Kesinlikle öyle. Ne paralar harcadik ne uzuntuler cekiyoruz? Deger mi? Asla... neyse ben simdilik depresyondayim cikinca yazarim :))
Kizlarrrr Selena ve arkadaşından falım geldii
Eğer Selena gerçekten bir medyumsa vayy kii vayyy.
Geleceği bilemem diyor falinin başında kibarca ben böyle dedim diye olaylar öyle cikabilir fakat cikmayabilirde demiş.
Diğer attigim fallarindan farklı değil tutarlı aynı söyledi. Ama çok daha uzun ve özenli bir faldı.
Şimdi kızlar sadece diğer fallarinin disinda bana çok farklı bir şey söyledi kii olmasın olamasin Rabbim korusun dedim okurken kiii kendi bile ihtimal vermiyeceksin ama kesinlikle gördüm ama çok vadesi var dedii
isminin başıma medyum sıfatını koyup ben geleceği göremem mi diyor. yani fallar gelecek görmüyor muymuş? böyle mi söyledi canım? dedikleri çıkmıcaksa niye fal baktırıyoruz. sadece an ve geçmiş için mi fal baktırıyoruz. of bunlar da beni deli ediyor ya:))
kötüyse yanılsın inş tabi de:))
ben daha kotu bisey sandmYaaa bana göre çok kötü benimkini unutacakmisimm
ben daha kotu bisey sandm
Bu serkan tek burdan bir arkadaşın begenmesi sayesinde 11fali aldi,saatlerdir bir tane bile bakmadi.hayir amac ne egosunumu tatmin ediyor,koleksiyonmu yapiyo nedir anlamadım..
Aylin bende costu costu son donemde ya saskinimGizem hatun da anasini danasini bilmisti ama o gelecek hakkinda aşırı olumsuz değildi. Selena ve arkadasinin ongorusu cok daha mantikli geldi. Diger çiçek böcek kuslar kelebekler modunda olan falcilara da burdan selamlarimi iletiyorum. Gerçi ilkay otur bekle diyemem demisti o da. Aylin de uygun degilsiniz demisti.
Nası yani canım çıkan şeyleri çok mu?Aylin bende costu costu son donemde ya saskinim
Evet kuzum olaylarin ic yuzu harikaNası yani canım çıkan şeyleri çok mu?
Aylin bende costu costu son donemde ya saskinim
Kizlar selena ve arkadasi olayi nedir? Aydinlatin beni
doğru alıntılamışımdır inşallah :) bu benim eski mesajım umarım aydınlatıcı olmuştur :)Kızlar o mail yoluyla selenaya baktıranlardan biri de benim. Arkadaşının özel bi durumu varmış ona yardımcı olmak adına bu işe girişmiş. Mail adresinden ulaşıyorsunuz. Banka hesabından 30 tl yatırıyorsunuz. Selena su arkadaşı da tarot bakıyor. Yani 30tlye iki fal. Bi de işin içinde selena olunca atladım tabiben gündüz yatırdım parayı bilgilerimi verdim (isim doğum tarihi anne ismi ve aynı şekilde karşı tarafın bilgileri) bi de sorumu sordum akşama geldi fal. Selenanın falı baya uzun ve çok güzeldi. Arkadaşının tarzı biraz ilginç evet ama harika nokta atışları olmuş. Patt diye isim vermiş şok oldum. Hatta söyleyeyim selenanın o baktığı faldan çıkan o kadarr çok şey oldu ki anlatamam. Hatta birisi tarihine kadar tuttu neredeyse. Ben selenayla enerjisi tutanlara gerçekten tavsiye ediyorum zaten çok severim onu bizim enerjimiz çok uyuyor o yüzden atmaktan çekinmedim
kizlar fal sepeti zeus hakkinda tecrübesi olan varmi? bana fena gelmedi bakalim...
Önce rezzana atma bişi bilmez başkasınaa at süper nokta atışı yaparfalalemde önerebileceğiniz kimse var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?