canım kimler patladı yazar mısınBuraya yazılıyordu umut bağlamayın diye ama cidden,denk gelmiştir tutmuştur.Bir aydır ayrılmıştım neredeyse tüm önerilenlere baktırdım hepsi ekimde arıyacak sana dönmek isteyecek sonra ciddileşiceksiniz dediler falan.Belki ekim daha bitmedi ama hayatına başka birini almış artık zaten ne dönüşü var ne de başka birşey geleceğimiz için o yüzden son bir ayda boş yere paralarımı saçıp umut bağlamışım.inş size verilen umutlar karşılıksız çıkmaz .
Hayatina birini aldigini nereden ogrendin?Buraya yazılıyordu umut bağlamayın diye ama cidden,denk gelmiştir tutmuştur.Bir aydır ayrılmıştım neredeyse tüm önerilenlere baktırdım hepsi ekimde arıyacak sana dönmek isteyecek sonra ciddileşiceksiniz dediler falan.Belki ekim daha bitmedi ama hayatına başka birini almış artık zaten ne dönüşü var ne de başka birşey geleceğimiz için o yüzden son bir ayda boş yere paralarımı saçıp umut bağlamışım.inş size verilen umutlar karşılıksız çıkmaz .
hüma bal,sevgi duman,melin gün,iljay gür,fama,geysu,rehber,gülnaz aylin,ışık,zümrüt, bunlar hatırladıklarım 20ye yakın baktırmıştım amacanım kimler patladı yazar mısın
çok üzüldüm ya ne diyeyim allah sabır versin .
Fotoğraf gördüm zaten ayrıldıktan sonra kendiside söyleniştide beni kıskandırmak istiyo sanıyodum,fallardada sölememe rağmen hep biri çıkyodı ama kıskandırmak için yapıyo ona bir şey hissetmiyo diyolardı ama benim bu saatten snra dönüşüm olmazHayatina birini aldigini nereden ogrendin?
Selenayada baktırmış mıydın canımhüma bal,sevgi duman,melin gün,iljay gür,fama,geysu,rehber,gülnaz aylin,ışık,zümrüt, bunlar hatırladıklarım 20ye yakın baktırmıştım ama
peki emin misin canım yani biri olduğunahüma bal,sevgi duman,melin gün,iljay gür,fama,geysu,rehber,gülnaz aylin,ışık,zümrüt, bunlar hatırladıklarım 20ye yakın baktırmıştım ama
Bak sen kıskandırmak icin olduğunu dusunmussun ben de ailesi oldugunu dusundum hep. Bu falcilar zihin mi okuyor da bizim dusunduklerimizi yaziyorlar?Fotoğraf gördüm zaten ayrıldıktan sonra kendiside söyleniştide beni kıskandırmak istiyo sanıyodum,fallardada sölememe rağmen hep biri çıkyodı ama kıskandırmak için yapıyo ona bir şey hissetmiyo diyolardı ama benim bu saatten snra dönüşüm olmaz
Yok ona baktırmamıştımSelenayada baktırmış mıydın canım
Evet benim duymak istwdiklerimi söylediler hep hiç olumsuz söylemedeiler,hepsi bir kıza yanaşıcak ama pişman olucak dediler belki dedikleri çıkar ama dönüşü yok yani hepsi patladı banada acı bi tecrübe olduBak sen kıskandırmak icin olduğunu dusunmussun ben de ailesi oldugunu dusundum hep. Bu falcilar zihin mi okuyor da bizim dusunduklerimizi yaziyorlar?
dur bakalım ya kız kimmiş neciymiş öğrendin mi ?nerden çıkmış ?ciddi mi yaniEvet benim duymak istwdiklerimi söylediler hep hiç olumsuz söylemedeiler,hepsi bir kıza yanaşıcak ama pişman olucak dediler belki dedikleri çıkar ama dönüşü yok yani hepsi patladı banada acı bi tecrübe oldu
Biri kesin var canım ,gerçi fallarda da biri çıkyordu hep ama duygusal olmicak diyolardı şimdi düşününce dedikleri çıktı ama geleceğimiz kalmadı ,hepsi ekimde gelcek sana dedi bide ya bildiğin bekliyodumpeki emin misin canım yani biri olduğuna
hepte iyiler patlamış ya bende artık baktımıcam hepsi atıyor bencede
Fotoğraf koymamışlarda bi tanıdğnn koyduğu fotoda yanyanalar belki sevgili değiller ama konuşuyolar belli normalde biz nişanlancaktık,yani şimdi onla nişanlanırsa şaşırmicamdur bakalım ya kız kimmiş neciymiş öğrendin mi ?nerden çıkmış ?ciddi mi yani
biz çok fotolar koyan gördük iki sonra ayrılırlar
gerçi sen bu saatten sonra onu istemem diyorsan o başka .
araya biri girmiş sonuçta diye canım .
Kizlar nesibe haftasonu bakmiyo mupzt gircekms tam indirimin son gunuydu haftaici girmemde calstgmdan zor oluyo neyse bugun baskasina denerm artk
Ya tamamda belki arkadaşı sevgilisi olduğunu nerden biliyorsun. Ortak arkadas yok mu sorsanaFotoğraf koymamışlarda bi tanıdğnn koyduğu fotoda yanyanalar belki sevgili değiller ama konuşuyolar belli normalde biz nişanlancaktık,yani şimdi onla nişanlanırsa şaşırmicam
Bu arada fallari gec.ortak arkadasin varsa direk sor. Fal isi yalan dolan.Biri kesin var canım ,gerçi fallarda da biri çıkyordu hep ama duygusal olmicak diyolardı şimdi düşününce dedikleri çıktı ama geleceğimiz kalmadı ,hepsi ekimde gelcek sana dedi bide ya bildiğin bekliyodum
belkide sevgili değiller ben kıuruntu yapıyorum ama kızı biliyorum buna karşı ilgisi vardı o yüzden arkadaş olamazlar.çok zor geçti ağustosta. Beri hergün ağlıyordum ama insanlar önüne bakıyo işte bende umut bağladım fallara salak gibi hiçbişey olduğu yokBu arada fallari gec.ortak arkadasin varsa direk sor. Fal isi yalan dolan.
cnm dogumgunu dolayısıyla 1 haftalık %50 indirim vermişlerdi..bugunde son gun...nesibeye bgn atarım diye dusundum ama girmicekmiş artk baskasına atcamNe indirimi?
Hmm anladim canim senden ayrilinca ona ilgi duyan kiza gitti demek.keske son kez konussaydin .uzme kendini ya lutfen kimse aglamana degmez.belkide sevgili değiller ben kıuruntu yapıyorum ama kızı biliyorum buna karşı ilgisi vardı o yüzden arkadaş olamazlar.çok zor geçti ağustosta. Beri hergün ağlıyordum ama insanlar önüne bakıyo işte bende umut bağladım fallara salak gibi hiçbişey olduğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?