Binnaz Abla

canım kimler patladı yazar mısın
çok üzüldüm ya ne diyeyim allah sabır versin .

Hayatina birini aldigini nereden ogrendin?

Hayatina birini aldigini nereden ogrendin?
Fotoğraf gördüm zaten ayrıldıktan sonra kendiside söyleniştide beni kıskandırmak istiyo sanıyodum,fallardada sölememe rağmen hep biri çıkyodı ama kıskandırmak için yapıyo ona bir şey hissetmiyo diyolardı ama benim bu saatten snra dönüşüm olmaz

hüma bal,sevgi duman,melin gün,iljay gür,fama,geysu,rehber,gülnaz aylin,ışık,zümrüt, bunlar hatırladıklarım 20ye yakın baktırmıştım ama
peki emin misin canım yani biri olduğuna
hepte iyiler patlamış ya bende artık baktımıcam hepsi atıyor bencede

Bak sen kıskandırmak icin olduğunu dusunmussun ben de ailesi oldugunu dusundum hep. Bu falcilar zihin mi okuyor da bizim dusunduklerimizi yaziyorlar?

Kizlar nesibe haftasonu bakmiyo mu pzt gircekms tam indirimin son gunuydu haftaici girmemde calstgmdan zor oluyo neyse bugun baskasina denerm artk

Bak sen kıskandırmak icin olduğunu dusunmussun ben de ailesi oldugunu dusundum hep. Bu falcilar zihin mi okuyor da bizim dusunduklerimizi yaziyorlar?
Evet benim duymak istwdiklerimi söylediler hep hiç olumsuz söylemedeiler,hepsi bir kıza yanaşıcak ama pişman olucak dediler belki dedikleri çıkar ama dönüşü yok yani hepsi patladı banada acı bi tecrübe oldu

dur bakalım ya kız kimmiş neciymiş öğrendin mi ?nerden çıkmış ?ciddi mi yani
biz çok fotolar koyan gördük iki sonra ayrılırlar
gerçi sen bu saatten sonra onu istemem diyorsan o başka .
araya biri girmiş sonuçta diye canım .

peki emin misin canım yani biri olduğuna
hepte iyiler patlamış ya bende artık baktımıcam hepsi atıyor bencede
Biri kesin var canım ,gerçi fallarda da biri çıkyordu hep ama duygusal olmicak diyolardı şimdi düşününce dedikleri çıktı ama geleceğimiz kalmadı ,hepsi ekimde gelcek sana dedi bide ya bildiğin bekliyodum

Fotoğraf koymamışlarda bi tanıdğnn koyduğu fotoda yanyanalar belki sevgili değiller ama konuşuyolar belli normalde biz nişanlancaktık,yani şimdi onla nişanlanırsa şaşırmicam

Fotoğraf koymamışlarda bi tanıdğnn koyduğu fotoda yanyanalar belki sevgili değiller ama konuşuyolar belli normalde biz nişanlancaktık,yani şimdi onla nişanlanırsa şaşırmicam
Ya tamamda belki arkadaşı sevgilisi olduğunu nerden biliyorsun. Ortak arkadas yok mu sorsana

Bu arada fallari gec.ortak arkadasin varsa direk sor. Fal isi yalan dolan.

Bu arada fallari gec.ortak arkadasin varsa direk sor. Fal isi yalan dolan.
belkide sevgili değiller ben kıuruntu yapıyorum ama kızı biliyorum buna karşı ilgisi vardı o yüzden arkadaş olamazlar.çok zor geçti ağustosta. Beri hergün ağlıyordum ama insanlar önüne bakıyo işte bende umut bağladım fallara salak gibi hiçbişey olduğu yok

Hmm anladim canim senden ayrilinca ona ilgi duyan kiza gitti demek.keske son kez konussaydin .uzme kendini ya lutfen kimse aglamana degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…