Hayatim aslinda bilen yok yasananlari ama sonuc odakli bakarsan bildi deriz.
Bitanem benim nasil anliyorum seni icinden geleni yap yasamamak pismanlik getirecekse yasa gitsin derimmarple cim benimki gidiyor bir şekilde bakalım erken daha konuşmak için ciddiye mi gidiyor yoksa kopar mı bilemiyorum . henüz 2 ay dolmadı . bakalım bu hafta sonu görüşebilecek miyiz şehir dışında dönebilirse görüşcem .öyle işte . herkese kulağımı tıkadım kalbimin sesine göre hareket ediyorum . çok üstüne düşmüyorum sanki aramızdaki iletişim oturuyor yavaş yavaş . kavga vs sevmiyor benimki . problemsiz tartışmasız bir ilişki istiyor . zaten hayatı yeterince karışık iş problemleri falan var biraz maddi sorunları tabi bana açık açık anlatmıyor . yani morali pek iyi değil . o yüzden özverili davranıyorum . çok sık boğaz etmiyorum .eleştirilere vs kulağımı tıkadım . arkadaşlarım ayrıl bırak falan diyor o yüzden onlardanda uzaklaştım . pek anlatmıyorum kimseye ancak kkda yazıyorum bazı dostlara öyle işte .
fal işinide biraz ara verdim . her kafadan bir ses çıkıyor kafam karışıyor . kimse net birşey söylemiyor . saçma sapan yorumlar .sanırım gidişatı en iyi bilen derin 2013 oldu . onun dediği şekilde ilerliyor çünkü .bakalım sonuç çıkıcak mı tabi bilemiyorum . biraz daha böyle giderse ona yeniden atıcam fal .
Bende de oyleSelena dan falim geldi . Öncelikle kendisi çok tatlı bir bayan .Ancak falı beni sasirtmadi. Beklentim çok yüksekti belki de .nokta atışı da yoktu . Bilemedim bir bana mı böyle oldu .
afedersiniz ooohaaa demek istiyorummm..serkan tek e 1 saat önce kahve gönderdim bu ne yaaa..size yemin ederim
benim ex le ilgili buna selena meryem aylin fama ilkay naz ve bilimum falcılar dahil ilk kez ayrılık sebebini sanki bizimle
yaşamış gibi gören kavga ve ayrılık sebeplerimizi cümlesi cümlesi yazan bu adam olmuş şoklardayım..tek kötü yanı tarihleri uzun.pes ya şuan tüğlerim diken diken.. ama ne yalan söyliyim şubat ayında tüm falları çıkan hakiki meryemin tadı var inanılmaz derecede.yapmakta duymakta aynı onun gibi yazıyor.
Yaa bence cok tatliymis heheya o adamın falını okudum arkaşımın bilmiş durumlarını hatta kotu bır durum ama okurken gülme krizine girdim hanfendi,beyfendi,hanfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendii
Hahahahha evet canim baya guldum okurken ciddi bir konu ama sinirim bozuldu :) N Nevbaharim sen ne baktirdin secret ?Yaa bence cok tatliymis hehe
Çok mu iyi gerçekten değer mi 30 tlye,artık acıyorum verdiğim paralaraBu selena cidden en iyisiymis
Bana dediği şey ertesi gün patlamıştı an bile tutmamıştı.Ama bayağı kişi ile enerjisi uyuşuyor Selena'nın.Belki de bana bakarken gününde değildi.Çok mu iyi gerçekten değer mi 30 tlye,artık acıyorum verdiğim paralara
Bende de fosBana dediği şey ertesi gün patlamıştı an bile tutmamıştı.Ama bayağı kişi ile enerjisi uyuşuyor Selena'nın.Belki de bana bakarken gününde değildi.
Çok mu iyi gerçekten değer mi 30 tlye,artık acıyorum verdiğim paralara
ne yazık ki bende de fos. çok fal baktığı için mi böyle oluyor acaba?Bende de fos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?