Fama hangi sitede :)Famaya iki defa fal baktırdım geçen sene iki falı da çıktı. O yüzden Famanın yeri bende ayrıdır. Hisleri olduğunu düşünüyorum. Çok şaşırtmıştı beni.
Cikmistirbana fama kac tane falim var resmen gediklisiyim
Canım senin yorum yaptığın kahve fincanim vardiya ondan neler neler çıkmış şok şok oldumFama hangi sitede :)
Bütün falcilarin olumlu konuştuğu ama olumsuz olan duruma rastladiniz mi?
Fallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?Daha sonuclanmadi durumum ama herkes online ve yüzyüze dahil olumlu konusuyorlar. Haaa ne zaman mı sonuçlanır dersen benim yüreğimde onun için yanan ateşi Rabbim sondururse
Bende aynı şekildeyim,kaç gündür çok iyiydim bugün bi bunalım halindeyim bizi bu hallere çıkmayan fallar mı getiriyor yada beklediğimiz tarihlerFallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?
Fallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?
Ay şaka gibi şu an mail geldi Nebahat Abla kısa süreli indirimde diyeKızlar bu arada bahsedilmediği için bahsetmek istedim şu anda da online görünce fallarımı kurcalamak istedim. 7 gün önce Nebahat Abla diye birine fal atmıştım biryolunvarda 10tl kredim vardı tesadüfen. Asıl konum haricinde aşk hakkında söylediği küçük bir şey çıkmış. Çıkacağına inanmadığım için bahsetmek istemedim, kendimde unutmuşum. Beklemediğim biri bana beni sevdiğini söyledi. Açıkçası çok şaşırdım. Baktırın ya da tavsiye ediyorum demek istemem çünkü yanlış örnek olmak istemiyorum sonra paranız gitmesin
Hosbulduk tatlim11temmuz2011
Fallardan umudu kestim. Nasil bir ruh halindeyim bugun anlatamam. Yataktan çıkmadim, devamli yemek yedim, devamli uyudum. Iyiydim buyun neden böyle oldu bilmiyorum. Sana verdikleri tarih nedir?
bende şimdi attm indirimi gorunce inş iyi bişey gelirAy şaka gibi şu an mail geldi Nebahat Abla kısa süreli indirimde diyeGaliba ilk açtığı gibi atmışım ona fal bravo bana
Kime baktırdın neler çıkmış ??ben fincanın tamamını görmediğim için o kadarına yorum yapmaya çalıştım :)Canım senin yorum yaptığın kahve fincanim vardiya ondan neler neler çıkmış şok şok oldum
Bu arada Fama bir yolun varda canim
Merkür, sonbahar anlamam ben terkedildim ötesi yok :))aynen yasonbahar depresyonu beni feci vurdu. birde merkür
Kime baktırdın neler çıkmış ??ben fincanın tamamını görmediğim için o kadarına yorum yapmaya çalıştım :)
Famaya ne baktırdın tarot mu??Fama ya baktırdım canım gayet iyi idi Selena gibi Şehrazat gibiydi onlarda bende aynı olduğu için onlarla kiyasliyorum.
Biliyorum canım Sağol yine de fikrini söyledin
Çok pardon kahve baktırmıştın dime:))) günün yorgunluğu hala üstümde :))))Fama ya baktırdım canım gayet iyi idi Selena gibi Şehrazat gibiydi onlarda bende aynı olduğu için onlarla kiyasliyorum.
Biliyorum canım Sağol yine de fikrini söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?