Binnaz Abla

Kisaaca üzülme demek istiyorum canim hersey rayina oturur erkekler cok dengesiz bugün öyle diyorsa yarin nerden cikti ben mi söyledim de diyebilir üzme kendini cok ciddi bir durum yoksa elbette..
tsk ederım hepınıze bı ayrıntı olursa burdan yazıcam hepımızın derdı aynı kardes gıbı olduk artık ınsanın kımseye anlatamadıgı seylerı burdan anlatıp da derman bulması cok guzel cok saolun

Kızlarre biryolun varda kahvede sizce aylin mi? Fama? Sehrazatmı? Bı akıl verın ilkay gür mü yoksa?? Acıl fal baktırnak istiyorum kahve ama

İkizler erkekleri böyle oluyor genelde. Kesin yükseleni ikizler. Ömür Törpüsü valla
az once de watsaptan bos ses kaydı atmıs bu ne dedım eskıden bos msjlar vardı bu mu cıkdı bı de dedım ıcımden geldı dıo garıp dedım garıpse atmam yazmsı valla delı neyse cozemedım ben aklım almıyo kızlar :)

Kızlar çıkan fallarım oldu haber vereyim dedim bir yolun var daki falcı sema nın dedikleri tam tarihine göre cıktı valla ben 2 ay bekledim umudum kalmamıstı ama sasırttı beni selena da aynı sekilde tarih vermemişti ama döneceğini söylemişti selma görüşme tarihimize kadar bildi su falı atmıştım... şimdide fama ya kahve attım siz memnunmusunuz famadan ? :)

Ben yazmayi unuttum ama simdi ekleyim
selenaya attigim su falindan cikan bisi oldu
famaya attigim kahve falindan cikan bisiy oldu
nesibe ye fal atmistim katina o zaten nokta atisli bir faldi ondanda cikan bir sey oldu
simdilik bu kadar zaten bunlar harici pek baktiramamistim

kızlar sıze bıse sorcam fama bana tam olayı net solemıcem hanı falcılar okuyo ya burayı...mesela sole bı soru sordum ısle alakalı bı ıs durumu var benı cagırcaklarmı alım ıcın yer yokmus aralıkdan sora olcakmısss tanıdık ole dedııı dedımmm....bana soledıgı bı ayrıntı vardı aslında alım varmıss ama senın tanıdgıın dusuk maasla senı almak istememıs ıyı olan ıs ıcın ıyı bolumu ıyı bı maasla beklıyorr sımdı bu guzel bı ayrıntı bunu bana kımse uyduramaz gıbı gelıyor....sızlere anlatırken bıraz degıstırdım konuyu ama :) genel olarak bu sekılde fama sızdede bole ınce bı ayrıntı bıldımı??? yanı kısa zamanda yorumlamısdı ve kısa zamanda bole guzel ayrıntıyı atamaz gıbıme geldı ya bana sızler ne dıosunuz?

Kızlar alakasız olacak ama aranızda ingilizcesi iyi olan var mı? Çeviri yapıyorum da ufak bir kısım kaldı, yardımcı olabilcek varsa çok mutlu olurum

