Benim simdilik yolunda herseyNoldu sana aşk böceğiFal baktırma tamam da bu ne veda mı ediyonn yoksa. Yada gidişat seni tatmin etmiyor mu?
Canim bende yigitin iki dedigi oldu olusmuzdu gerci bi durum vardi onunla ilgili sordum bisey olucak cok sinirleniceksin demisti oldu, sonra ailemle ilgili bir durum vardi onuda bilmisti dogru cikti, tek sevmedigim bana mi denk geldi bilmiyorum ama sorumsuz olmasi adami ariyorsun kafasina gore aciyor,soyledigi saatten baska saate atiyor, yok baskasi aciyor disi agriyor diyor arkadan sesler geliyor falan cok sinirlenmistim hatta ilk basta sonra bakti :) ikinci baktirdigimda cok begenmedim ama belkide gununde degildi ztn ayni durumlari soyledi.Kızlar Didem'e de baktırdım şimdi Yiğit'e de. Oha diyorum başka da bişey demiyorum bu Yiğit'e. Yuuhhh kendime gelemedim
cnm nasıl yaptın bende deniyom hesap no sube no verdi bankamatikten denedim olmadı iban da verdi gene olmadı..numalar duruyo mu sende..simdi msj attmda daha donmedi..2 gundur deniyorum olmadıbende şimdi parayı gönderim mail attım selenaya bakalım beklemedeyim kızlar varmı baska atan ?
canim cikti derken an olarak bildi mi drmek istiyorsun yoksa olacak dedigi seyler mi oldu?Canim bende yigitin iki dedigi oldu olusmuzdu gerci bi durum vardi onunla ilgili sordum bisey olucak cok sinirleniceksin demisti oldu, sonra ailemle ilgili bir durum vardi onuda bilmisti dogru cikti, tek sevmedigim bana mi denk geldi bilmiyorum ama sorumsuz olmasi adami ariyorsun kafasina gore aciyor,soyledigi saatten baska saate atiyor, yok baskasi aciyor disi agriyor diyor arkadan sesler geliyor falan cok sinirlenmistim hatta ilk basta sonra bakti :) ikinci baktirdigimda cok begenmedim ama belkide gununde degildi ztn ayni durumlari soyledi.
Hem an olarak bildi hemde oldu canim,geri kalan kismida beklemede:)canim cikti derken an olarak bildi mi drmek istiyorsun yoksa olacak dedigi seyler mi oldu?
Bana 2016 da yüzük var bir kizin olacak dedi hahahaHem an olarak bildi hemde oldu canim,geri kalan kismida beklemede:)
Bana 2016 da yüzük var bir kizin olacak dedi hahaha
Amin cumlemizin. Gaibi Allah bilir ama insan umud ediyor :))Gönlüne göre hayırlısı olsun canım
İnşallah en hayırlısı neyse o olsun senin için.Amin cumlemizin. Gaibi Allah bilir ama insan umud ediyor :))
Sen naptin canimKizlarr nassiniz?
Ben fali biraktim sanırım artik kac gündür baktirmiyorum.cafe falcisina gidicem bi tek yüzyüze daha etkili sanirim.yada onada gitmem.
nacizane tavsiyem kimseyi dinlemeyin.gidenide beklemeyin.adam 6-7 ay sonra donse ne olur yani.ben zamaninda o hatayi yaptim.en fazla 1-2 ay beklenir sonrasini sallayin baskasini bulun gencliginizi harcamayin.
bazi falcilar hep olumlu konusuyor donecek bekle vs bence inanmayin.bazilarida pembe tablo cizmicem diye insanlari ayiriyor sevgililerinden ayrilcaksiniz vs vs diye.
hepsi yalan icinizden geldigini yapin.aramak istiyorsaniz arayin.asla giderken eger seviyorsaniz hizli kapatmayin kapinizi kavga bile etmeyin ki adam ne kaybettigini anlasin.hircinlasirsaniz adamlar iyiki biraktim demek ki hakliydim diyorlar benden soylemesi..
hepinizi seviyorum. .
HayırKızlar üstünde büyü var dedi mi yigit size?
Sadece bana mi dedi onu merak ediyorum.
Sadece bana mi dedi onu merak ediyorum.
Benim buyu kismina inanma sebebim direkt buyu var demedi. 10 sene once sagligim icin gittigim bi hocanin cumelelerini aynisiyla kullandigi icin noluyoruz dedim.ara ara diyor o onu galiba da, ben o kısmı sallıyorum. büyü var diyenlere inanmıyorum. Bana ilk iki sefer demedi, yanımda baktıran bir arkadaşıma eski sevgiline büyü yaptırmışlar dedi, kız hemen atladı doğrudur doğrudur diye :)) benim yeğene galiba yaptırmışlar ama etkisi kalkmış dedi, ya da onu başka bi falcı dedi karıştırıyor olabilirim, yalan olmasın, en son baktırdığımda benim sevdiğim adamla ilgili de 'peki ben sana bu adamın üzerinde büyü var dedim mi' dedi, daha önce demedin dedim, var ama dedi, he he dedim geçtim. takılma bence :))
bi de o herkesi seneye evlendiriyor, bütün kadınların bunu duymak istediğini düşünüyor bence de, ben misal öyle bir şey düşünmediğim için o kısma da he he diyorum :)))
Benim buyu kismina inanma sebebim direkt buyu var demedi. 10 sene once sagligim icin gittigim bi hocanin cumelelerini aynisiyla kullandigi icin noluyoruz dedim.
Ben isitme yetimi 1 gecede kaybettim lisedeyken. Cok doktorlara gittik olmadi annem zorla hocalara da götürdü. Bi kac tanesi yapan kisiyi soyledi direkt isimle degil ama kim oldugunu anlayacak şekilde. Ayni cumleleri yiğit kurdu bugün. Direkt ustunde buyu var kismetin kapanmis dese inanmazdim. Icime suohe dustu. Annem zorla beni buyu bozduran hocalara götürdü ama bozulmamis anlaşılan. Ay boyle seylere hic inanmiyordum ondan mi etki etmedi. Yoksa son 20 gundur siyiriyor muyum faldir büyüdur.ona bir şey diyemem tabii canım. yani yiğit bu konularda ne derece iyidir bilmiyorum zaten, belki de bi hocaya da baktırmalısın eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsan?
Ben isitme yetimi 1 gecede kaybettim lisedeyken. Cok doktorlara gittik olmadi annem zorla hocalara da götürdü. Bi kac tanesi yapan kisiyi soyledi direkt isimle degil ama kim oldugunu anlayacak şekilde. Ayni cumleleri yiğit kurdu bugün. Direkt ustunde buyu var kismetin kapanmis dese inanmazdim. Icime suohe dustu. Annem zorla beni buyu bozduran hocalara götürdü ama bozulmamis anlaşılan. Ay boyle seylere hic inanmiyordum ondan mi etki etmedi. Yoksa son 20 gundur siyiriyor muyum faldir büyüdur.
Ben isitme yetimi 1 gecede kaybettim lisedeyken. Cok doktorlara gittik olmadi annem zorla hocalara da götürdü. Bi kac tanesi yapan kisiyi soyledi direkt isimle degil ama kim oldugunu anlayacak şekilde. Ayni cumleleri yiğit kurdu bugün. Direkt ustunde buyu var kismetin kapanmis dese inanmazdim. Icime suohe dustu. Annem zorla beni buyu bozduran hocalara götürdü ama bozulmamis anlaşılan. Ay boyle seylere hic inanmiyordum ondan mi etki etmedi. Yoksa son 20 gundur siyiriyor muyum faldir büyüdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?