Binnaz Abla

Aman marple'ım dilini ısır büyük konuşma :) Allah korusun başına gelir
Hic guzel ornegini gormedim secret kisiliksizce bir kabul edis ama sonuc husran erkekte bir fikir olur bir durus olur bir karakter olur maalesef cogunda yok

Son düzenleme:
Hic guzel ornegini gormedim secret kisiliksizce bir kabul edis ama sonuc husran erkekte bir fikir olur bir durus olur bir karakter olur maalesef cogunda yok

bu zamanda kımsede yok marplem kadın erkek fark etmıyor millet kafayı yemiş, biz bir insan olsun hayatımızda duzgun olsun dıye uğraşırız adamlar dengesiz,kadınlar desen ne b.k yedıklerı belli değil iki-üç kişi için baktırsaydık kafamız rahat olurdu he bır okuzle omrum cürüdü lennnnnnnn
isyandayımmm

Audrey'im doğru bir konuya parmak basmışsın bak, öperim parmağından Bugün bir şey öğrendim, cidden kafayı yemiş millet

Kizlar...bugun biryolunvarda ki Serkan Tek e kahve gondemistim simdi geldi yorumu..cok begendin,tam 12 den vurmus,yarama parmak basmis,kisa ama ozdu ,direk konuya girip yarami desti..sonuc olumlu bakalim bekleyip gorecez...pek umutlu gondermemistim ondan bu kadar sasirdim...birkac gun oncede Fama ya atmistim onuda begendin oda ayni seyleri soyledi..umarim falcilar gonderdigimiz butun fallari goremiyolardir...

Gecen gun birisi yazmisti bir yolun varda baskalarinin fali onun hesabinda gozukuyormus galiba oyle bir olay olmustu, isin arka yuzunu bilmedigimiz icin sorumuzdan isimden yastan dogum tarihinden bile cikartabilirler kim oldugumuzu insallah oyle birsey yoktur

B
ilmiyorumki canim,hersey olabilir perdenin arkasini gormuyoeuzki,fakat ben kullanici kimligimle giriyorum siteye,tabi yinede bilemeyiz..son zamanlarda kisa araliklarla Aylin,Fama ve Serkan a baktirdim..ucunude begendim...

Fama ve Serkan a ayni fincani gonderdim..Aylinede sesli katina baktirmistim...

Söz de uzun süre fal atmayacaktım Zeus a katina attım Daha önce baktıran varsa nasıldı çıkan var mı yazabilir mi

Bence falcilar sadece onlara attigimiz fallarin tumunu goruyorlar liste halinde bazilari aa seni hatirladim en son falinda bana sunu demistin ehuhuue seklinde cok ozel oldugumuzu hissettirmeye calissalarda ben gorduklerine eminim

Hem de bayıltacak derecede

Kötü dıyemem, çok süper de dıyemem, bende de güncelde nokta atısları vardı, verdıgı vadelerı görücez
ay evet , fal sorusunda ben de her cümlemin sonuna beyefendi,beyefendi,beyefendi yazarak gönderdim ben de

Kizlar binnazablaya bakiyorumda falcilar kahve falinda feci batmislar hissi varsa onada bakar hatta hissi olan falcinin en iyi baktigi kahvedir katinada yuksek tarotta yuksek kahvede tirrt.. hissederek bakan cok az falci var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…