic bahsetmediler misal. Yuz vermeyecegim ondan olabilirVenus aslanda, belki bu durum aslan, koc ve kovalari etkileyen bir transittir
Ben falcının hislerini öyle anlarım. Mesela sevgilim mi var? Soruyorum sevgilimle gelecekte bizi neler bekliyor? Kafasındakiler neler? Ya da ayrı mıyız mesela? Sevgilimle ayrıyız(süresini bile söylemem) barışma var mı? Varsa ne zaman? Neler düşüniyor? Bu kadardır benim için. Net soruysa net soru bu da. Bu şekilde sorduğum sorulara çok harika fal bakanlar var. Bilemiyorsa zaten ben falcıyım demesin gitsin kumda oynasın. Dolu dolu bilgiye babam da harika fal bakar zatenBen de burda anlatiyorum, hoslandigim biri varken de anlatiyordum biliyorum aylardir anlatiyorum :)) ama ben benim icin ozel biri oldugunda da falciya bilgi veriyordum, falda sorunun net olmasi gerektigine inaniyorum ve zaten para verip baktiriyorum falciya farkli bilgi verip test yapmak amacim degil yani bunlara ragmen bile farkli yorumlayanlar vardi, hoslandigim diyorum mesela falda aramizda buyuk ask varmis gibi konusanlar mi ararsin sevgilimmis gibi konusanlar mi bazilari sorumu bile okumuyorlar :)))
duvarada sorudada detaylı yazdım . ben olduğumu bilmesi çok doğal .sen duvara cok detay vererek yazdın her olayı anlamış olabilirler sabahta seni uyardım hatta söyleme diye
ben geysuyu begendım ıkı farklı nıckle atmıstım fallarımı o yüzden bişey diyemiyorum hee başka yerde falcıdır onu bılemem gizemede baktırdım çünkü aynı kişilerse bilemem yani ama başka bir durum sanmıyorum insallah yoktur
o değilde aylinin ses tonu thaf değil mi yawmuhabbete alakasız olarak dalış yapmak istiyorum.
ayline katina baktırdım, şoklardayım. geçmiş ve an dehşetti.
5 aydir haberlesmemistik sasirdim birden. Falcilar bundan hic bahsetmediler misal. Yuz vermeyecegim ondan olabilirhuma, gizem,lale gül, ilkay hepsi benzer seyler söyledi. Hepsi mi burdan takip ettiler beni? Ay nasil sinirlerim bozuldu
ben detaylı yazıyorum herşeyi .Ben falcının hislerini öyle anlarım. Mesela sevgilim mi var? Soruyorum sevgilimle gelecekte bizi neler bekliyor? Kafasındakiler neler? Ya da ayrı mıyız mesela? Sevgilimle ayrıyız(süresini bile söylemem) barışma var mı? Varsa ne zaman? Neler düşüniyor? Bu kadardır benim için. Net soruysa net soru bu da. Bu şekilde sorduğum sorulara çok harika fal bakanlar var. Bilemiyorsa zaten ben falcıyım demesin gitsin kumda oynasın. Dolu dolu bilgiye babam da harika fal bakar zaten
muhabbete alakasız olarak dalış yapmak istiyorum.
Ben de cok detay vermistimCanım burayı hepsı takıp ediyor illaki, reklamları donuyor cunku begenen insanlar bir şekilde yorum yapıyor ve onlara kazanc sağlıyor ama seni bulabılceklerını özelliklede hepsinin sanmıyorum A anitaaa olayı biraz daha farklıydı o cok detay vererek yazdı durumunu ve falcıda reklamının dondugu yere baktıysa ki olabilir verilen detaylardan anlamıştır,sen hemen ümitsizliğe kapılma,
Baktırdıklarımızdan bağzılarının gercekten hisli olduğunu düşünüyorum illa her dedikleri olucak diye bişey yok tabi ki ama hisli insanlar var içlerinde,he hiç dolandırıcı yokmu cok var hemde nasıl burayı takıp edıp bilgi toplamaya çalışan ama sen kendini şimdi umutsuzluga sokma durduk yere..
kızıcamm
ya benim durum zaten olumsuzCanım burayı hepsı takıp ediyor illaki, reklamları donuyor cunku begenen insanlar bir şekilde yorum yapıyor ve onlara kazanc sağlıyor ama seni bulabılceklerını özelliklede hepsinin sanmıyorum A anitaaa olayı biraz daha farklıydı o cok detay vererek yazdı durumunu ve falcıda reklamının dondugu yere baktıysa ki olabilir verilen detaylardan anlamıştır,sen hemen ümitsizliğe kapılma,
Baktırdıklarımızdan bağzılarının gercekten hisli olduğunu düşünüyorum illa her dedikleri olucak diye bişey yok tabi ki ama hisli insanlar var içlerinde,he hiç dolandırıcı yokmu cok var hemde nasıl burayı takıp edıp bilgi toplamaya çalışan ama sen kendini şimdi umutsuzluga sokma durduk yere..
kızıcamm
Ben falcının hislerini öyle anlarım. Mesela sevgilim mi var? Soruyorum sevgilimle gelecekte bizi neler bekliyor? Kafasındakiler neler? Ya da ayrı mıyız mesela? Sevgilimle ayrıyız(süresini bile söylemem) barışma var mı? Varsa ne zaman? Neler düşüniyor? Bu kadardır benim için. Net soruysa net soru bu da. Bu şekilde sorduğum sorulara çok harika fal bakanlar var. Bilemiyorsa zaten ben falcıyım demesin gitsin kumda oynasın. Dolu dolu bilgiye babam da harika fal bakar zaten
ilk kez mi baktırdın daisycan ? ya senle çok uyumluyuz ben de aylin den çok umutluyum zaten falları da çoğu çıktı peki gelecekle ilgili dedikleri de makul muydu?
muhabbete alakasız olarak dalış yapmak istiyorum.
Ben burcunu ekliyorum ozellikse tarotsa, tarot baktiyorsam ayrica evet hayirli soru sormam, sevgilim bana donecek mi yerine soru kalibim ayrildigim kisi ile bizi neler bekliyordur.
Bilemiyorum belki ben daha gelecek odakliyim simdi ve gecmisi bana anlatmasindansa yakin gelecege ait bir seyler duymayi bekliyorum su ana ait verdigim bilgilerle gelecegim arasinda bir bag kuramiyorum olmayacaksa olmuyor zaten
kesinlikle indirime girdiğinde dene bence Aylin ben de son 3 falda çok iyi çıktı diğerlerinde de pembiş değildi benim hatalarımı falan da söylüyordu ama okuduğum kadarıyla Aylin eskiye nazaran yükselişte birçok kişideAy bi dahaki indirime bende mi atayim indirimsiz mi atayim ay napayim bak hep sen hep sen sokuyosun bu fallari aklimaSaka bir yana atmayacagim ama cok bunalirsam bir deneyim aylar once eskisi icin kahve atmistim dedigi hicbir sey cikmadi ama sanki simdilerde pek bir iyi bakiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?