bende ilk kez baktırdım canım bende beklemedeyim banada dedi güzel şeyler ama şuan bende ihtimal vermiyor gibiyimFam'nin patladığı fallar var mı? Veya an'da bazı durumları yanliş görüyor olabilir mi sizce? Sizde nasıldı Fama? Bende an da çok iyidi ama bi konu'ya hiç ihtimal veremiyorum acaba diyorum..
cnm nasıl yaptın bende deniyom hesap no sube no verdi bankamatikten denedim olmadı iban da verdi gene olmadı..numalar duruyo mu sende..simdi msj attmda daha donmedi..2 gundur deniyorum olmadı
gelmemis cnmattım canım sana mesaj
marple cim benimki gidiyor bir şekilde bakalım erken daha konuşmak için ciddiye mi gidiyor yoksa kopar mı bilemiyorum . henüz 2 ay dolmadı . bakalım bu hafta sonu görüşebilecek miyiz şehir dışında dönebilirse görüşcem .öyle işte . herkese kulağımı tıkadım kalbimin sesine göre hareket ediyorum . çok üstüne düşmüyorum sanki aramızdaki iletişim oturuyor yavaş yavaş . kavga vs sevmiyor benimki . problemsiz tartışmasız bir ilişki istiyor . zaten hayatı yeterince karışık iş problemleri falan var biraz maddi sorunları tabi bana açık açık anlatmıyor . yani morali pek iyi değil . o yüzden özverili davranıyorum . çok sık boğaz etmiyorum .eleştirilere vs kulağımı tıkadım . arkadaşlarım ayrıl bırak falan diyor o yüzden onlardanda uzaklaştım . pek anlatmıyorum kimseye ancak kkda yazıyorum bazı dostlara öyle işte .Sen naptin canim
Ben isitme yetimi 1 gecede kaybettim lisedeyken. Cok doktorlara gittik olmadi annem zorla hocalara da götürdü. Bi kac tanesi yapan kisiyi soyledi direkt isimle degil ama kim oldugunu anlayacak şekilde. Ayni cumleleri yiğit kurdu bugün. Direkt ustunde buyu var kismetin kapanmis dese inanmazdim. Icime suohe dustu. Annem zorla beni buyu bozduran hocalara götürdü ama bozulmamis anlaşılan. Ay boyle seylere hic inanmiyordum ondan mi etki etmedi. Yoksa son 20 gundur siyiriyor muyum faldir büyüdur.
Canım sen ne zaman attin. Dün attım ben ama ses seda yokkkSelena dan falim geldi . Öncelikle kendisi çok tatlı bir bayan .Ancak falı beni sasirtmadi. Beklentim çok yüksekti belki de .nokta atışı da yoktu . Bilemedim bir bana mı böyle oldu .
gelmemis cnm
Ertesi gün gönderdiCanım sen ne zaman attin. Dün attım ben ama ses seda yokkk
Arkadaslar net cikti cikmadi diyebildigim bir durum var karsiyla ilgili 3 kisi cok net cevap vermis. Ikisi bilmis biri patlamis. Gizem hatuna sormusum hayir farkinda degil demis patlamis. Ilkay gur ve elif isik evet farkinda diyerek tutturmuslar haberiniz olsun.
Hayatim aslinda bilen yok yasananlari ama sonuc odakli bakarsan bildi deriz.baldan canım sen bıde gizem sitare demiştin o kadın bildimi sende ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?