Medyum selena yaz telwedeki foto var yada mail at medyumselena@hotmail.com iki yrum aliyosun 30 tlye arkdsida tarot bakiyir kesinlikle tavsye ederim
Kizlar binnazablaya bakiyorumda falcilar kahve falinda feci batmislar hissi varsa onada bakar hatta hissi olan falcinin en iyi baktigi kahvedir katinada yuksek tarotta yuksek kahvede tirrt.. hissederek bakan cok az falci var bence
canım arkadaşıda iyi bakıyormu ?
Ben de baktırdım, buradan bir arkadaşımdan aldım maili. Arkadaşı biraz tuhafYani bildiği noktalar şaşırtıcı ama bakım tarzı tuhaf geldi bana.
Kizlar binnazablaya bakiyorumda falcilar kahve falinda feci batmislar hissi varsa onada bakar hatta hissi olan falcinin en iyi baktigi kahvedir katinada yuksek tarotta yuksek kahvede tirrt.. hissederek bakan cok az falci var bence
bende basta dedm acaba gercekten selenamı kandırma olmasın diye amaselena nasıldı peki canım iyi midi su bakıyor demi ?
Benna varya cadalozun tekidir cikmadi de hesap sor terbiyesizlik yapmisti zaten zerre cikmadi onermem elif isikta sessiz sakin gorunur ama kincidir bir kez dusuk puan verdim bir daha bakmadi bana cikmadi daçok yerinde bir tespit Marple, katina ve tarotta 35 tl leri görenler kahvede facia.. en basit örnek be benna ya katina da güvenirdim çünkü niye kartlar da çok somut veriler var duruma göre yordayacak bir sürü anlam var ama kahve tamamen hissiyat, şekilleri ,konumu vs vs.. benna hanım bi kahve baktı attığı çok belli temmuzda yeni bir aşk , 3. fincanda kocaman yüzük gördü ,soruda soruyorum yüzük tam nerde ben de bakıyım ,gelen cvpta canım çok net çıkmamış falan demişti. o an bitti
Ben de baktırdım, buradan bir arkadaşımdan aldım maili. Arkadaşı biraz tuhafYani bildiği noktalar şaşırtıcı ama bakım tarzı tuhaf geldi bana.
Ayy bekliyoruz canimm insallahSelena benim favorim, hep söylerim. Baktıramıyodum bayaadır. Sonra maille baktığını öğreniverdimDediklerinin çoğunu yaşadım. Selena su bakıyomuş, arkadaşı kart açıyomuş. Öyle demişti Selena mail attığımda. Çok memnun kaldım yine. Yakın tarih için çok detay vermemişti, tek sıkıntım o oldu. Soruyla rica ettim. O da sağolsun yakın tarihle alakalı bir şeyler söyledi. Sevgilimin bu ay için yapmayı planladığı bir şey vardı, söylemişti bana. Aynısını selena da söyledi. Bakalım bu ay içinde bekliyorum. Çıkarsa yazıcam
mail attın mı canım sen ? işleyişi nasıl oluyo, falın yorumlanması ne kadar sürüyo, tellwedeki gibi bekliyor musun ? selena bende de çok çıktığı için bi ara düşünüyorum da , 5n 1k gibi soru yağmuruna tuttum seniSelena benim favorim, hep söylerim. Baktıramıyodum bayaadır. Sonra maille baktığını öğreniverdimDediklerinin çoğunu yaşadım. Selena su bakıyomuş, arkadaşı kart açıyomuş. Öyle demişti Selena mail attığımda. Çok memnun kaldım yine. Yakın tarih için çok detay vermemişti, tek sıkıntım o oldu. Soruyla rica ettim. O da sağolsun yakın tarihle alakalı bir şeyler söyledi. Sevgilimin bu ay için yapmayı planladığı bir şey vardı, söylemişti bana. Aynısını selena da söyledi. Bakalım bu ay içinde bekliyorum. Çıkarsa yazıcam
