Binnaz Abla

kız yemin ederim coşturmuş, içine bişey kaçmış sanki. bi anlatıyo ki dumur oldum.
indirimsiz attım ben. indirim olunca bana hep dandik fal geliyo.
benim de geysuya bulaşasım var bide ama o da eksik kalsın diyip artık çekilmeyi düşünüyorum.
sadece geyiklere katılırım artık.

iyi çok sevindim tatlım ya valla , senle yeni birini eş zamanlı denemek gerek

Tarotta burç gerekli ama katinada gerekli değil demişti bana ilkay. Geçen attığım tarotta da mesela benimkinin burcundan kart çıkmış onun hanesinde direk yorumlamıştı. Şimdi ilkay öyle dedikten sonra katinada burç isteyenler tırt falcı gelmeye başladı bana. Mesela geçen müge aydın paso burç üstünden gitmiş aklıma ilkayın dediği geldi hemen

Ay deneyim o zaman sence indirime girer mi ki bi daha dur cagrida bulunayim nasil olsa okuyolar

Sevgili Aylin hanim ben isten ciktim da bir gunluk bir indirim daha seyapiverseniz bizde yararlansak nasil olur

Katılıyorum ,zaten ısrarla burç bilgisi ekleyin notlu falcılar hiç samimi gelmiyor bana da , hepimiz biliyoruz öyleki sadece kendimizinki değil karşı tarafın yükselenine ,etkilerine kadar. tarotta evet gelen erkek kartları kupa kralı,prensi genelde su oluyo, tılsımlar toprak, değnekler ateş,kılıçlar hava..

Ay denemek farz oldu onla bitirelim bari napalim

ay bana onu fama yaptı, ilk falı çok düzdü.
sonrakilere burç ekledim, bütün özelliklerini yazmış karşı tarafın. doğru tabi ama burcunun özellikleri sonuçta

Ay deneyim o zaman sence indirime girer mi ki bi daha dur cagrida bulunayim nasil olsa okuyolar

Sevgili Aylin hanim ben isten ciktim da bir gunluk bir indirim daha seyapiverseniz bizde yararlansak nasil olur

ben hep on sale olmayan zamanlarda attım ama indirimliyklen de baktıranlar olmuş ya geçen yaptığında beğenildi sanırım.
kamuoyu duyurusu yapalım burdan , kamu spotu gşbi çok iş görür :))

ay bana onu fama yaptı, ilk falı çok düzdü.
sonrakilere burç ekledim, bütün özelliklerini yazmış karşı tarafın. doğru tabi ama burcunun özellikleri sonuçta
neydi ki seninkinin burcu ? ay evet o çok bayıyor bana birisi abartmıyorum nette okuduğum bi sayfadan aynı cümleleri alıntılama yapmıştı,iade ettirmiştim tabi :))

Tabi ki bazı bilgiler verilir haklısın :) benim kastettiğim şey olayı ayrıntısıyla anlatanlar

Ben online soyluyorum hem kartlari el degmeden cekiyoruz enerji olayi bazen olmuyor gibi geliyor, hem yuzyuze olmadigindan duzeltme imkanin olmuyor baska biriyle alakasiz bir sey anlatip aklimi karistirmasini istemiyorum, ozellikle son aylarda baktirdiklarimi genel baktirdigim icin cok karisik buldum, yine de tarotta soz gelimi evliligi simgeleyen bas rahibin tek basina evliligi isaret etmesi beklenmez ayni acilimda destekleyi kartlarin da olmasi lazim, misal dedigin aziz karti burcu, karakteri ya da meslegini bile simgeliyor olabilir de ben burda fal bakanlarin bu sekilde bilgisi oldugunu sanmiyorum hislerini daha cok soyluyorlar ben de teorik olarak kartlari bilsem de o hissi yakalayamiyorum, 5 cumle kartlara bakip ancak soylerim :)

neydi ki seninkinin burcu ? ay evet o çok bayıyor bana birisi abartmıyorum nette okuduğum bi sayfadan aynı cümleleri alıntılama yapmıştı,iade ettirmiştim tabi :))

walla mı yuhh :)) benim hayvanat oğlak.
bak ayline hiç burç da söylemedim, süper anlatmış ki olumsuz konuları da çatır çatır söylemiş.

Aynen öyle, kaldı ki katinada kart anlamları daha sınırlıyken tarotun major minor çok mesajı var ,imgeleme çünkü. Şeytan kartı mesela genelde çekilince korkulur ama şeytanın arkasında bi aydınlanma var aslında ya da Araba kartı da öyle vs vb.. kartların anlamlarını hisleriyle duruma göre yorumlama konusunda ben tarotta bi Sevgiyi bi Lale Gül ü çok beğendim çok hakimler, kart konumları da çok önemli çünkü. ama his çok bambaşka. bende de his var fazlasıyla ama durumun içindeyken afallıyorum öncesinde ve sonrasında neler olabileceğini kestirebilirken ilişki sürecinde uygulayamıyorum :/

Rezzan sanki çok yuvarlak konuşuyor ya. Sende iyi miydi?

Gecen sene mukemmeldi ozellikle gecmid ve anda o kadar iyiydi ki sevgilimin bana soyledigi cumleyi falda bana soylemisti bir sure paranoya yapmistim bizi taniyor mu diye :)) bu sene yuvarlagi gectim tutarsizdi da, ilk baktirdim hayatimin aski evlencez bir ay sonra kaderin degismis bu is olmaz en son attigimda kandirildigim olay olmustu genel sormama ragmen eskiyle yine evlendirdi sonra soru hakkinda dedim o baskasiyla beraber aa oylemi sen istemezsin zaten onu dedi :)) bi cilginlik mi yapsam diyorum tekrar fal atip : D

Hislerinle benim duruma da bi el atsan sevabina :))

walla mı yuhh :)) benim hayvanat oğlak.
bak ayline hiç burç da söylemedim, süper anlatmış ki olumsuz konuları da çatır çatır söylemiş.

Osmanlıcada burçlar;

Koç : davar-ül kurban Boğa : sıgır-ül camış Ikizler : adem-ül çift-i aynen Yengeç : mahluk-ül derya-i bocekvari Aslan : mahlukat-ül cimbom Başak : nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : endaze-i kantar Akrep : haserat-ül zehr-i zıkkım Yay : silah-ül zemberek Oğlak : davar-ül sakal Kova : damacana Balık : mahsulat-i derya

Davarmış seninkisi,gerçi biz de bu durumda camış oluyoruz, otlaşıp gideriz artık

ldflsjsk cansın sen :))

benim geçen yıl aşık olduğum çocukla buluşma ihtimalim vardı hep bu yönde fal attım herkes dedi buluşma çok önemli falan. O tarihten 2 hafta önce benim gidememe ihtimalim kesinleşti. Yani nasıl anlatsam bazen bu şekilde ilerlese ne olur gibi görüyorlar ama bir şey saptı mı tüm fallar gidiyor. Bazen kendi irademizle bazen kader..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…