banada koç yay yada aslan bir erkekle tanışcaksın demişti aynı şeyleri yolluyo demekki:)
BU ERKEK BOĞA BAŞAK YA DA OĞLAK BURCU demiş bana da
Sanırım herkesin burcuna göre, anlaşabildiği diğer burçları sıralıyor :)
Rezzan ablaya net sorular sorun, kahvedeki şekilleri o şekilde yorumluyor. Ben başarılı buluyorum..
her baktırdığımda herkese aynı sorumu soruyodum artık okadar bunalmıştımki Rezzan ablaya genelleme yaptım. Oda yani acaba hep aynı şeyi soruyorum acaba falımı benmi yönlendiriyorum varsa zaten çıkar o söyler mantığıyla sordum 1 kez baktırdım aradan zaman geçti biraz daha geçsin yine ona dönüş yapacağım:)
Selma Aydın ve Elif Işıka baktıran var mı dostlar?
Kızzllaarrr an itibariyle çıkmayan bir fal haberim daha varr :) Durum ve geçmiş analizinde süper olan ADİN ne yazık ki zamanı tutturamadı :)
Kızzllaarrr an itibariyle çıkmayan bir fal haberim daha varr :) Durum ve geçmiş analizinde süper olan ADİN ne yazık ki zamanı tutturamadı :)
ben rezzan hnma aylar aylar önce baktırdığım, nesibeye de 2-3 kez baktırdığım için şunu yazmak durumunda hissettim, bende taban tabana zıt şeyler söylediler.. ve hatta ikisi de kendi yorumunda iddialı.. rezzan sanki genel hayat tecrübesinden yola çıkarak yazmış. ben nesibe ye ne kadar olumsuzluk varsa yazmıştım bir nevi "olmaz bu iş" desin diye ama yok olacak diyor..
sonuç olarak aylar geçti, rezzan haklı çıkmış görünüyor ama nesibeyi seviyorum :) rezzanın falı benim için şok edici değildi.
klothyağmur güzeldi ama denizi pek beğenmedim ben sadece kartları yorumlamış gibi geldi banaklota yağmur çıktı medyumdenizi deneyen var mı kızlar aranızda?
klothyağmur güzeldi ama denizi pek beğenmedim ben sadece kartları yorumlamış gibi geldi bana
Adin iyi mi yoksa kötü mü anlayamadım Beyza benİlk falımda nokta atışı bir tarih söyledi ve tabiki olmadı :) ama sonra küçük bir ile-
tişim oldu ki buna iletişim demeye dilim varmıyor:) Adin' e göre ise tam bir dönüştü oysaki..sonra bir kez daha denemek için yolladım
dediğin gibi durum analizi iyi olan bir falcı..bu kez karşı tarafın hayatında olacak iş değişikliğini bilmiş yine tarihler vermişti..Bayrama denk
gelen ilk tarihi malesef tutmadıO yüzden bir daha baktıracağıı sanmıyorum..
adinin falına çıkmamasına okadar sevindimki anlatamam bana çokkötü şeyler söylemişti oh be biraz rahatladım şimdi :))
ben rezzan hnma aylar aylar önce baktırdığım, nesibeye de 2-3 kez baktırdığım için şunu yazmak durumunda hissettim, bende taban tabana zıt şeyler söylediler.. ve hatta ikisi de kendi yorumunda iddialı.. rezzan sanki genel hayat tecrübesinden yola çıkarak yazmış. ben nesibe ye ne kadar olumsuzluk varsa yazmıştım bir nevi "olmaz bu iş" desin diye ama yok olacak diyor..
sonuç olarak aylar geçti, rezzan haklı çıkmış görünüyor ama nesibeyi seviyorum :) rezzanın falı benim için şok edici değildi.
Ben katılıyorum Rezzan ablanın bana nokta atışı yok,zaman da vermemiş.Dediklerine de katılıyorum bence de hayat tecrübesinden yola çıkmış.
kız sen bu işleri bırakmadın mı daha
Nerde o günlerrrrr
Fahriye Işıksaçan a baktıran var mı kızlar tüm fallarda yorumları güzel.
Ben katılıyorum Rezzan ablanın bana nokta atışı yok,zaman da vermemiş.Dediklerine de katılıyorum bence de hayat tecrübesinden yola çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?