Binnaz Abla

bende 5tlyken atmıştım çoktan geçti verdiği tarih

O hatayı bende yaptım canım zamanında.Artık hiçbir falcının söylediğine kesin olarak inanmıyorum.Bazen birşeyleri yakalıyorlar ama o da sınırlı,tamamen bilemiyorlar.

Bence de.Bir falcı olumu derken diğeri olumsuz diyor.İkisinden biri tutmak zorunda,biz de tuttu zannedip inanıyoruz.Tespitin gerçekten doğru
Evet kızlar fallara çok umut bağlayıp yaşamak doğru Bi mantık değil tabiki ama aralarında bir iki kişinin gerçekten dedikleri dolaylı da olsa çıkıyo mesele Selena'nın son falı bana çıktı şu olay şöyle şöyle senin aleyhine şekilde olcak dediği Olumsuz şey aynen dediği gibi oldu üstelik özel hayatla ilgili Bir konuydu

bende 5tlyken atmıştım çoktan geçti verdiği tarih

5 tlyken attığımda benimki de saçmaydı ama saçma bir şey sormutştum belki o yüzdendi bilmiyorum sonrasında attığımda dediği bir şeyi şeyi yaşadım sallamamıştım da o zaman Ama senin hiç alakasızsa boşver atmazsın bir daha 5 tllik fal de geç :)

Hadii yaaa çok mu olumsuz nedense olumsuzlar bir bir çıkıyo maalesef .
İnşallah çok uzulecegin bir durum değildir yaaa

Canım Saraylı yi çok beğenen var burda ama bakmıyor artık gibi. Geçen bir arkadaş bana demişti twitter hesabı varmış ordan iletişim kurmayı dene diye.

yo o yüzden değil umursamadım zaten ama hiç iyi bir falcı olduğunu düşünmedim insanlar boş yere para kaptırmasın diye yazdım şeker. truva atı var eğitim hayatın iyi olacak, kırkayak var kırk gün içinde şöyle olacak tarzı bir faldı benimkisi.

Kızlar ben Fama ya kahve attım offf offf diyorum
Adı zaten çok geçiyordu arkadaşım da atmıştı onunki de çok iyiydi. Çok beğendim acayip hisleriyle yorum yapmış. Tecrübeli arkadaşlar yorum alabilir miyim?

Hani bazen burda konusuluyor ya şu kişi şu kişi mi diye ben gelen falımda şöyle bir şey yaşadım " Fama nın kurduğu cümle birebir Şehrazat ve Sevgi Duman bide Defne Tanrıkulu ya atmıştım onlarla aynı cümleyi kurmuş. Yani bazen somut bir durum varsa cümleler ve yorumlarda aynı oluyor diye düşünüyorum.

Ooo seninki cidden saçmaymış canım ya en azından içine oturmamıştır 5 liralık fal zaten ne bekliyordum demişsindir :)) ilk falında ben salakça bir soru sormuştum çok ütopik yanıtlamıştı sonra bir kere daha baktırınca gerisi de geldi bende kadın aşmış ya dedim ama önyargı bir kere oluşunca bir daha da atasın gelmiyor işte :/ Ha şu var fal hayatına binnazda başlayıp sonra adam akıllı falcıları görünce fark ettimki binnazda doğru düzgün falcı yokmuş

Fama'ya 2 kere fal attım durumda iyi gerçekten ama tarih çıkmadı 2. de sordum benim tarihlerim sapar diyor verdiği tarih en geç Ağustos tu canım karar senin saptı mı patladı mı artık

Fama'ya 2 kere fal attım durumda iyi gerçekten ama tarih çıkmadı 2. de sordum benim tarihlerim sapar diyor verdiği tarih en geç Ağustos tu canım karar senin saptı mı patladı mı artık

Valla işin aslı tarihler hepsinin geçti yani yeni fal attikca tarihlerde ileri atıyor. Temmuz ağustos eylül derken şimdi Kasım aralık oldu. İşte mevcut durumu biliyor olmaları insanı umutlandiriyoo. Geç olsun da olsun modundayim kısacası

Famaya iki defa fal baktırdım geçen sene iki falı da çıktı. O yüzden Famanın yeri bende ayrıdır. Hisleri olduğunu düşünüyorum. Çok şaşırtmıştı beni.

Famaya iki defa fal baktırdım geçen sene iki falı da çıktı. O yüzden Famanın yeri bende ayrıdır. Hisleri olduğunu düşünüyorum. Çok şaşırtmıştı beni.

Beni de şaşırttı canım çok beğendim inşallah çıkar dedikleri ama durum yorumu harika otesiydi bide benim fallarim hep aynı diğer baktirdiklarimla göreceğim tarihte sapmalar olur dedi tarihede takilmiyorum açıkçası.

Cikmistirbana fama kac tane falim var resmen gediklisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…