Binnaz Abla

Banada yorum tarzı böyleydi.biraz garip. Ama eskiler daha iyi bilir hep böyle mi yazıyo yoksa farklı birimi bilmiyorum açıkçası[/QUOTE]

Aynıymış sanırım ben zaten ilk kez baktırdım ama sanırım bende beklenti çok oldu nedense böyle karışık geldi. Birde bir yıldır faldan uzak kaldım belki de ondandır. Size dedikleri çıkmışmıydız acaba?

Sana da mı isim verdi Bana da isim verdi, birinci verdiği isim cuk oturdu. İkinci verdiği ismi tanımıyorum. Ama birinci verdiği isim bu kadar olur, şok geçirdim

E="hakkim, post: 42927443, member: 420367"]Banada yorum tarzı böyleydi.biraz garip. Ama eskiler daha iyi bilir hep böyle mi yazıyo yoksa farklı birimi bilmiyorum açıkçası[/QUOTE]

Aynıymış sanırım ben zaten ilk kez baktırdım ama sanırım bende beklenti çok oldu nedense böyle karışık geldi. Birde bir yıldır faldan uzak kaldım belki de ondandır. Size dedikleri çıkmışmıydız acaba?[/QUOTE]
Canım bende baktıralı çok olmadı. Eğer çıkarsa 2 ay gibi bir zaman verdi bakalım görücez. Ama zaten hem burdaki arkadaşlar hemde kendisi tarihlerde sapmalar olabileceğini söylüyor. Birde şu var şimdiye kadar ben nerdeyse en baba falcılara baktırdım hem burda yazan hem dışarda Yokk bende bir türlü fallar çıkmıyor

Sana da mı isim verdi Bana da isim verdi, birinci verdiği isim cuk oturdu. İkinci verdiği ismi tanımıyorum. Ama birinci verdiği isim bu kadar olur, şok geçirdim
Sen mi ben mi ali veli ayşe fatma da değildi isim nasıl bildi inanamıyorum. Senin nasıldı falın?

çok sevindim Bermuda, umarım çıkanlar seni mutlu etmiş veya edecek olan gelişmelerdir.. Selenayla enerjisi tutmuş biri olarak ben de yakın zamanda deneyeceğim

Sen mi ben mi ali veli ayşe fatma da değildi isim nasıl bildi inanamıyorum. Senin nasıldı falın?

Valla arkadaşı değişik geldi, yorumlayışı ama güzeldi nokta atışları vardı hakkını yemeyeyim. verdiği isim sevgilimin eski sevgilisinin ismi onunla ilgili sorun yaşamıştık bir de üstüne yazmış, tav oldum iyice selena her zamanki gibi iyiydi ikisi farklı bakmış ama, gidişat olarak farklıydı yorumları.

2si farklı derken sevda isimli arkadaşıyla eş zamanlı olmuyo mu yorum ve zamanları anlamadım canım ? yani ayrı ayrı mı yazıp gönderiyorlar ? ben 2 falı tek maille gönderiyorlar gibi anladım.. selena ben de tuttuğu için şimdi daha bi heyecanlandım valla

Yok canım yani sorduğum soruyla alakalı olarak gidişat yönünden farklı yorum yapmışlar. Ama sonuç olarak bir konuda aynı konuşmuşlar. Mesela aşk hayatım için, sevda gidişatı olumsuz yazmış, sıkıntılardan bahsetmiş, ama sonucu olumlu yazmış. Selena gidişatı da olumlu, sonucu da olumlu yazmış. İş konusunda sevda olmayacak demiş, selena olacak demiş. 2 falı tek maille yolluyolar. Selena sende tutuyosa yine memnun kalırsın. Çünkü uzun ve özenli bakmıştı. Sevda'yı beğenir misin bilmem, biraz değişik tarzı var Ama isim falan veriyo, harf değil.

anladımm canım , yolların biri otoban diğeri şose 2sine göre ama yol aydın yani , çok sevindim senin için de cidden.. son soru : ilk mail hemen cevaplanıyor mu ?

anladımm canım , yolların biri otoban diğeri şose 2sine göre ama yol aydın yani , çok sevindim senin için de cidden.. son soru : ilk mail hemen cevaplanıyor mu ?

Aynen öyle Sağol canım, sen de memnun kalırsın umarım Çok beklememiştim canım, ama faldan sonra sorduğum soruyu biraz geç yanıtlamıştı.

çok sevindim Bermuda, umarım çıkanlar seni mutlu etmiş veya edecek olan gelişmelerdir.. Selenayla enerjisi tutmuş biri olarak ben de yakın zamanda deneyeceğim
Yaa atartım çok teşekkürleer valla ne yalan söyleyeyim güzel gelişmeler oldu baktırınca mutlaka bilgilendir bizi olur mu :) inşallah senin de tüm olumlu falların çıkar

Yaaa çok sevindim kizlarrr bende Selena'ya bayılıyorum. Enerjim tuttu falı cikmasa da önemli değil. Ben de gidemmm kuyruk olmadan sıraya giremmm. Aglatsin benii yine faliyla anasını satayım nolcakk

Yaa atartım çok teşekkürleer valla ne yalan söyleyeyim güzel gelişmeler oldu baktırınca mutlaka bilgilendir bizi olur mu :) inşallah senin de tüm olumlu falların çıkar

dk dkk fal haberlerim ile ben hep burdayım Bermudam biliyosun, maşallah maşallah diyelim sana tekrar
valla yavaş yavaş öncekilerin olumluları çıkıyo gibi gibi ama her an fal retrosu olabilir ben de bakalım baktırırım ay ben duramam :)

Retro kusucam artık ya yazın bi ara venüs mü merkür mü ne retrosu vardı herkesi ne yıktı geçti ya çevremdeki bütün ilişkiler çatırdadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…