Binnaz Abla

Retro kusucam artık ya yazın bi ara venüs mü merkür mü ne retrosu vardı herkesi ne yıktı geçti ya çevremdeki bütün ilişkiler çatırdadı

aynen öyle marttan mı mayıstan mı itibaren eylül e kadar mı ne geri git git doymadı doyamadı geri gitmelere Venüs :)
ama gezegenlerde bu retro, bizde bu merak, falcılardaki nutuklar bitmeyeceğine göre yıkılmayacaazzz ayakta kalaaacazzz, çatırdayacaazzz kırılmaayacazz ( çok kırıldı çookkkk )

Valla kızlar benim durumum karışık klasik bir aşk değil harbi imkansız arada bir sürü engel var. Içinizi karartmak istemem de "doğru aşk yanlış zaman yanlış insanlar biraraya gelmiş" diyelim. Tabi ki bunu yazan Hak'tır diyorum işte. Daha kimse bana pembe tablo çizmedi. Kader diyorum ben de olsun bunada şükür. İnşallah sizlerin yolu hep açık olsun hiç engelleriniz olmasın. Bu yazımı okuyann bütün herkesin güzel sevdalari olsun diyorum.
Çok üzüldüm ya imkansız yoktur ki, zor olan vardır

Canimm cok iyi anladim seni ...

Yiğite baktırdım. Aşırı pembe tablocu hemde gorduğum en aşırısı. Doğru dürüst hiçbir şey bilemedi.

Tuhhh yaa o kadar da sordun ama bu fallar enerji işi yaa onu o kadar beğenen de var ne tuhaf. Ben baktirmamistim ona o yüzden bişey yazamamamistim.
Yine de ihmal etme yazz ara ara tamam mı canım.

kızlar bu bınnazda puan kazanma yontemı bıttımı? bılenınız varmı androıdden yuklenınc egelıyordu hanı

kızlar bu bınnazda puan kazanma yontemı bıttımı? bılenınız varmı androıdden yuklenınc egelıyordu hanı
Giriş yapmadan fal baktıra girip mail adresini yazınca geliyordu canım ben öyle yapmıştım hatirladigim kadariyla

bende binnazda bi dert yollafım bakamadılar 1 gün geçti bende havuza düşürdüm puanım -71 olmuş nasıl iş anlamadım valla kendi kendine çekmezler heralde para

babyster ya bende de sasirtmadi coook once baktirmistim o zamanda bayilmamistim ok guzel falda yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…