Binnaz Abla

Kesira Sirel'i nasıl bilirsiniz?

O kadını hiç sevmiyorum bir kere baktırdım en olumsuz falımdı. Moralimi bozmuştu. Soru kısmından soru bile sormadım düşün yani ne kadar sinirlenmişim. Hiç tavsiye etmem paran boşa gitmesin canım en saçma falımdı diyebilirim.

Bende çok pembecıydı, hıc bır dedıgı de çıkmadı

Tartışmasız baktırdığım en kötü faldı. Beğenenleri vardır mutlaka ama ben çok boş buldum

Tüh kızlar ya atmış bulundum puanım vardı, atacak kimse bulamadım, niyeyse o gözüme çarptı, şuan sırada 4 kişi var geri çekebiliyor muyum falımı acaba

Tüh kızlar ya atmış bulundum puanım vardı, atacak kimse bulamadım, niyeyse o gözüme çarptı, şuan sırada 4 kişi var geri çekebiliyor muyum falımı acaba

Canım sisteme mesaj at hemen falımın iptalini istiyorum yaz binnazın yöneticileri ilgileniyorlar

Canım sisteme mesaj at hemen falımın iptalini istiyorum yaz binnazın yöneticileri ilgileniyorlar

Canım geç kalmısım 4 kişi gözüküyordu. Yorumlamıs bile :) Dinledim, ilk saçmalıyor gibi geldi de daha sonra özellikle işle alakalı gidişatı iyi bilmiş. İlişkimle alakalı bir beklentime de diğer iyi falcılarla aynı şekilde yorum yapmış.

Beğendiysen sorun yok o zaman canım ben hiç beğenmemiştim. Fal enerji işi gerçekten demek ki senin enerjin tutmuş :)

canım çok üzücü. biz burda ne desek boş. umarım kısa zamanda toparlarsın.

7 ay çok uzun bır süre, bence artık tamam demelısın Dünyada hıç bır sey kımsenın yanına kalmaz, ıyılık te kötülük te, bunu bıl Sana yasattıkları ıyı/kötü onun karsısına çıkacaktır Ayrıca bız bıraz acelecıyız ve hersey hakkında kesın hükümlerımız var Ondan ayrılman belkı senın ıcın daha hayırlı olmustur Senı ve o kısıyı tanımadıgım ıcın bıraz afakı yazıyorum, ögütlerı de hıç sevmem, herkesın gerçegı kendıne özel

Sana söylemek ıstedıgım, bu konuda konus, anlat ama bugunu de yasamayı atlama. 7 ay tamam, aglamıs üzülmüssün, yeterlı, bugüne dönme zamanı . Önce bır kuaföre gıt, saç modelını degıstır, türbanlıysan baglama seklını, tarzını yenıle . Bızım bılgımız kısıtlı, bıze olumsuz gelen olayların belkı de çok hayrımıza olabılecegı ıhtımalı göz ardı etmeyelım. Saglıklı bır beden ve psıkolojı senın bırıncı hedefın olmalı, gerısını hayat getırsın, büyüklerımız ne demıs? Gelen agamsa gıden pasam. Asıl olan sensın. . . . .

O hayatını yaşamaya devam ediyor, sen neden onun seni bıraktığı yerde acı çekmeye devam ediyorsun? Kendine bu haksızlığı yapma. 7 ay çok uzun bir süre, giden zaman geri gelmiyor ne yazık ki. Eminim ileride şu günlerini düşünüp "ben bu adam için mi üzülüp ömrümden 7 ay çalmışım" diyeceksin. Boşver, üzülmeye değmiyor. Biliyorum unutmak zor ama duygularını devre dışı bırak artık. Mantıklı bir şekilde baktığında zaten unutman gerektiğini anlayacaksın

Cok dogru söylediklerin...aslinda cok kendime bakan ve herkesin begenisini toplayan bir insanim. Yani istesem hayatima girmek isteyen cok var ama ben birseyler hissetmeden hic birsey yasamuyorum...ve bu insan benim tüm duygularimi icime gömmeme sebep oldu hic kimseyi sevemiyorum...

Ben onu degil onun bana söylediklerini ve yaptigini unutamiyorum inan hergün gözümün önüne geliyor...

Ben onu degil onun bana söylediklerini ve yaptigini unutamiyorum inan hergün gözümün önüne geliyor...

Ben de kötü şeyler yaşadım. Hiç hak etmediğim şeyler. Bana bunları yaşatan adam şu an keyfinde. Ben neden ağlayıp sızlayayım? Bu kendime haksızlık değil mi? Düşünmekle kendine acı çektirmekle bir şey elde edemezsin ne yazık ki. Geçmişte bırak artık, önünde sürprizlerle dolu bir gelecek var.

Inan elimde olsa bende geride birakirim ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…