Binnaz Abla

Kendın ? Kendını de sevmıyor musun, kendıne bu kadar haksızlık etmeye hakkın var mı ? Hadı o senı ıncıttı, kıymetını bılmedı, ya sen ? Sen kendıne ezıyet etmıyor musun, ıncıtmıyor musun ? Tamam ınsanız, ıstemedıgımız, hak etmedıgımız olaylar yasıyoruz, kımler ıncıtmıyor kı ? Kımının aılesı, amırı, müdürü, çocukluk arkadası, en güvendıgı sırdası haksızlık etmıyor mu? Hayat. . . . .

Hoslanmasak ta bunlar var Üzülmüyor muyuz evet üzülüyoruz ama bunları karsılamayı bılmemız gerekıyor, hıç bırımız ızole yasamıyoruz, yasamın evrelerı /renklerı/derslerı her ne dersek artık bunlar normal seyler

Belkı güleceksın ama çocukken düstügunde dızının yaralanmasını, kanamasını hatırla, ne çok canın yanmıstı, ne çok aglamıstın Geçmedı mı ? Önce kabuk tuttu sonra kabuk düstu, sımdı hatırlamıyorsun bıle . . .

Inan bu da ondan farksız degıl, yanı sen bunun bu sekılde olmasına ızın ver Bırak kabuk tutsun, kaşıyarak yolma şunun kabugunu Bırak kımın ne halı varsa görsün, sen kendıne ezıyet etme, asıl haksızlık bu ! Güzelsın, canlan

Of ya cok mutsuzum benım ılıskım var da noldu kı ayrılmak ıstıyor su an neymıs aılem sorun cıkarıyomus maddı olarak halen borcu var ben de aılem bıtsın dıyor borcun dedım ben bıttırırım dıyo halen borclanıyor ha bıre teknolojık alet alıyor sen benı bunaltıyosun dıyor haklıyım toparlansın ıstıyorum ama yok haa dusunun yanı bu adamda kac yıllık ılıskım ve cıddı dusunen bı adam bı de o kadar fedakarlık yaptım yok ya valla anladım erkeklerın hepsı ruhsuz ve duygusuz yanı tamam pek nadır bole ınce dusunen romantıkler var ama onlar da bı sure sora okuz oluyo bence bız bole cumleten hepımız su ıcımızdekı sevgı boslugu varya bı kedı alalım pofuduk bısey onu sevelım en azından basını masını surer cocuk gıbı surtunur de ınsanın hosuna gıder ya aldatırlar ya ruhsuz olurlar ben ınanmıyorum mutlu olmaya da o sosyal medyada gorudugumuz ask mesk durumları resımler mılletınde bı sure sora bıtıyo her baslangıc bı bıtısle sonuclanıyor cok mutsuzum

ole bı haldeyım kı o mutluluk fallarınıda okumuycam sole olcak evlenceksınız mutlu olcaksınız ( okusam da ınanmıyorum artık

Kizlar hastaligim gecti benim depresyonum da gecti. Tovbe bismillah bir tuhaf dengesizim ya. Butun gunu kuslar bocekler coskusuyla gecirdim.

Atarta dedigimi size de diyeyim kizlar bosverin hayat kisa, kuslar ucuyor. Her gun firsat verirsek yeni birileri cikiyor. Hayatin ne getirecegi hic belli olmuyor sallayin tum olumlu olumsuz fallari. Bazi insanlarin fali cikmaz misal ben ne olumlular bilir ne olumsuzlar. Bir daha baktirirsam agzima ya da ellerime kurekle vurun

keske bı kulüp olsa da gercekte hepımız gorusebılseydık belkı tesellı ederdık fallar zamana atıyo bızde umutlanıyoruz
Canim senin iliskin varmis zaten her iliskide inis olur vikis olur oyle kolay degil bitirmek. Senin sevdigin adam harcamayi seven biriyse onu oyle kabul ediceksin, tutupta kumar oynamiyorsa yapabilecegin bir sey yok. Kimse dort dortluk degil. Hemen bozma moralini dur bakalim bunlar bir sey degil hayatta ne yok artik dedimlerimiz oldu bir sakinles hicbirsey olmaz merak etme oyle kolay degil bitirmeler

yok kendı bugun ayrılmak ıstedıde cok karısıyomusum ıse gırcem ıse gırersem kendımı bıseylere verırım cok karısmam dıyorum vayy bu seferde sen benım sevgılımsın karıscaksın tabı dıyo ne dıyo bende anlayamıyorum ıse bı gırsem kafam dagılcak valla yaranılmıyo bu erkeklere

dilini ısır dilini ,nlur nolmaz , ama çok haklısın bebek, bunun üzerine onlarca cümle yazılabilir ama carpe diem başka bir şey demiyem :)))

burcu da yay yukselenı galıba ıkızler hep bu ıkızler yuzunden oluyo ben de ıkızlerım ama erkeklerı bı acaıp oluyo

