olsun canım içinde kalmasından iyidir bence iyi yapmıssınHic bir falcinin arama demesini dinlemedim 1 ay sonra ilk defa iyi olup olmadigini merak ediyorum yazdim. 15 dk oldu cevap vermedi((
Yazik bana yaaa tee anasinin gozun den geldim hale bak
Sanirim cevap vermeyecek. Cani sagolsun...olsun canım içinde kalmasından iyidir bence iyi yapmıssın
Evet haberdardi ama tanimiyordu anca fotomu gördü. Ama asil olay sevilmiyor olmak sanırım. Falcilarin hepsi seni arayacak çünku seni cok merak ediyor ve seviyor dediler. Ben de mesaj attim. Merak etse sen nasilsin derdi :)çok mu kötüydü benazir ? annesi seni tanımadan mı sorun çıkarıyo yani senin varlığından haberdar mıydı ?
sen denedin en azından canım kendi kaybederSanirim cevap vermeyecek. Cani sagolsun...
evet canım su atmıştım yine su attım bende anı bildi gecmişi bildi bide gelecek çıkınca kacırmadım :) inş bugun bakar ya cok sıra var suan ben suda 4. sırada falandım galiba
en kötüsü önyargı işte, onun bulacağı kız onun içine sinecek peki oğlunun mutluluğunu garantileyecek mi,ıyyy bu düşünceli insanlar bence kundaklayıp kucaklarından ayırmasınlar oğluşlarınıEvet haberdardi ama tanimiyordu anca fotomu gördü. Ama asil olay sevilmiyor olmak sanırım. Falcilarin hepsi seni arayacak çünku seni cok merak ediyor ve seviyor dediler. Ben de mesaj attim. Merak etse sen nasilsin derdi :)
Keske yazmasaydim gururum da kirildi yineen kötüsü önyargı işte, onun bulacağı kız onun içine sinecek peki oğlunun mutluluğunu garantileyecek mi,ıyyy bu düşünceli insanlar bence kundaklayıp kucaklarından ayırmasınlar oğluşlarınıonun burcu ne ? yani ilişkinizde de ailesine olduğu gibi sana da pasif mi davranıyordu, elbette merak edip seviyordur.. ama cevap vermeyşinin sebebini ben umursamıyor olmasına değil, aklınca seni ve kendini düşünüp soğutma isteğine bağladım
öyle düşünmeeee içinden geleni yaptın nitekim de 25 dk cevap yazmaması için kısa bi süre, girmemiştir, görmemiştir vs..Keske yazmasaydim gururum da kirildi yine
Cok iyi yaptim yazarak sakin pisman olma lutfen. Askta herkes kendinden sorumludur sen elinden geleni yapmis ol ki yarin keske ben yazsaydim deme. Yapilmamis seylerin pismanligi daha beter. Ama cevap yazacaktir gormemistir daha dur bakalim bi :)Keske yazmasaydim gururum da kirildi yine
Aslinda ilk zamanlar mucadele etti sonra biz cok kavga ettik bu konuda. Bizim bir geleceğimiz olamaz bekleme beni bitti dedi gitti. 1 aydir hic birsekilde iletisim kurmadik. 2 hafta önce arkadasim aradığında ne benazir i ne de ailemi atabildim sonuc böyle oldu demis. Sevmiyorum felan dememiş belki de diyemedi. Selena, yigit, didem seni cok merak ediyor o sebeple arayacak dediler ama sen arama dediler. Dinlemedim yazdim bugun cok duygusalim. Merak etse 1 aydir haber almadigi kiza nasilsin demez miydi?öyle düşünmeeee içinden geleni yaptın nitekim de 25 dk cevap yazmaması için kısa bi süre, girmemiştir, görmemiştir vs..
mücadele verdi mi peki sonra mı pes etti?
Yazmayacak kadar bisey yapmadim ki eger yazmazsa yaziklar olsun ona verdiğim sevgiye...Cok iyi yaptim yazarak sakin pisman olma lutfen. Askta herkes kendinden sorumludur sen elinden geleni yapmis ol ki yarin keske ben yazsaydim deme. Yapilmamis seylerin pismanligi daha beter. Ama cevap yazacaktir gormemistir daha dur bakalim bi :)
Sakın pişman olma yazdığından bence içinden geldiği gibi davrandığın için en doğrusunu yapmışsınKeske yazmasaydim gururum da kirildi yine
Özelden atarsan çok sevinirim :)Sesli bakıyor Can'ım, fiyat aynı , Mail'i Twitter'da var, istersen özelden atayım
Didem o senin bekledigini merak ettigini biliyor ondan rahat. Sakin sen yazma dedi hay kafama :))Sakın pişman olma yazdığından bence içinden geldiği gibi davrandığın için en doğrusunu yapmışsın
Yazacaktir hani burada kimseye umut vermedim ama yazmamasi cok sacma, gormemistir ama eger ki cevap yazmazsa yine sen yazmakla cok iyi yapmissin onun nasil biri oldugunu gormus olursun. Atlatma surecinde sana yardimci olur. Her ihtimalle yazmakla cok iyi yaptin. Kk kizlari olarak destekliyoruz bu eylemini :)Yazmayacak kadar bisey yapmadim ki eger yazmazsa yaziklar olsun ona verdiğim sevgiye...
Sagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))Yazacaktir hani burada kimseye umut vermedim ama yazmamasi cok sacma, gormemistir ama eger ki cevap yazmazsa yine sen yazmakla cok iyi yapmissin onun nasil biri oldugunu gormus olursun. Atlatma surecinde sana yardimci olur. Her ihtimalle yazmakla cok iyi yaptin. Kk kizlari olarak destekliyoruz bu eylemini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?