Binnaz Abla

Cikmistirbana fama kac tane falim var resmen gediklisiyim

Ayyy inşallah diyorum tabii biliyorum herkese cikmayabilir ama benim maşallah çok istikrarlı bir falım varr kime atsam aynı yorumlar

Bütün falcilarin olumlu konuştuğu ama olumsuz olan duruma rastladiniz mi?

Bütün falcilarin olumlu konuştuğu ama olumsuz olan duruma rastladiniz mi?

Daha sonuclanmadi durumum ama herkes online ve yüzyüze dahil olumlu konusuyorlar. Haaa ne zaman mı sonuçlanır dersen benim yüreğimde onun için yanan ateşi Rabbim sondururse

Daha sonuclanmadi durumum ama herkes online ve yüzyüze dahil olumlu konusuyorlar. Haaa ne zaman mı sonuçlanır dersen benim yüreğimde onun için yanan ateşi Rabbim sondururse
Fallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?

Fallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?
Bende aynı şekildeyim,kaç gündür çok iyiydim bugün bi bunalım halindeyim bizi bu hallere çıkmayan fallar mı getiriyor yada beklediğimiz tarihler

Bana sadece sevgi duman ve Fama tarih verdi diğerleri geniş zaman kullaniyorlar. İşin aslı verilen tarihleri es geçiyorum tarih takintim yokk. Çünkü daha öncesinden tecrübe edindim bazen geç oluyorr tarihten çok çok sonra.

Kendini bırakma canım. Şöyle kii sevdiğin adamla aranda bir bağ varsa hala seni sevdiğini ozledigini hissediyorsan arar zaten geç olsada arar

Kızlar bu arada bahsedilmediği için bahsetmek istedim şu anda da online görünce fallarımı kurcalamak istedim. 7 gün önce Nebahat Abla diye birine fal atmıştım biryolunvarda 10tl kredim vardı tesadüfen. Asıl konum haricinde aşk hakkında söylediği küçük bir şey çıkmış. Çıkacağına inanmadığım için bahsetmek istemedim, kendimde unutmuşum. Beklemediğim biri bana beni sevdiğini söyledi. Açıkçası çok şaşırdım. Baktırın ya da tavsiye ediyorum demek istemem çünkü yanlış örnek olmak istemiyorum sonra paranız gitmesin

Ay şaka gibi şu an mail geldi Nebahat Abla kısa süreli indirimde diye Galiba ilk açtığı gibi atmışım ona fal bravo bana

Canım senin yorum yaptığın kahve fincanim vardiya ondan neler neler çıkmış şok şok oldum
Bu arada Fama bir yolun varda canim
Kime baktırdın neler çıkmış ??ben fincanın tamamını görmediğim için o kadarına yorum yapmaya çalıştım :)

Kime baktırdın neler çıkmış ??ben fincanın tamamını görmediğim için o kadarına yorum yapmaya çalıştım :)

Fama ya baktırdım canım gayet iyi idi Selena gibi Şehrazat gibiydi onlarda bende aynı olduğu için onlarla kiyasliyorum.
Biliyorum canım Sağol yine de fikrini söyledin

Fama ya baktırdım canım gayet iyi idi Selena gibi Şehrazat gibiydi onlarda bende aynı olduğu için onlarla kiyasliyorum.
Biliyorum canım Sağol yine de fikrini söyledin
Çok pardon kahve baktırmıştın dime:))) günün yorgunluğu hala üstümde :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…