Ayy bekliyoruz canimm insallah
Bundan bende eminim de...fakat sitede baska falcilara gondergimiz fallarida goruyolarmi bundan emin olamiyoeum,eger goruyolarsa alintilar yapip kopye cekerek nokta atislari yaplari cok dogal...Bence falcilar sadece onlara attigimiz fallarin tumunu goruyorlar liste halinde bazilari aa seni hatirladim en son falinda bana sunu demistin ehuhuue seklinde cok ozel oldugumuzu hissettirmeye calissalarda ben gorduklerine eminim
evet öyle gerçekten, bilmiş bilmiş gibi dik dik konuşur katina ordinaryusu olur , çok güveniyo kendine ama ben de yaşamadım hiç 2sinin de dediklerini.. binnaz benim ilk fal ocağımdı, ocağımı batırdı zamanında uzun uzun zamandan sonra ilk kez sevgi ve hüma ya attım işteBenna varya cadalozun tekidir cikmadi de hesap sor terbiyesizlik yapmisti zaten zerre cikmadi onermem elif isikta sessiz sakin gorunur ama kincidir bir kez dusuk puan verdim bir daha bakmadi bana cikmadi da
Harkasinnnnn...Bunu haketmistiay evet, fal sorusunda ben de her cümlemin sonuna beyefendi,beyefendi,beyefendi yazarak gönderdim ben de
mail attın mı canım sen ? işleyişi nasıl oluyo, falın yorumlanması ne kadar sürüyo, tellwedeki gibi bekliyor musun ? selena bende de çok çıktığı için bi ara düşünüyorum da , 5n 1k gibi soru yağmuruna tuttum seni
Canım yine çok bekletiyor muu? Yoksa daha seri mi buu seferr
mail attın mı canım sen ? işleyişi nasıl oluyo, falın yorumlanması ne kadar sürüyo, tellwedeki gibi bekliyor musun ? selena bende de çok çıktığı için bi ara düşünüyorum da , 5n 1k gibi soru yağmuruna tuttum seni
Ben öğlen yatırdım parayı, ertesi gün bakmıştı falımatellwe de 8 gün beklediğimi bilirim
Attım canım, hesap bilgilerini aldım. sonra parayı yatırdım. Bilgi fişinin resmini çekip yolladım mailden. klasik istediği bilgileri yazdım, 1 gün içinde yorumladı sayılır. Tellwe deki gibi bekletmedi. Sanırım yeni bakmaya başlamış, ondan sıra yoktu herhalde. Çünkü önceden çok aramıştım ben facebookunu falan, bulamamıştım hiç. Söylemedi bana, sorduğumda facebook, mail kullanmıyorum demişti. Hatta yüz yüze baktırmak istedim. Bulunduğu yeri bile söylemedi
TTeşekkürler hanfendiiii :) :)tatlım ben baktırmıştım durumları bilmişti ama çok fazla hanfendi beyfendi sıfatlarını tekrarlıyor. Aralık ayını verdi bana bakalım bekliyoruz herzamanki gibi
Maille bakiyormus derken nasil yani.adini soyadini falan yaxiyorsun oylemi bakiyor.kahve fincani resmimi gondriyon.nasil.bide mail adresi nefirSelena benim favorim, hep söylerim. Baktıramıyodum bayaadır. Sonra maille baktığını öğreniverdimDediklerinin çoğunu yaşadım. Selena su bakıyomuş, arkadaşı kart açıyomuş. Öyle demişti Selena mail attığımda. Çok memnun kaldım yine. Yakın tarih için çok detay vermemişti, tek sıkıntım o oldu. Soruyla rica ettim. O da sağolsun yakın tarihle alakalı bir şeyler söyledi. Sevgilimin bu ay için yapmayı planladığı bir şey vardı, söylemişti bana. Aynısını selena da söyledi. Bakalım bu ay içinde bekliyorum. Çıkarsa yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?