Zaten sen de Boğa burcuydun dimi Atartcım aynı yorumcuları beğeniyoruz sankiçok sevindim canım, Saraylı da benim son falım da çok çıktı
Yazılı mı bakıyor telefonla mı anlamadım bişey biraz daha ayrıntılı yazar mısın :)Merhaba kızlar, Saraylı'yla hep enerjim tutmuştur ve çok severim kendisini, enerjisi tutanlara ısrarla tavsiye ediyorum...
Şimdi Saraylı'nın Twitter'da mail adresi yazılıydı, ben de Mail'le ulaştım kendisine, size ulaşamıyorum bayağıdan beri diyip, konuyu açtım, Saraylıhanım, artık site dışında da bakıyor :) bilginiz olsun, hesap bilgilerini aldım sonra EFT yapıp, baktırdım...O müsait olduğu, yorum yapacağı Zamanı söylüyor...
Son Zaman'larda sitelere güvenimiz azaldı malum, böyle çok daha iyi oldu, benim yorumum 40 dak. yakındı, hı bu demek değil ki, her yorumum bu kadar uzun olucak, hissettiklerini/gördüklerini anlatıyor sonuçta...
kahve baktırdım, kahveyi daha çok severim :) zaten kendisi yine kartla destekliyor
ivit cınımmm sen ,Zaten sen de Boğa burcuydun dimi Atartcım aynı yorumcuları beğeniyoruz sanki
bana sanki bi kere öyle bakmıştı canım ,sesli bakıyo yani mailine ses dosyası gönderiyo , hatta extra kart açılımlarının fotosunu bile göndermişti maile , çıkan falı da bu oldu benimYazılı mı bakıyor telefonla mı anlamadım bişey biraz daha ayrıntılı yazar mısın :)
kizlar fal sepeti zeus hakkinda tecrübesi olan varmi? bana fena gelmedi bakalim...
Kızlar bir yolun var falcı sema %50 indirim yapmış bugun valla bana en son su falı tarihleri tam olarak çıkmıştı tekrardan attım birde serkana attım birde selenadan bekliyorum 3 fal bakalım
Canim musaitsen rica etsem sarayliya ulastigin mail adresini mesaj atar misin bana. Bir de ne kadara bakiyor ayni mi ?Zaten sen de Boğa burcuydun dimi Atartcım aynı yorumcuları beğeniyoruz sanki
Geysu'nun/Gizem kahvesi( bu konuda düşüncemi yazmıştım, Falalem ve Tellwede...Hemen atlayan insanlar oldu, sonrada kendileri bu durumu yazdılar neyse konuyu tekrar hortlatmayalım, bu yüzden tavsiyelerimi daha çok mesajla sizlere atarım diye düşünüyordum ama nerde yazdım yineivit cınımmm sen ,BlueDaisy ve ben boğa hanımefeeendileri olarak Saraylı da ortağız, Bluedaisy de de neredeyse aynı yorumculara olmuş bu, bilmiş bu, çıkmış bu diyoruz :)) senin başka kimler vardıı ?
Özel'e bak Can'ım, evet fiyat aynı...Canim musaitsen rica etsem sarayliya ulastigin mail adresini mesaj atar misin bana. Bir de ne kadara bakiyor ayni mi ?
geysu yu daha çok popüler olmadan denemiştim yine attım ilgiliydi çok ,iskambil falan da açtı hatta, gizem vasattı. İlkay ve Aylin ve serüven çok iyiydi ..Zeus 2 kez attım ama o an dedikleri imkansızdı eğer tarihlere takılmazsam onun da edikleri oldu gibi bi kısmı.Aylin mayıs tarihli falında ne dediyse fal tarihimde ilk kez tarihiyle bi falı yaşadım bi de saraylı daGeysu'nun/Gizem kahvesi( bu konuda düşüncemi yazmıştım, Falalem ve Tellwede...Hemen atlayan insanlar oldu, sonrada kendileri bu durumu yazdılar neyse konuyu tekrar hortlatmayalım, bu yüzden tavsiyelerimi daha çok mesajla sizlere atarım diye düşünüyorum ama nerde yazdım yine
Serüven'in Kitap Falı, Ester Kira'nın kahvesi, Zeus'un kahvesi de güzel, İlkay Kahve, bir de Aylin şaşırttı beni, başka bir yorumcuya söylemediğim bir şeyi söyledi, o gruba baktırmıyordum ama Neyse Aylin'e tekrar şans vereyim dedimyani son Zaman'larda çok övülünce dayanamadım
Neee noldu anlatsanaaaBoşa gitti 50 tl)
canım ben temmuz bası gibi atmıştım bana 1 eylül 15 ekim arası yüzyüze gelceksiniz demişti oha yani demiştim 2 ay hayatta beklemem ama 3 ekimde görüşünce bende kendime inanamadımSana daha önce net tarih mi vermişti canım ya bana çok geniş aralık verdi az önce yine attım zeus moralimi bozdu diye
O kizi foruma methederek yazanlarin ağzını kirayim :)) gayet net bildigim bi soruya cok sacma bi cevap verdi sonraki söylediklerinin bi anlami kalmadiNeee noldu anlatsanaaa
Ay şaka gbi yaO kizi foruma methederek yazanlarin ağzını kirayim :)) gayet net bildigim bi soruya cok sacma bi cevap verdi sonraki söylediklerinin bi anlami kalmadi
canım ben temmuz bası gibi atmıştım bana 1 eylül 15 ekim arası yüzyüze gelceksiniz demişti oha yani demiştim 2 ay hayatta beklemem ama 3 ekimde görüşünce bende kendime inanamadım
Önceki sayfalardan bahsettiğin trans yapan kişimi bu.Bana burdan biri öyle birini tavsiye etmişti.Sevgilinin yerine geçiyormuş transla falan diye.Aynı kişimi bilmiyorum ama ben korkarım dedim,ne o öyle korku filmi gibi.O kizi foruma methederek yazanlarin ağzını kirayim :)) gayet net bildigim bi soruya cok sacma bi cevap verdi sonraki söylediklerinin bi anlami kalmadi
Ya bana da ekim-şubat arasını verdi. Ekim kasım neyse de şubata oha dedim ya şimdi indirimde yakalamışken bir daha attım ama bir ton sıra var. Ama olayı iyi bilmişti sema, sen su mu atmıştın canım ona?
Sesli bakıyor Can'ım, fiyat aynı , Mail'i Twitter'da var, istersen özelden atayımYazılı mı bakıyor telefonla mı anlamadım bişey biraz daha ayrıntılı yazar mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?