Selenaya helal olsun valla.30 liraya hem tarot hem su falı çok uygun.Bu kadının kesinlikle para hırsı yok bir kez daha anladım,istese 50 lirayada bakar millet yine de baktırır.
Evet famanın yazımı bu bende hiçbirşey anlayamamıştım faldan.bildiği birşeyde yoktu zaten.Ama onunda beğeneni çok bana hiç uymadı valla.'' İyi akşamlar.Erkek arkadaşınız sizin iş konusunda çok şansız bir dönem içinde.Bazı kapıların önünde çıkıyor kendisi fakat bu kapıların ise onlara kapanması oluyor.Bir sonuç alamıyor.Kendisinde emek var fakat istediği şekilde olmuyor.Kendisinin şimdi bir iş peşinde olduğu çıkmıştır.Bir işin peşinde ve bu işin olması ile birlikte kendisinin maddi yönden sıkıntısın dan kurtulacağı çıkmakta.Bu iş çok fazla önemli olan bir iş ve sonuç bakımından ise iyi şekilde olacaktır.Bu yıl ki süreç içinde fakat tarihsel saptama olur ise gelecek sene ki süreçte olacak.Fakat bu iş çok önemli ve bu işin olması ise sizin geleceğinize bağlı olacaktır.Ve kendisi ise bu iş ile uğraşmakta ve kapıları sonuna kadar zorlaması ve iş ile ilgili ise onun başarıya ulaşması olacaktır.Erkek arkadaşınız bir işin yarım kalmasından hoşlanmaz ve zorlayacak kendisi.Bu zorlamalar ise onu maddi yönden rahatlamasını sağlayacaktır ve borçlarının kapanması. ''
Kızlar falın başlangıcı böyle bu fama iyi değil miydi yahu?
Canım ben dün attım mail biraz sonra dönüyor merak etme döner. Hatta eftmi bile yaptım bekliyorum.Kızlar Ne facebook ne de mail adresinden dönüş olmadı
Yok tatlım ben yeni atmıştım zaten selenaya.Şimdilik düşünmüyorum atmayı ama yığılma olmuştur ondan dönmemiştir.Aynı telwedeki gibi olur bence.Sen ulaşabildin mi Aristo? Bana dönen olmadı yine
Evet famanın yazımı bu bende hiçbirşey anlayamamıştım faldan.bildiği birşeyde yoktu zaten.Ama onunda beğeneni çok bana hiç uymadı valla.
Ay evet ya bende hiçbirşey anlamamıştım.Nasıl bir dildir çözemedim,aynen bir daha da atmam.Dediğin gibi kelimeler gayet düzgün cümleler bozuk,hiç aklıma gelmemişti.Bilerek farklı bir imaj yaratmaya çalışıyo olabilir doğru diyorsun.bana yaptığı yorum da böyleydi, anlamak için kac defa okudum belli değil, sonuçta yine de anlamadım, bir daha da baktırmadım. olayı ne bilmiyorum, kendine yabancı uyruklu imajı mı yaratmaya çalışıyor anlamıyorum da, karmakarışık yazması dışında bütün kelimeleri doğru yazıyor, yani türkçeyi aslında gayet düzgün kullanan biri bence. O yüzden de bu yaptığı saçmalıktan öteye gidemiyor. Bi fal yorumu okurken bu kadar yorulacaksam ne anladım bu işten.
bana yaptığı yorum da böyleydi, anlamak için kac defa okudum belli değil, sonuçta yine de anlamadım, bir daha da baktırmadım. olayı ne bilmiyorum, kendine yabancı uyruklu imajı mı yaratmaya çalışıyor anlamıyorum da, karmakarışık yazması dışında bütün kelimeleri doğru yazıyor, yani türkçeyi aslında gayet düzgün kullanan biri bence. O yüzden de bu yaptığı saçmalıktan öteye gidemiyor. Bi fal yorumu okurken bu kadar yorulacaksam ne anladım bu işten.
Yada başka ısımle baska bır yerde bakan bırısı o yüzden boyle saçlayabiliyor,teori çok ztn onun hakkında kaç kişi olduğunu daha çözemedik aylin,fama,meryem,bilgehatun,ecem23 ben hepsi karışık diye düşünüyürum,nasıl olsa yazılı kımın kım oldugunu anlamıyoruz.
