Binnaz Abla

@AtartAtart çok güzel açıklamış birde şöyle bir durum var bizim dışımizda ki insanlar onların yaptığı davranış ve kararlar domino taşı misali bizlerin mevcut durumunu etkiliyor. Gittiğim bir falcı şöyle demişti şimdi sana bakıyorum ama ben sadece seninle bağlantı kurabilecegim kişiler hakkında sana bilgi verebilirim dedi. Mesela karşı hakkında gayet güzel bilgiler veriyor ama onun etrafında olanlar hakkında veremiyormus erkeğin ailesi mesela zırt diye araya girip gidişatı drgistirebilirmis.

Offff anlatabildim mi yazarak ifade etmek zor oluyor daa.

Tam da bunu demek istemiştim.
Bence 1 vermekle acele etmişsin teklif gelecek demiş nacizane benim fikrim.
Ama çok vicdan yaparssn siteye mail atıp duzeltebiliyorsun puanini

Ay ama pembis pembisti fal ya. Uf yarin saglim kafayla bir bakayim. Haksizlik etmekten cok korkuyorum.

Haaa genel olarak kötü ise tabii kii hak etmiş o zaman dediğin gibi çalışmadığini belirttiysen iş teklifi kısmını atmış olabilir.
Ama asıl benim demek istediğim senin durumun yani çıkmayan fallarinin sebepleri idii.

tekrar merhabalar ben sorularımın cevabını pek alamıyorum ama binnaz ablada asenat kılıç deniyeniniz var mı...bana iskambil baktı dediklerinin bazıları oldu ama asıl büyük beklediğim sonuca zaman var sizde tam sonucu gören var mı bir de iskambili sanki sistemden bakmıyor mu arkada kağıt açma sesi geliyor.durum diyor genel diyor sonu diyor.on kartta bunları demiyor herhalde.katinada da denesem mi asenatı.ışıl suyu denedim fal sepetinde çok sakin konuşuyor olayları anlatırken gözümde canlandı ama sonuçta birazcık beni uyardı korktum.iki ihtimalden bahsetti onu bileniniz var mı.birde fama nasıl onu çok merak ediyorum.nesibe mi fama mı.

Kızlar ya falcılar bi yere kadar sizi ve karşı tarafınızdakilerin düşüncesini biliyor hatta çok iyi bilenler de var evet ama bence falcı yazma dedi yazmayayım ya da yaz dedi yazayım demek çok yanlış. Hatta ben bizzat tecrübe ettim bunu. Yazma bekle o yazıcak dedi çoğu ama iyi ki dinlememişim. Kendi içinizden ne geliyosa onu yapın en doğrusu bu zaten

Bunların hepsi beklemede bende ama asenatın katinasını çok beğendim ben. Fama nesibe için nesibe derim

Bana da yüz yüze baktırdığım biri onu araman gerekiyor dedi diye aradım. Adam beni engellemiş Sonra bunu söyledim kadına, demek ki bunu görmen gerekiyormuş dedi.

Kızlar bana yorumcu zeusun dedıklerı cıkıyor hepsi cıkmadı daha 2 tanesi çıktı ve bide derinin dag gıbı bı sorunla karsı karsıya olcaksın dedı ve suan oyle bı durumdayım

Bana da yüz yüze baktırdığım biri onu araman gerekiyor dedi diye aradım. Adam beni engellemiş Sonra bunu söyledim kadına, demek ki bunu görmen gerekiyormuş dedi.

Arkadaş arayacak seviyor dönecek dedikleri adamı dayanamayıp aramış senin gibi engelli dur demiş başka bir numaradan aramış yemedigi laf kalmamış düş yakamdan falan filan. Böyle şeyleri duyunca insan bii acaba diyor tabii karışık durumlar karışık

Bana huma ve sevgi arama dedi zaten asla hamle yapmayi düşünmüyorum. Bence mantikliydi yönlendirmeleri. Benim aramam gereken durum yoktu

Bana huma ve sevgi arama dedi zaten asla hamle yapmayi düşünmüyorum. Bence mantikliydi yönlendirmeleri. Benim aramam gereken durum yoktu

Canım senin ki ayrılık sebebini ailesi olduğunu söylemişmiydi. Yani nasıl bir açıklama yaptı.

Zaten onlar ara dese de arama dese de bizim irademiz devreye giriyor. Ben kendimden biliyorum asla aramam dediğim de bile kendimi ararken çok buldum. Arandigim zamanlar da oldu sabredince.

Merhaba arkadaşlar. Aklıma çoktandır takıkılıyor bide sizden fikir almak istedim. Tellwe falcıalim ve biyolunvar falci aylin ayni kişiler olabilir mi? Ikisinide baktıran var mı?

İlk annesinin beni istemediğini öğrendim çok baskı yapınca söyledi. Sonra da ben bunu sindiremedim, kavgalar hiç bitmedi. Başka şeylerden bir sürü kavga çıktı ama tetikleyen sebep hep buydu. Sonra da böyle oldu...

Merhaba arkadaşlar. Aklıma çoktandır takıkılıyor bide sizden fikir almak istedim. Tellwe falcıalim ve biyolunvar falci aylin ayni kişiler olabilir mi? Ikisinide baktıran var mı?
Aylin'in adı Fama, Bilgehatun ve Meryem'le anıldı ama Falcıalim'i ilk defa duyuyorum. Ben Aylin'e baktırdım Falcıalim'e baktırmadım bilemiyecem bu kanıya nereden vardın peki?

Aylin'in adı Fama, Bilgehatun ve Meryem'le anıldı ama Falcıalim'i ilk defa duyuyorum. Ben Aylin'e baktırdım Falcıalim'e baktırmadım bilemiyecem bu kanıya nereden vardın peki?
Falcı Alim'in biraz ayrı bir tarzı var cümleleri kurarken. Sanki Aylin'e benzettim. Günahını almak istemiyorum ondan bide size sorayım dedim.

kızlar bısey danıscam cok acıll.....fama bana senın onun tarafında sevmedıgın bırılerı var senın ıstegın uzerıne mesafelı olacak dedı sımdı buna benzer bısey oldu dun bana kızgınlıkla dedıkı hep senın aılen senın tarafın var dedı evlendıgımızde bızımkılerle gorusturmucem senı madem ıstemıyosun dedı sınırle (halbukı ben ıstemıyorum demedım sadece o tarafta yasamak ıstemıyorum demısdım he bıkerede sınırle yılda bı kez bıle olsa sen gıdersın demıstım o da bana sınırle ben gıderım senı goturmem felan dedı tabı sınırle) neyse sımdı sızce bu soledıgı sey uyuyomu famanın soledıgıne gercı dengesız bole der o ben gorusuruumde ne dusunuyosunuz?

ha bu aarada fıkır yurutuyorum ben daha henuz benım esas konu cıkmadı 3-4 aya ertelıyo falcılar ısım verıyorum burda ama tavsıye etmıyorum hıc bı falcıyı henuz cıksa bı edıcem

Denfesizler cunku.bnmde yukselwnim ikizler ama erkekleri kararsiz uyuz
ya bu merkür retrosu mu ne varmıs ben de ıkızlerım onun yukselenıde ıkızler sole bı kasıma kadar mı ne devam edıyomus of 2 ay anlasılan ne dese suscam cunku valla azıcık dovus kavga olsa uzuluyorum kendımı ıyı hıssetmıyorum ıyısımı ben bu 2 ayı bole gecırıyım yoksa bunalıma gırerım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…