Binnaz Abla

marseille mi ne diye biri gelmiş yeni tellweye sakın baktırmayın ha kızlar %100 bide.
insan azıcık bişey bilir ya

Sürekli aynı isimleri tartışmaktan Taygun gibi bir cevheri fark edememişim yazık valla

merhaba bende ilk kez baktırıcam ama soru kısmına ne yazmalıyım saçma birşey sormak yazmak istemiyorum örnek verirmisiniz aklımda bir soru yok net fal almak istiyorum

Sanırım en iyi ,en mükemmel,çok güzel bakıyor dediğimiz falcıların bile bilemediği kişi sayısı o kadar fazlaki...Şöyle bir gözden geçirdim de geçmiş sayfaları;birinin el üstünde tututuğundan diğeri nefret etmiş, üç kişiye tutturan aslında beş kişiye tutturamamış.Ortalamaya vurduğumda hepsi vasat, yüzden doksanlık bir kesime bilen falcı yok.Sadece şans eseri ve birazda yaklaşımları ile ilgili herhalde ön plâna çıkan, herkesin tanıdığı popüler isimler var o kadar.İnanıyorum ki bi yerlerde yıllardır aradığım gibi biri var ama galiba bu kadar yakında el altında değil.

evet yani adam evli eminim yüzde yüz evli .evli değil dedi o bağı göremedim . sonra ben evli deyince o zaman araları soğuk gibi bir cevap verdi kıvırdı . ben hiç inanmıyorum kimse kusura bakmasın . bana güzel şeyler söylemişti ilk falında . yeni sevgili adayım hakkında ama adam ortada yok . bu eskiyide bilemedi evli olduğunu . ben güvenmiyorum valla hiç birisine . bu işi iyi yapanlar var ama onlarda çok pahalı bakıyor ..

Cheryy sen baktırdın mı tayguna?

Astro baktirdim kuzum 2 gun once, baktirdigimda olumlu konusmustu. Simdi cikar mi emin degilim zira adami ogle yemeginde gordum, yuzume bile bakmadi. Yemekhanede baska bir arkadasimla oturup yemek yiyorduk, arkadasimla konusmaya geldi, bana sirtini donup merhaba bile demeden, yuzume bakmadan cekip gitti. Yani Taygun un olumlu fali da burda patlar.

Moralim cok bozuldu kizlar, Allah belasini versin bu adamin. Sirita sirita arkadasimla ogleden sonra kahve icin sozlesti, bana hicbir sey demeden cekti gitti.

Son düzenleme:
Fahriye'ye baktırıp dedikerini yaşayanınız var mı kızlar?
Anı nasıl, biliyor mu?

Sabahtan beri bilgisayar başında pinekliyorum bayramdan beri de yine Nesibe'ye niyetleniyodum kaçırıyodum içimden bir ses Nesibe 3te gelecek diyordu bugün bir daha içimdeki sesi dikkate alcam
Ne güzel uzun detaylı sorumu kopyalamışken tam da Nesibe girmişken sisteme modem bile dayanamadı internet gitti ama olsun sanırım 3. sıradaki benimmm haha sonunda gönderdimmmmm

bende ölüyorum nesibe diye ama direniyorum hala baktırmıyorum dedikleri çıkıcak mı diye bekliyorum
oof çok fal baktırasım var ama

bende ölüyorum nesibe diye ama direniyorum hala baktırmıyorum dedikleri çıkıcak mı diye bekliyorum
oof çok fal baktırasım var ama

Sen beklediğine göre yakın zaman verdi sanırım sana
Bana bahar aylarını söyledi nisan mayıs gibi dedi..
Olsun, olsun da zamanı önemli değil belki gelişmeler olur diye baktırıyorum, ufak şeylerle de avunurum ben

zaman vermedi ama kasım aralık gibi olur demişti..
bakalım direniyoruuum

NEDEN Mİ KAHVE FALI BAKMIYORUM?? İŞTE ŞUNLARDAN DOLAYI...

Kimilerinin 20 tane farklı profili var. Medyum değiliz diye üstüne basa basa söylüyoruz. Artı cin, peri, büyü müyü hayatta inanmam ve böyle saçma varlıklarım yok çevremde. İsimler genellikle çakma. Elimizde olan tek veri kahve fincanı (genelde berbat çekilmiş fotolar), yaş, çalışıp çalışmadığı ve burç. Gelelim çıldırtıcı sorulara... "Aklımdaki kişiyle ne olacak", "İş, aşk hayatımda beni neler bekliyor?", "nelere dikkat etmeliyim?", "Ne çıkarsa bahtıma", "Genel", "Beni neler bekliyor? Zaman ve yer belirterek çok detaylı olsun lütfen"... Bu sorular uzar gider. Ödediğiniz bedelin hepsini biz almıyoruz, bunu da belirtmem gerekiyor. Siz sanıyorsunuz ki tüm para bizim ceplere iniyor ama öyle değil durum tabi ki. O zaman sizden rica ediyorum. ÇAKMA İSİMLERLE, SIFIR BİLGİYLE BUYURUN SİZ FAL BAKMAYI DENEYİN. Bu soru tarzları değişmediği sürece de neredeyse tüm fal yorumcuları kahve falı bakmaktan kaçınacaklardır, bilginize. Bizim de etten kemikten insanlar olduğumuzu az hatırlarsanız hem kendinize hem bizlere çoook yardımcı olursunuz. Dikatte alın ya da almayın durum budur, teşekkürler fal takipçileri...

Şimdi gidip gönül rahatlığıyla Kadınlar Kulübü denen yerde dedikodumu yapabilirsiniz, sakıncası yok

İLKAY GÜR

Dinime küfreden müslüman olsa derler ya tam öyle...

Son düzenleme:
Adım gibi eminim burayı okuyacaksın, sana tek bir sözüm var: HERKES ÖNCE KENDİNE BAKSIN İLKAY!!!

canım galiba ilkay seni üzmüş daha önce 2 kez baktırdım 3,4 ay önce tesbitleri çok güzeldi geçen hafta yine bir baktırayım dedim felaket kötü hiç bir şeyi bilmeyen bir faldı ve anladımki eski fallarımda ben buna çok ayrıntı vermişim detaylı açıklama yapmışım demekki bu sonki falımda hiç bir ayrıntı vermeden 2 şey sordum kesinlikle alakasız şeyler söyledi hiçmi insan bir tane tutturamaz demekki oda boşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…