Binnaz Abla

berbat derken neyi kastediyorsun canim? Hicbirsey bilemedi mi yoksa cok mu olumsuz konustu?

Beyzam bilemediOlumsuz konuştuğu zaman bişey diyemiyorum çünkü öyle görmüş ve hissetmiştir illaki istediğim yönde söylemesini

beklemiyorum ama Bu hiç bilemedi...Alakası olmayan bir faldı..Birde sonunda demişki puan verip hayranım ol..elim varmadı puan

vermeye öyleee duruyoo

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım... Benim yüzümden oldu biraz da, kusura bakma nolur

Tesekkürler canim ins güzel seyler yasarsin
Ins söylediklerinin hepsi cikar umut etmeye ihtiyacim var

kızlar venus amberi bekleyen vardı sanırım ama sabah kahvesini almış kapatmış :)

kızlar venus amberi bekleyen vardı sanırım ama sabah kahvesini almış kapatmış :)

Kızlar bizim fallardan çıkan yok muuu bakın zor tutuyorum kendimi baktırıcam..hadi bana oluyo cıkıyo yasıyoruz falan deyin bir umut verin ya( olumlu oldu deyin detay vermeseniz bile...

Son düzenleme:
Olur mu hiç kusur...Sonuçta senin için iyi olan bir kişiyi söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyorsun..Bana tutmadı o ayrı ama sana söyle-

dikleri iyi ise umarım hemeeeen olur...

Çok teşekkür ederim canım... İnşallah sana söylenen tüm güzel şeyler de bir an önce olur

Kızlar merhaba, ben MavimseL...Bir süre forumda olmadığım için bu nicki almıştım (ama yine de bu konuya ilk yazışımdı :))
Ben fal işine son verdim diyebilirim. Sonu yok valla, ipin ucunu kaçırdım.

Nesibenin ve rezzan ablanın verdikleri zamana az kaldı, eğer bir gelişme olursa bildiricem size. Ama olacağını hiç sanmıyorum çünkü tamamen koptuk..

MedyumSelena, muhteşem bir yorumcu ya..Bundan sonra bir merakım olduğunda ilk gideceğim kişilerden biri..Cidden dehşet nokta atışları var..

Selma Aydın ve Elif Işıka baktıran var mı dostlar?
Elif ışığa baktırdım canım, ben onun için yorumcu diyemeyeceğim..

Kuzu ben de baktırdım selenaya cidden süper ve çok içten birisi.

SENİN ERKEK EVLADIN VAR MI KOÇ YAY YA DA ASLAN BURCUNDAN OLABİLİR BURÇ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEN GÜZEL BİR ÇOK HİSSETTİM ENERJİK BAŞARILI BİR ÇOCUK EĞER YOKSA Kİ BEN SORUNDA... vıdı vıdı
falımın arasındaki bi alıntı yapıyım dedim size böyle bi falmı var yaaa ortada çocuk falan yok !
kusura bakmayın ama bazen dardayız diye fal diye gönderdiğimizde bilgisayarın başında kim var bize nasıl sallıyor belli değil!

Rezzan abla burda çok bahsedildiği için baktırdım hiçte abartılıcak gibi değil dedim. Bi durum dikkatimi çekti sana ayak bağı olacak bi durum ortadan kalkıcak dedi yaşadıktan sonra falı daha dikkatli dinledim bu hafta sonu dediği birşeyi daha yaşadım. aslında sorularımı net bir şekilde sormamıştım belki net sorsam nette cevap verirdi diye dşünüyorum. Nesibeyede baktırdım çok güzel nokta atışları oldu. Sabredebilirsek bu ikili dışında güvenmek zor sanırım.

Rezzan ablaya net sorular sorun, kahvedeki şekilleri o şekilde yorumluyor. Ben başarılı buluyorum..

banada koç yay yada aslan bir erkekle tanışcaksın demişti aynı şeyleri yolluyo demekki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…