Binnaz Abla

Bakalım artık eğer biz tekrar başlarsak fallar çkmş oluyo ama olmassa olmuyo,biz ağustos sonuna dğru ayrıldık ama 2 haftadır sesi çıkmıyo.
konuşuyor muydunuz ayrıldıktan sonra ?
normal bir şekilde
bilmiyorum canım ya dönüş olabilir senin
bir ay daha bekle .ayrılık uzun olmmamış sonuçta .belli olmaz .
bir ay daha bekle olmazsa sallarsın
ama başka kızlarla çıkması falan senin kıskandırmak için olsa bile kötü birşey bence .

Ya şu ekimide geçiriyim bende anlicam herşeyi

Benim 3 ay oldu.. Ses mes yok. Daha da olmaz sana gelecek diyen falcilarin aksine inanmiyorum yani.. Bugun yerindeyse cAfe meez ezgi'ye gidicem.. Yazarim size detaylari

Asenat Kılıç a iskambil falı atmıştım bir dediği çıktı. Asıl konu için beklemedeyim inşallah o da çıkar. Asenata fal baktıran oldu mu ?

Asenat Kılıç a iskambil falı atmıştım bir dediği çıktı. Asıl konu için beklemedeyim inşallah o da çıkar. Asenata fal baktıran oldu mu ?
Ben katina atmıştım bayramda. Beğendim ancak verdiği tarihe daha çok var.

Ben baktırmıştım ilk geldiği zamanlar. Güzeldi bakımı fakat dedikleri çıkmadı

Belki yazdiklarimin hic kimseyi ilgilendirmiyor ama birileriyle paylasmak istiyorum.... Suan cok kötü durumdayim artik yasadiklarimi kaldiramiyorum...sevdigim insan beni cok kötü bir sekilde birakarak hak etmedigim bir sekilde, baska biriyle beraber olmaya basladi ve yakinda evlenecek... Son 7 aydir ben onun yüzünden bir ölü gibi yasiyorum her gün hatta her dakika aklimdan cikmiyor bana söyledikleri ve yaptiklari. Ben artik bu aciya dayanamiyorum ...onun beraber oldugu kadini her gördügümde belkide kücücük de olsa unnutttugum hersey yeniden canlaniyor...Ne yapacagimi bilmiyorum kime bu derdimi anlatip da derman bulacagimi...her gün dua ediyorum Allahim karsima baska birini cikar bana yardim et ama hic bir faydasi yok.
Ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim...onu hayatimdan hep cikarmaya calistim ama hep kendini zorla olasada haytima soktu ve sonunda bana bu aciyi yasatti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…