Selena abla benim geleceği görme yetkim yok yine de bir dene dedi guzrl konustu belki de tam aksi olur dedi ama eski sevgilimin benden sonra devam edecegi kizi bile tarif etti. Bir kizin kapali giyimli oldugunu soyledi ki evet ailesi kapali istiyodu hep. Sevgilimin ana aozunden çıkmayan sumsuk olduğunu gorunce kadin ileriyi gorme yetkisi olmasa bile mantikla gidisati bilir :))simdi sende iliski yasama hevesi kaldimi bitanecim_Makaron_ baslamadan son bicmeleri ne kadar sevimsiz belkide yuruyecek ama sen hep yurumeyecek diye sartlayacaksin ;((
zeus'un ilk falı iyiydi bende ama ikincisi vasattı boşver.Ya kızlar zeusa fal attım daha önceki falında iyiydi ama şimdi moralimi b.k etti ya. Aklını çelmeye çalışan süslü püslü biri var yolu yol değil bunun dedi. Diğerlerinden çok daha farklı konuştu, sonuç aynı ama çok uzun zaman verdi. Benim bildiğim kimse yok ya böyle zeusun feci olumsuz konuşup çıkan ya da tersi olan oldu mu? Daha 4 gün önce semaya su falı gönderdim, kimse yok kesinlikle dedi. Aylin de yok demişti ve daha unuttuklarım. Moral buluyım diye gönderdim mahvetti ya
zeus'un ilk falı iyiydi bende ama ikincisi vasattı boşver.
Birinci fal da gerçekleşen olaylar vardı.Ailemde kimsenin bilmediği durumu bilenlerden biridir zeus.diğer olaylar içinde geçerli ama sadece ilk falı ikinci falı ile alakam yoktu.örneğin a sın sen diyen kişi ki ben b olduğumu biliyorum falın benimle uzaktan yakından alakası yoktu ki yaşadığım durumlar da öyle değildi.benim de moralimi çok bozmuştu ve direkt kuaförde soluğu almıştım çıkan var mı diye sorarsan hayır :)Benim de öyle oldu işte. İlk falında dediği şeyler hatırladıklarımdan çıkan olmuştu ama şimdi sonuç diğerleriyle aynı dese de şuandan hiçbir şey anlamadım. Direk başka biri aklını çelmeye çalışıyor ve yakın zamanda ondan kötü bir haber alıcaksın bunu öğrenebilirsin dedi. Hemen arkasından da işle ilgili bir sorunu var dedi benimki daha okulu bitiremedi işi olsun. sana da mı aynısı oldu canım tuttu mu peki? Hepsini salladım aklını çelmeye çalışan gönül eğlendirdiği biri fikrine taktım ya hadi şimdi bunu öğrenmek için git elli tane daha fal baktır
Eski sevgilimin pasif ana sözünden cikmayan dangoz oldugunu bi selena bildi. Boyle biriyle devam etmez zaten ama yine de bir sans ver dedi. Butun falcilar o gelecek onla devam edeceksiniz dedi ama hem arkadasi hrm de kendisj tutarli seyler söyledi. Barissak bile vok surmeyecek aynı sebepten tamamen bitecek. Ikimiz de farkli kisilerle yola devam edecegiz.
Gizem hatun da anasini danasini bilmisti ama o gelecek hakkinda aşırı olumsuz değildi. Selena ve arkadasinin ongorusu cok daha mantikli geldi. Diger çiçek böcek kuslar kelebekler modunda olan falcilara da burdan selamlarimi iletiyorum. Gerçi ilkay otur bekle diyemem demisti o da. Aylin de uygun degilsiniz demisti.Aynen, ben de seninle aynı durumdayım ve benim de bu durumumu bir tek selena ve medyum gizem bildi. Hatta selena bana her falında derdi ilişkinizde bir kadının etkisi var diye ama hiç annesine yormazdım. Nitekim sonradan gerçekleri gördüm.
Boşver üzülmeye değmez. Bu adamlar dönse bile annesinin lafı için birini terk edebilen bir adamın karakteri hakkında şüpheye düşerim.
cnm senin icinden gecen ne? insan bazen cevabı kendisi daha iyi bilirGizem hatun da anasini danasini bilmisti ama o gelecek hakkinda aşırı olumsuz değildi. Selena ve arkadasinin ongorusu cok daha mantikli geldi. Diger çiçek böcek kuslar kelebekler modunda olan falcilara da burdan selamlarimi iletiyorum. Gerçi ilkay otur bekle diyemem demisti o da. Aylin de uygun degilsiniz demisti.
Iste benim kendi yaptigim durum tespitini selo yapti gercekleri bir baskasindan duymak sarsti beni ama toplayacagim.cnm senin icinden gecen ne? insan bazen cevabı kendisi daha iyi bilir
Iste benim kendi yaptigim durum tespitini selo yapti gercekleri bir baskasindan duymak sarsti beni ama toplayacagim.
cnm cok kotu bişey mi..Allah korusunKizlarrrr Selena ve arkadaşından falım geldii
Eğer Selena gerçekten bir medyumsa vayy kii vayyy.
Geleceği bilemem diyor falinin başında kibarca ben böyle dedim diye olaylar öyle cikabilir fakat cikmayabilirde demiş.
Diğer attigim fallarindan farklı değil tutarlı aynı söyledi. Ama çok daha uzun ve özenli bir faldı.
Şimdi kızlar sadece diğer fallarinin disinda bana çok farklı bir şey söyledi kii olmasın olamasin Rabbim korusun dedim okurken kiii kendi bile ihtimal vermiyeceksin ama kesinlikle gördüm ama çok vadesi var dedii
Kesinlikle öyle. Ne paralar harcadik ne uzuntuler cekiyoruz? Deger mi? Asla... neyse ben simdilik depresyondayim cikinca yazarim :))hayırlısı cnm valla erkeklere cok kafa yoruyoruzz...onlar bu kadar yormuyo bize
cnm cok kotu bişey mi..Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?