Binnaz Abla

Noldu sana aşk böceği Fal baktırma tamam da bu ne veda mı ediyonn yoksa. Yada gidişat seni tatmin etmiyor mu?
Benim simdilik yolunda hersey
daha baktirmucam abuk sabuk biri cikiyor olumsuz konusuyor bende adama yansıtıyorum sonra kavga cikiyor bunaltiyorum karsimdakini.ondan biraz rahatladim artik baktirmicam.
kiz yok ne vedasi buralardayim.arada girer bakarik bu ara isler yogun pek giremiyorum. .

Kızlar Didem'e de baktırdım şimdi Yiğit'e de. Oha diyorum başka da bişey demiyorum bu Yiğit'e. Yuuhhh kendime gelemedim
Canim bende yigitin iki dedigi oldu olusmuzdu gerci bi durum vardi onunla ilgili sordum bisey olucak cok sinirleniceksin demisti oldu, sonra ailemle ilgili bir durum vardi onuda bilmisti dogru cikti, tek sevmedigim bana mi denk geldi bilmiyorum ama sorumsuz olmasi adami ariyorsun kafasina gore aciyor,soyledigi saatten baska saate atiyor, yok baskasi aciyor disi agriyor diyor arkadan sesler geliyor falan cok sinirlenmistim hatta ilk basta sonra bakti :) ikinci baktirdigimda cok begenmedim ama belkide gununde degildi ztn ayni durumlari soyledi.

bende şimdi parayı gönderim mail attım selenaya bakalım beklemedeyim kızlar varmı baska atan ?
cnm nasıl yaptın bende deniyom hesap no sube no verdi bankamatikten denedim olmadı iban da verdi gene olmadı..numalar duruyo mu sende..simdi msj attmda daha donmedi..2 gundur deniyorum olmadı

canim cikti derken an olarak bildi mi drmek istiyorsun yoksa olacak dedigi seyler mi oldu?

Sen naptin canim

Sadece bana mi dedi onu merak ediyorum.

ara ara diyor o onu galiba da, ben o kısmı sallıyorum. büyü var diyenlere inanmıyorum. Bana ilk iki sefer demedi, yanımda baktıran bir arkadaşıma eski sevgiline büyü yaptırmışlar dedi, kız hemen atladı doğrudur doğrudur diye :)) galiba benim yeğene de yaptırmışlar ama etkisi kalkmış dedi, ya da onu başka bi falcı dedi karıştırıyor olabilirim, yalan olmasın. En son baktırdığımda benim sevdiğim adamla ilgili de 'peki ben sana bu adamın üzerinde büyü var dedim mi' dedi, daha önce demedin dedim, var ama dedi, he he dedim geçtim. takılma bence :))

bi de o herkesi seneye evlendiriyor, bütün kadınların bunu duymak istediğini düşünüyor bence de, ben misal öyle bir şey düşünmediğim için o kısma da he he diyorum :)))

Benim buyu kismina inanma sebebim direkt buyu var demedi. 10 sene once sagligim icin gittigim bi hocanin cumelelerini aynisiyla kullandigi icin noluyoruz dedim.

Benim buyu kismina inanma sebebim direkt buyu var demedi. 10 sene once sagligim icin gittigim bi hocanin cumelelerini aynisiyla kullandigi icin noluyoruz dedim.

ona bir şey diyemem tabii canım. yani yiğit bu konularda ne derece iyidir bilmiyorum zaten, belki de bi hocaya da baktırmalısın eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsan?

ona bir şey diyemem tabii canım. yani yiğit bu konularda ne derece iyidir bilmiyorum zaten, belki de bi hocaya da baktırmalısın eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsan?
Ben isitme yetimi 1 gecede kaybettim lisedeyken. Cok doktorlara gittik olmadi annem zorla hocalara da götürdü. Bi kac tanesi yapan kisiyi soyledi direkt isimle degil ama kim oldugunu anlayacak şekilde. Ayni cumleleri yiğit kurdu bugün. Direkt ustunde buyu var kismetin kapanmis dese inanmazdim. Icime suohe dustu. Annem zorla beni buyu bozduran hocalara götürdü ama bozulmamis anlaşılan. Ay boyle seylere hic inanmiyordum ondan mi etki etmedi. Yoksa son 20 gundur siyiriyor muyum faldir büyüdur.

geçmiş olsun canım :/ büyüye inanıyorum ben, ben ve annem de çok çektik bundan, ama böyle herkesin büyü var demesine pek inanmıyorum. yani bunu bilen de çözen de azdır bence. yiğit'in cinleri var o kesin, o yüzden geçmişten şeyleri bilmesi, bi de dediğim gibi modunda olduğu zamanlar bilmesi normal. bazı günler, canı istemediği zamanlar vs bence gayet sallıyor, ya da işte zaten bakmak istemiyor ve bahane uyduruyor, neyse. demem o ki bildiğin, güvendiğin bir hoca varsa git baktır, için rahat eder hem. öyle bozarım ama 1000 lira 2000 liranı alırım diyen hocalardan uzak dur, 'gönlünden ne koparsa' diyenlere inanıyorum ben. paragöz insandan iyilik gelmez.

Geçmiş olsun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…