Binnaz Abla

Selenaya helal olsun valla.30 liraya hem tarot hem su falı çok uygun.Bu kadının kesinlikle para hırsı yok bir kez daha anladım,istese 50 lirayada bakar millet yine de baktırır.

Selenaya helal olsun valla.30 liraya hem tarot hem su falı çok uygun.Bu kadının kesinlikle para hırsı yok bir kez daha anladım,istese 50 lirayada bakar millet yine de baktırır.

Sen ulaşabildin mi Aristo? Bana dönen olmadı yine

Evet famanın yazımı bu bende hiçbirşey anlayamamıştım faldan.bildiği birşeyde yoktu zaten.Ama onunda beğeneni çok bana hiç uymadı valla.

Kızlar Ne facebook ne de mail adresinden dönüş olmadı
Canım ben dün attım mail biraz sonra dönüyor merak etme döner. Hatta eftmi bile yaptım bekliyorum.

Bu arada bayıldım Şahrud ve Seyduna aşkına" Aşkın dile düşmüş halidir. sevmek isterdim seyduna'nın şahrud'u sevdiği gibi."demişler. Ahanda biz öyle sevdik birbirimizi.
Bilmiyordum bunları iyice okuyacağım teşekkür.

Evet famanın yazımı bu bende hiçbirşey anlayamamıştım faldan.bildiği birşeyde yoktu zaten.Ama onunda beğeneni çok bana hiç uymadı valla.

bana yaptığı yorum da böyleydi, anlamak için kac defa okudum belli değil, sonuçta yine de anlamadım, bir daha da baktırmadım. olayı ne bilmiyorum, kendine yabancı uyruklu imajı mı yaratmaya çalışıyor anlamıyorum da, karmakarışık yazması dışında bütün kelimeleri doğru yazıyor, yani türkçeyi aslında gayet düzgün kullanan biri bence. O yüzden de bu yaptığı saçmalıktan öteye gidemiyor. Bi fal yorumu okurken bu kadar yorulacaksam ne anladım bu işten.

Ay evet ya bende hiçbirşey anlamamıştım.Nasıl bir dildir çözemedim,aynen bir daha da atmam.Dediğin gibi kelimeler gayet düzgün cümleler bozuk,hiç aklıma gelmemişti.Bilerek farklı bir imaj yaratmaya çalışıyo olabilir doğru diyorsun.

Yada başka ısımle baska bır yerde bakan bırısı o yüzden boyle saçlayabiliyor,teori çok ztn onun hakkında kaç kişi olduğunu daha çözemedik aylin,fama,meryem,bilgehatun,ecem23 ben hepsi karışık diye düşünüyürum,nasıl olsa yazılı kımın kım oldugunu anlamıyoruz.
Bana verdıgı cevapta turkcesı gayet düzgündü,falda ne kadar saçmalamışsa tam tersi çok düzgün cevap vermiş.Bari onuda öyle yazda anlaşılmasın

diğerlerine baktırmadım zaten, aa gerçi bilgehatun'a baktırdım, iki falı karşılaştırayım birazdan :)) işte cevap kısmında boş bulundu demek ki, aceleye geldi ya da ne bileyim :)) valla yazılı bakanlardan samimiyetine inandığım bir Selena kaldı, diğerleri kimdir, kaç yerde, kaç farklı isimle bakıyor hiç belli değil. O yüzden sesli fal bakanlar daha gerçek geliyor bana.

"Rivayete göre onlar birbirine kavuşamayan iki sonsuzluktur. Seyduna gökyüzü, Şahrud ise yeryüzüdür, denizdir. Hep birbirlerini görürler ama kavuşamazlar. Birbirlerine kavuşma aşkı ile yanarlar. Sevdalı bir bülbül gülüne uçar konar ona şakır ama Seyduna ve Şahrud için bu geçerli değildir. O sevda öyle bir sedadır ki ikisi de sonunda birbirlerine kavuşamayan birer nehir olurlar. Faklı nehirlerdir ama artık birdirler. Şahrud suyundan içen Seyduna’yı, Seyduna’dan içen Şahrud’u bulur..."

Ben banka hesap felan istedim dönen olmadı, ne yapmam lazım anlamadım ki.

benım bılgehatunla,ecem23 un falı cok benzıyor maıllerde gorum,keske hesabımı sılmeseydım o zaman daha da emın olucaktım sımdı bır karışıklık mı var bilemiyorum

benım bılgehatunla,ecem23 un falı cok benzıyor maıllerde gorum,keske hesabımı sılmeseydım o zaman daha da emın olucaktım sımdı bır karışıklık mı var bilemiyorum
Bilgehatun, Fama, Falcısema, Aylin, Meryem bunların falları benzer özellikler taşıyoda, ecem23 farklıydı ben de canım, hiç öyle hissetmedim, için rahat olsun...

Ben banka hesap felan istedim dönen olmadı, ne yapmam lazım anlamadım ki.
Canım kendisi iban no veriyor. Ama dün akşam atan arkadaşa falı gelmedi. Bende eft yaptım bana da donmedi galiba gece yoğun geç saatde uyuduysa ancak uyanır. Merak Etme döner.

Peki diğer fallarla çelişiyor muydu?
Bunu ben de düşündüm canım şöyle söyleyeyim sitedeki fallardan daha ayrıntılı olduğu için daha uzak zamanı da söylüyor yani kişi döndü barıştın diğer fallar burada bitiyordu benim ama bu falda sonucu da söyledi hatta ondan sonraki kişiyi de anlattı. Durum da ayrıntılı bir de soru sormuştum onu da çok uzun cevaplamış.

Ama diğerleriyle farklı bir taraf yoktu dimi an olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…