Binnaz Abla

Yazılı mı bakıyor telefonla mı anlamadım bişey biraz daha ayrıntılı yazar mısın :)

Zaten sen de Boğa burcuydun dimi Atartcım aynı yorumcuları beğeniyoruz sanki
ivit cınımmm sen , BlueDaisy ve ben boğa hanımefeeendileri olarak Saraylı da ortağız, Bluedaisy de de neredeyse aynı yorumculara olmuş bu, bilmiş bu, çıkmış bu diyoruz :)) senin başka kimler vardıı ?

Yazılı mı bakıyor telefonla mı anlamadım bişey biraz daha ayrıntılı yazar mısın :)
bana sanki bi kere öyle bakmıştı canım ,sesli bakıyo yani mailine ses dosyası gönderiyo , hatta extra kart açılımlarının fotosunu bile göndermişti maile , çıkan falı da bu oldu benim

Kızlar bir yolun var falcı sema %50 indirim yapmış bugun valla bana en son su falı tarihleri tam olarak çıkmıştı tekrardan attım birde serkana attım birde selenadan bekliyorum 3 fal bakalım

Sana daha önce net tarih mi vermişti canım ya bana çok geniş aralık verdi az önce yine attım zeus moralimi bozdu diye

Geysu'nun/Gizem kahvesi( bu konuda düşüncemi yazmıştım, Falalem ve Tellwede...Hemen atlayan insanlar oldu, sonrada kendileri bu durumu yazdılar neyse konuyu tekrar hortlatmayalım, bu yüzden tavsiyelerimi daha çok mesajla sizlere atarım diye düşünüyordum ama nerde yazdım yine
Serüven'in Kitap Falı, Ester Kira'nın kahvesi, Zeus'un kahvesi de güzel, İlkay Kahve, bir de Aylin şaşırttı beni, başka bir yorumcuya söylemediğim bir şeyi söyledi, o gruba baktırmıyordum ama Neyse Aylin'e tekrar şans vereyim dedimyani son Zaman'larda çok övülünce dayanamadım

Son düzenleme:
geysu yu daha çok popüler olmadan denemiştim yine attım ilgiliydi çok ,iskambil falan da açtı hatta, gizem vasattı. İlkay ve Aylin ve serüven çok iyiydi ..Zeus 2 kez attım ama o an dedikleri imkansızdı eğer tarihlere takılmazsam onun da edikleri oldu gibi bi kısmı.Aylin mayıs tarihli falında ne dediyse fal tarihimde ilk kez tarihiyle bi falı yaşadım bi de saraylı da

Sana daha önce net tarih mi vermişti canım ya bana çok geniş aralık verdi az önce yine attım zeus moralimi bozdu diye
canım ben temmuz bası gibi atmıştım bana 1 eylül 15 ekim arası yüzyüze gelceksiniz demişti oha yani demiştim 2 ay hayatta beklemem ama 3 ekimde görüşünce bende kendime inanamadım

canım ben temmuz bası gibi atmıştım bana 1 eylül 15 ekim arası yüzyüze gelceksiniz demişti oha yani demiştim 2 ay hayatta beklemem ama 3 ekimde görüşünce bende kendime inanamadım

Ya bana da ekim-şubat arasını verdi. Ekim kasım neyse de şubata oha dedim ya şimdi indirimde yakalamışken bir daha attım ama bir ton sıra var. Ama olayı iyi bilmişti sema, sen su mu atmıştın canım ona?

O kizi foruma methederek yazanlarin ağzını kirayim :)) gayet net bildigim bi soruya cok sacma bi cevap verdi sonraki söylediklerinin bi anlami kalmadi
Önceki sayfalardan bahsettiğin trans yapan kişimi bu.Bana burdan biri öyle birini tavsiye etmişti.Sevgilinin yerine geçiyormuş transla falan diye.Aynı kişimi bilmiyorum ama ben korkarım dedim,ne o öyle korku filmi gibi.

Ya bana da ekim-şubat arasını verdi. Ekim kasım neyse de şubata oha dedim ya şimdi indirimde yakalamışken bir daha attım ama bir ton sıra var. Ama olayı iyi bilmişti sema, sen su mu atmıştın canım ona?

evet canım su atmıştım yine su attım bende anı bildi gecmişi bildi bide gelecek çıkınca kacırmadım :) inş bugun bakar ya cok sıra var suan ben suda 4. sırada falandım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…