Merhabalar Arkadaşlar, falcılar ilgili yazılarınızı uzun süredir okuyorum. Ben de tam bir fal koliğim diyebilirim. Hayatımda herhangi bir konuda belirsizlik olduğu zaman sarmaya başlıyorum falcılara. 5 sene önce başladı bu rahatsızlık:) bir araba parası vermişimdir astrologlarda dahil. Ama online da çok tecrübeliyimdir :)
Başıma gelenleri anlatayım. Bilenler bilir tellwe imparatoriçe diye bir falcı vardı ona dadanmıştım, yakın gelecekle ilgili dedikleri çıkıyordu. Ama sonuç tam bir facia, o zamanlar verdiği tarihleri bekliyordum deli gibi ,o zaman biri vardı hayatımda maalesef adam evli çıktı ve benimle birlijteyken çocuk yaptı :)) şuan gülüyorum ama hayatım darma duman oldu. Sonuca baktığımda en hayırlısı buymuş. O zamanlar telwede ki tüm falcılar hep olumlu konuşmuştu sonuç bu işte. Telvesırat, merqury , joker , o zamanlar kim varsa işte o sitede. yani anlatamam hepsi. Sonra bu durumaları atlattım 4 yıldır sakin bir hayat sürüyordum, sonra şimdi birinden hoşlanıyorum onla ilgili fallar baktırıyorum ama, asla zamana ve söylediklerine takılmıyorum hele tarihlere hiç takılmayın. Açıkcası hem dışarda hem online fal deneyimşm olduğu için açıkcası size tecrübelerimden yardım sağlamak için buradayım. Sırf bunun için üye oldum.
Güncel falcılardan;
Şimdi birincisi,
Tellwe de hiçbir falcı iyi değildir.
Falaniyet hakkaniyet, behappy, medyumhiper, binnaz, falcialim, women yani bunalrın hepsi. Selena hanımı çok övmüşler; benim bu sorduğum konu ile ilgili aranızda ki ilişki başlamadan bitecek dedi, onunhayatında da olan bir kadın varlığını öğrencen seni rahatsız edecek dedi. Başka biriyle olacan dedi. Evet birşey başlamadı, ama o arada bu konu ile ilgili söylediği hiçbirşey tutmadı, ve bir yıl oldu ben baktıralımhayatıma yeni biride girmedi, bir süre sonra başka heseptan fal gönderdim Seleneya, olacak dedi aynı konu ike ilgili.
Sizlerin yazdıklarından okuyup anladığım şu, benim 5 yıl önce yaptığım hatayı yapıp anı çok iyi bilen falcı sen bunla evleneksin diyince kaderi görüyor zannediyorsunuz. Bende böyle zannediyordum. Aslında hiçbir fal çeşidi böyle değildir en fazla bir miktar belki yakın gelecek belki yani.
Şimdi mesela sizlerin beğendiği falcılara baktırdım.
Haleh çetiner mesela çok güzel baktı, şu olacak evleneceksin bilmem ne, öleceksin demiyor. Konunun gidişatını, karşı tarafın duygu durumunu, mevcut durumu müthiş anlattı, tabi ki öngörüde bulundu ve tarihte verdi. Eylül dedi mesela, birşey olmadı ama tarihe takılmıyorum.
Ester kira. Müthiş bir an, karşı tarafın ne durumda olduğu hatta ve hatta geçmişle ilgili hiçbir falcının bilemediği bir detayı bildi ki düşünün bu fal tecrübeme şaşırdım. Çok yakın tarihler verdi bakalım.
Naina shuma, mevcut durum iyiydi, öngörülerini göreceğiz.
Rezzan hanım; mevcut durum iyi
Boranalp, emek verilmiş, belirli detaylarıda gayet iyidi.
Ayışığın diye bir falcı var, tırt ötesi, resmen salladı olumsuz konuştu diye değil mesela şöyle; ben aike konusunda çok göz yaşı dökmüşüm çok şansızmışım, hatta şuan ben bunu o nerden biliyor diye şaşırıyormuşum. Şu kadarını söyleyeyim diye, hayatta tek pürüzsüz olduğum tek şanslı olduğum konu ailedir:) hoşlandığım kişi konuşarak para kazanıyormuş, alakası yok. Ve ben geçmişten, başak burcu bir erkekle başlıcakmışım, asla etrafımda böyle biri yok:) bunları açıklıyorum onada açıkladım ki olumsuz konuştu diye beğenmediğimi düşünmesin, bana emeğe saygı demiş, buda kilişe oldu, sanki 35 tl vermemişim:)
Hüma bal çok pozitif bir yorumdu burada ki övgülerden dolayı baktırdım. Nokta atış yoktu ne yalan söyliyim, nasıl övüldüğünü anlamadım, yani olumlu söyledi övecek bir nokta wtış bulamadım en azı dan kurukta sıra bekleyenlere söylüyorum benim gibi. Belki de benim durumum gerçekten olumludur:))
Meral saydam bu hanım da olumlu konuştu ama, nokta atışlı öyle vayyy diyeceğim hiçbirşey yok.
Falalem Meryem, bu da kesin birleştirdi bizi ama bozuk bir anlatım öyle wauww bir durum yok bence; ama kötü falcı olduğunu düşünmüyorum.
Hira soydan bu arkadaşta zorla sank pembe tablo çizmicem diye bazen abartıyor bence. Benim durumum için çıkıçakmışız, 5 ay sonra ilişkimiz başlıcakmış inanmıyorum kesinlikle:) 5 aya kim öle kim kala. 5 ay sonra başlayıp, çıkıcaz sonra ben soğucam ondan ayrılcam sonra bu ayrılıktan sbra o bana 180 derece dönecek ve ciddi mesele evlilik yoluna gireceğiz. Belkidoğrudur ama bu kadar gleceği Allahtan başja kimse bilemez.
Valla bende daha çok var hanımlar uzun oldu, sırunuz varsa cevaplarım. Sevgilerr

Çok sevindim ya zaten bende de iyi olan,çıkma ihtimali olan,beklediğim bir sema bir selena var

Bu aksam yazdıklarını okudum, ben maalesef asktan zıyade mantıgını devreye sokmanı tavsıye edıcem Evlılık düsünüyorsan bır evın gecımını cıddı olarak ele almalısın Acıkcası keyıf/zevk harcamalarının dızgınlenememesıne çok önemlı bır sorun olarak bakarım Bır sekılde evlenırsın ama bu sorun çözülmemısse evde huzur olmaz, karsılıklı suçlamalar, manasız kavgalar çok bas agrıtır Dünyada bugüne kadar gelmıs geçmıs tüm savasların asıl sebebı ekonomıdır, 2 gonul – samanlık seyran laflarının artık geçmedıgını yuksek bosanma oranlarından goruyoruz, çogu da patlayan kredı kartlarından.....

Moralını bozmayayım, bır görüs olarak aklında bulunsun Karar senın, ısteklerın senın gönlüne göre olsun

cok cok haklısın canım az once kendı yazdı gene ama karar aldım bıseyıne karısmıcam artık evlenırsem bole olmaz dıyoda en ıyısı su az sıkıntısıda bıtsın bıkac maddı bekledıgım seyler var baktım olmuyo yol verırım napayım solemesı kolay tabı ama o ıs durumu olursa maddı sorun cok olmaz benımde ıs durumum tabı yoksa ben asla yapamam cok tutumluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…