of valla fal bekle sonra falın sorusuna yanıt bekle cinnet geçircem
Yigit e anlattim durumu su an ne düşünüyor bakar misin diye? Valla atmasaydin keske yazdi :))
Hay içime. .. ya nasilsin sorusuna cevap vermemek nedir? Ben ne yaptim ona bu kadar anlamıyorum. Yaziklar olsun.Boşver canım sen Yiğiti falan içinden gelmiş belki de böyle olması gerekiyordu diyelim. Hayat böyle Zaten bazen yaptiklarimizdan bazen yapmadiklarimizdan pişman olmakla geçiyor. İyi ki yapmışsın sevda çeken ne yapsa mubahtir. Güzel haberle donersin inşallah canım
Daha bana yazsa da cevap vermem öküz herif. Duyan da ben terk ettim onu kötülük ettim sanar. Insan hayatinda biri olsa bile aglayarak kendisinden ayrilan kiza sen nasilsin demez mi ya?Yapacak bisy yok olan olmus daha bisey yazma sakin. Bekle sadece.1 ayda gecse 2ayda gecse yazar elbet.
Erkekler bazen sessiz kalır.O an onlar için doğru zaman değildir.Biz bayanlar gibi her istediğini her zaman dile getiremezler.Bazen cevap vermek istemez değil veremezler.Bir şeyleri ince eleyip sık dokurlar ki şuna emin ol hayatın ile ilgili ne oluyor bilemiyorum ama gitmek zor oluyor ben bunu anladım.Bir şekilde her şeyi göze alman her şeyi ince eleyip sık dokuman ve her şeyi sen düşünmek zorundasın.Hislerim kuvvetlidir seninle iletişime geçecektir ama biraz daha zamanı var bence.Kafayı toparladıktan ve kendini dinledikten sonra sana adım atacaktır.Şu anda adıp atıp sağlam kafa ile konuşamadıktan sonra o soruya verdiği cevabın da bir anlamı olmuyor.Yine hırpalanan kırılan ve kalbi ağrıyan sen olacaksın.Bu sefer cevap verdi ama olumsuzdu canım acıyor diyeceksin.Burdaki herkes bir şeyleri akışına bırakmak zorunda ne kadar üstelersek o kadar geri çekiliyorlar ve çekildiler.Kendim içinde geçerli durum.Sadece sakin ol biz burdayız.Hay içime. .. ya nasilsin sorusuna cevap vermemek nedir? Ben ne yaptim ona bu kadar anlamıyorum. Yaziklar olsun.
Cok tesekkur ederim mesajin için. Yarin tam bir ay dokuyor biz hic iletisim kurmayali. Sik bogaz etmedim ki onu. Cok sasiriyorum insanlara ya... vay abiErkekler bazen sessiz kalır.O an onlar için doğru zaman değildir.Biz bayanlar gibi her istediğini her zaman dile getiremezler.Bazen cevap vermek istemez değil veremezler.Bir şeyleri ince eleyip sık dokurlar ki şuna emin ol hayatın ile ilgili ne oluyor bilemiyorum ama gitmek zor oluyor ben bunu anladım.Bir şekilde her şeyi göze alman her şeyi ince eleyip sık dokuman ve her şeyi sen düşünmek zorundasın.Hislerim kuvvetlidir seninle iletişime geçecektir ama biraz daha zamanı var bence.Kafayı toparladıktan ve kendini dinledikten sonra sana adım atacaktır.Şu anda adıp atıp sağlam kafa ile konuşamadıktan sonra o soruya verdiği cevabın da bir anlamı olmuyor.Yine hırpalanan kırılan ve kalbi ağrıyan sen olacaksın.Bu sefer cevap verdi ama olumsuzdu canım acıyor diyeceksin.Burdaki herkes bir şeyleri akışına bırakmak zorunda ne kadar üstelersek o kadar geri çekiliyorlar ve çekildiler.Kendim içinde geçerli durum.Sadece sakin ol biz burdayız.
tam bir yıl sonra hiç sebep yokken tam derinlere attım derken faceden bile engelledi beni..şanslısın bir yönden..Cok tesekkur ederim mesajin için. Yarin tam bir ay dokuyor biz hic iletisim kurmayali. Sik bogaz etmedim ki onu. Cok sasiriyorum insanlara ya... vay abi
Daha bana yazsa da cevap vermem öküz herif. Duyan da ben terk ettim onu kötülük ettim sanar. Insan hayatinda biri olsa bile aglayarak kendisinden ayrilan kiza sen nasilsin demez mi ya?
sema benmkini allahtan erken yorumlamışAynen kuzum ya falları bekle adamı bekle beklemekle geçiyor günler
Öğlen de Semaya attım onu bekliyorum ona da çok kişi atmış enerjisi kalacak mı bana kadar
Yazmadi kizlar. Ben böyle bir adami sevmişim...
Merhaba kızlar, Saraylı'yla hep enerjim tutmuştur ve çok severim kendisini, enerjisi tutanlara ısrarla tavsiye ediyorum...
Şimdi Saraylı'nın Twitter'da mail adresi yazılıydı, ben de Mail'le ulaştım kendisine, size ulaşamıyorum bayağıdan beri diyip, konuyu açtım, Saraylıhanım, artık site dışında da bakıyor :) bilginiz olsun, hesap bilgilerini aldım sonra EFT yapıp, baktırdım...O müsait olduğu, yorum yapacağı Zamanı söylüyor...
Son Zaman'larda sitelere güvenimiz azaldı malum, böyle çok daha iyi oldu, benim yorumum 40 dak. yakındı, hı bu demek değil ki, her yorumum bu kadar uzun olucak, hissettiklerini/gördüklerini anlatıyor sonuçta...
kahve baktırdım, kahveyi daha çok severim :) zaten kendisi yine kartla destekliyor
Sanirim falcilar bu ara iletisim olmayacak derken hakliymislar.
Özelden atarsan çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?