Binnaz Abla

Fazla anlamlandırmaya çalışma bence. Fal olayı artık bana tahminden ibaret geliyor. Geçen sene baktırdığımda 4-5 falcı evlilik teklifi alacağımı söyledi ve hepsi aynı ayı verdi ama muhabbeti bile geçmedi bu konunun. Nasıl denk getiriyorlar bilmiyorum ama bir olayı birden fazla falcı söyleyince çıkma ihtimali artmıyor ne yazık ki. Aynı şekilde bu yaz baktırdığım fallarda da eylül ayında yeni biri gözüküyordu bir çok kişi söyledi. Kimseyle tanışmadım bile.

(((

Bi de dün sabah yeni evli kız kardeşim ki çocukları pek sevmezdi, 2 ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum dedi bebek muhabbeti yaptık baya. Aradan 3-4 saat geçti Didem Hanım kasım ayının ilk haftası hane içinden kan bağınızın olduğu birinden bebek haberi alacaksınız dedi. Şaşkınlığımı siz tahmin edin?

Gerçekten çok memnun kalan ve sonrasında olayları yaşayan varmı selenada ??

Ben. Ayrılık sebebimizi filan bildi hem de tüm detaylarıyla sonrasında dediği ufak bi şeyde oldu. Mart ayında baktırdığım falda da eski erkek arkadaşımla sorun yaşayacağımu bilen tek falcıydı. Ama çıkmayan falları da oldu tabi. Yine de genel olarak selenayı beğenirim.

Bir allahin kulu dun yasananlari soylemedi. Ikizler erkeklerinin en azindan birinden ocumuzu aldim marple kedi gibi pesimde dolanmak zorunda kaldi, iyi bir ders olmustur yanar donerlik yapmak konusunda dun ona
Icim rahatlati biraz bana kalsa doverdim hatta ben koca bir tokat patlatmistim hic unutmam hasta ruhlu seyler

Ben hep sesli baktirdim ama yazili hic sanmam boyle baksin garip

Bu anasinin buldugu kizlarla evlenen erkeklerin affedin beni gerizekali oldugunu dusunuyorum sonrasinda zaten aldatiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…