Binnaz Abla

Fam'nin patladığı fallar var mı? Veya an'da bazı durumları yanliş görüyor olabilir mi sizce? Sizde nasıldı Fama? Bende an da çok iyidi ama bi konu'ya hiç ihtimal veremiyorum acaba diyorum..

Fam'nin patladığı fallar var mı? Veya an'da bazı durumları yanliş görüyor olabilir mi sizce? Sizde nasıldı Fama? Bende an da çok iyidi ama bi konu'ya hiç ihtimal veremiyorum acaba diyorum..
bende ilk kez baktırdım canım bende beklemedeyim banada dedi güzel şeyler ama şuan bende ihtimal vermiyor gibiyim var mı acaba cıkanlar ?

Selena cok mu iyi.denesem mi??? Telwedeki selena degil mi?? mailden ozelde mi bakiyor.binnazda katinada en iyisi kim sizce.

Ben bazi deneyimlerimi yazmak istiyorum.binnazla baslamak istiyorum.huma iyi bence elifin katinalari bende pek cikmadi tarotta bir arnisa vardi o cok iyidi ama artik yok ondan haberi olan var mi.fahriye firuze pembeci sahra buhari hic birsey bilmiyor selin imerde bilmiyor asenat durumu cok guzel analiz ediyor uslubu iyi ama gelecegi bekleyip gorecegiz.nli gunes sade yalin ama gelecekte onuda bilmiyorum.deniz tarotta rekorda ama ben begenmedim ayse melek kahvenin ilk bakiminda cok iyi ama katinada aman birseyi yok.hulya kahvede ilk bakimda iyi gerisini salla.firuze bana bana ilk su tarihte geldin hatirliyorum dedi gecen asenata ikinci gelisim sana dedim bunu soylemene gerek yok burda zaten kayitlisin goruyorum gecmis falini dedifiruze akillisi milleti kekliyor

Sen naptin canim
marple cim benimki gidiyor bir şekilde bakalım erken daha konuşmak için ciddiye mi gidiyor yoksa kopar mı bilemiyorum . henüz 2 ay dolmadı . bakalım bu hafta sonu görüşebilecek miyiz şehir dışında dönebilirse görüşcem .öyle işte . herkese kulağımı tıkadım kalbimin sesine göre hareket ediyorum . çok üstüne düşmüyorum sanki aramızdaki iletişim oturuyor yavaş yavaş . kavga vs sevmiyor benimki . problemsiz tartışmasız bir ilişki istiyor . zaten hayatı yeterince karışık iş problemleri falan var biraz maddi sorunları tabi bana açık açık anlatmıyor . yani morali pek iyi değil . o yüzden özverili davranıyorum . çok sık boğaz etmiyorum .eleştirilere vs kulağımı tıkadım . arkadaşlarım ayrıl bırak falan diyor o yüzden onlardanda uzaklaştım . pek anlatmıyorum kimseye ancak kkda yazıyorum bazı dostlara öyle işte .
fal işinide biraz ara verdim . her kafadan bir ses çıkıyor kafam karışıyor . kimse net birşey söylemiyor . saçma sapan yorumlar .sanırım gidişatı en iyi bilen derin 2013 oldu . onun dediği şekilde ilerliyor çünkü .bakalım sonuç çıkıcak mı tabi bilemiyorum . biraz daha böyle giderse ona yeniden atıcam fal .

ya yiğit bana da ailene büyü yapıldı dedi. tamamen sallamasyon, inanmayın

Yazmıyodumm da dayanamadım kızlar Yiğit banada ailende büyü var demiştii ama vardı bizde biliyomu diyo bilemedimm

Selena dan falim geldi . Öncelikle kendisi çok tatlı bir bayan .Ancak falı beni sasirtmadi. Beklentim çok yüksekti belki de .nokta atışı da yoktu . Bilemedim bir bana mı böyle oldu .
Canım sen ne zaman attin. Dün attım ben ama ses seda yokkk

aslında şu selenaya bende baktırmak istiyorum ama hiç baktırmadım .

baldan canım sen bıde gizem sitare demiştin o kadın bildimi sende ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…