Binnaz Abla

Nerde o günlerrrrr

Fahriye Işıksaçan a baktıran var mı kızlar tüm fallarda yorumları güzel.

Bana geleceğe dair söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi...ilk binnaz ablaya geldiği zaman çok popülerdi..O zamanlarda bende birkaç kez

baktırdım ancak malesef olmadı bana..

Son düzenleme:
klothyağmur güzeldi ama denizi pek beğenmedim ben sadece kartları yorumlamış gibi geldi bana

Canim biliyorum seni rahatsiz efixorum kusura bakma ama rica etsem binaz ablada cok iyi buldugunuz rezzan veya baskadina benim icin baktirsana sevabina cok ihtiyacim var yakinda ise badlicam o zaman soz bende senin yerine baktiririm sagol

Canim biliyorum seni rahatsiz efixorum kusura bakma ama rica etsem binaz ablada cok iyi buldugunuz rezzan veya baskadina benim icin baktirsana sevabina cok ihtiyacim var yakinda ise badlicam o zaman soz bende senin yerine baktiririm sagol

dikkat ediyorum bu arkadaş bir kaç kez benim yerime fal baktırın yazıyor,bir kez olur insan çok daralır hani çaresiz kalır ama sürekli olması garip sonra fal mecburi değilki durumun yoksa baktırmassın olur biter bilmiyorum ama bana çok garip geliyor

Arkadaşım fal temel bir ihtiyaç değil. Durumunuz yoksa baktırmayın. Forumda samimi arkadaşınız olmayan insanlardan böyle bir talepte bulunmak hoş değil.

tatlım şu yazdıklarına göre anı da bilemiyor ! evli olması şimdiki zaman ee görememiş...bide falcılara hayatında birisi var mıdır diye soruyoruz demek ki güvenmemek lazım baksana evlilik bağını bile göremiyorlar

yanılmıyorsam buradan arkadaşlar sizin yerinize fal attı arkadaşım!
fal temel ihtiyaç değildir bağımlılık yapar buradan fal "dilenmek" (en amiyane tabiri kullandım kuruma bakmayın) ayıp bence.
bu bahsedilen fallar az para değil 15-10 50 olanlar bile var ne demek sevabına bana da fal baktır?çok ihtiyacım var falan....çok saçma ve ayıp!

Canim rica etsem kredin varsa benim adimada gondersene bakim ne dicek aricakmi esim beni ne olur binaz ablaya tarot fali

Canim ya olmuyor benim yerime tarot baktirsan beni bu bayramda cok sevinfirirsin ben dilenci degilim gercekten bende olsa kimseden istemem

Fal acil bir gereksinim değildir, lütfen insanlara sizin adınıza fal baktırması için mesaj göndermeyiniz...

Senin olduğun yerden bakınca nasıl görünüyoruz bilmiyorum ancak ben burdaki hiçkimsenin parayı sokaktan bulduğunu düşünmüyorum!! Açıkça söyleyeceğim, senin durumun olmadığına inanmıyorum ben! Durumun o kadar olmasa bu nete nasıl gireceksin? Hadi diyelim ki durum yok, tellwenin promosyon falları var, bedava fal bakan onca site var!! Bi zahmet gidip oralardan baktırabilirsin falını!! İstediğin şey ekmek değil, su değil, FAL yaa bildiğimiz FAL!!

Hiç kusura bakma, kimse kimseden daha akıllı değil!!!

Hönkkkk......
İnsanlık nereye gidiyor böyle ?:44:

aynennn ben bayanı tanımıyorum siteye üye olduğum ilk dakikalar mesaj attı bana fal baktırırmısın diye garip gerçekten

aynennn ben bayanı tanımıyorum siteye üye olduğum ilk dakikalar mesaj attı bana fal baktırırmısın diye garip gerçekten
Yeni üyeyse bunun için üye olmuştur,fal istemek için..Çünkü biz para değil kâğıt kullanıyoruz,arkadaş baktırırsa darphanede basılmış hakiki türk lirası ile baktırıcak.Ricası bu yüzden herhalde....

yok ben yeni üye olmustum siteye bana anında bu bayandan bana fal baktırırmısın cok zor durumdayım dye mesaj gelmişti şaşırmıstım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…