Çok teşekkür ederim tatlım ,iyiymiş valla tuttun bunu ama seveni bekleyeni çok ya bir de tellwe sayfasından da duyurmuşsa mail kuyrukları oluşmuştur belki bugünlerde, Selena iyi ben severim onu, onun da beni sevdiğini çok iyi hissediyorum , iade edip öylesine baktığı çoktur.. yalnız şey kısa bir süreliğine demiş ya ,uzun zaman oldu mu? baktım 14 eylül de paylaşmış
Sevvalben zamanında taa 2013 aralık ayında binnazabla da şevvale baktırmıştım,aradan bir yıl geçti ve dediklerini yaşadım,ha hatta falı bana biraz karışık gelmişti ve o zamanlar ayıp olmasın diye 5 yıldız vermiştim :) geçenlerde nedense falı gene şöyle bir okuyunca hayretle içinde kaldım ne yalan söyliyeyim.bir daha denk gelirsem baktırmak isterim şahsen.
geçenlerde yine binnaz ablada 1 yıl boyunca o günden beri hiç girmemiştim adamlar ayak alıştırma çalışması için prosmosyon fal hakkı tanımışlar,bende orada şevvalden başkasını bilmediğim içn havuza bıraktım,şansıma bilge çıktı :)öncelikle çok yerinde ve doğru tespitleri var.bana bir takım tarihler verdi ama biraz daha vakti olan tarihler (yaklaşık 5-6 ay gibi bir süreç) açıkçası yakın tarih vermemesine de şaşırdım çünkü kime baktırsam sonu en fazla 3 ay der ve sonu tırt hepimizce malum,hadi bilgeye de 6 ay verdim bakalım neler olacak,eğer çıkarsa paraya kıyıcam,buradan da yazarım :)
falsepetinde bir ara ben çok baktırırdım açıkçası nesibenin bu kadar beğenilmesine şaşıyorum,iki kere baktırdım,bir keresinde biraz bilmişti ama ikincisinde hiç iş yoktu.ya da en azından benim enerjim tutmadı.
melek vardı orada bir zamanlar,yorumları isabetliydi ve gelecekte dediklerini yaşadım,ha verdiği vakitlerde olmadı o ayrı mesela 3 ay dediyse ben 6 ay sonra yaşadım ama birebir yaşadım,şimdilerde hiç bakmıyor sanırım,gelse diye dört gözlüyorum resmen :'(
tellwe maceram ise apayrı bir olay,adamakılllı kim var artık bilemiyorum bile sizlerin tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edicem
TTeşekkürler hanfendiiii :) :)
Maille bakiyormus derken nasil yani.adini soyadini falan yaxiyorsun oylemi bakiyor.kahve fincani resmimi gondriyon.nasil.bide mail adresi nefir
Evet bu fama'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''
Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?
Sagol cnmcanım mail adresini arkadaş yazdı, önceki sayfalarda bulabilirsin. mail adresinden iletişime geç, gerekli bilgileri verir sana. hesap numarası veriyo, para yatırıyosun. selena kahve bakmıyo bildiğim kadarıyla. su bakmış, arkadaşı kart açmış.
Bu ne tuhaf bir bakis tarzı. Anlamak zor ya.peki yszdiklariyla senin bir alakan varmi.yani erkek arkdsin durumu boyle bir haldemiEvet bu fama
canım fallarını burda paylaşma lütfen'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''
Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?
canım fallarını burda paylaşma lütfen
burayı takip ediyor falcılar
hatta bazıları buraya üye
Bu ne tuhaf bir bakis tarzı. Anlamak zor ya.peki yszdiklariyla senin bir alakan varmi.yani erkek arkdsin durumu boyle bir haldemi
Keske demeseymisin.bu online fallarda boylemi oluyor.e ben sorunu soyledikten sonra o ne bilecekkZaten ben işle ilgili düzeni yok ne zaman nasıl olur dedim ama ne demiş ne zaman olurmuş hiç anlamadım ki...
Keske demeseymisin.bu online fallarda boylemi oluyor.e ben sorunu soyledikten sonra o ne bilecekk
Amannn oda pansuman iste tatlim.zaman pansumani.deyince olcakmi sanki.Herseyin sahibi ALLAh.ekmegin isin gucun.ondan iste.kalbini ferah tutAnam en azından atıyorum 2016 haziranda düzene girecek falan deseydi daha iyi olurdu bu faldan hangi sene düzeleceğini bile anlamadım.
Benimle ne alakasi var fal senin falin anlamadimBu ne tuhaf bir bakis tarzı. Anlamak zor ya.peki yszdiklariyla senin bir alakan varmi.yani erkek arkdsin durumu boyle bir haldemi
Siz dogrumu baktiniz diye yaz bnce.belki karismistir.Benimle ne alakasi var fal senin falin anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?