Çok pardon kahve baktırmıştın dime:))) günün yorgunluğu hala üstümde :))))
Hazır saraylının adı geçmişken bişey söylemek istiyorum ben de. Çoğunluk onun kahvesini beğenir ama ben taa geçen yıl kasım ayı gibi ona katina atmıştım. Ooffff diyorum kızlar dinlerken karşı taraf için hadi canım amma atmış ya da bunun olma olasılığı çok az dediğim şeyler vardı. Aradan zaman geçince bi de karşı tarafla ilgili de kendi ağzından anlattığı şeyleri öğrenince falını tekrar dinlediğimde oha demiştim bu kadar mı his olur bu kadar mı isabet çıkar katinadan demiştim. Asla pembeci birisi değil. Beni çok çeken bi falcı olmadığı için sıkı takipçisi değilim ya da gelse de yakalasam demem ama böyle bi durum da var bilin istedim.
banada simdi geldi nebahatın falı gayet guzel ve acıklayıcıydıkızlar nebahat i denedim, önerir misin derseniz etki altında bırakmak istemem.Ancak yeni biri gibi duruyo. sorum gayet basit ve yüzeydi ama uzun ve detaylı yazmış.. birçoğu da doğru ve işin garip yanı bikaç kişiyle aynı şeylerden bahsetmiş özellikle İlkay ın falıyla çok paraleldi benimkisi.. harf falan da vermiş ama henüz tanımıyorum o kişiyi çünkü hepimiz gibi benim de dananın kuyruğunun kopacağı zamanlar kasım ve aralık :)
Kim kiz bu nerde bakar ay insallah binnazdadir, gerci ismi hic binnaz falcisi gibi degil amakızlar nebahat i denedim, önerir misin derseniz etki altında bırakmak istemem.Ancak yeni biri gibi duruyo. sorum gayet basit ve yüzeydi ama uzun ve detaylı yazmış.. birçoğu da doğru ve işin garip yanı bikaç kişiyle aynı şeylerden bahsetmiş özellikle İlkay ın falıyla çok paraleldi benimkisi.. harf falan da vermiş ama henüz tanımıyorum o kişiyi çünkü hepimiz gibi benim de dananın kuyruğunun kopacağı zamanlar kasım ve aralık :)
maalsef baldanım binnazda değil byv de :/ , ya bilmiyorum atayım mı sana falı bi bakKim kiz bu nerde bakar ay insallah binnazdadir, gerci ismi hic binnaz falcisi gibi degil ama
Kızlar bir yolun var da bir fal baktırdım misafir girişi kullandım..şimdi falı göremiyorum ?? Nereden bakıcam bileniniz varmı??
Yani fal öncelikle mailime düşecek değilmi?? Binnazda mail adresime önce bilgilendirme geliyor.burada hiç birşey gelmemiş o yüzden şaşırdım:) tşksanırım her fala ait özel şifresi var, mailine gelen yorumlandı kısmında görünür ,üye girişi yapmadan mail adresin ve o şifrenle görebilirsin falı.
mailinize bilgilendirme mesajı gelir falınız yorumlandı diye, oraya tıkladığınızda fal şifresi : ..... olur, sonra yine byv nin ana adresine mailinizle birlikte bu şifreyi yazdığınızda falınıza ulaşırsınız , rica ederim daha yorumlanmamıştır o zaman..Yani fal öncelikle mailime düşecek değilmi?? Binnazda mail adresime önce bilgilendirme geliyor.burada hiç birşey gelmemiş o yüzden şaşırdım:) tşk
Çok teşekkür ederim yardımın için :)mailinize bilgilendirme mesajı gelir falınız yorumlandı diye, oraya tıkladığınızda fal şifresi : ..... olur, sonra yine byv nin ana adresine mailinizle birlikte bu şifreyi yazdığınızda falınıza ulaşırsınız , rica ederim daha yorumlanmamıştır o zaman..
BİLGİLENDİRME başlığıyla geliyo byv nin mailleri
Benim baktırdığımda telwedeydi. Şimdi biryolunvara transfer olmuşFama hangi sitede :)
Öncelikle üzüntüne saygı duyuyorumBiri kesin var canım ,gerçi fallarda da biri çıkyordu hep ama duygusal olmicak diyolardı şimdi düşününce dedikleri çıktı ama geleceğimiz kalmadı ,hepsi ekimde gelcek sana dedi bide ya bildiğin bekliyodum
Evet bende ilk önce sinirle fallar çıkmadı falan yazdım, ama sonra düşünüyorumda hepsi birine yanaşıp senin değerini anlicak ama ona duygusal birşey hissetmicek dediler eğer bu olursa cidden çıkmış olucak ama ben onu istermiyim tabi orası meçhul:)Öncelikle üzüntüne saygı duyuyorumlakın bak ilk yazında fallar cıkmadı, hayatında bırı varmış dedın,ıkıncı yazında bırı olucak dedıler ama yurumucek dedıklerını belırtın, senın göZünde bıtmış olmasından dolayı artık barışmayoz demenıde anlıyorum, ama canını hiç sıkma cunku bu yeni kızda senın degerını anlayıp kapına gelebılır. Ser gıbı duran sey hayır olabılır..hepsıde demiş bırı olucak ama sana gelıcek dıye. Bakalım inşallah
canım sana seninki ne zaman dönücek dediler ?Evet bende ilk önce sinirle fallar çıkmadı falan yazdım, ama sonra düşünüyorumda hepsi birine yanaşıp senin değerini anlicak ama ona duygusal birşey hissetmicek dediler eğer bu olursa cidden çıkmış olucak ama ben onu istermiyim tabi orası meçhul:)
mariposa miydi cnm onu bende denedm begendm bu aralar begeniom ama cikan bisi yok moralm bozuluyoBir yolun varda kahvede birini denedim yeni begendim.esas kisi icin 15.digeri icin 7 gun verdi .cikarsa yazarim.10 tlye iyi bir faldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?