Binnaz Abla

Kizlar binnazablaya bakiyorumda falcilar kahve falinda feci batmislar hissi varsa onada bakar hatta hissi olan falcinin en iyi baktigi kahvedir katinada yuksek tarotta yuksek kahvede tirrt.. hissederek bakan cok az falci var bence

Evet ya falcılarda bu fark eder mı yanı ıyı falcı hepsınde hisli olması gerekmez mı?
Dünde sordum mesela selenada bana oyle oldu tarot atmıstım kac sene once alakası yoktu benımle ama su falında agzım acık kaldı bu nasıl oluyor bırı bana acıklasın

Ben de baktırdım, buradan bir arkadaşımdan aldım maili. Arkadaşı biraz tuhaf Yani bildiği noktalar şaşırtıcı ama bakım tarzı tuhaf geldi bana.

bende basta dedm acaba gercekten selenamı kandırma olmasın diye ama selena nasıldı peki canım iyi midi su bakıyor demi ?

Kizlar binnazablaya bakiyorumda falcilar kahve falinda feci batmislar hissi varsa onada bakar hatta hissi olan falcinin en iyi baktigi kahvedir katinada yuksek tarotta yuksek kahvede tirrt.. hissederek bakan cok az falci var bence

çok yerinde bir tespit Marple, katina ve tarotta 35 tl leri görenler kahvede facia.. en basit örnek be benna ya katina da güvenirdim çünkü niye kartlar da çok somut veriler var duruma göre yordayacak bir sürü anlam var ama kahve tamamen hissiyat, şekilleri ,konumu vs vs.. benna hanım bi kahve baktı attığı çok belli temmuzda yeni bir aşk , 3. fincanda kocaman yüzük gördü ,soruda soruyorum yüzük tam nerde ben de bakıyım ,gelen cvpta canım çok net çıkmamış falan demişti. o an bitti

bende basta dedm acaba gercekten selenamı kandırma olmasın diye ama selena nasıldı peki canım iyi midi su bakıyor demi ?

Selena benim favorim, hep söylerim. Baktıramıyodum bayaadır. Sonra maille baktığını öğreniverdim Dediklerinin çoğunu yaşadım. Selena su bakıyomuş, arkadaşı kart açıyomuş. Öyle demişti Selena mail attığımda. Çok memnun kaldım yine. Yakın tarih için çok detay vermemişti, tek sıkıntım o oldu. Soruyla rica ettim. O da sağolsun yakın tarihle alakalı bir şeyler söyledi. Sevgilimin bu ay için yapmayı planladığı bir şey vardı, söylemişti bana. Aynısını selena da söyledi. Bakalım bu ay içinde bekliyorum. Çıkarsa yazıcam

Benna varya cadalozun tekidir cikmadi de hesap sor terbiyesizlik yapmisti zaten zerre cikmadi onermem elif isikta sessiz sakin gorunur ama kincidir bir kez dusuk puan verdim bir daha bakmadi bana cikmadi da

Ben de baktırdım, buradan bir arkadaşımdan aldım maili. Arkadaşı biraz tuhaf Yani bildiği noktalar şaşırtıcı ama bakım tarzı tuhaf geldi bana.

Canım yine çok bekletiyor muu? Yoksa daha seri mi buu seferr

Ayy bekliyoruz canimm insallah

mail attın mı canım sen ? işleyişi nasıl oluyo, falın yorumlanması ne kadar sürüyo, tellwedeki gibi bekliyor musun ? selena bende de çok çıktığı için bi ara düşünüyorum da , 5n 1k gibi soru yağmuruna tuttum seni

Bence falcilar sadece onlara attigimiz fallarin tumunu goruyorlar liste halinde bazilari aa seni hatirladim en son falinda bana sunu demistin ehuhuue seklinde cok ozel oldugumuzu hissettirmeye calissalarda ben gorduklerine eminim
Bundan bende eminim de...fakat sitede baska falcilara gondergimiz fallarida goruyolarmi bundan emin olamiyoeum,eger goruyolarsa alintilar yapip kopye cekerek nokta atislari yaplari cok dogal...

Benna varya cadalozun tekidir cikmadi de hesap sor terbiyesizlik yapmisti zaten zerre cikmadi onermem elif isikta sessiz sakin gorunur ama kincidir bir kez dusuk puan verdim bir daha bakmadi bana cikmadi da
evet öyle gerçekten, bilmiş bilmiş gibi dik dik konuşur katina ordinaryusu olur , çok güveniyo kendine ama ben de yaşamadım hiç 2sinin de dediklerini.. binnaz benim ilk fal ocağımdı, ocağımı batırdı zamanında uzun uzun zamandan sonra ilk kez sevgi ve hüma ya attım işte

Aynen ben de soruyorum aynilarinii

Canım yine çok bekletiyor muu? Yoksa daha seri mi buu seferr

Ben öğlen yatırdım parayı, ertesi gün bakmıştı falıma tellwe de 8 gün beklediğimi bilirim

Attım canım, hesap bilgilerini aldım. sonra parayı yatırdım. Bilgi fişinin resmini çekip yolladım mailden. klasik istediği bilgileri yazdım, 1 gün içinde yorumladı sayılır. Tellwe deki gibi bekletmedi. Sanırım yeni bakmaya başlamış, ondan sıra yoktu herhalde. Çünkü önceden çok aramıştım ben facebookunu falan, bulamamıştım hiç. Söylemedi bana, sorduğumda facebook, mail kullanmıyorum demişti. Hatta yüz yüze baktırmak istedim. Bulunduğu yeri bile söylemedi

Kızlar ben fama'ya fal attım Allah aşkına öyle bir yorum gelmiş ki ben hiçbir şey anlamadım birinize göndereyim de içimi rahatlatın yoksa 20 liramın üstüne de su içeyim Hüma'da olduğu gibi...

Çok teşekkür ederim tatlım ,iyiymiş valla tuttun bunu ama seveni bekleyeni çok ya bir de tellwe sayfasından da duyurmuşsa mail kuyrukları oluşmuştur belki bugünlerde, Selena iyi ben severim onu, onun da beni sevdiğini çok iyi hissediyorum , iade edip öylesine baktığı çoktur.. yalnız şey kısa bir süreliğine demiş ya ,uzun zaman oldu mu? baktım 14 eylül de paylaşmış

Maille bakiyormus derken nasil yani.adini soyadini falan yaxiyorsun oylemi bakiyor.kahve fincani resmimi gondriyon.nasil.bide mail adresi nefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…