Binnaz Abla

BU ERKEK BOĞA BAŞAK YA DA OĞLAK BURCU demiş bana da
Sanırım herkesin burcuna göre, anlaşabildiği diğer burçları sıralıyor :)

Rezzan ablaya net sorular sorun, kahvedeki şekilleri o şekilde yorumluyor. Ben başarılı buluyorum..

her baktırdığımda herkese aynı sorumu soruyodum artık okadar bunalmıştımki Rezzan ablaya genelleme yaptım. Oda yani acaba hep aynı şeyi soruyorum acaba falımı benmi yönlendiriyorum varsa zaten çıkar o söyler mantığıyla sordum 1 kez baktırdım aradan zaman geçti biraz daha geçsin yine ona dönüş yapacağım:)

Ben de ilk baktırdığımda kahve falı diye genel sormuştum.
Ama 2. de teker teker aklımda ne varsa sordum ve gördüm ki kahvede çıkan şekilleri ve çizgileri soruları göz önünde bulundurup yorumluyor..

ben rezzan hnma aylar aylar önce baktırdığım, nesibeye de 2-3 kez baktırdığım için şunu yazmak durumunda hissettim, bende taban tabana zıt şeyler söylediler.. ve hatta ikisi de kendi yorumunda iddialı.. rezzan sanki genel hayat tecrübesinden yola çıkarak yazmış. ben nesibe ye ne kadar olumsuzluk varsa yazmıştım bir nevi "olmaz bu iş" desin diye ama yok olacak diyor..

sonuç olarak aylar geçti, rezzan haklı çıkmış görünüyor ama nesibeyi seviyorum :) rezzanın falı benim için şok edici değildi.

Kızzllaarrr an itibariyle çıkmayan bir fal haberim daha varr :) Durum ve geçmiş analizinde süper olan ADİN ne yazık ki zamanı tutturamadı :)

Kızzllaarrr an itibariyle çıkmayan bir fal haberim daha varr :) Durum ve geçmiş analizinde süper olan ADİN ne yazık ki zamanı tutturamadı :)

adinin falına çıkmamasına okadar sevindimki anlatamam bana çokkötü şeyler söylemişti oh be biraz rahatladım şimdi :))

Adin iyi mi yoksa kötü mü anlayamadım Beyza ben İlk falımda nokta atışı bir tarih söyledi ve tabiki olmadı :) ama sonra küçük bir ile-

tişim oldu ki buna iletişim demeye dilim varmıyor:) Adin' e göre ise tam bir dönüştü oysaki..sonra bir kez daha denemek için yolladım

dediğin gibi durum analizi iyi olan bir falcı..bu kez karşı tarafın hayatında olacak iş değişikliğini bilmiş yine tarihler vermişti..Bayrama denk

gelen ilk tarihi malesef tutmadı O yüzden bir daha baktıracağıı sanmıyorum..

bende nesibeye 4 kez rezzana 1 kez baktırdım işle ilgili rezzan olmayacak nesibe çok yakın bir zamanda olcak ama pişman olcaksın demişti.fala baktıralı 1.5ay oldu ve işle ilgili niyetim olmadı bu durumda rezzan bildi nesibe bilemedi.aşka gelirsek nesibe her falda olacağını iddaa ediyor ama verdiği tarihlerde dediği şeyler olmadı bugüne kadar gecikmeli bile olmadı.rezzan yıl sonunu verdi.bu duurmda yine rezzan bilmiş oluyor ama sorarsanız yeniden baktırsan kime gidersin nesibeyi bende daha çok seviyrum sanıırm.

klothyağmur güzeldi ama denizi pek beğenmedim ben sadece kartları yorumlamış gibi geldi bana

deniz o gün senin falını yorumlamayacağım diye iade etti.bende yağmura yeniden gönderdim bakmış beğendim bende olumlu konuşmuş bakalım.artık olumlu fallara da sevinemiyorum gerçi.bakıolar zamanı gelior bi numara yok.

Bence iyi degil Adin... Beni sok etmeyi basaran nadir falcilardan olsa da artik baktirmam ona.. Verilen zaman tutmayinca soylediklerinin de bir anlami kalmiyor bence...

Ben katılıyorum Rezzan ablanın bana nokta atışı yok,zaman da vermemiş.Dediklerine de katılıyorum bence de hayat tecrübesinden yola çıkmış.

Ben katılıyorum Rezzan ablanın bana nokta atışı yok,zaman da vermemiş.Dediklerine de katılıyorum bence de hayat tecrübesinden yola çıkmış.

rezzan ablanın dediği banada çıkmadı . ya bilmiyorum ama bana iyi bir falcı gibi gelmesi . mesela eski erkek arkadaşım evlenmiş bana evlilik bağı göremiyorum dedi ama adam evli yani .. yeni hayatıma giren adam için arayacak seni bekle dedi bekle bekle arayan soran yok ... anı bilebiliyor evet ama geleceği pek bilemiyorum . aslına bakarsanız bence net falcıları iyi değil ... bilemiyorlar ben fal olayını bıraktım şimdi daha mutluyum . boş yere paralarım gitti .. bekleyip görmeye karar verdim geleceği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…