ağlamaa yasöyle konusma temmuz
ınsallah güzel haberler alalım sendende
Olumsuz mu konuşuyo durumun için
Retro kusucam artık yayazın bi ara venüs mü merkür mü ne retrosu vardı herkesi ne yıktı geçti ya çevremdeki bütün ilişkiler çatırdadı
Ne gibi ;((Yanii tam olumsuz da değil de oluru da yokk. İmkansız aşkımı karsinin durumu falan aglatıyor beni. Biz severek ayrıldık daaramızda engel çok pardon engeller çok.
9 ekimde bitiyor canım ama tamamen düzelmeler 12 ekimde baslıyormusYa bi Merkür Retrosu mu ne kasımda kdr mi sürecek ikizler burcuyumda ben de
Yanii tam olumsuz da değil de oluru da yokk. İmkansız aşkımı karsinin durumu falan aglatıyor beni. Biz severek ayrıldık daaramızda engel çok pardon engeller çok.
Valla kızlar benim durumum karışık klasik bir aşk değil harbi imkansız arada bir sürü engel var. Içinizi karartmak istemem de "doğru aşk yanlış zaman yanlış insanlar biraraya gelmiş" diyelim. Tabi ki bunu yazan Hak'tır diyorum işte. Daha kimse bana pembe tablo çizmedi. Kader diyorum ben de olsun bunada şükür. İnşallah sizlerin yolu hep açık olsun hiç engelleriniz olmasın. Bu yazımı okuyann bütün herkesin güzel sevdalari olsun diyorum.Ne gibi ;((
Çok üzüldüm yaimkansız yoktur ki, zor olan vardır
Cnm yanlismi alinti yapmisi mm kizmaBenimle ne alakasi var fal senin falin anlamadim
Canım ne haber bakk Selena ya atabilirsin hazır kolay ulasabilirkenn dene şansını.Cnm yanlismi alinti yapmisi mm kizma))
Canimm cok iyi anladim seni ...Valla kızlar benim durumum karışık klasik bir aşk değil harbi imkansız arada bir sürü engel var. Içinizi karartmak istemem de "doğru aşk yanlış zaman yanlış insanlar biraraya gelmiş" diyelim. Tabi ki bunu yazan Hak'tır diyorum işte. Daha kimse bana pembe tablo çizmedi. Kader diyorum ben de olsun bunada şükür. İnşallah sizlerin yolu hep açık olsun hiç engelleriniz olmasın. Bu yazımı okuyann bütün herkesin güzel sevdalari olsun diyorum.
Yiğite baktırdım. Aşırı pembe tablocu hemde gorduğum en aşırısı. Doğru dürüst hiçbir şey bilemedi.
Giriş yapmadan fal baktıra girip mail adresini yazınca geliyordu canım ben öyle yapmıştım hatirladigim kadariylakızlar bu bınnazda puan kazanma yontemı bıttımı? bılenınız varmı androıdden yuklenınc egelıyordu hanı
Hayatim o zamanlar anda bildikleri olmus ama malesef gelecek cikmadi bir tarot bi su attim bi de kebelek ama hicbiri cikmadi. Sanirim bir cikmadi mi bir daha cikmiyor selena korkma o yuzden, kendisi de diyor cikmadiysam atmayin muhtemelen yine cikmayacak paraniza yazik olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?