- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hic guzel ornegini gormedim secret kisiliksizce bir kabul edis ama sonuc husran erkekte bir fikir olur bir durus olur bir karakter olur maalesef cogunda yokAman marple'ım dilini ısır büyük konuşma :) Allah korusun başına gelir
Hic guzel ornegini gormedim secret kisiliksizce bir kabul edis ama sonuc husran erkekte bir fikir olur bir durus olur bir karakter olur maalesef cogunda yok
Gerçekten çok memnun kalan ve sonrasında olayları yaşayan varmı selenada ??
bu zamanda kımsede yok marplem kadın erkek fark etmıyor millet kafayı yemiş, biz bir insan olsun hayatımızda duzgun olsun dıye uğraşırız adamlar dengesiz,kadınlar desen ne b.k yedıklerı belli değil iki-üç kişi için baktırsaydık kafamız rahat olurdu he bır okuzle omrum cürüdü lennnnnnnn
isyandayımmm
Huhuuu yokmu cevap kızlar yaaelabasak .!.:Kızlarrrr serkan tek'e fal baktıran varmı nasıl sizce?
Insanliktan umitsizimAudrey'im doğru bir konuya parmak basmışsın bak, öperim parmağındanBugün bir şey öğrendim, cidden kafayı yemiş millet
Gecen gun birisi yazmisti bir yolun varda baskalarinin fali onun hesabinda gozukuyormus galiba oyle bir olay olmustu, isin arka yuzunu bilmedigimiz icin sorumuzdan isimden yastan dogum tarihinden bile cikartabilirler kim oldugumuzuKizlar...bugun biryolunvarda ki Serkan Tek e kahve gondemistim simdi geldi yorumu..cok begendin,tam 12 den vurmus,yarama parmak basmis,kisa ama ozdu ,direk konuya girip yarami desti..sonuc olumlu bakalim bekleyip gorecez...pek umutlu gondermemistim ondan bu kadar sasirdim...birkac gun oncede Fama ya atmistim onuda begendin oda ayni seyleri soyledi..umarim falcilar gonderdigimiz butun fallari goremiyolardir...
ilmiyorumki canim,hersey olabilir perdenin arkasini gormuyoeuzki,fakat ben kullanici kimligimle giriyorum siteye,tabi yinede bilemeyiz..son zamanlarda kisa araliklarla Aylin,Fama ve Serkan a baktirdim..ucunude begendim...Gecen gun birisi yazmisti bir yolun varda baskalarinin fali onun hesabinda gozukuyormus galiba oyle bir olay olmustu, isin arka yuzunu bilmedigimiz icin sorumuzdan isimden yastan dogum tarihinden bile cikartabilirler kim oldugumuzuinsallah oyle birsey yoktur
Kızlarrrr serkan tek'e fal baktıran varmı nasıl sizce?
Tek sorun,hanfendi ve beyfen kelimelwrini cok fazla kullanmasi..
Bence falcilar sadece onlara attigimiz fallarin tumunu goruyorlar liste halinde bazilari aa seni hatirladim en son falinda bana sunu demistin ehuhuue seklinde cok ozel oldugumuzu hissettirmeye calissalarda ben gorduklerine eminimKizlar...bugun biryolunvarda ki Serkan Tek e kahve gondemistim simdi geldi yorumu..cok begendin,tam 12 den vurmus,yarama parmak basmis,kisa ama ozdu ,direk konuya girip yarami desti..sonuc olumlu bakalim bekleyip gorecez...pek umutlu gondermemistim ondan bu kadar sasirdim...birkac gun oncede Fama ya atmistim onuda begendin oda ayni seyleri soyledi..umarim falcilar gonderdigimiz butun fallari goremiyolardir...
ay evetHem de bayıltacak derecede
Kötü dıyemem, çok süper de dıyemem, bende de güncelde nokta atısları vardı, verdıgı vadelerı görücez
Zeus bende feciydi batti sonra bana kizdi detay vermedim diyeSöz de uzun süre fal atmayacaktım Zeus a katina attımDaha önce baktıran varsa nasıldı çıkan var mı yazabilir mi
Zeus bende feciydi batti sonra bana kizdi detay vermedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?