Binnaz Abla

ben zamanında taa 2013 aralık ayında binnazabla da şevvale baktırmıştım,aradan bir yıl geçti ve dediklerini yaşadım,ha hatta falı bana biraz karışık gelmişti ve o zamanlar ayıp olmasın diye 5 yıldız vermiştim :) geçenlerde nedense falı gene şöyle bir okuyunca hayretle içinde kaldım ne yalan söyliyeyim.bir daha denk gelirsem baktırmak isterim şahsen.

geçenlerde yine binnaz ablada 1 yıl boyunca o günden beri hiç girmemiştim adamlar ayak alıştırma çalışması için prosmosyon fal hakkı tanımışlar,bende orada şevvalden başkasını bilmediğim içn havuza bıraktım,şansıma bilge çıktı :)öncelikle çok yerinde ve doğru tespitleri var.bana bir takım tarihler verdi ama biraz daha vakti olan tarihler (yaklaşık 5-6 ay gibi bir süreç) açıkçası yakın tarih vermemesine de şaşırdım çünkü kime baktırsam sonu en fazla 3 ay der ve sonu tırt hepimizce malum,hadi bilgeye de 6 ay verdim bakalım neler olacak,eğer çıkarsa paraya kıyıcam,buradan da yazarım :)

falsepetinde bir ara ben çok baktırırdım açıkçası nesibenin bu kadar beğenilmesine şaşıyorum,iki kere baktırdım,bir keresinde biraz bilmişti ama ikincisinde hiç iş yoktu.ya da en azından benim enerjim tutmadı.

melek vardı orada bir zamanlar,yorumları isabetliydi ve gelecekte dediklerini yaşadım,ha verdiği vakitlerde olmadı o ayrı mesela 3 ay dediyse ben 6 ay sonra yaşadım ama birebir yaşadım,şimdilerde hiç bakmıyor sanırım,gelse diye dört gözlüyorum resmen :'(

tellwe maceram ise apayrı bir olay,adamakılllı kim var artık bilemiyorum bile sizlerin tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edicem

Canım aynı şekilde bana da yaptı. Çok baktırdığım için iade ediyodu, ama kısaca falıma bakıyodu yine. Çok seviyorum onu. Ben 3 ekim de baktırmıştım. Ne kadar süreliğine yapıcak hiç bilmiyorum En son işle ilgili baktırdım. Aşk hayatım yoluna girdi şükür. Onu da sormuştum, güzelce yorumlamış. Arkadaşını da merak etmiştim ben, ondan baktırayım dedim. Artık kimseye baktırmayı düşünmüyorum ( selena da dahil ). Öyle beleş fal puanı falan gelirse ordan burdan belki

Sevval ) en fazla 1 ay sure verip pembe tablo cizer asla baktirmam eskiden baktirdiklarimda yalan oldu birde yuzde doksansekiz guluyorum ya gordukce

Maille bakiyormus derken nasil yani.adini soyadini falan yaxiyorsun oylemi bakiyor.kahve fincani resmimi gondriyon.nasil.bide mail adresi nefir

canım mail adresini arkadaş yazdı, önceki sayfalarda bulabilirsin. mail adresinden iletişime geç, gerekli bilgileri verir sana. hesap numarası veriyo, para yatırıyosun. selena kahve bakmıyo bildiğim kadarıyla. su bakmış, arkadaşı kart açmış.

'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''

Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?

Humanin falini okudumda cok begendim bir konu var o konuya karsi tarafin tepkisini bilenleri yaziyorum huma,sevgi,asenat,falci aylin ve fama birazda ayisigin bilemeyen falsepeti ceren

Evet bu fama

canım fallarını burda paylaşma lütfen
burayı takip ediyor falcılar
hatta bazıları buraya üye

Kızlar o mail yoluyla selenaya baktıranlardan biri de benim. Arkadaşının özel bi durumu varmış ona yardımcı olmak adına bu işe girişmiş. Mail adresinden ulaşıyorsunuz. Banka hesabından 30 tl yatırıyorsunuz. Selena su arkadaşı da tarot bakıyor. Yani 30tlye iki fal. Bi de işin içinde selena olunca atladım tabiben gündüz yatırdım parayı bilgilerimi verdim (isim doğum tarihi anne ismi ve aynı şekilde karşı tarafın bilgileri) bi de sorumu sordum akşama geldi fal. Selenanın falı baya uzun ve çok güzeldi. Arkadaşının tarzı biraz ilginç evet ama harika nokta atışları olmuş. Patt diye isim vermiş şok oldum. Hatta söyleyeyim selenanın o baktığı faldan çıkan o kadarr çok şey oldu ki anlatamam. Hatta birisi tarihine kadar tuttu neredeyse. Ben selenayla enerjisi tutanlara gerçekten tavsiye ediyorum zaten çok severim onu bizim enerjimiz çok uyuyor o yüzden atmaktan çekinmedim

canım fallarını burda paylaşma lütfen
burayı takip ediyor falcılar
hatta bazıları buraya üye

Anam yok zaten ben bir daha baktırmam online fal zaten bırakmıştım bir yıldır baktırmıyordum hadi bir heves tekrar başladım geçen hüma burdan bir arkadaş ile bana aynı cümleleri kurmuş bugün fama. Çok sağol ayrıca önerin için haklısın buralarda dolanıyorlar bencede...

Bu ne tuhaf bir bakis tarzı. Anlamak zor ya.peki yszdiklariyla senin bir alakan varmi.yani erkek arkdsin durumu boyle bir haldemi

Zaten ben işle ilgili düzeni yok ne zaman nasıl olur dedim ama ne demiş ne zaman olurmuş hiç anlamadım ki...

Anam en azından atıyorum 2016 haziranda düzene girecek falan deseydi daha iyi olurdu bu faldan hangi sene düzeleceğini bile anlamadım.
Amannn oda pansuman iste tatlim.zaman pansumani.deyince olcakmi sanki.Herseyin sahibi ALLAh.ekmegin isin gucun.ondan iste.kalbini ferah tut

[QUOTEim, post: 42926923, member: 420367"]'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''

Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?[/QUOTE]
Banada yorum tarzı böyleydi.biraz garip. Ama eskiler daha iyi bilir hep böyle mi yazıyo yoksa farklı birimi bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…