- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Ya ben şunu anlamıyorum, tamam zihin okuyor olabilirler ama mesela sevgi duman bana demiş ki; önceden görüştüğü bir kadından talep alıyor ama arkadaşınızın bu talebe yanıtı olumsuz. Aynını bana Didem de dedi. Benim aklıma önceden görüştüğü biri değil yeni anasının bulduğu biri gelir mesela zihnimi okusalar anası birini bulmuş demezler mi?Benim sevgilimin iş sıkıntıları vardı çok ve iş arıyordu. Seruven demiş ki; ev ve iş dğeişikliği görünüto tam bi dönemde rahatlayıp sana yazacak aynını didem de dedi. Bu benim zihnime girmez mesela... Kafam çorba oldu
Bana da benimkinin farklı bir kızdan talep aldığını fakat reddettiğini söylemiş
Fazla anlamlandırmaya çalışma bence. Fal olayı artık bana tahminden ibaret geliyor. Geçen sene baktırdığımda 4-5 falcı evlilik teklifi alacağımı söyledi ve hepsi aynı ayı verdi ama muhabbeti bile geçmedi bu konunun. Nasıl denk getiriyorlar bilmiyorum ama bir olayı birden fazla falcı söyleyince çıkma ihtimali artmıyor ne yazık ki. Aynı şekilde bu yaz baktırdığım fallarda da eylül ayında yeni biri gözüküyordu bir çok kişi söyledi. Kimseyle tanışmadım bile.
Medyum selena yaz telwedeki foto var yada mail at medyumselena@hotmail.com iki yrum aliyosun 30 tlye arkdsida tarot bakiyir kesinlikle tavsye ederimBulamadım kadını
Medyum selena yaz telwedeki foto var yada mail at medyumselena@hotmail.com iki yrum aliyosun 30 tlye arkdsida tarot bakiyir kesinlikle tavsye ederim
Medyum selena yaz telwedeki foto var yada mail at medyumselena@hotmail.com iki yrum aliyosun 30 tlye arkdsida tarot bakiyir kesinlikle tavsye ederim
Hesap noya yatrysun cnm cok ayrntli bkyr superdi arkdsda oleÖdeme nasıl oluyor canım. Ayyyy Selena denilince atlayasim varrr.
Hesap noya yatrysun cnm cok ayrntli bkyr superdi arkdsda ole
Yiğit anda mükemmeldi bende. Gelecek içim beklemedeyimKimse kesin baktırma dediği için baktırmaya karar verdim yiğite. Buna baktırıp ocağa kadar durulacağım. Haber veririm.
BeennGerçekten çok memnun kalan ve sonrasında olayları yaşayan varmı selenada ??
Gerçekten çok memnun kalan ve sonrasında olayları yaşayan varmı selenada ??
Icim rahatlati biraz bana kalsa doverdim hatta ben koca bir tokat patlatmistim hic unutmam hasta ruhlu seylerBir allahin kulu dun yasananlari soylemedi. Ikizler erkeklerinin en azindan birinden ocumuzu aldim marple kedi gibi pesimde dolanmak zorunda kaldi, iyi bir ders olmustur yanar donerlik yapmak konusunda dun ona
Ben hep sesli baktirdim ama yazili hic sanmam boyle baksin garipBana da çok ılgınç gelıyor ama, fal ondan gelıyor ve hala aynı resım zaten , kopyalamadıım kısmı ılk gırıs paragrafı, ısımle hıtap ve tesekkur kısmı
Bu faldan, bugünkü sevıyeye gelmesı çok ılgınç, yorumları okudum, bu kadar kısı fal baktırıyor herhalde benım örnegımde oldugu gıbı olsa kımse baktırmaz
Bana "fal" dıye gönderdıgı bu
Bu anasinin buldugu kizlarla evlenen erkeklerin affedin beni gerizekali oldugunu dusunuyorum sonrasinda zaten aldatiyorlarYa ben şunu anlamıyorum, tamam zihin okuyor olabilirler ama mesela sevgi duman bana demiş ki; önceden görüştüğü bir kadından talep alıyor ama arkadaşınızın bu talebe yanıtı olumsuz. Aynını bana Didem de dedi. Benim aklıma önceden görüştüğü biri değil yeni anasının bulduğu biri gelir mesela zihnimi okusalar anası birini bulmuş demezler mi?Benim sevgilimin iş sıkıntıları vardı çok ve iş arıyordu. Seruven demiş ki; ev ve iş dğeişikliği görünüto tam bi dönemde rahatlayıp sana yazacak aynını didem de dedi. Bu benim zihnime girmez mesela... Kafam çorba oldu
Aman marple'ım dilini ısır büyük konuşma :) Allah korusun başına gelirBu anasinin buldugu kizlarla evlenen erkeklerin affedin beni gerizekali oldugunu dusunuyorum sonrasinda zaten aldatiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?