Binnaz Abla

Genelde insanlar seytan ve olum kartindan korkar da beni en tedirgin eden kart gelecek kisminda olan bi asilmis adam :) gecenlerde bir site buldum tarotla ilgili bu tekrarlamadan bahseden linki bulursam paylasayim seninle de ilgini cekebilir anlatmak istedigimi net anlatiyor :)) hislere gelince sanirim iliskide gormek istemiyorsun ben daha cok ruyamda falan gorurum boyle yalan vs gibi seyleri artik bunlari da anlamak istemiyorsam allah kut die karsima cikariyor inkar edemeyecegim bir sekilde

Hislerinle benim duruma da bi el atsan sevabina :))

Canım ben de şöyle oluyo daha çok gözlemleme ve tahlil şeklinde biriyle birkaç saat görüşünce veya dışardan izlediğimde veya arkadaşlarım ilişkisini anlatınca bak şu şöyle olabilir şundan sonra şu olur diyebiliyorum ama birebir görmem lazım , benim dedim ya frekansı çok açık, görmediği kişileri bile görüş açısına düşürebilen bi arkadaşım var ama dışarı bakmıyor hiç .. bana akrep olanı görmeden tarif etti ve bugün gösterdim fotısunu kadının enerjisi düştü. kesinlikle uzak dur dedi ama tekrar mesaj atanı gösterdin bu geçmişinde çpkın olsa da çok iyi biri dedi, olabilir diye bunla.. bana da diyo sende de frekans var ama kullanmıyorsun diye .. hakikaten kendime hayrım yok .. nasıl dabransam yola koyacağımı biliyorum , ne desem ne yapsam ama burcumun özelliği belki kişilik bunları yaparsam kendim olmayacağını düşünüp yapmıyorum..

senin durmu anladığım kadarıyla zor ama es geçmemen 2 önemli husus var
1. Seven her türlü mücadeleyi yapar diyyoruz aileye karşı durmak yerine zamana yayarak seni de gözden çıkarmadan dengeyi kurabilirdi , 2 . baştan önyarhı veya içe sinmeden başlanılan hayırlı işler ne yazık ki evlilik süresinde ailelerin müdahalesiyle daha karmaşık oluyo.

Severek ayrılmak diye bir şey yok, taraflardan birinin daha az sevip pes etmesiyle biten iliişkiler var..
Umarım seni geriye dönüp baktığında iyi ki de olmuş veya çok şükür ki olmamış diyeceğin durumlarla karşılaştırsın zaman..

http://www.keen.com/articles/tarot/number-7-cards-of-the-tarot

Bu sitedeki makaleleri inceleyebilirsin tatlim

Asılan iyidir aslında o aslında durup sanki kurban edildiğini , veya karar alma eşiğindeki zamanlarda seziler artar, maneviyat güçlenir aslında o muammayı ilahi güçlerle çözebileceğine işaret etmez mi?

Herkese boyle bir arkadas lazim :) benim halam da mukemmel kahve bakardi ben kucukken herkes fal diye pesinde kosardi da biz buyuyene kadar halamin hislerini kuruttular simdi fali at, balik, kustan oteye gitmiyor

Asılan iyidir aslında o aslında durup sanki kurban edildiğini , veya karar alma eşiğindeki zamanlarda seziler artar, maneviyat güçlenir aslında o muammayı ilahi güçlerle çözebileceğine işaret etmez mi?

Iliski icin bakiyorsan en iyi ihtimalle gecikme oldugunu gosterebilecegi gibi bagimli, seni somuren birini de isaret edebilir. Gecmisteyse bir bakima dedigin gibi gerekli kayiplarin yasandigini gosterir.

Herkese boyle bir arkadas lazim :) benim halam da mukemmel kahve bakardi ben kucukken herkes fal diye pesinde kosardi da biz buyuyene kadar halamin hislerini kuruttular simdi fali at, balik, kustan oteye gitmiyor

, hadi ya biz büyüdük ve kayboldu hisler, teli telli şu telli turna gibi :) , o iyi insanlar ,hisliler güzel atlara binip gittiler..
Falların vadelisine, falcıların hissizine kaldık : :)

İnan çok şaşırdım ben cok baktırdım ve cok severım.. Ilk defa hümayla ılgılı kotu yorum duydum.enerjı herhalde.. Aynı cumleler olayına gene şoka girdım yapmaz hayatta,, demekkı yorulduu o artık bılemedım

Yazan kişiyle evlenip, bıraktığın kişiyle ilişki yaşayabileceğini, sonra bunlardan bağımsız yeni birinin hayatına girebileceğini gibi ihtimalleri duymak istiyorsan at :))) yazdıklarından bu çıkarımı yaptım bende de hep soruma ve konuşmama göre şekillendirirdi durumu, bi problem mi hasıl oldu bunla olmayabilir diye, çok olumlu mu anlattım bunla lur diye, kopukluk mu oldu dönebilir de dönmeyedebilir diye.. sıralı ihtimalli falları sevmiyorum, zaten muamma var bi de bunlar olunca 40 delinin kuyudaki taşı çıkarmasına benziyo iş :/

klasik erkek tavırları bencede üstüne gitme mümkünse sen arama o arasın. baktınki halen bir gariplik var güven problemi devam ediyor ayrıl gitsin. biz yapamadık bari sen bu fırsatı kaçırma

geysu nerdeydi unuttum gene

Ahahaa :) olabilir bak ilk attigimda boyle her sey yolundayken enerjim yuksekken attim hemen bizi evlendirdi ikinci falim da konusmuyorduk dedi herhalde 1 ayda boyle olduysa bu iliskiden bi cacik olmaz :)) bu arada astroloji ile aran nasil? Gecen yine search yaparken dogum haritamda korkunc bisey kesfettim, lilith diye bi nokta varmis ve benim de hem burc hem ev olarak en kotu konumdaymis, makalede jilted bride olarak tanimlamislar, valla bu saatten sonra evlensem ve dugunumde terkedilsem de sasirmam gerci afhfshjk

bende bende :) içimi okumuş

çok konuşuldu canım hüma görmedin sanırım. herkesi evlendiriyor, ilişkiye adım atacaksın çıkışın olmayacaklı cümleler kuruyor ve çok fazla patlayan falı var

klasik erkek tavırları bencede üstüne gitme mümkünse sen arama o arasın. baktınki halen bir gariplik var güven problemi devam ediyor ayrıl gitsin. biz yapamadık bari sen bu fırsatı kaçırma
Yok ariyor duzene girdi şu iyiyiz masallah da hayırlısı

Kızlar bu şahmaranı bulamadım telwede.orda olduğuna eminmisiniz.

Ben de şaşırdım. Şuana kadar bazı arkadaşların kötü dedikleri falan bile herşeyi bilmiştiler. Bu sefer sanırım yorgundu dikkati dagınıktı. Enerji tutmadı diye düşünmüyorum ama bilemem.

Fakat burda baktırmadan önce de birkaç kişinin "bunun neyini begeniyosunuz" gibi yorumlarını okumuştum.

Buraya yazılıyordu umut bağlamayın diye ama cidden,denk gelmiştir tutmuştur.Bir aydır ayrılmıştım neredeyse tüm önerilenlere baktırdım hepsi ekimde arıyacak sana dönmek isteyecek sonra ciddileşiceksiniz dediler falan.Belki ekim daha bitmedi ama hayatına başka birini almış artık zaten ne dönüşü var ne de başka birşey geleceğimiz için o yüzden son bir ayda boş yere paralarımı saçıp umut bağlamışım.inş size verilen umutlar karşılıksız çıkmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…