Çünkü akıl okuyorlar canım dünde konuştukGelecek için söylediği tarih benim diğerleriyle aynı çıktı.
Yiğit an da süperdir çünkü o da yardımcılarla Bakıyo ama gelecek maalesef en azından bende çıkmıuo
yiğit'e baktırınca ben de öyle demiştim özellikle anla ilgili. bana dediği de çıktı yani özellikle beklediğim önemli bir şey.Kızlar Didem'e de baktırdım şimdi Yiğit'e de. Oha diyorum başka da bişey demiyorum bu Yiğit'e. Yuuhhh kendime gelemedim
ben zor ulaştım kaç gün sonra anca baktı ama an için dedikleri kesinlikle doğruydu.An için Yigitin dedikleri dogru cikiyor mu sizlerde? Numarasini verebilir misiniz acaba nasil ulasabilirm ona? Hemen bakiyor mu?
Çünkü akıl okuyorlar canım dünde konuştuk
Canım geçmiş ve an için konuşmuyorum ztn yiğit ikisinde de on numaradır çok baktırdım yiğite ama verdiği tarihler hep geçtiCanım akıl okumalık bişey değildi adamın dedikleri. Geleceği bilemem. Teee 10 sene önce sağlığımla ilgili annemin beni götürdüğü hocanın aynını dedi hööö oldum.
Anı bilmesi bile güzel bence. En azından benim herif ne düşünüyo onu biliyorumCanım geçmiş ve an için konuşmuyorum ztn yiğit ikisinde de on numaradır çok baktırdım yiğite ama verdiği tarihler hep geçti
Anı bilmesi bile güzel bence. En azından benim herif ne düşünüyo onu biliyorum:)))
Evet diğerleriyle aynı şeyleri dedi Yiğit de ama ekstra çok şey dedi. Ben tatmin oldum. Artık ona baktırcam.Yaaa ne düşünüyor mus? İnşallah seni düşünüyordur canimmm
Evet diğerleriyle aynı şeyleri dedi Yiğit de ama ekstra çok şey dedi. Ben tatmin oldum. Artık ona baktırcam.
yiğit anda çok iyidir, hele bi de modunda olduğu zaman gerçekten şok eder. ben 3 defa baktırdım ona, ama sürekli aynı şeyleri duymaktan sıkıldım biraz, gerçi istikrarlı en azından, beni hatırladığını düşünmüyorum, not aldığını vs. ve her defasında yine de aynı şeyleri söylemesi olumlu. Dedikleri çıkmadı henüz ama, diğerlerinden farklı konuşmuyor o da. yani ya hepsinin falı çıkacak, ya da hepsi patlayacak. bakalım artık :))))
Aynen canım patlarsa benim hepsi birden patlayacak. Bummm big bang patlaması asıl bu olacak
ahahah ay inşallah öyle bir şey olmaz da, buraya iyi haberlerle geliriz :))) patlayan da sadece sanal şampanyalar olur :)))))
Aminnnn.. Kız içim böyle bi tuhaf kıpı kıpır fıkır fıkır tey tey teeyyy :))))
Evet diğerleriyle aynı şeyleri dedi Yiğit de ama ekstra çok şey dedi. Ben tatmin oldum. Artık ona baktırcam.
Canım ben dee varım ama srs soluk yokkk daha.bende şimdi parayı gönderim mail attım selenaya bakalım beklemedeyim kızlar varmı baska atan ?
Yiğit'i beğenmeyen bi ben varım heralde. An ve geçmişte ortalamaydı. Gelecek için dedikleri de çıkmadı malesef.
Kizlarr nassiniz?
Ben fali biraktim sanırım artik kac gündür baktirmiyorum.cafe falcisina gidicem bi tek yüzyüze daha etkili sanirim.yada onada gitmem.
nacizane tavsiyem kimseyi dinlemeyin.gidenide beklemeyin.adam 6-7 ay sonra donse ne olur yani.ben zamaninda o hatayi yaptim.en fazla 1-2 ay beklenir sonrasini sallayin baskasini bulun gencliginizi harcamayin.
bazi falcilar hep olumlu konusuyor donecek bekle vs bence inanmayin.bazilarida pembe tablo cizmicem diye insanlari ayiriyor sevgililerinden ayrilcaksiniz vs vs diye.
hepsi yalan icinizden geldigini yapin.aramak istiyorsaniz arayin.asla giderken eger seviyorsaniz hizli kapatmayin kapinizi kavga bile etmeyin ki adam ne kaybettigini anlasin.hircinlasirsaniz adamlar iyiki biraktim demek ki hakliydim diyorlar benden soylemesi..
hepinizi seviyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?