Binnaz Abla

Selena abla ona cok kizdi pasif birisi diye ama o bile seni seviyor bu konuda icin rahat olsun demisti. Bu ne biçim sevgi cevap bile vermiyor :)

Sagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))
Onu hic cozemedik hayatim :) falcilari bosver sen en dogrusunu icinden geleni yaparak yaptin.
O İŞTE BİZİM ANLIK KARARIMIZ OLUYO ,göremiyolar ya da ihtimal olarak sen adım atarsan olumlu/olumsuza bağlıyorlar.. bir de soru da önemli atıyorum ipucu vermeden karşıdakinin duygu/düşünceleri/niyeti/hayatı sorulduğunda ona göre, kopuk ilişki/bitik ilişki sorulduğunda ona göre cevap veriytolar. ben bu noktada onların benim her yapacağım şeyi öngörmelerini beklemiyorum. bana ilkay sen sabredersen olur demişti martta tam retro zamanı ama sen edemeyeceksin demişti, ben etmedim olan oldu .. bu gibi arama/aramama olaylarında kendi hareketlerimizin rolü büyük diye düşünüyorum.

sema falımı yorumlamıs arkdslar an ve gecmiş iyidi tarihleri bekleyip görücem bakalım fama daha olumlu konusmustu bu daha olumsuz

Yigit e anlattim durumu su an ne düşünüyor bakar misin diye? Valla atmasaydin keske yazdi :))

hangı falını onerırsınız falcı semanın cıkmıyosa da atmıyım ya cıkmayan arkdslar yazabılırlermı

Selena abla ona cok kizdi pasif birisi diye ama o bile seni seviyor bu konuda icin rahat olsun demisti. Bu ne biçim sevgi cevap bile vermiyor :)

Tatlım sakın pişman olma. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı anaları Yüzünden bu haldeyiz. Adam beni terketti ben mücadele ettim o da bu mücadelemi gördükçe benden kopamadı. Şuan askerlik girdi araya belki o Yüzden böyleyiz biraz da ama asıl faktör annesi. Sen elinden geleni yaptın bundan Sonrasını o düşünsün. Daha 1 ay olmuş imkansız diye bişey yok ben böyle düşünüyorum üzme kendini lütfen

Mailden attığınız selena fallarınız ikinci güne mi geldi? Ben de dün sabah attım hala gelmedi çatlıyorum şuan gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…