Aynen öyle, kaldı ki katinada kart anlamları daha sınırlıyken tarotun major minor çok mesajı var ,imgeleme çünkü. Şeytan kartı mesela genelde çekilince korkulur ama şeytanın arkasında bi aydınlanma var aslında ya da Araba kartı da öyle vs vb.. kartların anlamlarını hisleriyle duruma göre yorumlama konusunda ben tarotta bi Sevgiyi bi Lale Gül ü çok beğendim çok hakimler, kart konumları da çok önemli çünkü. ama his çok bambaşka. bende de his var fazlasıyla ama durumun içindeyken afallıyorum öncesinde ve sonrasında neler olabileceğini kestirebilirken ilişki sürecinde uygulayamıyorum :/
Hislerinle benim duruma da bi el atsan sevabina :))
Aynen öyle, kaldı ki katinada kart anlamları daha sınırlıyken tarotun major minor çok mesajı var ,imgeleme çünkü. Şeytan kartı mesela genelde çekilince korkulur ama şeytanın arkasında bi aydınlanma var aslında ya da Araba kartı da öyle vs vb.. kartların anlamlarını hisleriyle duruma göre yorumlama konusunda ben tarotta bi Sevgiyi bi Lale Gül ü çok beğendim çok hakimler, kart konumları da çok önemli çünkü. ama his çok bambaşka. bende de his var fazlasıyla ama durumun içindeyken afallıyorum öncesinde ve sonrasında neler olabileceğini kestirebilirken ilişki sürecinde uygulayamıyorum :/
Genelde insanlar seytan ve olum kartindan korkar da beni en tedirgin eden kart gelecek kisminda olan bi asilmis adam :) gecenlerde bir site buldum tarotla ilgili bu tekrarlamadan bahseden linki bulursam paylasayim seninle de ilgini cekebilir anlatmak istedigimi net anlatiyor :)) hislere gelince sanirim iliskide gormek istemiyorsun ben daha cok ruyamda falan gorurum boyle yalan vs gibi seyleri artik bunlari da anlamak istemiyorsam allah kut die karsima cikariyor inkar edemeyecegim bir sekilde
sağ ol tatlım , ilgi alanıma giriyo benim de bu konular inceleyeyimhttp://www.keen.com/articles/tarot/number-7-cards-of-the-tarot
Bu sitedeki makaleleri inceleyebilirsin tatlim
Canım ben de şöyle oluyo daha çok gözlemleme ve tahlil şeklinde biriyle birkaç saat görüşünce veya dışardan izlediğimde veya arkadaşlarım ilişkisini anlatınca bak şu şöyle olabilir şundan sonra şu olur diyebiliyorum ama birebir görmem lazım , benim dedim ya frekansı çok açık, görmediği kişileri bile görüş açısına düşürebilen bi arkadaşım var ama dışarı bakmıyor hiç .. bana akrep olanı görmeden tarif etti ve bugün gösterdim fotısunu kadının enerjisi düştü. kesinlikle uzak dur dedi ama tekrar mesaj atanı gösterdin bu geçmişinde çpkın olsa da çok iyi biri dedi, olabilir diye bunla.. bana da diyo sende de frekans var ama kullanmıyorsun diye .. hakikaten kendime hayrım yok .. nasıl dabransam yola koyacağımı biliyorum , ne desem ne yapsam ama burcumun özelliği belki kişilik bunları yaparsam kendim olmayacağını düşünüp yapmıyorum..
senin durmu anladığım kadarıyla zor ama es geçmemen 2 önemli husus var
1. Seven her türlü mücadeleyi yapar diyyoruz aileye karşı durmak yerine zamana yayarak seni de gözden çıkarmadan dengeyi kurabilirdi , 2 . baştan önyarhı veya içe sinmeden başlanılan hayırlı işler ne yazık ki evlilik süresinde ailelerin müdahalesiyle daha karmaşık oluyo.
Severek ayrılmak diye bir şey yok, taraflardan birinin daha az sevip pes etmesiyle biten iliişkiler var..
Umarım seni geriye dönüp baktığında iyi ki de olmuş veya çok şükür ki olmamış diyeceğin durumlarla karşılaştırsın zaman..
Asılan iyidir aslında o aslında durup sanki kurban edildiğini , veya karar alma eşiğindeki zamanlarda seziler artar, maneviyat güçlenir aslında o muammayı ilahi güçlerle çözebileceğine işaret etmez mi?
