Banada yorum tarzı böyleydi.biraz garip. Ama eskiler daha iyi bilir hep böyle mi yazıyo yoksa farklı birimi bilmiyorum açıkçası[/QUOTE][QUOTEim, post: 42926923, member: 420367"]'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''
Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?
Kızlar o mail yoluyla selenaya baktıranlardan biri de benim. Arkadaşının özel bi durumu varmış ona yardımcı olmak adına bu işe girişmiş. Mail adresinden ulaşıyorsunuz. Banka hesabından 30 tl yatırıyorsunuz. Selena su arkadaşı da tarot bakıyor. Yani 30tlye iki fal. Bi de işin içinde selena olunca atladım tabiben gündüz yatırdım parayı bilgilerimi verdim (isim doğum tarihi anne ismi ve aynı şekilde karşı tarafın bilgileri) bi de sorumu sordum akşama geldi fal. Selenanın falı baya uzun ve çok güzeldi. Arkadaşının tarzı biraz ilginç evet ama harika nokta atışları olmuş. Patt diye isim vermiş şok oldum. Hatta söyleyeyim selenanın o baktığı faldan çıkan o kadarr çok şey oldu ki anlatamam. Hatta birisi tarihine kadar tuttu neredeyse. Ben selenayla enerjisi tutanlara gerçekten tavsiye ediyorum zaten çok severim onu bizim enerjimiz çok uyuyor o yüzden atmaktan çekinmedim
Sen mi ben miSana da mı isim verdiBana da isim verdi, birinci verdiği isim cuk oturdu. İkinci verdiği ismi tanımıyorum. Ama birinci verdiği isim bu kadar olur, şok geçirdim
Kızlar o mail yoluyla selenaya baktıranlardan biri de benim. Arkadaşının özel bi durumu varmış ona yardımcı olmak adına bu işe girişmiş. Mail adresinden ulaşıyorsunuz. Banka hesabından 30 tl yatırıyorsunuz. Selena su arkadaşı da tarot bakıyor. Yani 30tlye iki fal. Bi de işin içinde selena olunca atladım tabiben gündüz yatırdım parayı bilgilerimi verdim (isim doğum tarihi anne ismi ve aynı şekilde karşı tarafın bilgileri) bi de sorumu sordum akşama geldi fal. Selenanın falı baya uzun ve çok güzeldi. Arkadaşının tarzı biraz ilginç evet ama harika nokta atışları olmuş. Patt diye isim vermiş şok oldum. Hatta söyleyeyim selenanın o baktığı faldan çıkan o kadarr çok şey oldu ki anlatamam. Hatta birisi tarihine kadar tuttu neredeyse. Ben selenayla enerjisi tutanlara gerçekten tavsiye ediyorum zaten çok severim onu bizim enerjimiz çok uyuyor o yüzden atmaktan çekinmedim
Ne diyorsunuz aksam aksamSiz dogrumu baktiniz diye yaz bnce.belki karismistir.
Sen mi ben miali veli ayşe fatma da değildi isim nasıl bildi inanamıyorum. Senin nasıldı falın?
Valla arkadaşı değişik geldi, yorumlayışıama güzeldi nokta atışları vardı hakkını yemeyeyim. verdiği isim sevgilimin eski sevgilisinin ismi onunla ilgili sorun yaşamıştık bir de üstüne yazmış, tav oldum iyice selena her zamanki gibi iyiydi ikisi farklı bakmış ama, gidişat olarak farklıydı yorumları.
Cnm bna bir saat icinde gelmisti yorum arkdslrmda bktrdi en gec gce yorumluyoAynen ben de soruyorum aynilarinii
2si farklı derken sevda isimli arkadaşıyla eş zamanlı olmuyo mu yorum ve zamanları anlamadım canım ? yani ayrı ayrı mı yazıp gönderiyorlar ? ben 2 falı tek maille gönderiyorlar gibi anladım.. selena ben de tuttuğu için şimdi daha bi heyecanlandım valla
Yok canım yani sorduğum soruyla alakalı olarak gidişat yönünden farklı yorum yapmışlar. Ama sonuç olarak bir konuda aynı konuşmuşlar. Mesela aşk hayatım için, sevda gidişatı olumsuz yazmış, sıkıntılardan bahsetmiş, ama sonucu olumlu yazmış. Selena gidişatı da olumlu, sonucu da olumlu yazmış. İş konusunda sevda olmayacak demiş, selena olacak demiş. 2 falı tek maille yolluyolar. Selena sende tutuyosa yine memnun kalırsın. Çünkü uzun ve özenli bakmıştı. Sevda'yı beğenir misin bilmem, biraz değişik tarzı varAma isim falan veriyo, harf değil.
anladımm canım, yolların biri otoban diğeri şose 2sine göre ama yol aydın yani , çok sevindim senin için de cidden.. son soru : ilk mail hemen cevaplanıyor mu ?
Yaa atartım çok teşekkürleerçok sevindim Bermuda, umarım çıkanlar seni mutlu etmiş veya edecek olan gelişmelerdir.. Selenayla enerjisi tutmuş biri olarak ben de yakın zamanda deneyeceğim
Sana da mı isim verdiBana da isim verdi, birinci verdiği isim cuk oturdu. İkinci verdiği ismi tanımıyorum. Ama birinci verdiği isim bu kadar olur, şok geçirdim
Sen mi ben miali veli ayşe fatma da değildi isim nasıl bildi inanamıyorum. Senin nasıldı falın?
Yaaa çok sevindim kizlarrr bende Selena'ya bayılıyorum. Enerjim tuttu falı cikmasa da önemli değil. Ben de gidemmm kuyruk olmadan sıraya giremmm. Aglatsin benii yine faliyla anasını satayım nolcakk
Yaaa çok sevindim kizlarrr bende Selena'ya bayılıyorum. Enerjim tuttu falı cikmasa da önemli değil. Ben de gidemmm kuyruk olmadan sıraya giremmm. Aglatsin benii yine faliyla anasını satayım nolcakk
Yaa atartım çok teşekkürleervalla ne yalan söyleyeyim güzel gelişmeler oldu baktırınca mutlaka bilgilendir bizi olur mu :) inşallah senin de tüm olumlu falların çıkar
Retro kusucam artık yadk dkk fal haberlerim ile ben hep burdayım Bermudam biliyosun, maşallah maşallah diyelim sana tekrar
valla yavaş yavaş öncekilerin olumluları çıkıyo gibi gibi ama her an fal retrosu olabilir ben debakalım baktırırım ay ben duramam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?