Binnaz Abla

O neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldi Vallahi tek anladigim sey burcum ikizler

öyle tabi ama fallar aklımı karışıtorıyo mantıklı düşünsem daha iyi olcak artık :)bu kadar terapi yetti :))
Eger baska bir kiz cidden araya girdiyse salla gitsin 3.biri varsa arada hangi fal ne derse desin sallayacaksin canim. Ama 3.biri yoksa eger istiyorsan elinden geleni yap tabi.

:) cnm sen astrolojiyi baya iyi biliyosun..tv dakiler gibi konuştun

Ahaha eskiden ilgiliydim ama daha cok hint astrolojisiyle simdi sadece aylik burcumu okuyorum diger insanlar gibi :) ama genel olarak astroloji, tarot, ruyalar, astral olaylar, enerji vs ilgimi cekiyor da 10 yil once bunlari arastiracak daha vaktim vardi simdi isten gucten yoruluyorum tek istedigim stresimi azaltacak kafami dagitabilecegim seyler bulmak :)

O neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldi Vallahi tek anladigim sey burcum ikizler

çok tatlısın sen yaaaa :)))) , o neyydii gıızzz :) , ya gördün mü bir burca sahip olabilmenin ne çetrefilli yolları var, kuzey -güney düğümü ,aksı, kavuşumu, ileri hareketi,transiti, evleri, tutulması vs vb.. eskiden aşıkların arasına zaman,yol, para falan giriyordu şimdi bunların arasına şiddetli gezegensel geçimsizlikler eklendi

Vallahi siz yazdikca oturup bakasim geliyor ama usenirim ben biliyorum kendimi. Kesin benim gezegen evi midir nedir onda bi sıkıntı var. Yoksa bu öküzlüklerim baska seyle aciklanamaz

Bence de "o neydi gis?" :)))

Ben bir kez humaya atmistim attigim kisi icin olumlu konustu aradan zaman gecti yine ayni hesaptan attim ama ilk defa geliyorsunuz bana demis ve o zaman sordugum kisiyle de evlendirdi beni maalesef guven vermedi simdi yazilanlari da gorunce ama orada asenat diye biri var onu begendim

Hümaya o şekilde atmayı ben de düşündüm aslında ne diyecek diye. Ben son olayım için hümaya sorduğumda ekim sonu demişti ama sen sakın atma demişti sonra ben kendimi tutamadım adım attım adama tabi herşeyi mahvettim. Gittim hümaya bunu söyledim, herşeyi mahvetmişsin sen adım atmasan şuan el eleydiniz dedi yine ekim sonunu verdi. E bir şey değişmedi o zaman yani dedim. Daha da önce de yazdım asenatın hakkı yeniyor bence diye kadın kendini en çok geliştirenlerden bana göre, 5 liralıkken fal atmıştım daha sonra 2 kere daha attım 17.5 olunca. Temmuzda attığımda, ağustostaki kavgayı bildiğini farkettim. Şimdi de çok iyi bakmış pembe de değil baya baya uyarmış

Bu topici 5 6 kisi donderiyoruz fark ettiniz mi? Tek tek hepimizin sonunu cok merak ediyorum :))
Hayatim sonumuz muhtemelen 10 kisiden maksimum 4 kisiye olumlu fallarin cikmasi digerlerimizin aaa fallarla bir halt olmuyor demesi ama fal baktirmaya devam etmesi ile sonuclanacak. Aci ama gercek. Ahanda topigin falina baktim alayim kizlar kisi basi 10 liranizi

Bende de bir konu vardi sonucu o bildi cnm herkes pembe pembe konustu birde sevgi

belki ilerde bu hobini meslege donusturursun..:) ister msn öyle bişey

Eger baska bir kiz cidden araya girdiyse salla gitsin 3.biri varsa arada hangi fal ne derse desin sallayacaksin canim. Ama 3.biri yoksa eger istiyorsan elinden geleni yap tabi.
Aynen gitsin artık ,ben hala iyi iyi düşünüp bekliyodum sinirlerimi bozuyorum kaç aydır .

Bende de bir konu vardi sonucu o bildi cnm herkes pembe pembe konustu birde sevgi

Hadi ya sevindim canım olumluydu tabi inş? Sevginin verdiği tarih geçti bende eylül ortası grubundaydım ama kartları çok güzel yorumladı hakkını yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…