- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Buraya da yaz olur mu çok merak ediyorum onuKizlar simdi cafe meez ezgi'ye gidiyorum. Kobay olarak kendimi sectim :))
Yemin ediyorum kasiniyorum. Hem inanmiyorum hem acaba diyorum. Catlayacagim :))Buraya da yaz olur mu çok merak ediyorum onu
Çok sevindimm :) ben de selenayı çok beğendim ve sonuç hariç hepsini yaşadım gibi :) sevdayı nasıl buldun sen?Selena+Sevda falım geldi, birebir doğru ve benzer doğrultuda.. zaten Selena yı severim , o yüzden çok isabetli olmasına şaşırmadım. çünkü her defasında 2 yıldır alırım neredeyse yoırum kişiyi, durumu çok çok iyi bilir..bermuda haber ver demiştin ya , beğendim çok !
Falcı değilmiş tam değişik bişeymiş ama anlayamadım :)Yemin ediyorum kasiniyorum. Hem inanmiyorum hem acaba diyorum. Catlayacagim :))
Trans biseymis iste hohaha :)) dolmustayim az kaldi dua edin bosa macera aramis olmayayimFalcı değilmiş tam değişik bişeymiş ama anlayamadım :)
Çok sevindimm :) ben de selenayı çok beğendim ve sonuç hariç hepsini yaşadım gibi :) sevdayı nasıl buldun sen?
Ya cevabını çok çok net bi şekilde bildiğin bişey sorup bi test etmen mümkün mü?Trans biseymis iste hohaha :)) dolmustayim az kaldi dua edin bosa macera aramis olmayayim
Kizlar serkan tek in olumsuz konustugu var mi? Ben oylesine attim ama sinirimi filan cok iyi bilmis. Ama bence pembe tablocu.
Ben de onu planliyorim. O testi gecerse devam edicem.Ya cevabını çok çok net bi şekilde bildiğin bişey sorup bi test etmen mümkün mü?
Merhaba kızlar, Saraylı'yla hep enerjim tutmuştur ve çok severim kendisini, enerjisi tutanlara ısrarla tavsiye ediyorum...
Şimdi Saraylı'nın Twitter'da mail adresi yazılıydı, ben de Mail'le ulaştım kendisine, size ulaşamıyorum bayağıdan beri diyip, konuyu açtım, Saraylıhanım, artık site dışında da bakıyor :) bilginiz olsun, hesap bilgilerini aldım sonra EFT yapıp, baktırdım...O müsait olduğu, yorum yapacağı Zamanı söylüyor...
Son Zaman'larda sitelere güvenimiz azaldı malum, böyle çok daha iyi oldu, benim yorumum 40 dak. yakındı, hı bu demek değil ki, her yorumum bu kadar uzun olucak, hissettiklerini/gördüklerini anlatıyor sonuçta...
kahve baktırdım, kahveyi daha çok severim :) zaten kendisi yine kartla destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?