Binnaz Abla

afedersiniz ooohaaa demek istiyorummm..serkan tek e 1 saat önce kahve gönderdim bu ne yaaa..size yemin ederim
benim ex le ilgili buna selena meryem aylin fama ilkay naz ve bilimum falcılar dahil ilk kez ayrılık sebebini sanki bizimle
yaşamış gibi gören kavga ve ayrılık sebeplerimizi cümlesi cümlesi yazan bu adam olmuş şoklardayım..tek kötü yanı tarihleri uzun.pes ya şuan tüğlerim diken diken.. ama ne yalan söyliyim şubat ayında tüm falları çıkan hakiki meryemin tadı var inanılmaz derecede.yapmakta duymakta aynı onun gibi yazıyor.

Bitanem benim nasil anliyorum seni icinden geleni yap yasamamak pismanlik getirecekse yasa gitsin derim

ya o adamın falını okudum arkaşımın bilmiş durumlarını hatta kotu bır durum ama okurken gülme krizine girdim hanfendi,beyfendi,hanfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendi,beyfendii

Yigit'e arkadasim da baktirdi bugun ona da buyu var demis hahahaha

Eski sevgilimin pasif ana sözünden cikmayan dangoz oldugunu bi selena bildi. Boyle biriyle devam etmez zaten ama yine de bir sans ver dedi. Butun falcilar o gelecek onla devam edeceksiniz dedi ama hem arkadasi hrm de kendisj tutarli seyler söyledi. Barissak bile vok surmeyecek aynı sebepten tamamen bitecek. Ikimiz de farkli kisilerle yola devam edecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…