Binnaz Abla

Ben de serkan tek'i denedim. Kısa bi fal geldi zaten falın yarısı hanımefendi,beyefendi kelimeleriyle doluydu. Kalan yarısı da gelecek yorumu. Çıkar mı bilemiyorum.

Kızlar selena'nin 30 tık fal uygulamasi ne zamana kadar sürecek bilginiz var mı? Bir de arkdsi güzel bakıyor mu? Değer mi yani disardan yollamaya yoksa telweden yolladigimiz da su falina iyi bakmıyor mu?

Ya kızlar ben son iki haftadır sık sık sevdiğimi görüp duruyorum rüyalarımda. Hatta bir rüyam birebir gerçekleşti, kim güzel yorumluyor? kimi önerirsiniz? site vs. fark etmez.

Selena+Sevda falım geldi, birebir doğru ve benzer doğrultuda.. zaten Selena yı severim , o yüzden çok isabetli olmasına şaşırmadım. çünkü her defasında 2 yıldır alırım neredeyse yoırum kişiyi, durumu çok çok iyi bilir.. bermuda haber ver demiştin ya , beğendim çok !

Çok sevindimm :) ben de selenayı çok beğendim ve sonuç hariç hepsini yaşadım gibi :) sevdayı nasıl buldun sen?

Kizlar serkan tek in olumsuz konustugu var mi? Ben oylesine attim ama sinirimi filan cok iyi bilmis. Ama bence pembe tablocu.

Çok sevindimm :) ben de selenayı çok beğendim ve sonuç hariç hepsini yaşadım gibi :) sevdayı nasıl buldun sen?

Ya Sevda ona göre daha kısa geldi, söyledikleri de ço benzerdi.. hatta bir isim verdi benim çok yakın bir arkadaşımın şok oldum .. bir de şey aklıma takıldı; yine Sevda nın bahsettiği benim eski durumla ilgili bişi vardı çok çok doğruydu acaba Selenadan bilgi almışmıdır diye düşünmeden edemedim :) sen de böyle bir şey var mı? sonuç itibariyle Selena elbette favorim çünkü sorduğum kişi için ilk nkez danıştım ona ve ona dair yaşadığım her şeyi söyledi.Sevda da olmlu ilerisi için bi noktada engel gördü.. Selena nın engeli onun kişiliği ile ilgili, Sevdanın ise aleden birinden gelebilecek bi engel.. sonuçta düşündüklerimin aynısını söylediler yani beğendimm çok canım :)

Kizlar serkan tek in olumsuz konustugu var mi? Ben oylesine attim ama sinirimi filan cok iyi bilmis. Ama bence pembe tablocu.

bende de bağımsız ve kararsız ruh olduğumu bu yüzden sıkıntı yaşadığımı falan söylemişti yani sonucu olumlu bağlasa da ki ben ilk piyasaya çıktığında atmıştım ilk 10 luk olduğunda birkç kişiyle benzerdi söyledikleri.. ama çok ortadayım onla ilgili fikrimde.. pembe mi? iyi mi, kötü mü, tam net bir falcı profili oluşturamadım kafamda :)

Merhaba kızlar, Saraylı'yla hep enerjim tutmuştur ve çok severim kendisini, enerjisi tutanlara ısrarla tavsiye ediyorum...
Şimdi Saraylı'nın Twitter'da mail adresi yazılıydı, ben de Mail'le ulaştım kendisine, size ulaşamıyorum bayağıdan beri diyip, konuyu açtım, Saraylıhanım, artık site dışında da bakıyor :) bilginiz olsun, hesap bilgilerini aldım sonra EFT yapıp, baktırdım...O müsait olduğu, yorum yapacağı Zamanı söylüyor...
Son Zaman'larda sitelere güvenimiz azaldı malum, böyle çok daha iyi oldu, benim yorumum 40 dak. yakındı, hı bu demek değil ki, her yorumum bu kadar uzun olucak, hissettiklerini/gördüklerini anlatıyor sonuçta...
kahve baktırdım, kahveyi daha çok severim :) zaten kendisi yine kartla destekliyor

çok sevindim canım, Saraylı da benim son falım da çok çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…