Tam burcu yay mı diyecektim ama sen yazmışsın başımda 5 sene bir yay vardı çok tanıdık geldi bunlar :)) yayları çözdüğümü düşünüyorum sonunda bu adamların her dediğine he diyip geçip hiçbir dediğini ciddiye almayacaksın yoksa dediklerini sürekli düşünürsen ne kast etti diye içinden çıkamazsın inan

İkizler burcu mu bu. Benim de başımda böyle bir bela varda. İkizler burcu. Aynı böyle anı bir anını tutmaz.

burcu da yay yukselenı galıba ıkızler hep bu ıkızler yuzunden oluyo ben de ıkızlerım ama erkeklerı bı acaıp oluyo
Ahaha kendim ikizlerim ama ikizler erkegi baska oluyor. Bu bir gercek hatta cafede ikizler erkegi ile bu konuda tartismisligim garson kizida ikizler erkegi diye bir gercek yok mu diye tartismaya sokmuslugum da vardir :)

öylemiii nasıldı pekı ya aslında huy olarak ıyı yonlerı yok degıl dıyemem kı cok kotu bı adam mesela uzaktayız gunde 3 kez arar kısa ya da uzun gıttıgı yerlerı soyler gece mutlaka arar ama maddı konular olunca ustune gıdınce vayy ben ev gecındırebılırım cok ustume gelıyosun tekrarlıyosun der senınkı nasıldı kı

Arkadaşım senin yaşadıklarının hemen hemen aynısını ben de yaşadım.Benimde 6 ay oldu olaylar olalı.Tabii hala sindiremedim bana yapılanları ama üzülünce elimede birşey geçmedi.Yine olan bana oldu artık takmamaya çalışıyorum.Ailen,sevdiklerin yanındaysa gerisini boşver.

ay 4x iliski yok valla bizde bu ara her gün tartisma var
inan cok degisik bisiler cikabiliyor tam bdvlik bi konum var da yazamiyorum
basit sorunlar hallolabilir ufak tefek seylere bile ayrilalim demek olmaz.

ay 4x iliski yok valla bizde bu ara her gün tartisma var
inan cok degisik bisiler cikabiliyor tam bdvlik bi konum var da yazamiyorum
basit sorunlar hallolabilir ufak tefek seylere bile ayrilalim demek olmaz.
canım ozelden yazsana dedıgını anlamadım ben

Benimki o konuda tersine benim bilim adamı olmamı isteyecek kadar manyak ama huy olarak çok başkalar canım ya. Hani anlatılmaz yaşanır adamılar. Benim en vazgeçemediğim unutamadığım o oldu, hala daha arada konuşuruz. Çok duygusallar aslında çok kafalarına göre yaşarlar. Sana bir dediğiyle bir yaptığı tutmaz. Çok çocuklar ama feci şeytan tüyü var adamlarda. Benimkinin ağzı çok fena laf yapıyordu bir kavgada adama haklı çıkamadım üstelik hep o haksızdı :))) ya nasıldı biliyor musun ilk birkaç ay gökdelenin tepesindeydim resmen bulutlardaydım sonra eşekten düşmüşe döndüm. Onları böyle ilgiye boğmayacaksın kaçıyorlar, benimki annem misin ya derdi öküzdü de gerçi biraz. Dediklerini çok ciddiye alma, moralini bozma emin ol kendi bile bilmez çoğu zaman ne konuştuğunu. Çok uzun zaman oldu mu canım sizin? Çünkü ben benimkinde şunu farkettim adam kendini tekrar ediyor, ne zaman sinirlenip sinirlenince ne yapıcağını biliyorum. İlk zamanlar çok üzülür çok ağlardım adamı tanıdıkça sallamamaya başladım. Bağırır çağırır bitirir ayrılır gider demediği laf kalmaz sonra da hiçbir şey olmamış gibi gelirdi çünkü. Emin ol bir akrep gibi baş belası değiller :)) cidden vicdanlı canları isteyince ölümüne romantik olan adamlar bunlar. Benimkinin yükseleni de yaydı üstelik :)

Ama ondan önceki de ikizlerdi canım. İkizleri hiç sevmem ya ne biliyim çok eğlendim onunlayken, çok güzel yaşadım ama bitirince bitirdi adam. Ve dürüst gelmiyorlar bana. Yaylar cidden dürüst, yalan söylese bile gelir doğrusunu söyler çatlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…