- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Kizlar selenada dun cok sira olmus baya mail atan olmus doner merak etmeyinn
aynen canım. senle bizim enerjimiz uyuyo galiba ama takipteyim:))babyster ya bende de sasirtmadi coook once baktirmistim o zamanda bayilmamistim ok guzel falda yanii
Sevgide yok ortalarda kuzumaynen canım. senle bizim enerjimiz uyuyo galiba ama takipteyim:))
selena ııı ııı.. sevgi ve gizemli hatun baya garip detaylar bildi online fala göre. gizemli mesela tipimi falan tarif etti baya baya sevgide harf verdi misal. bakalım sevginin hoş bir olay için dediği tarihler geçti ama önemsiz bi olay artık bana göre o durum. diğerleri olur mu göreceğiz:)
bu tip vs. tarif edenler bir şekilde sosyal medya hesaplarını falan görüyor olabilirler mi?aynen canım. senle bizim enerjimiz uyuyo galiba ama takipteyim:))
selena ııı ııı.. sevgi ve gizemli hatun baya garip detaylar bildi online fala göre. gizemli mesela tipimi falan tarif etti baya baya sevgide harf verdi misal. bakalım sevginin hoş bir olay için dediği tarihler geçti ama önemsiz bi olay artık bana göre o durum. diğerleri olur mu göreceğiz:)
bu tip vs. tarif edenler bir şekilde sosyal medya hesaplarını falan görüyor olabilirler mi?
aynen bekliyorum her gece ama gelmiyooorSevgide yok ortalarda kuzum
Fal tutkunlarını hafife almamak lazım, çoktan bunun testini yapmışlardır. İsimsiz mail adresi, farklı bir isimle peşpeşe baktırmak gibi...
Ayrıca face'te benzer isim çok, Ayşe Demirci, Funda Öztürk, Filiz Dönmez,....vs isimleri atıyorum bunlardan hangisinin falı gönderen olduğunu nerden bilecek ? Yoksa bunun da cinliği var mı? Face'le çok ilgili değilim, hs inaktif
sanmam canım. her yerde hesaplarım farklı farklı.. özellikle fal sitelerinde bide tek tip tarif eden gizemli hatundu zaten. bide benim adım soyadım herkeste olan cinsten.. hesaplarımda hep dışarıya kapalı zor bencebu tip vs. tarif edenler bir şekilde sosyal medya hesaplarını falan görüyor olabilirler mi?
Kızlar üsküdar'da Meez cafe'de Ezgi varmış. Trans olarak istediğimiz kişinin beynine giriyomuş, ben falcı değilim diyormuş. Kızla telefondan yazıştık hafta sonu çağırdı beni ama yüzyüze hiç bu tarz işler yapmadım, tırstım biraz
ne kadarmış canım? korkutucu biraz ama gidersen yaz buraya lütfen:))
Bana dönmedi. Hesap no felan istedim dönmedi.kızlar bende smdi selenaya para yatrmaya gidicem bu bu aylık son falım olur insalla
selena dönüş yaptımı mail atan arkadaşlara acaba ?
Canım ben sabah atmıştım e-mail bana dönüş yapmış hesap numarasını yazmış bir bak istersen e-mail adresine.Bana dönmedi. Hesap no felan istedim dönmedi.
Yiğit an da süperdir çünkü o da yardımcılarla Bakıyo ama gelecek maalesef en azından bende çıkmıuoKızlar Didem'e de baktırdım şimdi Yiğit'e de. Oha diyorum başka da bişey demiyorum bu Yiğit'e. Yuuhhh kendime gelemedim
Yiğit an da süperdir çünkü o da yardımcılarla Bakıyo ama gelecek maalesef en azından bende çıkmıuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?