- 23 Ağustos 2012
- 52.070
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.658
- 898
Beyzaaa baktırırda ben dururmuyum:)) eslinaabla ya şu an itibariyle baktırmış bulunuyorum...Bu kez olmadı...berbattı kızlar
berbat derken neyi kastediyorsun canim? Hicbirsey bilemedi mi yoksa cok mu olumsuz konustu?
mutlu oldum şimdi dedikleri beni sinir etmişti
Beyzam bilemediOlumsuz konuştuğu zaman bişey diyemiyorum çünkü öyle görmüş ve hissetmiştir illaki istediğim yönde söylemesini
beklemiyorum amaBu hiç bilemedi...Alakası olmayan bir faldı..Birde sonunda demişki puan verip hayranım ol..elim varmadı puan
vermeye öyleee duruyoo
mutlu oldum şimdi dedikleri beni sinir etmişti[/QUO
şu teknolojik ortamda iletişemediğimize inanamıyorumbeni skypedan ekle cnm bekliom.
Canım Nesibenin bana Katina kartlarında dedikleri şak diye çıkıyor..Hatta dün batırdığım da dediği bir şey vardı katina da..buğün şak diye durum ortaya çıktı...Bir önceki falında da 1 ay önceki, 1 şeyden bahsetmiş..Dinler ken Yok artık be Nesibeciğim demiştim kendi kendime..Şaka gibi bir kaç hafta sonra dediklerini harfiyen yaşadım..Nesibenin özellikle katina da dediklerini iyi dinlemeni tavsiye ederimOnun katina kartları muhteşem ötesi
Tesekkürler canim ins güzel seyler yasarsin
Ins söylediklerinin hepsi cikar umut etmeye ihtiyacim var
kızlar venus amberi bekleyen vardı sanırım ama sabah kahvesini almış kapatmış :)
çok üzüldüm canım... Benim yüzümden oldu biraz da, kusura bakma nolur
Amin canım inşallah.sende Allah'ın izni île duymuş olduğu tüm güzellikleri yaşarsın.
Olur mu hiç kusur...Sonuçta senin için iyi olan bir kişiyi söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyorsun..Bana tutmadı o ayrı ama sana söyle-
dikleri iyi ise umarım hemeeeen olur...
Elif ışığa baktırdım canım, ben onun için yorumcu diyemeyeceğim..Selma Aydın ve Elif Işıka baktıran var mı dostlar?
Kızlar merhaba, ben MavimseL...Bir süre forumda olmadığım için bu nicki almıştım (ama yine de bu konuya ilk yazışımdı :))
Ben fal işine son verdim diyebilirim. Sonu yok valla, ipin ucunu kaçırdım.
Nesibenin ve rezzan ablanın verdikleri zamana az kaldı, eğer bir gelişme olursa bildiricem size. Ama olacağını hiç sanmıyorum çünkü tamamen koptuk..
MedyumSelena, muhteşem bir yorumcu ya..Bundan sonra bir merakım olduğunda ilk gideceğim kişilerden biri..Cidden dehşet nokta atışları var..
Elif ışığa baktırdım canım, ben onun için yorumcu diyemeyeceğim..
Kuzu ben de baktırdım selenaya cidden süper ve çok içten birisi.
SENİN ERKEK EVLADIN VAR MI KOÇ YAY YA DA ASLAN BURCUNDAN OLABİLİR BURÇ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEN GÜZEL BİR ÇOK HİSSETTİM ENERJİK BAŞARILI BİR ÇOCUK EĞER YOKSA Kİ BEN SORUNDA... vıdı vıdı
falımın arasındaki bi alıntı yapıyım dedim size böyle bi falmı var yaaa ortada çocuk falan yok !
kusura bakmayın ama bazen dardayız diye fal diye gönderdiğimizde bilgisayarın başında kim var bize nasıl sallıyor belli değil!
Rezzan abla burda çok bahsedildiği için baktırdım hiçte abartılıcak gibi değil dedim. Bi durum dikkatimi çekti sana ayak bağı olacak bi durum ortadan kalkıcak dedi yaşadıktan sonra falı daha dikkatli dinledim bu hafta sonu dediği birşeyi daha yaşadım. aslında sorularımı net bir şekilde sormamıştım belki net sorsam nette cevap verirdi diye dşünüyorum. Nesibeyede baktırdım çok güzel nokta atışları oldu. Sabredebilirsek bu ikili dışında güvenmek zor sanırım.
SENİN ERKEK EVLADIN VAR MI KOÇ YAY YA DA ASLAN BURCUNDAN OLABİLİR BURÇ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEN GÜZEL BİR ÇOK HİSSETTİM ENERJİK BAŞARILI BİR ÇOCUK EĞER YOKSA Kİ BEN SORUNDA... vıdı vıdı
falımın arasındaki bi alıntı yapıyım dedim size böyle bi falmı var yaaa ortada çocuk falan yok !
kusura bakmayın ama bazen dardayız diye fal diye gönderdiğimizde bilgisayarın başında kim var bize nasıl sallıyor belli değil!
Rezzan abla burda çok bahsedildiği için baktırdım hiçte abartılıcak gibi değil dedim. Bi durum dikkatimi çekti sana ayak bağı olacak bi durum ortadan kalkıcak dedi yaşadıktan sonra falı daha dikkatli dinledim bu hafta sonu dediği birşeyi daha yaşadım. aslında sorularımı net bir şekilde sormamıştım belki net sorsam nette cevap verirdi diye dşünüyorum. Nesibeyede baktırdım çok güzel nokta atışları oldu. Sabredebilirsek bu ikili dışında güvenmek zor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?