Herkese boyle bir arkadas lazim :) benim halam da mukemmel kahve bakardi ben kucukken herkes fal diye pesinde kosardi da biz buyuyene kadar halamin hislerini kuruttular simdi fali at, balik, kustan oteye gitmiyor
İnan çok şaşırdım ben cok baktırdım ve cok severım.. Ilk defa hümayla ılgılı kotu yorum duydum.enerjı herhalde.. Aynı cumleler olayına gene şoka girdım yapmaz hayatta,, demekkı yorulduu o artık bılemedımEvet ben de almaya karar verdim. Yönetime bildirdim bakalım ne dicekler :/
Canım 2016'da evlendirmiş beni. Ahahha ne benimki ne ben böyle bir acelemiz yok ikimizin de en az 2 yıllık planları var. Yakın gelecekle ilgili birkaç olayım vardı isim yapmamış falcılar bile gördü bu göremedi valla şaştım kaldım. Kendine çok güvenen bi tip olarak geldi bana. Kötü biri değildir tatlı dilli ama benle alakası yok yani falın. Bana diyor ki bekarlığının son günlerinin tadını çıkart ahshshhshsshshkoptum ya. Tövbest. İnş burdan biyerden okumuyordur.
Gecen sene mukemmeldi ozellikle gecmid ve anda o kadar iyiydi ki sevgilimin bana soyledigi cumleyi falda bana soylemisti bir sure paranoya yapmistim bizi taniyor mu diye :)) bu sene yuvarlagi gectim tutarsizdi da, ilk baktirdim hayatimin aski evlencez bir ay sonra kaderin degismis bu is olmaz en son attigimda kandirildigim olay olmustu genel sormama ragmen eskiyle yine evlendirdi sonra soru hakkinda dedim o baskasiyla beraber aa oylemi sen istemezsin zaten onu dedi :)) bi cilginlik mi yapsam diyorum tekrar fal atip : D
valla aynen kafayı yemişler. birde kadın sürekli online oluyor soruyu görüyor ama zaman kaybetmek işine gelmiyor demekki. sitede falcısını savunuyorallah allah ne demekmıs o cevaplamak zorunda degıl,bu siteler iyice kafayı yedi
klasik erkek tavırları bencede üstüne gitme mümkünse sen arama o arasın. baktınki halen bir gariplik var güven problemi devam ediyor ayrıl gitsin. biz yapamadık bari sen bu fırsatı kaçırmacanım bilmiyorum ya adam bana güven vermiyor .buluştuk ettik güzel geçti ama bazı şeylere kafam takıldı . zaten takıntılı biri oldum çıktım buluttan nem kapıyorum adama güvenim sıfır . hep arkamdan birşey karıştıryormuş gibime geliyor . bide beni sevdiğini hiissetmiyorum . epey şımarmış ve rahattı tavırları . adamın kendine güveni gelmiş .
famaya baktımıştım o seni arayacak bekle dedi beklemedim ben aradım ne olursa olsun diye buluşma çıktı .fama sizin sonunuz var dedi evlelik var ama ben pek inanmıyorum ite kaka nereye kadar gider ilişki . adam çok rahat kaybetme korkusu yok .ben çok iyi oldum ona karşı o yüzden sanırım .bilmiyorum yani öyle gelişmeler .
geysu nerdeydi unuttum geneKızlar bu arada eski geysu değil bu sanki eski geysunun falını okudum evet iyiymiş ama iş harici dedikleri cıkmamıs. Fakat yeni geysu cok cok iyiydi. Ya farklı biri bakıyor ya da kasın kendini geliştirdi bilemedim doğrusu
Yazan kişiyle evlenip, bıraktığın kişiyle ilişki yaşayabileceğini, sonra bunlardan bağımsız yeni birinin hayatına girebileceğini gibi ihtimalleri duymak istiyorsan at :))) yazdıklarından bu çıkarımı yaptım bende de hep soruma ve konuşmama göre şekillendirirdi durumu, bi problem mi hasıl oldu bunla olmayabilir diye, çok olumlu mu anlattım bunla lur diye, kopukluk mu oldu dönebilir de dönmeyedebilir diye.. sıralı ihtimalli falları sevmiyorum, zaten muamma var bi de bunlar olunca 40 delinin kuyudaki taşı çıkarmasına benziyo iş :/
kız yemin ederim coşturmuş, içine bişey kaçmış sanki. bi anlatıyo ki dumur oldum.
indirimsiz attım ben. indirim olunca bana hep dandik fal geliyo.
benim de geysuya bulaşasım var bide ama o da eksik kalsın diyip artık çekilmeyi düşünüyorum.
sadece geyiklere katılırım artık.
İnan çok şaşırdım ben cok baktırdım ve cok severım.. Ilk defa hümayla ılgılı kotu yorum duydum.enerjı herhalde.. Aynı cumleler olayına gene şoka girdım yapmaz hayatta,, demekkı yorulduu o artık bılemedım
Yok ariyor duzene girdi şu iyiyiz masallah da hayırlısıklasik erkek tavırları bencede üstüne gitme mümkünse sen arama o arasın. baktınki halen bir gariplik var güven problemi devam ediyor ayrıl gitsin. biz yapamadık bari sen bu fırsatı kaçırma
İnan çok şaşırdım ben cok baktırdım ve cok severım.. Ilk defa hümayla ılgılı kotu yorum duydum.enerjı herhalde.. Aynı cumleler olayına gene şoka girdım yapmaz hayatta,, demekkı yorulduu o artık bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?