tsk ederım hepınıze bı ayrıntı olursa burdan yazıcam hepımızın derdı aynı kardes gıbı olduk artık ınsanın kımseye anlatamadıgı seylerı burdan anlatıp da derman bulması cok guzel cok saolunKisaaca üzülme demek istiyorum canim hersey rayina oturur erkekler cok dengesiz bugün öyle diyorsa yarin nerden cikti ben mi söyledim de diyebilir üzme kendini cok ciddi bir durum yoksa elbette..
bence fama...Kızlarre biryolun varda kahvede sizce aylin mi? Fama? Sehrazatmı? Bı akıl verın ilkay gür mü yoksa?? Acıl fal baktırnak istiyorum kahve ama
Ilkay gürKızlarre biryolun varda kahvede sizce aylin mi? Fama? Sehrazatmı? Bı akıl verın ilkay gür mü yoksa?? Acıl fal baktırnak istiyorum kahve ama
Ilkay bence ama tarot. Kahve sormussun amaKızlarre biryolun varda kahvede sizce aylin mi? Fama? Sehrazatmı? Bı akıl verın ilkay gür mü yoksa?? Acıl fal baktırnak istiyorum kahve ama
İkizler erkekleri böyle oluyor genelde. Kesin yükseleni ikizler. Ömür Törpüsü vallayukselenı buyuk ıhtımalle ıkızler tam saatını bılmıyoda benım hesabıma gore :) ya bende ıkızlerımde bole degılımkı
az once de watsaptan bos ses kaydı atmıs bu ne dedım eskıden bos msjlar vardı bu mu cıkdı bı de dedım ıcımden geldı dıo garıp dedım garıpse atmamİkizler erkekleri böyle oluyor genelde. Kesin yükseleni ikizler. Ömür Törpüsü valla
ilkay ın kahvesi de çok başarılı bence tatlım ben bir tarot 4 kahve atmışımdır bir de katina.. en iyisi kahve oldu bendeIlkay bence ama tarot. Kahve sormussun ama
Bencede famabence fama...
Anacim sende masallah ayni falciya bu kadar atilir mi maasin yarisi fallara senin galibailkay ın kahvesi de çok başarılı bence tatlım ben bir tarot 4 kahve atmışımdır bir de katina.. en iyisi kahve oldu bende
Çok sevindim yaKızlar çıkan fallarım oldu haber vereyim dedim bir yolun var daki falcı sema nın dedikleri tam tarihine göre cıktı valla ben 2 ay bekledim umudum kalmamıstı ama sasırttı beni selena da aynı sekilde tarih vermemişti ama döneceğini söylemişti selma görüşme tarihimize kadar bildi su falı atmıştım... şimdide fama ya kahve attım siz memnunmusunuz famadan ? :)
az once de watsaptan bos ses kaydı atmıs bu ne dedım eskıden bos msjlar vardı bu mu cıkdı bı de dedım ıcımden geldı dıo garıp dedım garıpse atmamyazmsı valla delı neyse cozemedım ben aklım almıyo kızlar :)
cok cok haklısın canım az once kendı yazdı gene ama karar aldım bıseyıne karısmıcam artık evlenırsem bole olmaz dıyoda en ıyısı su az sıkıntısıda bıtsın bıkac maddı bekledıgım seyler var baktım olmuyo yol verırım napayım solemesı kolay tabı ama o ıs durumu olursa maddı sorun cok olmaz benımde ıs durumum tabı yoksa ben asla yapamam cok tutumluyum :)Bu aksam yazdıklarını okudum, ben maalesef asktan zıyade mantıgını devreye sokmanı tavsıye edıcem Evlılık düsünüyorsan bır evın gecımını cıddı olarak ele almalısın Acıkcası keyıf/zevk harcamalarının dızgınlenememesıne çok önemlı bır sorun olarak bakarım Bır sekılde evlenırsın ama bu sorun çözülmemısse evde huzur olmaz, karsılıklı suçlamalar, manasız kavgalar çok bas agrıtır Dünyada bugüne kadar gelmıs geçmıs tüm savasların asıl sebebı ekonomıdır, 2 gonul – samanlık seyran laflarının artık geçmedıgını yuksek bosanma oranlarından goruyoruz, çogu da patlayan kredı kartlarından.....
Moralını bozmayayım, bır görüs olarak aklında bulunsun Karar senın, ısteklerın senın gönlüne göre olsun
Kızlar alakasız olacak ama aranızda ingilizcesi iyi olan var mı? Çeviri yapıyorum da ufak bir kısım kaldı, yardımcı olabilcek varsa çok mutlu olurum[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?