- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Cok dogru söylediklerin...aslinda cok kendime bakan ve herkesin begenisini toplayan bir insanim. Yani istesem hayatima girmek isteyen cok var ama ben birseyler hissetmeden hic birsey yasamuyorum...ve bu insan benim tüm duygularimi icime gömmeme sebep oldu hic kimseyi sevemiyorum...
Canim senin iliskin varmis zaten her iliskide inis olur vikis olur oyle kolay degil bitirmek. Senin sevdigin adam harcamayi seven biriyse onu oyle kabul ediceksin, tutupta kumar oynamiyorsa yapabilecegin bir sey yok. Kimse dort dortluk degil. Hemen bozma moralini dur bakalim bunlar bir sey degil hayatta ne yok artik dedimlerimiz oldu bir sakinles hicbirsey olmaz merak etme oyle kolay degil bitirmelerkeske bı kulüp olsa da gercekte hepımız gorusebılseydık belkı tesellı ederdık fallar zamana atıyo bızde umutlanıyoruz
yok kendı bugun ayrılmak ıstedıde cok karısıyomusum ıse gırcem ıse gırersem kendımı bıseylere verırım cok karısmam dıyorum vayy bu seferde sen benım sevgılımsın karıscaksın tabı dıyo ne dıyo bende anlayamıyorum ıse bı gırsem kafam dagılcak valla yaranılmıyo bu erkeklereCanim senin iliskin varmis zaten her iliskide inis olur vikis olur oyle kolay degil bitirmek. Senin sevdigin adam harcamayi seven biriyse onu oyle kabul ediceksin, tutupta kumar oynamiyorsa yapabilecegin bir sey yok. Kimse dort dortluk degil. Hemen bozma moralini dur bakalim bunlar bir sey degil hayatta ne yok artik dedimlerimiz oldu bir sakinles hicbirsey olmaz merak etme oyle kolay degil bitirmeler
dilini ısır diliniKizlar hastaligim gecti benim depresyonum da gecti. Tovbe bismillah bir tuhaf dengesizim ya. Butun gunu kuslar bocekler coskusuyla gecirdim.
Atarta dedigimi size de diyeyim kizlar bosverin hayat kisa, kuslar ucuyor. Her gun firsat verirsek yeni birileri cikiyor. Hayatin ne getirecegi hic belli olmuyor sallayin tum olumlu olumsuz fallari. Bazi insanlarin fali cikmaz misal ben ne olumlular bilir ne olumsuzlar. Bir daha baktirirsam agzima ya da ellerime kurekle vurun
burcu da yay yukselenı galıba ıkızler hep bu ıkızler yuzunden oluyo ben de ıkızlerım ama erkeklerı bı acaıp oluyo
İkizler burcu mu bu. Benim de başımda böyle bir bela varda. İkizler burcu. Aynı böyle anı bir anını tutmaz.Canim senin iliskin varmis zaten her iliskide inis olur vikis olur oyle kolay degil bitirmek. Senin sevdigin adam harcamayi seven biriyse onu oyle kabul ediceksin, tutupta kumar oynamiyorsa yapabilecegin bir sey yok. Kimse dort dortluk degil. Hemen bozma moralini dur bakalim bunlar bir sey degil hayatta ne yok artik dedimlerimiz oldu bir sakinles hicbirsey olmaz merak etme oyle kolay degil bitirmeler
Ahaha kendim ikizlerim ama ikizler erkegi baska oluyor. Bu bir gercek hatta cafede ikizler erkegi ile bu konuda tartismisligim garson kizida ikizler erkegi diye bir gercek yok mu diye tartismaya sokmuslugum da vardir :)burcu da yay yukselenı galıba ıkızler hep bu ıkızler yuzunden oluyo ben de ıkızlerım ama erkeklerı bı acaıp oluyo
öylemiii nasıldı pekı ya aslında huy olarak ıyı yonlerı yok degıl dıyemem kı cok kotu bı adam mesela uzaktayız gunde 3 kez arar kısa ya da uzun gıttıgı yerlerı soyler gece mutlaka arar ama maddı konular olunca ustune gıdınce vayy ben ev gecındırebılırım cok ustume gelıyosun tekrarlıyosun der senınkı nasıldı kıTam burcu yay mı diyecektim ama sen yazmışsın başımda 5 sene bir yay vardı çok tanıdık geldi bunlar :)) yayları çözdüğümü düşünüyorum sonunda bu adamların her dediğine he diyip geçip hiçbir dediğini ciddiye almayacaksın yoksa dediklerini sürekli düşünürsen ne kast etti diye içinden çıkamazsın inan
yukselenı buyuk ıhtımalle ıkızler tam saatını bılmıyoda benım hesabıma gore :) ya bende ıkızlerımde bole degılımkıİkizler burcu mu bu. Benim de başımda böyle bir bela varda. İkizler burcu. Aynı böyle anı bir anını tutmaz.
