marseille mi ne diye biri gelmiş yeni tellweye sakın baktırmayın ha kızlar %100 bide.
insan azıcık bişey bilir ya
Taygun güzele birkaçay önce yıldızname baktırmıştım yakın tarihteki dediklerini yaşadım diğerleri için zaman çok uzun ama kişilk analizi gayet iyiydi umarım katinadada aynı sekilde dedikleri çıkar
Hangi sitede bu taygun yahu hiç duymamışım adını :)
Öyle yorumlar var ki çok merak etmiştim ya. :S
Sence çok mu kötüydü?
Sürekli aynı isimleri tartışmaktan Taygun gibi bir cevheri fark edememişim yazık valla
tatlım şu yazdıklarına göre anı da bilemiyor ! evli olması şimdiki zaman ee görememiş...bide falcılara hayatında birisi var mıdır diye soruyoruz demek ki güvenmemek lazım baksana evlilik bağını bile göremiyorlar
Cheryy sen baktırdın mı tayguna?
Sabahtan beri bilgisayar başında pinekliyorum bayramdan beri de yine Nesibe'ye niyetleniyodum kaçırıyodum içimden bir ses Nesibe 3te gelecek diyordu bugün bir daha içimdeki sesi dikkate alcam
Ne güzel uzun detaylı sorumu kopyalamışken tam da Nesibe girmişken sisteme modem bile dayanamadı internet gitti ama olsun sanırım 3. sıradaki benimmm haha sonunda gönderdimmmmm
bende ölüyorum nesibe diye ama direniyorum hala baktırmıyorum dedikleri çıkıcak mı diye bekliyorum
oof çok fal baktırasım var ama
Sen beklediğine göre yakın zaman verdi sanırım sana
Bana bahar aylarını söyledi nisan mayıs gibi dedi..
Olsun, olsun da zamanı önemli değil belki gelişmeler olur diye baktırıyorum, ufak şeylerle de avunurum ben
zaman vermedi ama kasım aralık gibi olur demişti..
bakalım direniyoruuum
#direnbabyster
Adım gibi eminim burayı okuyacaksın, sana tek bir sözüm var: HERKES ÖNCE KENDİNE BAKSIN İLKAY!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?