- 31 Temmuz 2015
- 99
- 135
- 93
- 38
Hümaya o şekilde atmayı ben de düşündüm aslında ne diyecek diye. Ben son olayım için hümaya sorduğumda ekim sonu demişti ama sen sakın atma demişti sonra ben kendimi tutamadım adım attım adama tabi herşeyi mahvettim. Gittim hümaya bunu söyledim, herşeyi mahvetmişsin sen adım atmasan şuan el eleydiniz dedi yine ekim sonunu verdi. E bir şey değişmedi o zaman yani dedim. Daha da önce de yazdım asenatın hakkı yeniyor bence diye kadın kendini en çok geliştirenlerden bana göre, 5 liralıkken fal atmıştım daha sonra 2 kere daha attım 17.5 olunca. Temmuzda attığımda, ağustostaki kavgayı bildiğini farkettim. Şimdi de çok iyi bakmış pembe de değil baya baya uyarmış
O hatayı bende yaptım canım zamanında.Artık hiçbir falcının söylediğine kesin olarak inanmıyorum.Bazen birşeyleri yakalıyorlar ama o da sınırlı,tamamen bilemiyorlar.Biri kesin var canım ,gerçi fallarda da biri çıkyordu hep ama duygusal olmicak diyolardı şimdi düşününce dedikleri çıktı ama geleceğimiz kalmadı ,hepsi ekimde gelcek sana dedi bide ya bildiğin bekliyodum
Bence de.Bir falcı olumu derken diğeri olumsuz diyor.İkisinden biri tutmak zorunda,biz de tuttu zannedip inanıyoruz.Tespitin gerçekten doğruBu çıktı denilen fallar hep tesadüfen tutuyor sanirim
Evet kızlar fallara çok umut bağlayıp yaşamak doğru Bi mantık değil tabiki ama aralarında bir iki kişinin gerçekten dedikleri dolaylı da olsa çıkıyo mesele Selena'nın son falı bana çıktı şu olay şöyle şöyle senin aleyhine şekilde olcak dediği Olumsuz şey aynen dediği gibi oldu üstelik özel hayatla ilgili Bir konuyduBence de.Bir falcı olumu derken diğeri olumsuz diyor.İkisinden biri tutmak zorunda,biz de tuttu zannedip inanıyoruz.Tespitin gerçekten doğru
bende 5tlyken atmıştım çoktan geçti verdiği tarih
Hadii yaaa çok mu olumsuzEvet kızlar fallara çok umut bağlayıp yaşamak doğru Bi mantık değil tabiki ama aralarında bir iki kişinin gerçekten dedikleri dolaylı da olsa çıkıyo mesele Selena'nın son falı bana çıktı şu olay şöyle şöyle senin aleyhine şekilde olcak dediği Olumsuz şey aynen dediği gibi oldu üstelik özel hayatla ilgili Bir konuydu
5 tlyken attığımda benimki de saçmaydı ama saçma bir şey sormutştum belki o yüzdendi bilmiyorum sonrasında attığımda dediği bir şeyi şeyi yaşadım sallamamıştım da o zamanAma senin hiç alakasızsa boşver atmazsın bir daha 5 tllik fal de geç :)
O çok nadir online oluyor canım.Bir seferde alıyor fallarını.Takip et bir yolun vardan belki yakalrsın.Kızlar önceden saraylıhanıma baktıran oldu mu
yo o yüzden değil umursamadım zaten ama hiç iyi bir falcı olduğunu düşünmedim insanlar boş yere para kaptırmasın diye yazdım şeker. truva atı var eğitim hayatın iyi olacak, kırkayak var kırk gün içinde şöyle olacak tarzı bir faldı benimkisi.
Fama'ya 2 kere fal attım durumda iyi gerçekten ama tarih çıkmadı 2. de sordum benim tarihlerim sapar diyorKızlar ben Fama ya kahve attım offf offf diyorum
Adı zaten çok geçiyordu arkadaşım da atmıştı onunki de çok iyiydi. Çok beğendim acayip hisleriyle yorum yapmış. Tecrübeli arkadaşlar yorum alabilir miyim?
Hani bazen burda konusuluyor ya şu kişi şu kişi mi diye ben gelen falımda şöyle bir şey yaşadım " Fama nın kurduğu cümle birebir Şehrazat ve Sevgi Duman bide Defne Tanrıkulu ya atmıştım onlarla aynı cümleyi kurmuş. Yani bazen somut bir durum varsa cümleler ve yorumlarda aynı oluyor diye düşünüyorum.
Fama'ya 2 kere fal attım durumda iyi gerçekten ama tarih çıkmadı 2. de sordum benim tarihlerim sapar diyorverdiği tarih en geç Ağustos tu canım karar senin saptı mı patladı mı artık
Marple benmde yükselenim ikizler, ay Burcum kova. Seni kendime düşünce tarzı olarak çok benzetiyorum zatenIkizler etkisindeyim cok yogun kova ikizler ah bacim) bizde akil fazla ondan bu cektiklerimiz
Ben baktırdım. Ve falı çıkmadı. Ama beğeneni çok var. Kötü bir falcı asla değil. Detaylı ve güzel yorumluyor. Tavsiye ederim yine de.Kızlar önceden saraylıhanıma baktıran oldu mu
Famaya iki defa fal baktırdım geçen sene iki falı da çıktı. O yüzden Famanın yeri bende ayrıdır. Hisleri olduğunu düşünüyorum. Çok şaşırtmıştı beni.Kızlar ben Fama ya kahve attım offf offf diyorum
Adı zaten çok geçiyordu arkadaşım da atmıştı onunki de çok iyiydi. Çok beğendim acayip hisleriyle yorum yapmış. Tecrübeli arkadaşlar yorum alabilir miyim?
Hani bazen burda konusuluyor ya şu kişi şu kişi mi diye ben gelen falımda şöyle bir şey yaşadım " Fama nın kurduğu cümle birebir Şehrazat ve Sevgi Duman bide Defne Tanrıkulu ya atmıştım onlarla aynı cümleyi kurmuş. Yani bazen somut bir durum varsa cümleler ve yorumlarda aynı oluyor diye düşünüyorum.
Famaya iki defa fal baktırdım geçen sene iki falı da çıktı. O yüzden Famanın yeri bende ayrıdır. Hisleri olduğunu düşünüyorum. Çok şaşırtmıştı beni.
Ah bebegim kesinlikle benziyoruz ay burcum yukselenim marsim ikizler venus merkurum kovaMarple benmde yükselenim ikizler, ay Burcum kova. Seni kendime düşünce tarzı olarak çok benzetiyorum zaten
Cikmistirbana fama kac tane falim var resmen gediklisiyimKızlar ben Fama ya kahve attım offf offf diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?