Arkadaşım senin yaşadıklarının hemen hemen aynısını ben de yaşadım.Benimde 6 ay oldu olaylar olalı.Tabii hala sindiremedim bana yapılanları ama üzülünce elimede birşey geçmedi.Yine olan bana oldu artık takmamaya çalışıyorum.Ailen,sevdiklerin yanındaysa gerisini boşver.Belki yazdiklarimin hic kimseyi ilgilendirmiyor ama birileriyle paylasmak istiyorum.... Suan cok kötü durumdayim artik yasadiklarimi kaldiramiyorum...sevdigim insan beni cok kötü bir sekilde birakarak hak etmedigim bir sekilde, baska biriyle beraber olmaya basladi ve yakinda evlenecek... Son 7 aydir ben onun yüzünden bir ölü gibi yasiyorum her gün hatta her dakika aklimdan cikmiyor bana söyledikleri ve yaptiklari. Ben artik bu aciya dayanamiyorum ...onun beraber oldugu kadini her gördügümde belkide kücücük de olsa unnutttugum hersey yeniden canlaniyor...Ne yapacagimi bilmiyorum kime bu derdimi anlatip da derman bulacagimi...her gün dua ediyorum Allahim karsima baska birini cikar bana yardim et ama hic bir faydasi yok.
Ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim...onu hayatimdan hep cikarmaya calistim ama hep kendini zorla olasada haytima soktu ve sonunda bana bu aciyi yasatti....
ay 4x iliski yok valla bizde bu ara her gün tartisma varyok kendı bugun ayrılmak ıstedıde cok karısıyomusum ıse gırcem ıse gırersem kendımı bıseylere verırım cok karısmam dıyorum vayy bu seferde sen benım sevgılımsın karıscaksın tabı dıyo ne dıyo bende anlayamıyorum ıse bı gırsem kafam dagılcak valla yaranılmıyo bu erkeklere
canım ozelden yazsana dedıgını anlamadım benay 4x iliski yok valla bizde bu ara her gün tartisma var
inan cok degisik bisiler cikabiliyor tam bdvlik bi konum var da yazamiyorum
basit sorunlar hallolabilir ufak tefek seylere bile ayrilalim demek olmaz.
öylemiii nasıldı pekı ya aslında huy olarak ıyı yonlerı yok degıl dıyemem kı cok kotu bı adam mesela uzaktayız gunde 3 kez arar kısa ya da uzun gıttıgı yerlerı soyler gece mutlaka arar ama maddı konular olunca ustune gıdınce vayy ben ev gecındırebılırım cok ustume gelıyosun tekrarlıyosun der senınkı nasıldı kı
Kisaaca üzülme demek istiyorum canim hersey rayina oturur erkekler cok dengesiz bugün öyle diyorsa yarin nerden cikti ben mi söyledim de diyebilir üzme kendini cok ciddi bir durum yoksa elbette..canım ozelden yazsana dedıgını anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?