Nerde o günlerrrrr
Fahriye Işıksaçan a baktıran var mı kızlar tüm fallarda yorumları güzel.
klothyağmur güzeldi ama denizi pek beğenmedim ben sadece kartları yorumlamış gibi geldi bana
Canim biliyorum seni rahatsiz efixorum kusura bakma ama rica etsem binaz ablada cok iyi buldugunuz rezzan veya baskadina benim icin baktirsana sevabina cok ihtiyacim var yakinda ise badlicam o zaman soz bende senin yerine baktiririm sagol
Canim biliyorum seni rahatsiz efixorum kusura bakma ama rica etsem binaz ablada cok iyi buldugunuz rezzan veya baskadina benim icin baktirsana sevabina cok ihtiyacim var yakinda ise badlicam o zaman soz bende senin yerine baktiririm sagol
rezzan ablanın dediği banada çıkmadı . ya bilmiyorum ama bana iyi bir falcı gibi gelmesi . mesela eski erkek arkadaşım evlenmiş bana evlilik bağı göremiyorum dedi ama adam evli yani .. yeni hayatıma giren adam için arayacak seni bekle dedi bekle bekle arayan soran yok ... anı bilebiliyor evet ama geleceği pek bilemiyorum . aslına bakarsanız bence net falcıları iyi değil ... bilemiyorlar ben fal olayını bıraktım şimdi daha mutluyum . boş yere paralarım gitti .. bekleyip görmeye karar verdim geleceği ..
Canim rica etsem kredin varsa benim adimada gondersene bakim ne dicek aricakmi esim beni ne olur binaz ablaya tarot fali
Canim ya olmuyor benim yerime tarot baktirsan beni bu bayramda cok sevinfirirsin ben dilenci degilim gercekten bende olsa kimseden istemem
arkadaşlar binnaz ablada fal puanım var bana kimi tavsiye edersiniz
arkadaşlar binnaz ablada fal puanım var bana kimi tavsiye edersiniz
dikkat ediyorum bu arkadaş bir kaç kez benim yerime fal baktırın yazıyor,bir kez olur insan çok daralır hani çaresiz kalır ama sürekli olması garip sonra fal mecburi değilki durumun yoksa baktırmassın olur biter bilmiyorum ama bana çok garip geliyor
Bu hatun bu azimle kesin Mithat ile evlenir
Halen baktırmadıysan kesinlikle Açelya Tuğra.arkadaşlar binnaz ablada fal puanım var bana kimi tavsiye edersiniz
Yeni üyeyse bunun için üye olmuştur,fal istemek için..Çünkü biz para değil kâğıt kullanıyoruz,arkadaş baktırırsa darphanede basılmış hakiki türk lirası ile baktırıcak.Ricası bu yüzden herhalde....aynennn ben bayanı tanımıyorum siteye üye olduğum ilk dakikalar mesaj attı bana fal baktırırmısın diye garip gerçekten
Bu arada katinada Taygun Güzeli denedim nokta atışları var.Çıkarsa yazarım.
Yeni üyeyse bunun için üye olmuştur,fal istemek için..Çünkü biz para değil kâğıt kullanıyoruz,arkadaş baktırırsa darphanede basılmış hakiki türk lirası ile baktırıcak.Ricası bu yüzden herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?