Bana verdıgı cevapta turkcesı gayet düzgündü,falda ne kadar saçmalamışsa tam tersi çok düzgün cevap vermiş.Bari onuda öyle yazda anlaşılmasın
"Rivayete göre onlar birbirine kavuşamayan iki sonsuzluktur. Seyduna gökyüzü, Şahrud ise yeryüzüdür, denizdir. Hep birbirlerini görürler ama kavuşamazlar. Birbirlerine kavuşma aşkı ile yanarlar. Sevdalı bir bülbül gülüne uçar konar ona şakır ama Seyduna ve Şahrud için bu geçerli değildir. O sevda öyle bir sedadır ki ikisi de sonunda birbirlerine kavuşamayan birer nehir olurlar. Faklı nehirlerdir ama artık birdirler. Şahrud suyundan içen Seyduna’yı, Seyduna’dan içen Şahrud’u bulur..."Canım ben dün attım mail biraz sonra dönüyor merak etme döner. Hatta eftmi bile yaptım bekliyorum.
Bu arada bayıldım Şahrud ve Seyduna aşkına" Aşkın dile düşmüş halidir. sevmek isterdim seyduna'nın şahrud'u sevdiği gibi."demişler. Ahanda biz öyle sevdik birbirimizi.
Bilmiyordum bunları iyice okuyacağım teşekkür.
Ben banka hesap felan istedim dönen olmadı, ne yapmam lazım anlamadım ki.Canım ben dün attım mail biraz sonra dönüyor merak etme döner. Hatta eftmi bile yaptım bekliyorum.
Bu arada bayıldım Şahrud ve Seyduna aşkına" Aşkın dile düşmüş halidir. sevmek isterdim seyduna'nın şahrud'u sevdiği gibi."demişler. Ahanda biz öyle sevdik birbirimizi.
Bilmiyordum bunları iyice okuyacağım teşekkür.
"Rivayete göre onlar birbirine kavuşamayan iki sonsuzluktur. Seyduna gökyüzü, Şahrud ise yeryüzüdür, denizdir. Hep birbirlerini görürler ama kavuşamazlar. Birbirlerine kavuşma aşkı ile yanarlar. Sevdalı bir bülbül gülüne uçar konar ona şakır ama Seyduna ve Şahrud için bu geçerli değildir. O sevda öyle bir sedadır ki ikisi de sonunda birbirlerine kavuşamayan birer nehir olurlar. Faklı nehirlerdir ama artık birdirler. Şahrud suyundan içen Seyduna’yı, Seyduna’dan içen Şahrud’u bulur..."
Bilgehatun, Fama, Falcısema, Aylin, Meryem bunların falları benzer özellikler taşıyoda, ecem23 farklıydı ben de canım, hiç öyle hissetmedim, için rahat olsun...benım bılgehatunla,ecem23 un falı cok benzıyor maıllerde gorum,keske hesabımı sılmeseydım o zaman daha da emın olucaktım sımdı bır karışıklık mı var bilemiyorum
Canım kendisi iban no veriyor. Ama dün akşam atan arkadaşa falı gelmedi. Bende eft yaptım bana da donmedi galiba gece yoğun geç saatde uyuduysa ancak uyanır. Merak Etme döner.Ben banka hesap felan istedim dönen olmadı, ne yapmam lazım anlamadım ki.
"Rivayete göre onlar birbirine kavuşamayan iki sonsuzluktur. Seyduna gökyüzü, Şahrud ise yeryüzüdür, denizdir. Hep birbirlerini görürler ama kavuşamazlar. Birbirlerine kavuşma aşkı ile yanarlar. Sevdalı bir bülbül gülüne uçar konar ona şakır ama Seyduna ve Şahrud için bu geçerli değildir. O sevda öyle bir sedadır ki ikisi de sonunda birbirlerine kavuşamayan birer nehir olurlar. Faklı nehirlerdir ama artık birdirler. Şahrud suyundan içen Seyduna’yı, Seyduna’dan içen Şahrud’u bulur..."
Arkadaşlar,Selena gün içinde dönüyor maillere rahat olun. Ben de 5 gün önce baktırdım oldukça ayrıntılıydı.
Bunu ben de düşündüm canım şöyle söyleyeyim sitedeki fallardan daha ayrıntılı olduğu için daha uzak zamanı da söylüyor yani kişi döndü barıştın diğer fallar burada bitiyordu benim ama bu falda sonucu da söyledi hatta ondan sonraki kişiyi de anlattı. Durum da ayrıntılı bir de soru sormuştum onu da çok uzun cevaplamış.Peki diğer fallarla çelişiyor muydu?
Bunu ben de düşündüm canım şöyle söyleyeyim sitedeki fallardan daha ayrıntılı olduğu için daha uzak zamanı da söylüyor yani kişi döndü barıştın diğer fallar burada bitiyordu benim ama bu falda sonucu da söyledi hatta ondan sonraki kişiyi de anlattı. Durum da ayrıntılı bir de soru sormuştum onu da çok uzun cevaplamış.
Yoktu anda aynıydıAma diğerleriyle farklı bir taraf yoktu dimi an olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?