Binnaz Abla

Kesinlikle öyle. Ne paralar harcadik ne uzuntuler cekiyoruz? Deger mi? Asla... neyse ben simdilik depresyondayim cikinca yazarim :))

Kizzz benim de duygusal olarak iyi olmadığımı söyledi Selo. Ama ben iyiyim iyiyim galiba aslında çok kötü olduğumu düşünmüyordumm.

isminin başıma medyum sıfatını koyup ben geleceği göremem mi diyor. yani fallar gelecek görmüyor muymuş? böyle mi söyledi canım? dedikleri çıkmıcaksa niye fal baktırıyoruz. sadece an ve geçmiş için mi fal baktırıyoruz. of bunlar da beni deli ediyor ya:))
kötüyse yanılsın inş tabi de:))

Evettt falın başında öyle yazmış ama falda o kadar emin cümleler kurmuş kii. Selena çok dikkatli davranıyor hani ben bunları görüyorum ama olacak diye bir garanti yok demek istiyor. Yanilsin istediğim noktalar var ama çıksın istediğim noktalarda. Aslında ben sadece karşı taraf için attım ne yapıyor nasıl diye. Gelecek için dediklerine kör körüne inanmam zaten Yaradanim varken.

Bu serkan tek burdan bir arkadaşın begenmesi sayesinde 11fali aldi,saatlerdir bir tane bile bakmadi.hayir amac ne egosunumu tatmin ediyor,koleksiyonmu yapiyo nedir anlamadım..

Bu serkan tek burdan bir arkadaşın begenmesi sayesinde 11fali aldi,saatlerdir bir tane bile bakmadi.hayir amac ne egosunumu tatmin ediyor,koleksiyonmu yapiyo nedir anlamadım..

Bendim burdan beğenen.bende attım baktım 45 dk yorumlamadı sisteme mesaj attım ne zaman bakacak diye 15 dk içinde geldi falım.

Aylin bende costu costu son donemde ya saskinim

bir yoln vardaki aylin mi kızlar ? ben önceden kahve baktırmıştım çıkmamıştı bende

Kizlar selena ve arkadasi olayi nedir? Aydinlatin beni
doğru alıntılamışımdır inşallah :) bu benim eski mesajım umarım aydınlatıcı olmuştur :)

kizlar fal sepeti zeus hakkinda tecrübesi olan varmi? bana fena gelmedi bakalim...

kizlar fal sepeti zeus hakkinda tecrübesi olan varmi? bana fena gelmedi bakalim...

Geçen gün baktırdım canım anda çok iyiydi beklemedeyim bende çok beğendim falını. Ama bugün burdan bir arkadaş 2.ye baktırmış saçmalamış biraz ilk falı daha iyiydi dedi. İlk fallar genelde iyiymiş senin ilk falın mıydı?

Serkan Tek'ten yorumum gelmiş.Yakın tarihler vermiş sayılır,ve gerçektn diğer falcıların bilemediği şeyleri bilmiş,birazcık kısa soru odaklı gitmiş yani sorum dışında başka pek birşey yazmamış ama yine de fiyatına göre baya beğendim denenebilir :)

Evet fal alem gizem e fal attım ve bana bakamadığını dile getirdi enerjim nadir kişiler ile tutar ama size de böyle tabiri oldu mu kendi kartları ile açılım yapmış benimle yine alakası yoktu ki sürekli aynı şeyi söylemiş bakamıyorum demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…