Binnaz Abla

Bu çıktı denilen fallar hep tesadüfen tutuyor sanirim
Bana o cafe falcisinin dedigi tuttu ya.kadin persembeye kadar gorusceksiniz dedi.bende hafta sonu disinda gorusemem demistim icimden ama görüştük bir firsatini buldum.bilmiyorum ama nasil oluyor cok sasirdim ona.
zaten adam cuma yine gitti eger gorusemeseydik diger haftaya kalicakti.tekrar gidicem ona yakin gelecekde iyi cikti dedigi.
biraz pahali ama olsun.

Hangi cafe? Bi de ne kadar?

Hangi cafe? Bi de ne kadar?
Cadede istanbul cafe
fiyati ay unuttum ama 100 galiba gerci ben hem kahve hem tarot actirdim.belkide atti tuttu ama ozellikle persembe demesi ilginc cunku adam cuma yolcuydu.bilemedim tekrar giderim heralde .adami birakmazsam tabi

Cadede istanbul cafe
fiyati ay unuttum ama 100 galiba gerci ben hem kahve hem tarot actirdim.belkide atti tuttu ama ozellikle persembe demesi ilginc cunku adam cuma yolcuydu.bilemedim tekrar giderim heralde .adami birakmazsam tabi
bu istanbul cafe suadiye tarafındaydı dimi gördüm sanrm

bu istanbul cafe suadiye tarafındaydı dimi gördüm sanrm
Saskinda
durun hemen gitmeyin
benim durum bi netlessin oyle denersiniz çünkü epey pahali.kimsenin parasi bosa gitsin istemem.az para degil.20 lira falan olsa neyse.
bekleyin .ben yine gidicem. Eger dedikleri cikarsa yazicam buraya.bir dedigi tuttu diye hemen guvenmiyorum.

çok konuşuldu canım hüma görmedin sanırım. herkesi evlendiriyor, ilişkiye adım atacaksın çıkışın olmayacaklı cümleler kuruyor ve çok fazla patlayan falı var
Ayy okumamışım demek tühh bendede olumlu ne yani şimdi budamı hüsran((

Ayy okumamışım demek tühh bendede olumlu ne yani şimdi budamı hüsran((

Bence katinada genel atıp aşk hayatını sormak yerine olan ya da biten bir şeyi sormak daha mantıklı. Başka hesaptan hümaya genel sorup bakalım ne diyecek demeyi düşündüm ama zaten batmışım 35e kıyamadım. Ama hümaya net olay sorduğum şey daha önce çıkmıştı şimdi de hemen herkesle aynı tarihi verdi. Patlarsa fal işini bırakırım artık zaten nerdeyse sözleşmiş gibi aynı şeyi dediler

Ben mesela ilişkimin bittğini bundan sonraki süreçte ilişki anlamında beni neler bekledğini sordum hep,yani o geri döncekmi falanda sormadım.ama hepsi anlaşmış gibi geri döncek ekim içinde senle iletişime geçicek falan dedi.ama imkansız yani şu anda :)

Ben direk bu bitiş kesin mi yoksa barışacak mıyız diye sordum yav bana da ekim dediler hep sevginin eylül ortası olayına dönmesin de canım ya bana da şu gidişatta imkansız gibi geliyor ama öyle düşünme en güzel şeyler en ummadığın zamanda oluyor sanırım :)

az buçuk canım ama lilith i duymadım hiç, doğumunda 5 baba gezegenin retroda olduğu biri olarak lilith junio eksik kalsın :)

bu yazmaların gezegensel bir sebebi var mı acaba, anlamsız bir eylül oldu sanki,karmaşık

Akrep olanin yazmasina sasirmadim bana hic saygisi yok istedigi zaman hayatima girip cikabilecegini saniyor.

Venus aslanda yani benim 1. Evimde yukselenime gore cekici gelmeyw baslamam normal ayni zamanda transit jupiter ve mars da natal venusumle kavusumda, transit venus natal neptunume de ucgen aci yapiyor, ask icin iyi bir zamandayim aslinda da ortada "gercek" biri yok potansiyellerim de bunlarla carcur oluyor

:) cnm sen astrolojiyi baya iyi biliyosun..tv dakiler gibi konuştun

öyle tabi ama fallar aklımı karışıtorıyo mantıklı düşünsem daha iyi olcak artık :)bu kadar terapi yetti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…