- 20 Temmuz 2015
- 145
- 110
- 103
- 35
Ekim sonu en geç dediler canımcanım sana seninki ne zaman dönücek dediler ?
bakalım ekime girdik bir ay daha bekle olmazsa unut canım . siz ne zaman ayrıldınız ?Ekim sonu en geç dediler canım
Bakalım artık eğer biz tekrar başlarsak fallar çkmş oluyo ama olmassa olmuyo,biz ağustos sonuna dğru ayrıldık ama 2 haftadır sesi çıkmıyo.bakalım ekime girdik bir ay daha bekle olmazsa unut canım . siz ne zaman ayrıldınız ?
konuşuyor muydunuz ayrıldıktan sonra ?Bakalım artık eğer biz tekrar başlarsak fallar çkmş oluyo ama olmassa olmuyo,biz ağustos sonuna dğru ayrıldık ama 2 haftadır sesi çıkmıyo.
Ya şu ekimide geçiriyim bende anlicam herşeyikonuşuyor muydunuz ayrıldıktan sonra ?
normal bir şekilde
bilmiyorum canım ya dönüş olabilir senin
bir ay daha bekle .ayrılık uzun olmmamış sonuçta .belli olmaz .
bir ay daha bekle olmazsa sallarsın
ama başka kızlarla çıkması falan senin kıskandırmak için olsa bile kötü birşey bence .
bencede biraz daha sakince bekle bakalım .Ya şu ekimide geçiriyim bende anlicam herşeyi
Aa bende merak ediyorum onu çok duydum.Benim 3 ay oldu.. Ses mes yok. Daha da olmaz sana gelecek diyen falcilarin aksine inanmiyorum yani.. Bugun yerindeyse cAfe meez ezgi'ye gidicem.. Yazarim size detaylari
Bizim seninle enerjimiz uyuyor o evtmariposa miydi cnm onu bende denedm begendm bu aralar begeniom ama cikan bisi yok moralm bozuluyo
Ben katina atmıştım bayramda. Beğendim ancak verdiği tarihe daha çok var.Asenat Kılıç a iskambil falı atmıştım bir dediği çıktı. Asıl konu için beklemedeyim inşallah o da çıkar. Asenata fal baktıran oldu mu ?
Ben katina atmıştım bayramda. Beğendim ancak verdiği tarihe daha çok var
Durum analizi çok iyiydi şok oldum ilk cümlesinden itibaren. Hiçbirşey bahsetmemiştim resmi bir yere yatılı gidecek çok sıkıntı ediyor dedi. Benimki askere gitti iki gün önce bu çıktı mesela. Benim kafama taktıklarımı bir kızdan şüpheleniyordum kadın onu bile söyledi vesvese ediyorsun yok böyle bişey dediBana da uzak bir tarih vermedi ama bakalım beklemedeyim.
Ne kadar süre veriyolardı ki ?zaman sölüyolar mıydı?Benim 3 ay oldu.. Ses mes yok. Daha da olmaz sana gelecek diyen falcilarin aksine inanmiyorum yani.. Bugun yerindeyse cAfe meez ezgi'ye gidicem.. Yazarim size detaylari
Asenat Kılıç a iskambil falı atmıştım bir dediği çıktı. Asıl konu için beklemedeyim inşallah o da çıkar. Asenata fal baktıran oldu mu ?
Kesira Sirel'i nasıl bilirsiniz?
Tartışmasız baktırdığım en kötü faldı. Beğenenleri vardır mutlaka ama ben çok boş buldumKesira Sirel'i nasıl bilirsiniz?
Ben baktırmıştım ilk geldiği zamanlar. Güzeldi bakımı fakat dedikleri çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?