- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
O neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldiAkrep olanin yazmasina sasirmadim bana hic saygisi yok istedigi zaman hayatima girip cikabilecegini saniyor.
Venus aslanda yani benim 1. Evimde yukselenime gore cekici gelmeyw baslamam normal ayni zamanda transit jupiter ve mars da natal venusumle kavusumda, transit venus natal neptunume de ucgen aci yapiyor, ask icin iyi bir zamandayim aslinda da ortada "gercek" biri yok potansiyellerim de bunlarla carcur oluyor
Eger baska bir kiz cidden araya girdiyse salla gitsin 3.biri varsa arada hangi fal ne derse desin sallayacaksin canim. Ama 3.biri yoksa eger istiyorsan elinden geleni yap tabi.öyle tabi ama fallar aklımı karışıtorıyo mantıklı düşünsem daha iyi olcak artık :)bu kadar terapi yetti :))
:) cnm sen astrolojiyi baya iyi biliyosun..tv dakiler gibi konuştun
O neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldiVallahi tek anladigim sey burcum ikizler
Vallahi siz yazdikca oturup bakasim geliyor ama usenirim ben biliyorum kendimi. Kesin benim gezegen evi midir nedir onda bi sıkıntı var. Yoksa bu öküzlüklerim baska seyle aciklanamazçok tatlısın sen yaaaa :)))) , o neyydii gıızzz :) , ya gördün mü bir burca sahip olabilmenin ne çetrefilli yolları var, kuzey -güney düğümü ,aksı, kavuşumu, ileri hareketi,transiti, evleri, tutulması vs vb.. eskiden aşıkların arasına zaman,yol, para falan giriyordu şimdi bunların arasına şiddetli gezegensel geçimsizlikler eklendi
Bence de "o neydi gis?" :)))Akrep olanin yazmasina sasirmadim bana hic saygisi yok istedigi zaman hayatima girip cikabilecegini saniyor.
Venus aslanda yani benim 1. Evimde yukselenime gore cekici gelmeyw baslamam normal ayni zamanda transit jupiter ve mars da natal venusumle kavusumda, transit venus natal neptunume de ucgen aci yapiyor, ask icin iyi bir zamandayim aslinda da ortada "gercek" biri yok potansiyellerim de bunlarla carcur oluyor
Ben de ikizler. Astro seyleri dogru galiba :)O neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldiVallahi tek anladigim sey burcum ikizler
Ben bir kez humaya atmistim attigim kisi icin olumlu konustu aradan zaman gecti yine ayni hesaptan attim ama ilk defa geliyorsunuz bana demis ve o zaman sordugum kisiyle de evlendirdi beni maalesef guven vermedi simdi yazilanlari da gorunce ama orada asenat diye biri var onu begendimBence katinada genel atıp aşk hayatını sormak yerine olan ya da biten bir şeyi sormak daha mantıklı. Başka hesaptan hümaya genel sorup bakalım ne diyecek demeyi düşündüm ama zaten batmışım 35e kıyamadım. Ama hümaya net olay sorduğum şey daha önce çıkmıştı şimdi de hemen herkesle aynı tarihi verdi. Patlarsa fal işini bırakırım artık zaten nerdeyse sözleşmiş gibi aynı şeyi dediler
Ikinci evimde saturn var cekmedigim cile kalmadi igrenc saturn ustelik yengecte zit burcumdaaz buçuk canım ama lilith i duymadım hiç, doğumunda 5 baba gezegenin retroda olduğu biri olarak lilith junio eksik kalsın :)
Ikizler etkisindeyim cok yogun kova ikizler ah bacimO neydi giz capsini suraya yapistiriveresim geldiVallahi tek anladigim sey burcum ikizler
Ben bir kez humaya atmistim attigim kisi icin olumlu konustu aradan zaman gecti yine ayni hesaptan attim ama ilk defa geliyorsunuz bana demis ve o zaman sordugum kisiyle de evlendirdi beni maalesef guven vermedi simdi yazilanlari da gorunce ama orada asenat diye biri var onu begendim
Hay afedersin aklima sicayim zaten marplem ne geliyorsa basima o akildan geliyor. Ulan birak bir de hayati yasa ama yok.Ikizler etkisindeyim cok yogun kova ikizler ah bacim) bizde akil fazla ondan bu cektiklerimiz
Hayatim sonumuz muhtemelen 10 kisiden maksimum 4 kisiye olumlu fallarin cikmasi digerlerimizin aaa fallarla bir halt olmuyor demesi ama fal baktirmaya devam etmesi ile sonuclanacak. Aci ama gercek. Ahanda topigin falina baktim alayim kizlar kisi basi 10 liraniziBu topici 5 6 kisi donderiyoruz fark ettiniz mi? Tek tek hepimizin sonunu cok merak ediyorum :))
Hümaya o şekilde atmayı ben de düşündüm aslında ne diyecek diye. Ben son olayım için hümaya sorduğumda ekim sonu demişti ama sen sakın atma demişti sonra ben kendimi tutamadım adım attım adama tabi herşeyi mahvettim. Gittim hümaya bunu söyledim, herşeyi mahvetmişsin sen adım atmasan şuan el eleydiniz dedi yine ekim sonunu verdi. E bir şey değişmedi o zaman yani dedim. Daha da önce de yazdım asenatın hakkı yeniyor bence diye kadın kendini en çok geliştirenlerden bana göre, 5 liralıkken fal atmıştım daha sonra 2 kere daha attım 17.5 olunca. Temmuzda attığımda, ağustostaki kavgayı bildiğini farkettim. Şimdi de çok iyi bakmış pembe de değil baya baya uyarmış
belki ilerde bu hobini meslege donusturursun..:) ister msn öyle bişeyAhaha eskiden ilgiliydim ama daha cok hint astrolojisiyle simdi sadece aylik burcumu okuyorum diger insanlar gibi :) ama genel olarak astroloji, tarot, ruyalar, astral olaylar, enerji vs ilgimi cekiyor da 10 yil once bunlari arastiracak daha vaktim vardi simdi isten gucten yoruluyorum tek istedigim stresimi azaltacak kafami dagitabilecegim seyler bulmak :)
belki ilerde bu hobini meslege donusturursun..:) ister msn öyle bişey
:)) hangi meslegi yaparsan yap insanları memnun etmek zor zateninsanlarin soylediklerime umutla baglanip sonra cikmayinca tirt o kadin yeaaa demelerini istemezdim :)))
Aynen gitsin artık ,ben hala iyi iyi düşünüp bekliyodum sinirlerimi bozuyorum kaç aydır .Eger baska bir kiz cidden araya girdiyse salla gitsin 3.biri varsa arada hangi fal ne derse desin sallayacaksin canim. Ama 3.biri yoksa eger istiyorsan elinden geleni yap tabi.
Bende de bir konu vardi sonucu o bildi cnm herkes pembe pembe konustu birde sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?