- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Onu hic cozemedik hayatim :) falcilari bosver sen en dogrusunu icinden geleni yaparak yaptin.Sagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))
Sagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))
O İŞTE BİZİM ANLIK KARARIMIZ OLUYO ,göremiyolar ya da ihtimal olarak sen adım atarsan olumlu/olumsuza bağlıyorlar.. bir de soru da önemli atıyorum ipucu vermeden karşıdakinin duygu/düşünceleri/niyeti/hayatı sorulduğunda ona göre, kopuk ilişki/bitik ilişki sorulduğunda ona göre cevap veriytolar. ben bu noktada onların benim her yapacağım şeyi öngörmelerini beklemiyorum. bana ilkay sen sabredersen olur demişti martta tam retro zamanı ama sen edemeyeceksin demişti, ben etmedim olan oldu .. bu gibi arama/aramama olaylarında kendi hareketlerimizin rolü büyük diye düşünüyorum.Onu hic cozemedik hayatim :) falcilari bosver sen en dogrusunu icinden geleni yaparak yaptin.
Kotu ettim o zamanSelena abla ona cok kizdi pasif birisi diye ama o bile seni seviyor bu konuda icin rahat olsun demisti. Bu ne biçim sevgi cevap bile vermiyor :)
cnm belki bu sayede iletsm olcaktr belki bugun belki sonra doncektrKotu ettim o zaman
Boşver Can'ım ya, kendini suçlama lütfen, öyle yapman gerekiyormuş yapmışsın, ne olmuş yani, suç mu işledin , birine kötülük mü ettinKotu ettim o zaman
cnm dusunme kotu..oyle yada boyle aklina dusucen onunKalbim ağrıyor
canım valla bana çıkmıştıkızlar falcı sema nasıl cıkıyormu soledıklerı?
Kendini üzme bu kadar,sen içinden geleni yapmışsın.Belki uygun değildir sonra döner.Kalbim ağrıyor
Selena abla ona cok kizdi pasif birisi diye ama o bile seni seviyor bu konuda icin rahat olsun demisti. Bu ne biçim sevgi cevap bile vermiyor :)
Mailden attığınız selena fallarınız ikinci güne mi geldi? Ben de dün sabah attım hala gelmedi çatlıyorum şuan gelsin artık
canım ben 8 ekimde attım dün dönüş yaptı yogunluk var 2-3 güne yollarım dedi
Teşekkür ederim tatlım seninki gelmediyse benimki şuan hiç gelmez beklemeye devam yani
Yapacak bisy yok olan olmus daha bisey yazma sakin. Bekle sadece.1 ayda gecse 2ayda gecse yazar elbet.Yigit e anlattim durumu su an ne düşünüyor bakar misin diye? Valla atmasaydin keske yazdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?