Binnaz Abla

Sen bunu yazınca benimde umudum yeşerdi göbek attığım bişey olduu

Sen bunu yazınca benimde umudum yeşerdi göbek attığım bişey olduu
sevindim canim gerci benim yazdiklarim hep iliskimle alakali karsi tarafla alakali seylerdi hani büyük olaylar degil disardan bakinca ama benim icin büyük sayilir

Bende ve arkadaşımda neleri bildiğini bilsen şoka girerdin...süperdir fama hele bi enerjin tutarsa...

Anacim sende masallah ayni falciya bu kadar atilir mi maasin yarisi fallara senin galiba

:))))), ama bunu yaklaşık 1 yıl kadar düşün ki ilkay benim hep atışlarımı yaptı o yüzden sık attım , ama iyi oldu şimdi onlarca döktüğüm paraları düşününce çıkanlarla yoluma devam ediyorum..ilkay a, selene ya , aylin e, fama ya, hüma ya, sevgiye bundan sonra paracıklar çıktıkları için o da

sevindim canim gerci benim yazdiklarim hep iliskimle alakali karsi tarafla alakali seylerdi hani büyük olaylar degil disardan bakinca ama benim icin büyük sayilir
falllarında sanki düğümü çözülür oldu demi thalix çok büyük şeyler olmasa da şey gibi emek verdiğin bir şeyin karşığını almanın verdiği mutluluk hoşuna gidiyor.. iyi fama o zaman eski performansına dönmüş diyebiliriz.

Denfesizler cunku.bnmde yukselwnim ikizler ama erkekleri kararsiz uyuz
Kizlar ikizlere dar edelim dunyayi. Benim karsimda bi ikizler biz olelim o zaman demisti ayip olmayacaksa bi zahmet dedim. Ay yine kendi kendime cok eglendim hatirlayip.

Ay bende yeminle topigin delisi, kendim yazip kendim egleniyorum

Arkadaslar selam, yine ben :) yeri burasi drgil biliyorum ama burada sizinle aramda bir bag olustu ondan herseyi size soruyorum. Su yigit'in nosunu bilen varsa bana özel mesaj atabilir mi?

kızlar bendede cıkan fal oldu ama olumsuz gerci sonra olumluya doncek diolar
benim ex beni 7 aydır engellemişti sonra kaldırdı ben ulastm ona...bi aydırda naz yapıyo ters konusuyo bulusamadık resti cekcen tartsıma olcak demişti bir yolun vardaki mariposa ve nebahat abla.sonra rest cektikten sonra duzelcek aranız bi sure sonra dediler.bilmiyorum artık... su an ben kendisini engelledim facede

Ya bana ne olumlu cikiyor ne olumsuz ben anlamadim nicin. Olumsuzun dedikleri olmuyor. Olumlular ani biliyor gelecek sapitiyor. Ben anlamadim bende niye cikmiyor hadi ana mevzu cikmasin sagdan soldan cikan olsun. Gecen bayrama tatile gittim ilkay ani bi yolculuk dediydi ani olmadi ama bi o yani cikan :)

Kuzu seninki doner ya ne zmn oldu bunlar

Tamam a
engelleme bgn oldu engel acma eylul basıydı ama ondan once 7 aydır konusmuyoduk....sanmıyorum cnm ya cok inat
Acmiski merak etmis bnde 3 ay sonra actim engeli mesela merak edip umursamasa acmz aklindasin demekki 7 ay cok uzun nasil bekledin kiz ben bu ayda birsey olmazsa umut faln kalmicak bende doner o naz yapiyor.ozele gel bi birsey soylicem sana.

Evet canim gercekten dedigin gibi bilmedigim bazi seyler aciga kavustu bunu direk olarak olmasada dolayli ve parcali anlatmislar diyebilirim famaya ilk kez baktirdim tellwede baktirmamistim basarili buldum bakalim baska cikan olur mu bilmem ama ara sira kahve atabilirim kendisine

Kızlarre biryolun varda kahvede sizce aylin mi? Fama? Sehrazatmı? Bı akıl verın ilkay gür mü yoksa?? Acıl fal baktırnak istiyorum kahve ama
Canım ben Fama ya çok yeni attım Veee çok çok memnun kaldım. Şehrazatın kahvesini bilmiyorum. Suyu harikaydı.

Selena yine içim cizzzz etti. Fama iyi yaa ben çok beğendim

Selena ve yeni favorim Fama inşallah bize de çıkar olumlularrr tabii

Fama ben de acayip iyiydi hele karsinin ruh halini durumunu çok güzel anlatmıştı. Ayrıntılar falan çok iyiydi.

iyi düşünelim ; olumsuz çıkabilecek durumları belki sen zekan ,tutumların,kararlarınla engelliyor ; yine olumlu olabilecekleri keza ani kararların, gelgitlerin,kararsızlıklarınla öteliyor da olabilirsin , ne bileyim aslında olacak olan oluyor, olmadı mı olmuyor. yani falcılar da zaten böyle basit durumları öngörüyo heralde :/ değişip çıkması da bizim irademiz, çoğu şunu şöyle yaparsan böyle,öyle olursa şöyle diyo da biz yine hür ve cüz i irademizle hareket ediyoruz.

Kesinlikle ve hayatta bazen baska seylerde engel oluyor. Diyorum ya humanin fali cikiyordu hemde tarihiyle o sira eskisi geldi buraya nolduysa oldu o tarihte o lonusma yapilamadi. Neyse bunu bosverelim de kizlar ben bu sabah nil gunese attim binnazda. Puani da 1 bastim coktim alakasiz faldi. Kiz is teklifi filan demis ben guldum gect isten ayrildim ocaga kadar is bakmicam diye. Az once bir tanidigim ek felir saglayan meslegimle alakasi olmayan bir sey icin bir teklifle geldi. Atti tuttu mu bilemem ay insallah atti tuttudur kadina haksizlik etmis olmayim. Bunu sevgi de demis isle ilgili bir seyler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…